• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2012 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

bi tek ben kilo aldım sanıodum ama maşşaallah herkes almış kilo hiç de sölemiosunuzz he :51::51::49:

ben şimdilik 1 kilo aldım oda tatilden armağan kaldı açık büfe yüzünden tatile gideceklere uyarı olsun gitmeden önce tıpkı eskisi gibiydim orada iştahım açıldı şimdi kapanmıyor ama sen çok zayıfmışsın zaten 15 kilo alsan ne olur:1:

Boşver tatlım, kilolu hamileler daha az kilo alıyormuş, zayıflar daha çok

Gebelik öncesini boşver, bakalım sonrasında hangimiz ne durumda olucaz :60:

doğumdan sonrada diyet topiklerinde birleşiriz tatlım kilo son 10 yıldır büyük problemim veriyorom ama koruyamıyorum, en son baya bi düşürmüştüm peşine bebek sahibi olmaya karar verince çalışmalar sırasında yine kaçırdım ipin ucunu:-)) artık doğum sonrası bakcez hal çaresine

dün kızılaydaydım çatlak kremi ve hamile pantolonu almaya gitmiştim. güvenpark da özkaya tıp merkezi diye bir yer var. dur dedim şuraya bi gidiyim, cinsiyetimi söyler belki dr. aklım sıra uyanıklık ettim. 12lira verdim muayene için. dr gıcık uyuz bişi, kan değerlerimi ikili testimi yaptırıp yaptırmadığımı sordu, hepsi ok dedim. o zaman ultrasonda bebeğe bi bakalım dedi. elime bi kağıt verdi sekretere götür bunu dedi, anlamadım bişi. gittim sekretere , saat 17,30da gelin dedi 30 lira rica edeyim dedi. nasıl yani deidm. ultrason için ayrıca para ödeniyormuş. hiç böyle bişi duydunuzmu yaaaaa. aldım kağıdımı çıktım geldim. .
cinsyet tahminim kaldı ctesiye yani.

lcw bakanlıklar mağazasında hamile kıyafeti iki üç penye kapri ve eşpfman dışında bişi yok.
ykmye baktım, ebrumaternity satıyor. ben normalde alt ve üst 40 beden ya da L beden giyen biriyim, ebrunun tişörtlerinde M oldu bana. ama göbüş dolmayınca çirkin durdu almadım bişi. kot etek denedim o da 3 oldu. esprili tişörtler vs kötüleri kalmıştı, çeşit yoktu. biz ne giyces yaaaaaaaaaaaaaaaaa.
diğer mağazalara bakamadım, vakit yetmedi. mine ve izgiye ctesi gidicem artık.

bu ayrıntılı tablo çok güzel oldu emeğine ellerine sağlık arkadaşımda tüm seceremiz döküldü yavv tablonun hem yaşça hem kiloca en ağır topu benim:-))):59:
canım gebeliğe kilo ile başlayan daha az alıyor, en en fazla 5 -7 kiloyla tamamlarsın gör bak.

Boşver tatlım, kilolu hamileler daha az kilo alıyormuş, zayıflar daha çok
Gebelik öncesini boşver, bakalım sonrasında hangimiz ne durumda olucaz :60:

ben hacıyatmaz gibi olucam bu gidişle, progestan şişiriyor beni ayyıldızım haklıymış.

doğumdan sonrada diyet topiklerinde birleşiriz tatlım kilo son 10 yıldır büyük problemim veriyorom ama koruyamıyorum, en son baya bi düşürmüştüm peşine bebek sahibi olmaya karar verince çalışmalar sırasında yine kaçırdım ipin ucunu:-)) artık doğum sonrası bakcez hal çaresine

doğumdan sonra kilo verme topiği de yaparız , birbirimize destek oluruz arkadaşlar..

ben şimdilik 1 kilo aldım oda tatilden armağan kaldı açık büfe yüzünden tatile gideceklere uyarı olsun gitmeden önce tıpkı eskisi gibiydim orada iştahım açıldı şimdi kapanmıyor ama sen çok zayıfmışsın zaten 15 kilo alsan ne olur:1:

hiç söylenme topiğin en çıtıpıtısısın sus walla döwez seni :):2:

kızlar ben kilo almaktan değil çatlamaktan korkuyorum ne kdr az kilo alırsam o kdr az çatlarım,fiziğim düzgün kilolu görünmüorum ama 14 yaşında hastalıktan kilo aldım verdm taa o zamandan kalma çatlaklarım var brz bi de göbekte göğüste olursaa naparım bilmiyorum:18::18::18:

dün kızılaydaydım çatlak kremi ve hamile pantolonu almaya gitmiştim. güvenpark da özkaya tıp merkezi diye bir yer var. dur dedim şuraya bi gidiyim, cinsiyetimi söyler belki dr. aklım sıra uyanıklık ettim. 12lira verdim muayene için. dr gıcık uyuz bişi, kan değerlerimi ikili testimi yaptırıp yaptırmadığımı sordu, hepsi ok dedim. o zaman ultrasonda bebeğe bi bakalım dedi. elime bi kağıt verdi sekretere götür bunu dedi, anlamadım bişi. gittim sekretere , saat 17,30da gelin dedi 30 lira rica edeyim dedi. nasıl yani deidm. ultrason için ayrıca para ödeniyormuş. hiç böyle bişi duydunuzmu yaaaaa. aldım kağıdımı çıktım geldim. .

lcw bakanlıklar mağazasında hamile kıyafeti iki üç penye kapri ve eşpfman dışında bişi yok.
ykmye baktım, ebrumaternity satıyor. ben normalde alt ve üst 40 beden ya da L beden giyen biriyim, ebrunun tişörtlerinde M oldu bana. ama göbüş dolmayınca çirkin durdu almadım bişi. kot etek denedim o da 3 oldu. esprili tişörtler vs kötüleri kalmıştı, çeşit yoktu. biz ne giyces yaaaaaaaaaaaaaaaaa.

dün de yazmıştım tekrar yazayım,arkadaşlar ben henüz hiç almadım hamile pantolonu fln ama HM ve C&A da hamile kotları var ben beğendim ama sonbahar için almayı düşünüorum.Eğer mağazalardan varsa bulunduğunuz yerde muhakkak bakın.zaten yazın normal bol elbiseler de olur karnımız çok çıkmaz:49:

ince yazlık pantolonlar da varr bu arada HM de özellikle

Son düzenleme:
kızlar ben kilo almaktan değil çatlamaktan korkuyorum ne kdr az kilo alırsam o kdr az çatlarım,fiziğim düzgün kilolu görünmüorum ama 14 yaşında hastalıktan kilo aldım verdm taa o zamandan kalma çatlaklarım var brz bi de göbekte göğüste olursaa naparım bilmiyorum:18::18::18:

dün de yazmıştım tekrar yazayım,arkadaşlar ben henüz hiç almadım hamile pantolonu fln ama HM ve C&A da hamile kotları var ben beğendim ama sonbahar için almayı düşünüorum.Eğer mağazalardan varsa bulunduğunuz yerde muhakkak bakın.zaten yazın normal bol elbiseler de olur karnımız çok çıkmaz:49:

ince yazlık pantolonlar da varr bu arada HM de özellikle

canım H&M yok ankarada:(
eski çatlak bende de var. sen ne kullanıyorsun nurgül çatlak için?

canım H&M yok ankarada:(
eski çatlak bende de var. sen ne kullanıyorsun nurgül çatlak için?

daha karnım fln çıkmadı bnm yok denecek kdr az ,şuanda badem sütü ve bebe yağı sürüyorum hergün sürmeye çalışıyorum,ama niveanın vaseline eklemişti biri ondan almayı düşünüyorum ya da normal vazelin, bi de şu lierac kremlerden alıcam canım,ama bebe yağı sürüyorum hemen hemen 1 aydır :56::56:komple vücuduma sürüyorum walla herrryerimee bi tek sırtıma sürmüorum :)))

Son düzenleme:
Toplam 14 kullanıcı konuyu okuyor. (13 üye ve 1 ziyaretçi)

giordani41,nimren,nurrose,simran,aylinkaan,goncamelek,meserret,nameless2560,unhappy,asem,mirage9_2,SEDA0402,ecemceren,

nurgülcümm, oldukça kalabalık ve çenebazız,allah kolaylık versinn, imdatt yangınn varr diye bizi bırakıp kaçmazsınn dimii:52::52:

Bu konuda benim gibisi yoktur heralde :52:
25 Yaşıma kadar hiç 50 nin üstünü görmedim, 25 den sonra 6 ayda 10 kilo alıp 60 oldum, bir süre öyle devam ettim, sonra geçen kış zayıflamaya karar verdim, her diyet girişimimde 3 kilo verdiysem 5 kilo aldım, sonuç: 70 lerin üstüne çıktım :63: Doğumdan sonra vericez İnşallah, kilo lüzumsuz ağırlık çünkü...

ne biçim yermiş orası, ilk kez duyuyorum ultrasona ayrı para alındığını, çok saçma :37:
Ben de dün akşam alış-verişdydim, lcw den bir bermuda aldım, bir de kapri beğendim ama bedeni yoktu :26: Ebrudan da bir kot etek beğendim ama yakışmadı, kötü durdu, giyim sorun olmaya başlıyor yavaş yavaş...

daha karnım fln çıkmadı bnm yok denecek kdr az ,şuanda badem sütü ve bebe yağı sürüyorum hergün sürmeye çalışıyorum,ama niveanın vaseline eklemişti biri ondan almayı düşünüyorum ya da normal vazelin, bi de şu lierac kremlerden alıcam canım,ama bebe yağı sürüyorum hemen hemen 1 aydır :56::56:komple vücuduma sürüyorum walla herrryerimee bi tek sırtıma sürmüorum :)))

lierac krem gittigidiyor sitesinde 3 kutusu 100ytl bi dandiklimi var acaba aynı kremdir dimi

Toplam 14 kullanıcı konuyu okuyor. (13 üye ve 1 ziyaretçi)

giordani41,nimren,nurrose,simran,aylinkaan,goncamelek,meserret,nameless2560,unhappy,asem,mirage9_2,SEDA0402,ecemceren,

nurgülcümm, oldukça kalabalık ve çenebazız,allah kolaylık versinn, imdatt yangınn varr diye bizi bırakıp kaçmazsınn dimii:52::52:
kaçmam kaçmam zaten hava sıcak dışarı da çıkamıyorum karşımda televizyon bütün dizileri baştan veriolar kucağımda notebook keyfim yerinde :) kaçsam kaçsam 2 3 gün kaybolur gelirim :) :32:

11 haftalık hamileyim çok garip bir duygu. beklenmedik bir hamilelik uzun bir şok süreci ve alışamama. ama bu hafta ultrasonda ellerini ayaklarını gördüm ve bambaşka oldum ya haftaya ikili testimiz var umarım iyi çıkar. 28 yaşındayım ve inanılmaz kilo kaybım var 45 kiloyum haftada 2 gün serumtedavisi uygulanıyor. kalp sıkışması ve migrende çabası. kilo alma yok artık ne zaman düzeleceğim. bulantılar için sea band bulantı bilekliği aldım kesinlikle tavsiye diyorum etkili.

kızlar çatlak için ne zaman krem kullanmaya başlamamız gerekiyo bend dr.a sormayı unuttum dün

ben fındık yağı kayısı yağı ve zeytin yağını karıştırdım dün denedim güzel kokusu oldu ama şu bahsedilen kremden de alacağım bende netten alamadım bir yerde 60 bir yerde 45 güvenemedim

Back