- Konu Sahibi antidepresif
-
kızlar çatlak için ne zaman krem kullanmaya başlamamız gerekiyo bend dr.a sormayı unuttum dün
gelmedi msjın canım ama sanırım brz geç gelio msjlar
11 haftalık hamileyim çok garip bir duygu. beklenmedik bir hamilelik uzun bir şok süreci ve alışamama. ama bu hafta ultrasonda ellerini ayaklarını gördüm ve bambaşka oldum ya haftaya ikili testimiz var umarım iyi çıkar. 28 yaşındayım ve inanılmaz kilo kaybım var 45 kiloyum haftada 2 gün serumtedavisi uygulanıyor. kalp sıkışması ve migrende çabası. kilo alma yok artık ne zaman düzeleceğim. bulantılar için sea band bulantı bilekliği aldım kesinlikle tavsiye diyorum etkili.
sat 16 nısan
beklenen dogum 21 ocak
cınsıyeti:erkek
isim:Mete
11 temmuzda 2'li test yapılacak
yas:27
hamıle kalınan kılo:85 sımdıkı:88
bugun:11+4 teyım
yasadıgım sehır:istanbul
gerceklesecek dogum tarıhı:bellı degıl
dogum seklı:bellı degıl
bu sekılde benı update edebılırmısın?tşk.ler cnm
kızlar aranızda pilates yapan var mı
günaydın annecikler, ben yeni uyandım. tatil olunca alıştım geç kalkmaya. duşumu alıp, kermleneyim, kavhvaltımı yapayım, geliyorum bende muhabbette. herkese mutlu günler...
bu arada nurrose eline sağlık canım. çok güzel olmuş tablo...
ben bazen yapıyorum ama hamile pilatesine başlıycam geçen gün izledim bikaç video çok sakınılacak hareket yok normal pilatesteki bütün kalça hareketlerini yapabiliriz mesela sadece karın hareketleri yapılamıo
kızlar biliyomusunuz dün bebişimi gördük kıpır kıpır miniğim.....
sürekli hareket halinde cumaya dr.um tahliller istedi ikili testi yaptırmak istemiyorum dedim ama dr.um yapalım dedi yaşdan dolayı sanırım... ii çıkarsa 3lüyü yapmayız dedi
ense ölçümüde cumaya kaldı bi türlü uygun pozisyonu yakalayamadık... test sonuçları ii çıkar inş.
şimdiden heyecan sardı valla:18::18:
kızlar aranızda pilates yapan var mı
ben bazen yapıyorum ama hamile pilatesine başlıycam geçen gün izledim bikaç video çok sakınılacak hareket yok normal pilatesteki bütün kalça hareketlerini yapabiliriz mesela sadece karın hareketleri yapılamıo
Ben son 5 yıldır yapıyordum canım, hamilelikte ara verdim, ilk 3 ay yapmak istemedim, şimdi hamile yogasına başlıyorum, pilates için de 14. haftayı beklicem.
ay ben balıkesirde araştrdm biyerde buldm 175 tl dedi aylık
nurgülllllllll benim mesajım geldimi canım?
ekledim cnm seni anında eklemeye çalışıyorum.
yogada sinirlerim için iyi olur aslıda bana dinginlik katar
Biz de Mete koymayı da düşündük ama snra Tuğra olsun dedik evlenmeden önce bulmuştuk,ama Mete de çok güzel :) Cemileeenin Meteyi görünce zaten Mete doğurasım gelio
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?