• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2012 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

ay nurgül naaaaaaaaaaaptın sen banaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa:52::52::52::52:
imdaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaat:52::52::52::52:
yaşımı 24 yapmışısın saol daaaaaaaaa o kilo neeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee:52::52:
imdaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaat:52::52::52::52::52::27::27::27::27::27::27:
ben 65le başladım 66 yııııııııııııııııııım:84::84::84::84::84::84:
aşkolsun tatlım o kilo sahibini kırıorsun şu anda:59:

düzelttim canım yaa bi görsen öyle karışık ki bu tablo yapma olayı bayaa iy gidiyorum :)) karmançorman bişeyyyy yaparken burda böle göründüğüne bakma :) bi alıntı yapmayı dene anlayacaksın zaten :)

canım ekledim ama yanlış olan varsa söyleyin olur mu:51:

nurgülcüm simran la benim yaş-kilo karışmış
bi de güncelleme tarihi kısmı hatalı
şehir bilgiside yazmıştım ama istanbul die onu da eklersin canım

ay nurgül naaaaaaaaaaaptın sen banaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa:52::52::52::52:
imdaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaat:52::52::52::52:
yaşımı 24 yapmışısın saol daaaaaaaaa o kilo neeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee:52::52:
imdaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaat:52::52::52::52::52::27::27::27::27::27::27:
ben 65le başladım 66 yııııııııııııııııııım:84::84::84::84::84::84:

canım sakin ol :)) düzeltiyorum da yaşın kaçtı özel msj kutum dolmasın diye yazdıktan sonra sildim msjını göremiorum walla kızlar çok karışık bu tablo :) asemin kilosu muydu 79 80 o zaman:52::52::52::52::84::84:

Günaydın kızlar,

listeyi güncelledim ,bilgilerini göndermek isteyenler göndersin lütfen .:51::51::51:
canım benim ben gönderdim ama eksik yollamışım:
ş.urfada yaşıyorum elazığlıyım. hamileliğe başlama kilom:61 şuan 62,5 kiloyum.boyum 1,60,
kızım sezeryandı bunu normal istiyorum inşallah olur.bunlar eksik olanlar...

Günaydin canlar..

yeni topik hayirli olsun, ama niye yeni topige gerek duyuldu analmadim?

aşkolsun tatlım o kilo sahibini kırıorsun şu anda:59:

nurgülcüm simran la benim yaş-kilo karışmış
bi de güncelleme tarihi kısmı hatalı
şehir bilgiside yazmıştım ama istanbul die onu da eklersin canım

canım benim asla kimseyi kırmak değil niyetim. çok çok özür dilerim . ben de er geç çıkıcam 80 kiloya, 15 kilo alıcam hamileliğimde mutlaka. ama birden 80 görünce şok oldum. tekrar özür dilerim :71::71::71::71::71::69:

canım sakin ol :)) düzeltiyorum da yaşın kaçtı özel msj kutum dolmasın diye yazdıktan sonra sildim msjını göremiorum walla kızlar çok karışık bu tablo :) asemin kilosu muydu 79 80 o zaman:52::52::52::52::84::84:

canım yaşım 31 kilo 65ti 66 oldu

iyi olmaya çalışıyorm canım birazdan temizlik yapacam:61:

kolay gelsin canım benim. kahvaltını yaptın dimi? pek kahvaltı yapamıyorum diyordum bak halsiz düşme temizlik yaparken..

iyi olmaya çalışıyorm canım birazdan temizlik yapacam:61:

canım senin dün yazdıklarını okudum ama internetmde problem vardı bi türlü cevap yazamadım.Eşinle aranız yeni düzelmişti belki sana annenlere hemen gelmek istemiorum diyemedi.Sen de öğrenince söyleyecek bişey bulamadı.Bence kötü düşünme ve sakin ol tamam mı:16:

tabloyu kendimiz güncellesek böyle olmaz bu kadar kişinin karışmaması mucize olurdu yolu yok mu bunun

canım malesef öyle olmuyo ama ben de daha ilk kez yapıorum bunu alışıcam :) yanlış olursa da söylersiniz düzeltiriz ,zaten ilk baştakini yapmak brz zzor daha snra bi tek güncelleme yapıcaz kolay olur.:51:

c

canım malesef öyle olmuyo ama ben de daha ilk kez yapıorum bunu alışıcam :) yanlış olursa da söylersiniz düzeltiriz ,zaten ilk baştakini yapmak brz zzor daha snra bi tek güncelleme yapıcaz kolay olur.:51:

nurgülcüm zor bi işe kalkıştın vallahi tebrik ederim. kolay değil bunca bilgiyi düzenlemek. çok emek veriyorsun, yoruyoruz seni ve oğluşunu, hakkını helal et canım.

bu ayrıntılı tablo çok güzel oldu emeğine ellerine sağlık arkadaşımda tüm seceremiz döküldü yavv tablonun hem yaşça hem kiloca en ağır topu benim:-))):59:

Son düzenleme:

ben senin için dedim canım en azından yavaş yavaş yap acelesi yok ki

nurgülcüm zor bi işe kalkıştın vallahi tebrik ederim. kolay değil bunca bilgiyi düzenlemek. çok emek veriyorsun, yoruyoruz seni ve oğluşunu, hakkını helal et canım.

canım hç önemli değil helal olsun da işte tablo öle exceldeki gibi hazırlansaa basit ama buranın tablsou karmakarışık ama bi herkesi tamamlayalım bi tek güncelleme yapıcaz artık benm karıştırdıklarımı söyleyn düzeltiriz:51:

bu ayrıntılı tablo çok güzel oldu emeğine ellerine sağlık arkadaşımda tüm seceremiz döküldü yavv tablonun hem yaşça hem kiloca en ağır topu benim:-))):59:

Boşver tatlım, kilolu hamileler daha az kilo alıyormuş, zayıflar daha çok

Gebelik öncesini boşver, bakalım sonrasında hangimiz ne durumda olucaz :60:

Son düzenleme:
Back