2012 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

bu arada hatunlar annem geliyo iş çıkışıma birlikte ip alacaz benim velede ben beyaz ve açık tatlı sarı alırım diye düşünüyorum. ayyy acaba pembe alsam mı ki? % 51 kız dedi gerçekten kızım olur mu ki yaw :44: eşim okadar çok erkek dedi ki kendıme kız bebek yakıştıramaz olmuşum. baskı var üstümde ya

biz bayramda gidecez yawrum ankaradan geçerken senı de alırız aştiden ne dersin sen merkeze mi gidiyorsun? biz türkoğluna gidecez ama yıne de merkezde iniyoruz zaten

2 kg iyi canım ya üzülme ben seni 55 lik olarak hatırlıyorum hala ,hiç hamile değilmişiz de günlük yediklerimizi yazıcakmışız gibi bir psikoloji kaplıyor seni görünce yediklerin bebişe gidiyor üzülme ,veririz beraber.ben hiç yiyemedim zayıfladım ya sen güzel beslendin ama kussanda yedin .zamanla düzene girer.ben de şimdi tarhana canım istiyor ,allahtan koskoca ankarada tarhana alınıcak yer buldum yoksa aniden krize falan girerim .pazar günü gittim kapalıymış eşime tembihledim gelirken tarhana al aşeriyorum yine dedim mado varmış ulusta oraya da sorayım belki orda kilo olarak daha fazla bulursam alayım sana bir koli dedi.yarım kiloluk tarhanayı 2 günde bitirdim geçen

evet canım kustum kustum yedim ayy ne günlerdi. sorma bendehala kendımı 55lik olarak hatırlamak istıyorum ama az önce işçilerden biri geldi. sen kılo mu aldın yolcu mu var dedi

biz bayramda gidecez yawrum ankaradan geçerken senı de alırız aştiden ne dersin sen merkeze mi gidiyorsun? biz türkoğluna gidecez ama yıne de merkezde iniyoruz zaten

türkoglu yakın maraşa ,sen otobüslemi gidiceksin canım .ben enesle pek mümkün olmaz sanmıyorum oğlan 2 saat zor duruyor çıngıl çıkartır beni birde otobüs tutuyor hiç dayanamıyorum .işte bende gitsem 1 ay kalırım .
ne güzel orda görürdüm seni .maraş merkezde oturuyoruz bizde.belki bilirsin ögretmenevi var karşı sokağında annemlerin evi.tam çarşıda oh her akşam dondurma yemeye faaln çıkardım .en çokda firik özlüyorum .benim yerime ye olur mu :-(
kandırdım kandırım zaten 2-3 güne kadar yoksa asla gitdemez ramazan geliyor diye.bende diyorum gideyim ramazan ortasında bayramdada orda olayım bakalım inşallah .biraz uğraşıcam .diğer kızlarlada buluşurduk benbir bakcam çaresine ben çıkıyorum gülüşüm yemek hazırlayayım enes uyanmadan.kendine dikkat et .kal sağlıcakla.

ayyıldızım bebeği hissediyor gibiyim bende ama sen daha deneyimlisin nasıl bişey oluyor pır pır demişsin...bende de oluyor bazen öyle şeyler sanki kalp atımı gibi acaba gaz mı bebek mi bilemiyorum

Son düzenleme:
kızlar eşimle hepsi buradadan alışveriş yaptık biraz daha almadık ama en azından belirledik alacaklarımızı küçük veya büyük kocaman beşik almicam oyun parkı diye bişi çıkmış eşim çok beğendi sanki anlarmı gibi bende sesimi çıkarmadım özelliklerinebaktıkça tamam bunu alcaz dedi mavi kırmızı renki hoç bişi yatağıda vardı 30 onuda beğendik cinsiyetinide öğrendikmi renklerde karar kılarız birde bebek telsizi var biliyomusunuz ben bebek telsizini ilk kez çocuklar duymasında görmüştüm ve o günden beri istemiştim ve nasip oldu onuda ekledik sepete ee malum çocukla aynı odada yatılmaz telsiz en güzel 50 likten alcaz hem fiyatıda uygun daha pahalıları var ama gerek görmedik 50 mt ye kadar çekiyo yani kolaylıkla bakkala gidebilirim birde araba koltuğu güzel şeyler alışveriş bebek allah herkewse nasip etsin inşallah

ayyıldızım bebeği hissediyor gibiyim bende ama sen daha deneyimlisin nasıl bişey oluyor pır pır demişsin...bende de oluyor bazen öyle şeyler sanki kalp atımı gibi acaba gaz mı bebek mi bilemiyorum
13 haftalıkken acaba hissedilirmi ben hissettim sanki 3 gün önce ama şimdi bişi hissetmiyorum

Sallamak istemiyorum aslında, inşallah gerekmez
Beşiklerin yataklarını hiç beğenmedim ben, incecikler, o yüzden yatak odama ne alacağımın derdine düştüm şimdiden, yatak odam biraz dar da :44:

ewt cnm bnde oyun parki alicamm ama ici derin oldugu icin tereddutte kalmistimm icine ozel yatak yaptiracamm bide katlanabilir olmasi cook guzell biz surekli seyehat halinde oldugumuz icin nereye gidersem goturebilirimm diye dusundumm normal tahta besik almayi dusunmuyorumm cunku zatenn biraz buyudukten sonraa tam takim genc odasi almayi dusunuyoruzz park besiklerinde fiyatlari uygunn cook pahali degillerr

Son düzenleme:

canım ben 180tl veriyorum...doktorun iyiyse değer...benim doktorum çok iyi açıkçası hiç de fazla gelmiyor bana değer yani...
canım ben de 250 tl veriyorum ama helali hoş olsun çok bilgili bir doktor...tedavinin başından beri en iyi destekçim aynı zamanda...doktor iyi olunca insan ücreti düşünmüyor

evet kızlar tecrübeliler bize açıklayın şu hissetme olayını kalp atımı gibi mi yoksa başka bişey mi? bende merak ediyorum

Cnm. ben zaten bebişe oda yapıcam, orda büyüyen karyolası v.s olacak ama ilk 6 ay için kendi yatak odamda yatırmak istiyorum, bu alternatifler yatak odam için.
Benim evim geniş sayılır ama yatak odam çok dar, beşik de almak istemiyorum onların yatağı incecik oluyor, hem ortapedik yatak kullanabileceğim hem de fazla yer kaplamayan bişeyler arıyorum

merhaba kızlar,

doktorumdan geldim şimdi.. ilk defabebeğimi gördüm çok tuhaf oldum hele kalp atışlarında tüylerim diken diken oldu..

hamileliğimden beri ilk defa bu kadar yoğun yaşadım bu duyguları..

ultrasonda 12+5 di 5 günden önden gidiyor bebişim.. 6 cm 60 gr

ense kalınlığıda normaldi.. uyuyordu bebişim doktor zor uyandırdı :))

muayeneden çıktım sırıta sırıta yürüorum :)) görenler deli demiştir..

ayy karmakarışığım yaa..

ii akşamlar kızlar bizde bugün kızımla doktora gittik 16 haftalık olmuşuz 1 haftadır tansiyon takibim yapılıyodu 12 13 14 filan olunca doktor alfamet diye tansiyon ilacı verdi 1 ay günde 2 kez kullanıp gidicekmişim bebeğim çok iiymiş ama taşıyan anneninde ii olması gerek dedi doktorum :18:

Gözün aydın cnm. insan inanamıyor değil mi içinde bir canlının öylece yaşadığına, gerçekten çok değişik bir duygu
Bu arada, bu zamana kadar nasıl dayandın gitmedin, benim 15 günde bir gidesim geliyor

cnm benim doktor problemim vardı bulamamıştım yani,

küçük bi yerde yaşıyorum, anca referansla gittim bugün bi doktora..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…