2012 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

estağfirullah canım ben asla kimseye böyle birşey söylemem bende o yollardan geçtim ,tecrübe herşeyi insana zamanla ögretiyor.iyi olmaya çalışyorum
değerlerin çok güzel çıkmş canım .hcg değerin 50 nin altında erkek gibi sanki .benim ki 65 di ,oğlumdada 19 idi hadi inşallah bakalım haftaya ögrenirsinde.bende 3 kg vermiştim ya onları geri alyorum üzülme sende zamanla yerini bulursun tartıda canım .

Günaydın annecikler güzel haftasonları diliyorum bugün 1.5da randevumuz var yumoşumu görmeye gidicem inşallah herkese kolay gelsin güzel günler
ohh ne güzel bebişi göreceksin ,seyyahda bugün gidiyor bakalım güzel haberlerle bekliyoruz inşallah .
bol bol seyret minnoşu

günaydın kızlarrrr :92:
benimde bu gün 15,30 da randevum var çok heyecanlıyım kalbim durucak sankii

şu testleri bir atlatsak benim de 1 hafta sonra hep aklım onda ben teste karar veremedim ama şu ense ölçümünü bir yaptırsam derin nefesleri ve çikolata yı unutma bizede güzel haberleri ver

günaydın kızlarrrr :92:
benimde bu gün 15,30 da randevum var çok heyecanlıyım kalbim durucak sankii
bende randevu günü çok heyecanlı oluyorum canım ,bugünde trafik yoğun olur ,kpss sınavı var ya benimde kardeşimle eşim sınava girdi bende kardeşim için heyecanlıyım

şu testleri bir atlatsak benim de 1 hafta sonra hep aklım onda ben teste karar veremedim ama şu ense ölçümünü bir yaptırsam derin nefesleri ve çikolata yı unutma bizede güzel haberleri ver

tamam cnm bol bol su içicem kocaman bi çikolata yiyicem bu kadar rüşvete bebişimde gösterir artık dimi yaa 15+5 olduk artık belli olsun ayyy ateş basıyo bana

bende randevu günü çok heyecanlı oluyorum canım ,bugünde trafik yoğun olur ,kpss sınavı var ya benimde kardeşimle eşim sınava girdi bende kardeşim için heyecanlıyım

hayırlı olsun senin kızmız cnm gözün aydın kız yada erkek bu gün ögrenmek istiyorum
sınava girenlerde işallah başarılı olurlar dua et hamilenin duası kabul olurmuş

hayırlı olsun senin kızmız cnm gözün aydın kız yada erkek bu gün ögrenmek istiyorum
sınava girenlerde işallah başarılı olurlar dua et hamilenin duası kabul olurmuş
sağol canım ,allahım senin gönlünden geçenide sana versin ,dua ettim inşallah ,eşim artık yıllandı 9. sefere giriyor ,ama kardeşim ilk defa giriyor çok aşırı stresli yeni mezun oldu akşam tembihledi akşam ara abla öğlen arası arama dedi merakla bekliyorum inşallah güzel geçer atanır , doktora girerken 2-3 defa öksürmeyide unutma canım.akşam girerim bakarım güzel haberlere bugün 3 kişi gidicek doktora ne güzel.

kızlar yazmakla yazmamak arasında kaldım ama paylaşmam lazım ...sabah kalktığımda belimde ve kasığımda ağrı vardı pedimde de açık kahverengi leke...şuan sarıya döndü ama yine de canım sıkıldı doktoruma mail attım bakalım ne diyecek

rabbim yardımcıları olsun sınavda ...

Aaaa öksürmeyide ilk defa duydum tamam cnm yaparım bundan kolayımı var . Uyuyosa uyansın diyemi yoksa gece yattık eşim başladı konuşmaya dedim susss uyuyalım çocukta uyusun yarın ultrasona girdigimizde uyanık olsun daha neler diyo dedim öle suss uyuyoss

hiç bi iş yapma yat dinlen kalkma benimde öle başladı geçti sandım kanama oldu arkasından lekelenme gene olursa doktora gidersin cnm geçmiş olsun

yazmak konusunda bende tedirginlik yaşıyorum yaşamayan anneleri üzlmek istemediğimden bende hatırlarsan kahverengi akıntı şikayetim vardı 9. haftamda başlamıştı bir de 14. ü haftaya kadar devam etmişti ama ara ara hafif pembeli karışık oluyordu ,çok şükür geçti ,progestan bitirdim bir kutu ,elimden geldiğince dinlenmeye çalıştım .dün işte biraz stres biraz yorgunluk oldu ,banyo yaptım bende 12 gün sonra tekrar kahverengi akıntı gördüm ,benimde karnım ve belim agrıdı ,bacağımın birisi uyuşuk gibiydi magnezyum içtim yattım canım .senin plasenta ne durumda doktor uyarıda bulunmuşmuydu ,bir de benimki cinsel ilişkiden sonra başlamıştı akıntım ,öyle birşeyde olmuşmuydu dün .ama üzülme korkma bol bol dinlen geçer .

evet canım uyuyorsa öksürünce kalkıyor ufaklık .ben çikolata yemiştim sonra gittim yatıyo paşalar gibi,doktorum 2,3 sık sık öksür bakalım dedi öksürdüm hoplamaya başladı

hiç bi iş yapma yat dinlen kalkma benimde öle başladı geçti sandım kanama oldu arkasından lekelenme gene olursa doktora gidersin cnm geçmiş olsun
leloss senin akıntn ne zaman başlamıştı ,kanama tam bittikten sonra aniden i oldu .şimdi korktum bak ,benimde 12 gündür hiç akıntım yok .sarı oluyor işte dün birazcık oldu banyo sonrası ,temkinli davranmalıyım sanırım bende.

yok canım cinsel ilişki falan olmadı yormadım da kendimi ama gece lavaboya kalkınca kasığımın iki tarafından da kramp girer gibi oldu dinlenip geçmesini bekledim öyle gittim lavaboya başka bir terslik yoktu kontrolde herşey çok iyiydi hatta doktorum kullandığım progesteronu 1 hafta erken bırakmamı söylemişti anlamadım neyse devam ederse giderim tekrar dinleneyim biraz da

öncelikle hakkım olan herşeye cevap hakkımı kullanmak istiyorum. maşallah herkes düşman kesilmiş bana.. 1.si ben yemeyip içmeyip kusur bulmaya çalışmadım sen yazdıktan kısa bir süre sonra cevap yazdım. neden yazdım?? çünkü sinirlendim.. neden sinirlendim? bazı arkadaşlar burda yazılan herşeyi ciddiye alıp sonradan çok pişman oldukları için, onlara üzüldüğümden.. mesela düne git ve meserret isimli kullanıcının yazdıklarına bi bak. kendini hiç affetmeyeceğini yazdı..
soruyorum! 3.5 yaşındaki çocukla bir cenin kıyaslanabilir mi? bence bişey olmaz diye bir tahmin böyle bir ortamda paylaşılmalı mı? ben içtiğim bir fırt sigaranın hesabını çocuğuma verebilirim ama sen burdaki herhangi bir kişinin allah korusun çocuğunda bi sorun olsa bunu telafi edebilir misin? cahilce derken kastım buydum. haa.. doğru bi kelimemiydi değildi elbette. bunun için özür dilerim. ama ikaz yerine iyi niyetle de olsa burda dile getirmen üzgünüm ama gerçekten cahilce. bunu sen değil her kim yaparsa yapsın onun için de geçerli.. bunun benim gerçek yüzümü göstermemle (rica ederim söyle) alakası ne???

burda kuyruk acım olduğundan ve arkandan iş çevirdiğimden bahsetmişşin. ben seni tanımam etmem ki arkadaşım, sen bana ne yaptın da benim kuyruk acım olsun ve arkandan iş çevireyim bir de.. hakaret etti demişşin bir de.. bu yazdıklarından sonra hakaret ancak senin yazdıkların olur. ben sana kesinlikle hakaret etmedim.. hakaret nedir, nasıl yapılır biliyorum çok sükür.. 3.5 yasinda çocuğum var senden daha bilgiliyim demişsin. çocuğuna allah uzzuunn ömür versin fakat ben çok çocuk büyüttüm. bilgiyle tecrübe aynı şey değil.. ve en önemlisi burda hiç kimse birinin yazısıyla ilaç alıp kullanacak kadar geri değil demişsin. bunun geri olmakla bi alakası yok. tamamen iyi niyetle alakalı ve malesef bunu yapanlarımız sen de biliyorsun ki bir hayli çok...

burda da iki yüzlü demişsin söz de kavga niyetinde değilsin ama yine hakaret etmişsin.. ben iki yüzlülük sayılabilecek ne yaptım ki???? neymiş arkadaşım benim asıl yüzüm.. emin olmadan verdiğin tavsiyeye kızmam mı gerçek yüzümü gözler önüne serdi???
benim bebeğime çektiğim bir fırt sigarayla zehirli gebelik geçirtmezsin umarım demişsin bu konuda en ağır şekilde cevap yazma hakkımın olduğunu düşünüyorum ama hiçbirşey demeden karnına ağrılar sokmuşum madem şu kadarını söyleyeyim benim bebeğim ve gebeliğim hakkında en ufak bir laf etmek senin haddine değil.. haksız mıyım???misilleme yapacaksın diye benim de karnıma ağrı gird..i sen de benim karnıma ağrılar girdiği için yaptığın hakaretlere benim yanlış anlaşılmama yaptığım gibi özür dileyebilecekmisin büyüklük yapıp??

ben birinin bebeğine zarar vermek niyetinde olduğunu mu söyledim.? bunu tamamen kendin yazmışsın dediğimle en ufak bi alakası yok zaten ben ne demek istediğimi en üstte belirttim.. bak bi daha yazıyorum cahil damgası da vurmadım. yazdığını cahilce buldum bunuda yukarda belirttim. seni tanımadığımı da söyledim.. cahil damgası vurmak için tanıyor olmam gerekir.. ayrıca üstümde bi hakkın mı var da helal etmiyorsun. bu yazdıklarınla ayıbın benden büyük ben de hak etmiyorum hakkımı o zaman...
bu konuya benim yazdıklarımla ilgili cevabınızı gördükten sonra da bir daha asla girmem. ama hepiniz şundan emin olun iyi niyeti suistimal edilen benim. ben kullanılmaması geren bi kelimeyle ifade ettim yazdıklarımı. ve buna karşılık gerçek yüzünü orya cıkaran maskesini düşüren iki yüzlü biri oldum.. sizi insafınızla başbaşa bırakmıyorum çünkü hepiniz yargısız infaz etmişsiniz. biriniz bile uyarı amaçlı yazdığımı düşünmemişsiniz.. bebekleriniz ömürlü olsun diliyorum. kendinize iyi bakın.....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…