2012 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

çok güzeller ellerine sağlık canım..
Allah tamamına erdirsin hepinizinkini.Sizleri çok seviyoruzEn büyük anneler KK anneleri
aminn, çok teşekkürlerr biz de kk yı seviyoruz :)
bende açıkıcasıı çok geniş 1 2 elbisem var kışlık düşünüyorum ben . Katılıyorum cnmmm hamile elbiseleri hakkından fazlalar.
ben de yazlık bir elbisem vardı göğüs altı geniş, çok güzel oldu yine, hem göbeğimi biraz sakladı sanki :))) elbise edincem bikaç ben de...
ya okumadım geçmişi yorgunluktan ama düşüncesiz konuşanları bence de hiç kaale almaya deymez, kendini üzdüğüne deymez...
hoşbuldum canm. iyi olmaya çalışanlardanım
eşimle iki yabancıyı oynuyoruz da hüzünlüyüm, ahmet kaya dinleyip çamaşır katlıorum :97:
ah canımm ya, oluyo hepimizin eşlerle böle durumları... üzme kendini, çok sürmez barışırsınız.. onlar da yeni duruma alışmakta zorlanıyolar sanırım...

evet tattlım tartıştık iki gün önce şimdi tanışmıyoruz gibi bi halimiz var o bir odada ben bir odada. ilk gün çok hırpaladım kendimi de Allahtan çabuk toparladım o da bebişimin hatrına. onu üzmektense kendi üzüntümü dizginliyorum. yoksa üzülmeyecek gibi değil halimiz. minikim olmasa harab etmiştim kendimi. ama iyi ki var yavrum. hayırlısı bakalım mevlam neyler neylerse güzel eyler bekliyorum ben.

KAYYUM sana bi soru sormuştum geçmişe bakmadın galiba cevaplarsan sevinirim ....asem benim eşimde oğlumda benden çok hamile gibiydi hiç takma kafana sonra üzüldüğünle kalıyosunnn....yıllar geçtikçe anlıyorsun evlilikte herkstye bi benim kavramı oluyo ama bu erkeklerde daha fazla benim kıstaslarımı kabul etsin ona göre şekil alsın bu evlilik diyorlar sen sen ol taviz verme şimdi tadını çıkarıyorum şunu getir bunu götür ...belki yaptığım doğru değil ama o bana hamileliğimde çok çektirdi hiçç unutamıyorum o günlerimi içine kapandı resmen adam ...

evet canım yakınız. ama zaten ben epey zor bir hamilelik geçiriyorum. baştan beri hep böyleydi. uzun süre progestan kullandım. bende şu anda 6*5 ebatlarında myom var.. ağrıların sebebi birazda bu sanırım. ayrıca hala daha doğru düzgün birşey yiyemiyorum iştah hiç yok, ağzımın içi zehir gibi hiç tat alamıyorum. tek yiyebildiğim meyva...vitamin içince bile çıkarıyorum.... durum feci yani. sabırla bu zamanların geçmesini bekliyrum... bu zamanlarda anneciğimin yanımda olmsını çoook isterdim, sizler bu açıdan çoook şanslısınız tadını çıkarın

ah canımm ya, oluyo hepimizin eşlerle böle durumları... üzme kendini, çok sürmez barışırsınız.. onlar da yeni duruma alışmakta zorlanıyolar sanırım...
umarım canım. bir an önce alışsa iyi olacak yalnız

ben de eminim ki hiç unutmicam canım ömrüm boyunca.:97: duygusal hallerimiz malum ortada bu tarz üzüntülerin etkisi de daha büyük oluyo bakalım biz nasıl olucaz ilerde.

yaa ne yap biliyormusun al karşına konuş. içinde ne varsa dök. bu ne ya sanki kadınlar değil erkekler hamile. sen içindekileri anlat bırak sonra ne yaparsa yapsın. konuşamıyorsan da yaz bence..

ben çıkıorum kzılar iyi bakın kendinize ve bebişlere...
ben yarın kpss ye girecem erken yatayım gerçi çalışmadım hiç ama olsun
hadi öptüm hepinizi

inşallah çabuk geçer canım.. progesteron iğnesi kullanıyorum ben de haftalık... ve ağız tadı bozukluğu bende de var..
veee ben de annem yanımda olsun isterdim.. çok uzak diiliz ama bende kalsaydı keşke :)
annen başka şehirde mi yoksa istemeden acını mı tazelemekteyim :26:
benim kocam da bebişlerden hiç konuşmuyo.. kıskanmaya mı başladılar nedir.. dün biraz konuşalım dedim, ben anlatıyorum ben dinliyorum...
insan istiyoki beni, karnımı sevsin, halimi anlamaya çalışsın, birlikte hayaller kuralım.. yok nerdeeee
arkadaşlar ben çıkıyorum iy geceler mesajıma bakanda olmamış zaten
tatlımm ben geçmişe bakamadım, ne yazmıştın??
yaa ne yap biliyormusun al karşına konuş. içinde ne varsa dök. bu ne ya sanki kadınlar değil erkekler hamile. sen içindekileri anlat bırak sonra ne yaparsa yapsın. konuşamıyorsan da yaz bence..
yazmak iyi fikir, bazen konuşarak bi yere varılamıyo..
ben çıkıorum kzılar iyi bakın kendinize ve bebişlere...
ben yarın kpss ye girecem erken yatayım gerçi çalışmadım hiç ama olsun
hadi öptüm hepinizi
başarılar canımm

yok canım şimdilik bir tanesi içerde biri dışarda dışarda olanda almış ayıcığı cizgi film izliyor bir taraftan süt içiyor.bir oğluş var bir de kızım olacak inşallah.

aylin canım haftasonu bir gün keçiörene gel ben seni 2 hell klar var bir de livaa var bir iki hamile giyim daha var hepsine götürrüm canım .

kuzu rahatladın sanırım

ayyıldızım üzmüşler sani yavru??
şimdi iyiyim canım .sizler sayesinde .

sağol canım .ben yazarkende aslında emin konuşmamıştım ama arkadaş o şekilde anlayıp infaz etti .ben biraz duygusalım herşeyi kafaya takan biriyim.burda birinin durumuna bile kafamı yastığa koyduğumda üzülen biriyim.ondan takıntı oluyo .sonrada mideme vuruyor agrısı.geçti ama şimdi iyiyim canım.

canım beden değişmiyormuş diye ben dedim uzman tv de izlemiştim ama senin durum farklı kuzum sen de 3 minik var ...sen deneyip almalısın bence de

kuzum bende lc den aldım şu kapri türü pantolonlardan ama ayarı var belki bitmiştir baktığın yerde ...bir de çok az parça koymuşlar ortada küçük bir stant var sadece hamileler için sitesine girince birsürü model var baktığın yerde yok

canım ne güzel 1 erkek 1 kız ha :) hayırlı olsun tatlım

Ayyıldızcımmmmm tatlım bu kadar çok takma canım yaa...hamişsin sen annesi...hem üstüne üstük sen annesin biz daha olamadık asıl cahil biziz daha çocuk yapıp bakıcaz da öğrenicez..bence bizim senden şimdiden çocuk bakımı ip uçaları almamız lazım..arkadaş biraz ağır yazmış ben okudum..boş ver sende o da hamile..sen iyi niyetinle davrandın zaten biz anlıyoruz..canımmm.

ayy ben bu gece itibariylennn 16.haftama girmişi...ne mutluuuuuu...

ama halann tepükleri hissedemedik yaa...hadi bebekkkimm daha kuvvetli tekmele.
.babanda dışardan diyor zaten bir tekme at anneye diye

kızlar doktordaydım dün. Ölçüm yapılamadı çünkü bebiş rahat rahat yatıyordu. Salı gunu tekrar gıdıcez. Olmazsa salı gunu ıkı uc kere gıt gel yaptırıcam sana olcmem lazım dedı :) Hatta arayı kapamıs bebısım 4 gun kalmıs sat a gore :) Boya konusuna gelelım doktorum YARARI OLDUGUNU duymadım ama zararınıda duymadım deyıp durumu bana pas lamıs oldu :) ama bebıs superdı ayakları ellerı super oynuyordu yaa :)bu arada hıc kg almamısım aynen duruyorum . Yanı 3 ayımı 4 kg vermıs olarak bıtırdım Allah ın ıznıyle.
Salı gunu tekrar gıdıcem bakalım merakdan catlıcam
bu arada ıkılı testımın sonucu cıkdı
PAPP-A 0,801 mIU/ml
fB-HCG 39,3 ng/ml
Yaş riski 1:959
Trisomy 21 <1:10000
Trisomy 18 <1:10000

Günaydın annecikler güzel haftasonları diliyorum bugün 1.5da randevumuz var yumoşumu görmeye gidicem inşallah herkese kolay gelsin güzel günler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…