2012 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

cnm girme ozaman bir bildiği vardır belki birazcık akıntın vardır sen farketmemişsindir belki mikrop kapma diye???sen mutlaka birkez daha sor kuzum okkk?? Belki daha haftan azdır kuzum kaç haftalıksın hayatımm????

Yahhh ascikkk giriyimmm noluyyyuas as girerimm batip cikarim tenim su alsin diee...omas omass bisiiii dimiii kayyumummm ascik yahhh..
Gelleim sana ayyildizimm sacmalama nolur ne var sjnir kup oluon yasik ama yapma nolur...nelr nler denio bu topiclerde ozmn mafolalimm...bsverrrr hadi kndine gel nolurrr bebikini duusn..bu arada masssallah 3.bebikin mi olcakk..kiz mi erkk mi bebiklerinn

ben geldimmm
ama çokkkk yoruldummm ve sadece siyah dümdüz bir t-shirt aldım!! zaman da dardı ve hava felaket sıcaktı...
ankaralı yavrular, ankamall c&a da hamile reyonu yokmuş, antereste varmış.. kızılay lcw de bi b.k yok, izgiye baktım, gebe ve ebrunun ürünler var ama her model ve renk bulunmayabiliyo.. bi de hamile markası azya, dandik şeyleri pahalı satıyolar ya!!! ben sanırım yazı elbiselerle geçircem, kışa bakarım pantolon falan...
geçmişe başladım ama bitiremedim, kolumu kaldırccak halim kalmamış... dönüş yolunda da acayip trafik vardı sıcakta haşlandık iyice..
şeydoş tatile gidiyon galibaa, güle güle git gel kuzu, bizim için de at birer kulaç
hehe arada bakıyom odaya nasıl koyarım diye
TAMAM canım ben ikili yaptırmadım sadece ölçüm olmuştu oda normal çıkmıştı..doktor ikili değil üçlü yapalım demişti..haftaya yapılıcakta o yüzden sordum..saol şekerimmm..
güzel sonuçlar al inşallah kuzuu

ben de denize girmek istiyom tatil istiyommm:84:
yok dövcem ben seniii

Ah be canım niye bu kadar stres yaptın kendine...
Kremi doktoruna sormadan kullanan saf benim, bu durumda doktoruna sormadığı için asıl cahil ben oluyorum daha önce de yazdım ben bu kremi yıllardır kullanıyorum, çünkü öyle her bulduğunu sağına soluna süren bir insan değilim, kremi hep nemlendirici olarak kullandığım için gebelikte bir sakıncası olabileceği aklıma bile gelmedi, bu forumda da çatlaklara iyi geldiği, gebelikte kullanıldığını okuyunca kullandım, sonuçta doktoruma sormadan kullanmamam büyük hayatdı ama yaptım bir kere...
Her neyse kısacası, bugün 6 farklı doktora sordum, hepsi de bir zararı olmadığını ama üzerinde yeteri kadar test yapılmadığı için bundan sonra kullanmamamın daha iyi olacağını söylediler, tabi tüm günüm bunu araştırmakla geçtiği için bir çok doktorun hamilelere çatlak önleyici olarak bu kremi tavsiye ettiğini de gördüm.
Bundan sonra kullanır mısın dersen, kullanmam, çünkü bugün yaşadığım stresi bir ben bilirim...
Sen de sakin ol, rahatla gevşe biraz, bak ben bile gevşedim sadece baş ağrım kaldı...

Son düzenleme:

kuzu rahatladın sanırım

ayyıldızım üzmüşler sani yavru??

Dövme dövme, sakinleştim biraz daha iyiyim şimdi

Bu arada ebru giyimin internet sitesinde her gün indirimli ürünler oluyor, dün ben bir kapri sipariş ettim, gelsin bakarım nasılmış

eferem

internetten alamam sanki yaf denemeden..
bu arada pantolonlar -bugün biriniz demişti zaten- hamile kalınan bedene göre alınınca sonuna kadar giyiliyomuş.. ama benim üçüz olduğunu söleyince biraz geniş al dedi

Ay evet senin göbiş biraz fazla büyüyecek bir beden büyük alıver sen de, ya zaten ben anlamadım bu beden işini normalde 38-40 giyiyordum ben, lcw den 40 beden şort aldım içinde kayboluyorum ebrudan 38 sipariş ettim, orda ölçüler var ona göre bana 38 olması lazım, gelsin olmadı geri yollarım

şeydoş tatile gidiyon galibaa, güle güle git gel kuzu, bizim için de at birer kulaç

Evet cnm yazlığa gidiyorum bu akşam Allah nasip kısmet ederse..
Atarım tabii

Canım üzme kendini lütfen..
Ben burda okuduğum kullanıp memnun kalınmış çatlak kremlerini not aldım..
Ve eczaneye gittim almak için fiyatlarını öğrenp sorup alcaktm bu senin dediğin kremide aldım ve eczacı kullanmaman lazım hamilesin demedi.
Ve kkda başka topiclerde de denk gelmiştim çatlak için kullanan hamilelere..
Ama hiç içindeki kağıdı okumak aklıma gelmedi kii her ilacınkini okurum onu daha kullanmadım o yzden okumadım heralde..
Nolursa olsun burda biri bu çok iyi bi ilaçtır veya kremdir dese bile doktorumuza sormadan almamız lazım veya eczacıdan fikir almadan..
Ben sordum sizin önerebiliceğiniz başka çatlak kremi varmı diye hayır lireac çok iyidir dedi kadın..
Bu excipial lipoyuda nemlendirici dedi..
Bugünde söyledim nolursa olsun kim ne derse desin herkesin doktoru var doktoruna sorsun ondan bilgi alsın tabiki duyduğumuz faydalı veya zararlı şeyleri birbirimize söyliycez o farklı bişey..
Bende doktordan geldikden sonra bana şunu yap bunu yap dediğinde gelip söylüyorum doktor şunu tavsiye etti bunu tavsiye etmedi diye..
Neyse ne sen üzülme yemeğini ye takma kafana bu kadar..
Sen derdini anlatmışsın kötü niyetin olmadığını bilen biliyo zaten..

selam hanımlar nasılsınız?

geçmişi okumaya çalıştım ama bitiremedim:26:konular epey ilerlemiş. hamileliğimden beri ilk defa haftasonu 2 günlüğüne Makedonyaya gitmeyi planladık ama bugün bir değişikim sanki yaaaaaaaa. içim çok karışık, karnımda ağarıyo gibi çok sinir oldum offffffffffffffff offffffffffffffff

lcw bedenleri büyük çünküm ayarı yok belinde, ama ebrunun pantolonların falan belinde ipi var, daralıp gevşeyebiliyo...
ya ayyıldızıma kim hakaret etti??? anlamadım..
kuzu senle yakın haftalarımız, bende de bazen kasık ağrıları olmaya başladı, normal sanırım bu zamanlarda... geçmezse doktora danışırsın

iyi akşamlar yavru kuşlarr...:79:
nasılsınız bakayım?

şeydaacım tatile gidiyormuşsun. hayırlı yolculuklar kafayı dağıt gel miss gibi. darısı başımıza. ben taaa bayramda gidicem umarım havalar iyi gider

ayyıldızım ufak bi tartışma olmuş sanki ama sıkma canını sen iyi niyetle tecrübelerini paylaşıyorsun burda. bizlerde faydalanıoruz çok da iyi oluyor. bunun farklı yönlere çekilmesi çok manasız. hepimiz okumuş insanlarız biri ne derse gidip körü körüne uygulamıyoruz soruyoruz ediyoruz. ben tşk ediyorum bilgilendirmelerin için. hiç sinirlenip üzme kendini hemşoo

hoşgeldin yavrı, sen nassın

dr yok demiş OLMAZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZ..

Allah tamamına erdirsin hepinizinkini.Sizleri çok seviyoruzEn büyük anneler KK anneleri

bende açıkıcasıı çok geniş 1 2 elbisem var kışlık düşünüyorum ben . Katılıyorum cnmmm hamile elbiseleri hakkından fazlalar.

Aylincim ewet canim malesef bazi arkadaslar düsuncesizce konusuyor benimde basima geldi ama acikcasi muhattap olmadim cok ayip gercekten bizim aramizda hic boyle seyler olmuyordu kimse kimseyi kirmiyor bildiklerini drdan ogrendilerini paylasiyordu ama son gunlerde fazlalasti ve kelimeler kötülesti malesef canim

hoşbuldum canm. iyi olmaya çalışanlardanım
eşimle iki yabancıyı oynuyoruz da hüzünlüyüm, ahmet kaya dinleyip çamaşır katlıorum :97:

dargınlık var herhalde canım. olur arada ya boşver takma kafana.. üzülüpte bebişini de üzme

ayyıldızım sende canım ya üzülüp de bebişini üzme. sonuçta kimse birbirini tanımıyor. seni tanımayan birinin söylediklerini kafana takmana gerek yok. boşverrr salla gitsin..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…