• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2012 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

günaydın hamişler nasılsınız bakayım.benim muhteşem bel ağrım var onun dışında şimdilik iyiyim.yeni mekan hayırlı olsun hepimize...

Son düzenleme:

Benimde şuanki kilom 67..
Ay şu kilo olayına hiç girmesemiydik tabloda çok canımı sıkıyoda hahahahaha :60:

ay valla kilo olayını yazmak iyi de gidişat iyi değil..
ben de 65 le başladım canım. boyum 1,76. şu anki kilom 66.

konu güzel olmuş gerçekten tablo harika :nazar:
bende bilgilerimi gönderdim yılbaşı annesi olmaya kararlıyım aralık ocak arasına sıkışmak çok kötü :37:

kuzum ben de muhtemelen aralık sonu pırtlatıcam ama bu topiği seviyorum, burdayımmm
lieracı nereden aldın canım 44e. ben kızılayda iki yere sordum 60lira idi.

günayydınlaar arkadaşlarr,,

yeni yerimiz hayırlı uğurlu olsun,

Herkese günaydın yeni topiğimz hyrlı uğurlu olsun inş....

Günaydın kızlar :3:
Yeni topiğimiz hayırlı olsun, güzel haberlerle dolsun :34:

günaydın hamişler nasılsınız bakayım.benim muhteşem bel ağrım var onun dışında şimdilik iyiyim.yeni mekan hayırlı olsun hepimize...

günyadınlar...

yeni topikte sadece güzel haberler olur inşallah...

herkese günaydınlar, yeni topiğimiz güzel haberlerle dolsun inşallah..

Son düzenleme:
Günaydın arkadaşlar...
Hayırlı olsun topikimizz...:46::46::46:
akşam topik açılış saatinde uyuya kalmışım sabah gördüm:75:

Günaydın kızlar,

listeyi güncelledim ,bilgilerini göndermek isteyenler göndersin lütfen .:51::51::51:

Eline sağlık tatlım :71:

Beni 11 yıl aradan sonra 18 Yaşıma indirdiğin için ayrıca teşekkürler :60::60::60:

Tuanayla benim yaş ve kilo bilgilerimiz karışmış sanırım, gerçi benim hoşuma gitti, özellikle yaş kısmı :60:

Son düzenleme:
Eline sağlık tatlım :71:

Beni 11 yıl aradan sonra 18 Yaşıma indirdiğin için ayrıca teşekkürler :60::60::60:

Tuanayla benim yaş ve kilo bilgilerimiz karışmış sanırım, gerçi benim hoşuma gitti, özellikle yaş kısmı :60:

düzelttim canım yaa bi görsen öyle karışık ki bu tablo yapma olayı bayaa iy gidiyorum :)) karmançorman bişeyyyy yaparken burda böle göründüğüne bakma :) bi alıntı yapmayı dene anlayacaksın zaten :)

canım ben de mesaj attım sana :)

canım ekledim ama yanlış olan varsa söyleyin olur mu:51:

Günaydın kızlar,

listeyi güncelledim ,bilgilerini göndermek isteyenler göndersin lütfen .:51::51::51:

ay nurgül naaaaaaaaaaaptın sen banaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa:52::52::52::52:
imdaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaat:52::52::52::52:
yaşımı 24 yapmışısın saol daaaaaaaaa o kilo neeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee:52::52:
imdaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaat:52::52::52::52::52::27::27::27::27::27::27:
ben 65le başladım 66 yııııııııııııııııııım:84::84::84::84::84::84:

nurrose arkadaşım özeline mesaj attım ama eksik bilgi vermişim yaşım 27 ilk bebişim beklenen doğum 7 ocak özele tekrar yazamıyorum 10 dk geçmesi lazımmış,kusura bakma olur mu:14:

düzelttim canım yaa bi görsen öyle karışık ki bu tablo yapma olayı bayaa iy gidiyorum :)) karmançorman bişeyyyy yaparken burda böle göründüğüne bakma :) bi alıntı yapmayı dene anlayacaksın zaten :)

canım ellerine sağlık, şimdi karman çorman birsürü gelecek, bir süre başını ağrıtırız yani, oturunca işin kolaylaşır :34:
Gerçi ben sevmiştim 18 yaşı ama neyse, gerçek hayata döndüm, bunlar hayatın acımasız gerçekleri :60:

Back