- Konu Sahibi antidepresif
-
aşkolsun tatlım o kilo sahibini kırıorsun şu andaay nurgül naaaaaaaaaaaptın sen banaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
imdaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaat
yaşımı 24 yapmışısın saol daaaaaaaaa o kilo neeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
imdaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaat
ben 65le başladım 66 yııııııııııııııııııım:84::84::84::84::84::84:
düzelttim canım yaa bi görsen öyle karışık ki bu tablo yapma olayı bayaa iy gidiyorum :)) karmançorman bişeyyyy yaparken burda böle göründüğüne bakma :) bi alıntı yapmayı dene anlayacaksın zaten :)
canım ekledim ama yanlış olan varsa söyleyin olur mu
ay nurgül naaaaaaaaaaaptın sen banaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
imdaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaat
yaşımı 24 yapmışısın saol daaaaaaaaa o kilo neeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
imdaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaat
ben 65le başladım 66 yııııııııııııııııııım:84::84::84::84::84::84:
günaydın tatlım..
nasılsın canım bugun?
canım benim ben gönderdim ama eksik yollamışım:Günaydın kızlar,
listeyi güncelledim ,bilgilerini göndermek isteyenler göndersin lütfen .
aşkolsun tatlım o kilo sahibini kırıorsun şu anda
nurgülcüm simran la benim yaş-kilo karışmış
bi de güncelleme tarihi kısmı hatalı
şehir bilgiside yazmıştım ama istanbul die onu da eklersin canım
canım sakin ol :)) düzeltiyorum da yaşın kaçtı özel msj kutum dolmasın diye yazdıktan sonra sildim msjını göremiorum walla kızlar çok karışık bu tablo :) asemin kilosu muydu 79 80 o zaman:84::84:
iyi olmaya çalışıyorm canım birazdan temizlik yapacam
iyi olmaya çalışıyorm canım birazdan temizlik yapacam
tabloyu kendimiz güncellesek böyle olmaz bu kadar kişinin karışmaması mucize olurdu yolu yok mu bunun
Günaydin canlar..
yeni topik hayirli olsun, ama niye yeni topige gerek duyuldu analmadim?
c
canım malesef öyle olmuyo ama ben de daha ilk kez yapıorum bunu alışıcam :) yanlış olursa da söylersiniz düzeltiriz ,zaten ilk baştakini yapmak brz zzor daha snra bi tek güncelleme yapıcaz kolay olur.
bu ayrıntılı tablo çok güzel oldu emeğine ellerine sağlık arkadaşımda tüm seceremiz döküldü yavv tablonun hem yaşça hem kiloca en ağır topu benim))
canım malesef öyle olmuyo ama ben de daha ilk kez yapıorum bunu alışıcam :) yanlış olursa da söylersiniz düzeltiriz ,zaten ilk baştakini yapmak brz zzor daha snra bi tek güncelleme yapıcaz kolay olur.
bu ayrıntılı tablo çok güzel oldu emeğine ellerine sağlık arkadaşımda tüm seceremiz döküldü yavv tablonun hem yaşça hem kiloca en ağır topu benim))
nurgülcüm zor bi işe kalkıştın vallahi tebrik ederim. kolay değil bunca bilgiyi düzenlemek. çok emek veriyorsun, yoruyoruz seni ve oğluşunu, hakkını helal et canım.
ben senin için dedim canım en azından yavaş yavaş yap acelesi yok ki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?