• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2012 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

kızlar konu sabitlenmiyomuş,daha doğrusu hiç bi ayda paylaşımlar sabitlenmio dedi moderatör.zaten herkes aktif olduğu için konu hep yukarda kalıyo yapacak bişey yok:51::51:

konu güzel olmuş gerçekten tablo harika :nazar:
bende bilgilerimi gönderdim yılbaşı annesi olmaya kararlıyım aralık ocak arasına sıkışmak çok kötü :37:

Bencede çok iyi oldu..
Yok yok sen ocak annesisin burdasın burda :29:

hayırlısıyla kız ve erkek de olsa di mi :))
hepsini öğrensek sonraki kontrolde iyi olur ama şaşırmazlar kuzu, yerleri belli, sağdaki, soldaki, üstteki şimdilik adları :60:

Sağdaki soldaki üsttekimi hahahahah :60:
Karar verdinmi sen doktora cnm?

bende 6 haftadır yasaklıyım canım .eğer serbest diyorsa yinede temkinli ol .ben hiç yasaklı değilken akıntım başlamıştı ona bağlamıştı doktorum .alıştıra alıştıra ne bilim psikolojin düzelene kadar göster elletme modeliyle başla istersen

hahahaaa göster ama elletme ha, alemsin kuzu :13::60:
evet benim acelem yok da adamcağızım için aynı şeyi diyemeyebilirim, bişe demiyo da, ben biliyorum :34:

selam geçmişi okuyayım dedim kendımı burda buldum
niye eski konumuz kapandı?
ne kadar çok paylaşımlarımız vardı hepsi gitti mii?

sen benden de psikopatmışın heee :47::60:
geldi az önce, canım bişeler çekerken canımın çektiği bişeyden almış gelmiş, hadi dedim yırttın :60:
ilişki biz de bi kere denemiştik, evet acımıştı, sanırım endişe olduğundan konsantre olamıyoruz, bi de hormonlar tepetaklak

ben en geç aralık başı pırtlatırım heralde :60: sağlıkla gelsin de kuzularımız

Heh iyi senide düşünmüş bak kocacın :1:
Konsntreyle alakalımı bilmiyorum ama canım çok acıdı gerçekten 2 kerede işkence oldu bnm için dahada yapmam ddm :1:
Zaten korkuyorum :18:

kızlar konu sabitlenmiyomuş,daha doğrusu hiç bi ayda paylaşımlar sabitlenmio dedi moderatör.zaten herkes aktif olduğu için konu hep yukarda kalıyo yapacak bişey yok:51::51:

Allah Allah diğer aylara baktım öyle bişey yok hepsinde sabitlenmiş konu.. :44:
Evet yazdığımız için sürekli yukarıda ama neyse olmuyosa olmuyodur..

canım zaten sürekli güncel maşallah

Bencede çok iyi oldu..

tatlım ben değişmeyi düşünüyodum ama emin diildim, çünkü işinde çok iyi hatun, eşim de aynı şekilde düşünüyo, bi sonraki kontroldeki haline tavrına bakıcaz artık... hayırlısı

Bencede çok iyi oldu..

aylin kız seninkiler kız olursa iyicene dombiş olacaksın yok erkek olursa füze olacaksın hee.
doktorum diyor yılbaşı annesi ol diyor .oldu diyorum .eneste de bayramda doğurtalım seni diyordu arafe günü pırtlattım psikolojik baskı diye buna derler :1: şimdi yılbaşı bu hatun birşeyler yapacakya bana bir gün öncesi verir gazı verir gazı pırtlar .ama kız bebekler daha mı duruyor nedir arkadaş 42. haftasında doğurmuştu bir seferinde.
hahahaaa göster ama elletme ha, alemsin kuzu :13::60:
evet benim acelem yok da adamcağızım için aynı şeyi diyemeyebilirim, bişe demiyo da, ben biliyorum :34:
anam aylin ayıp olacak ama o kadar kişini içinde yazdırcan bana şimdik :1: adamın gönlünü etmenin türleri de var ,anlarsın ya :28: ay dicekler medine ne alem karı .ayıp yok :1: tamam mı kızlar :78:

canım zaten sürekli güncel maşallah

tatlım ben değişmeyi düşünüyodum ama emin diildim, çünkü işinde çok iyi hatun, eşim de aynı şekilde düşünüyo, bi sonraki kontroldeki haline tavrına bakıcaz artık... hayırlısı

Tabi cnm işinde iyiyse güveniyosan bi şans daha ver ama bu sefer seni üzmesine izin verme cevabını ver bişey derse.. :34:

kuzuuu iyi oldu geldiğin, ben göbiş topiinin adını da değiştirttim, 2012 ocak annelerinin göbişleri karşınızda.. oldu, sen de cici topiini değiştir de uyumlu olsun oke mi
niye buraya geldiimizi anlatır kızlar,
ben çıkıyorum yavrular, iyi geceleeeeer
bebişlerinizi görün rüyanızda inşallah :54:

Tatlım oradaki tablo güncellenemiyodu konu sahibimiz sürekli giremediği için..
Ve geçmişte kalıyodu tablo e konu sahibimizde girdiğinde hepsiyle ilgilenemeyip bazen gözünden kaçanlar olabiliyodu..
O yüzden sürekli aktif olan biri yeni konunun sahibi olsun dedik..
Sonuçta o paylaşımlar orda duruyo kimsenin sildiği yok fakat bence böyle daha iyi oldu sorduk o an topicte olanlarada herkes bu görüşteydi..

kuzuuu iyi oldu geldiğin, ben göbiş topiinin adını da değiştirttim, 2012 ocak annelerinin göbişleri karşınızda.. oldu, sen de cici topiini değiştir de uyumlu olsun oke mi
niye buraya geldiimizi anlatır kızlar,
ben çıkıyorum yavrular, iyi geceleeeeer
bebişlerinizi görün rüyanızda inşallah :54:

İyi geceler cnm görüşürz sende rüyanda bebişlerini gör :3:

Kızlar bende çıkıyorum çok öptm sizi görüşürz iyi geceler..:3:

aylin kız seninkiler kız olursa iyicene dombiş olacaksın yok erkek olursa füze olacaksın hee.
doktorum diyor yılbaşı annesi ol diyor .oldu diyorum .eneste de bayramda doğurtalım seni diyordu arafe günü pırtlattım psikolojik baskı diye buna derler :1: şimdi yılbaşı bu hatun birşeyler yapacakya bana bir gün öncesi verir gazı verir gazı pırtlar .ama kız bebekler daha mı duruyor nedir arkadaş 42. haftasında doğurmuştu bir seferinde.

anam aylin ayıp olacak ama o kadar kişini içinde yazdırcan bana şimdik :1: adamın gönlünü etmenin türleri de var ,anlarsın ya :28: ay dicekler medine ne alem karı .ayıp yok :1: tamam mı kızlar :78:
şimdilik füze modundayım :60:
hahahaaaa gülüm onları arada yapıyoz, ama kıvılcım çıkacak yakında heee :17::60:

Tabi cnm işinde iyiyse güveniyosan bi şans daha ver ama bu sefer seni üzmesine izin verme cevabını ver bişey derse.. :34:

yok be yavrum oyarız! gafil avladı geçen sefer... neye uğradığımı şaşırdım, bi gün önce çok olumluydu kararımıza...

midem acıyo ya .seyyahım acıyo diyince ne zaman geçiçek senin bu rahatsızlıkların inşallah cabuk geçer demiştim bak şimdi ben bugün hem sarı kustum he mde midem acıyo :53: seyyahım demekki hala devam edebiliyor .16. haftaya giricem bakalım inşallah yavaş yavaş düzene binerim.
bana da müsade kızlar .herkese ii geceler .allah rahatlık versin ben kendimi dinlemeye gidiyorum yani bebişi.
iyice psikopat oldum kıpırdamaya az kaldı derken derken :17: heyecanlanıyorum .bu arada gögüslerim simsiyah olmuş çok koyu kahverengi yani :24: ilk lieracımı da sürdüm bakalım .basenlerim ve karnım başbaşa yarışıyor resmen .

bizede sölede bizde bilek nasıl başka türlü gönül yapılır :23: düz duvara tırmanacak bizimkilerde yakındır :60:

kızlar hayırlı olsun topiiiimiz inşallah güzel haberlerle dolar...
ayyy kızlar sormayın bizdede yasak var hemde ögrendiğimizden beri acıyorum benimkine yazık yaaaa bakalım belkı 3 ay dolunca serbest olur :) doktora nezaman gıtsek bız sormadan kadın yapıştırıyo yasak diye herseferinde bizimkide zavallım beklıyo artık nekadar bekler bellı degıl :))))):52::52::52::52:

Hayirli olsun ve kotu haber olmasin bu topicteee insaaallaahhhhhhh kizlarrr../besmeleylenn acsaydii nurrise bacimm:1:

Back