- Konu Sahibi antidepresif
-
- #1.161
vallahi edacımm ne yapılır bilmiyorum ama arkadaşlarım çocuk koçu doktorum ve biyolog arkadaşım bol eğlen moral depola herşeyi boşverrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr o nedenle haydi keyif yapalım bizi sadece biz anlar.
hangi kremden bahsediyosunuz ben kaçırmışım oraları
ayyy sekerlerim saolunnnnn cvplariniz icin..drumu aradim gt biis olmaz ama denize grke dediama ben grcemmm galiba
böyle netten değil yanyana olsaydıkk oooo o zaman nasıl eğlenirdik szilere çok ihtiyacım var evet en iyi biz anlarız birbirimizi
Excipial Lipo canım, benim yıllardır kullandığım bir nemlendirici, burdan çatlaklar için de iyi olduğunu okuyunca ben de bir hafta 10 gün kadar kullandım, meğerse hamilelikte kullanımı sakıncalı olabiliyormuşsabahtan beri öldüm öldüm dirildim, kaç doktorla konuştum nerelere sordum inanamazsın, ama sonunda beni ikna ettiler bebeğime zarar gelmediğine dair, şimdi iyiyim
size almayi düsündümüz bebek arabasini göstermek istiyorum.. bu ay cok ödemelerimiz varama önümüzdeki aylarda insallah.
Kafaya taktim renkli istemiyorum siyah düsünüyorum. Siz de arastiriyormusunuz?
[/URL][/IMG]
[/URL][/IMG]
[/URL][/IMG]
[/URL][/IMG]
bunlar çok hoş bende bu tarz düşünüyorum ama şuan çok erken ve bizimde ödemeler falan derken zaten bi sürü alınacak şeyler var allahhhh nasıl başa çıkacaz bilmiyorum odası, arabası, giyecekleri,araç-gereçler benim için alış-veriş derken işin içinden çıkamayacaz sanırım ben çalışsam kafaya takmazdım ama neyse allah yardımcımız olsun ..
evet canım çok 3 hafta olunca giderim ben bebeğimi görmeye hareketleri gözümün önünden gitmiyor :93:
Uvvv çokmuş yaa..
Selam hoşgeldin ben iyiyim sen nasılsın?
canım nette falan da yazıyor hamilelerin direk güneş ışığına maruz kalmaması sormadım açıklamadı doktorum ama zararlı ultraviyole ışınları yüzünden heralde birde bizlerin bağışıklıkları düşük oluyor ya bu dönemde....güneşin ne gibi bi zararı varmış çok merak ettim canım:26:
kızlar neden doktorlarınız güneşte kalmayın diyolar bana mantıklı bi açıklama yapacak olan var mı
canım imkanınız varsa dinlenerek gidin canım...hayırlı yolculuklar iyi tatillerKizlarrrr bana yardimmmmmbis yarin gece tatile cikiyoruz ama ben korkuorumm yoldan bisi olmas dimiii druma da sorcam da aksam sorcamm...havuza hic mi girmeyim yahhh..gidenele ve bilenlerr cvp verin nuffennn
canım adet günlerimiz geldiğinde adet olacakmış gibi ağrılarımız olabilirmiş bu normalmiş...slm cnm sagol ewt bugun 2.gun olmaliydi da ben anlamadimm hamilelikte adet gormedigimiz halde adet sancisi oluyomu??b
oynamaz mı canım onlar 8 haftadan sonra hareket etmeye de başlıyorlar...biz 10+4 de gördük hareketlerini neler neler yaptı13 hafatalık bebek oynarmı kızlar yani tam anlamıla dönermi ultrosanla bakıldığında el sallıyodu ama sanki dün bebek döndü haretekliydi sanki
ben size gitar çalayım o zaman birinizde sesiyle eşlik etsinhadiiiiiiii dağıtalımmm ne yapalım mesela sesi güzel olan varmıı şarkı söyleyen
Benim için de çok kötü bir gündü, İnşallah yarın bebişi iyi görürsem keyfim yerine gelir
Ben şimdi yemeğe çıkıcam canım ancak gelince dahil olabilirim sohbetinize
Kayyumcuğum bu arada seni listede göremedim, ekletsene kendini
denize girmemi dedii anlamadımm
Benim doktoruma bu sabah sordumm o da çok faydalı gir dediiii. Ama asla güneşte oturma dedi. Gölgede bile sahilde oturma dedi.
grmee dediii cnmmm nie blmiom
Cahill ayyildizzzzbsver arkdsimm herkewin agzi var konusuooo..takmaa kndi dien kndi olurr sikma canini
aslında benim kızdığım nokta çok farklı canım .hepiniz annesiniz ama ben canlı kanlı biri dahil iki evlat şuan yanımda asla bile bile kimin bebeğine zarar vermek isterim buna canım sıkılıyor.bir de bana direk yazdığına okey dedim çünkü orda emin olmadan paylaşmamamız lazım canım demiş dedim evet haklı kızcağız dedim.bir baktım son sayfaya cahil damgasını bana yapıştırmış.ben ki asla oğlumu 3,5 yaşına kadar hastalığında olsun aman bir şey olsa koş koş direk özel doktora koşturan biriyim asla istermiyim ki kimsenin karnındakine zarar gelsin.sırf yazı yazmak niyetiyle paylaşmış demiş .ben yazacak olsam bir sürü roman olacak binbir türlü konu ,mevzu var buralarda.ben doktoruma gidince bu kremide zaten soracağım .bir hata ettim belki direk ne bileyim cocuğumda kullanıyorum hani aralık anneleri sayfasınada takılıyorum ve doktor tavsiyesiyle alanlarıda gördüpüm için tahmin ediyorum diyerek bir cümle yazdım .çok pişman oluyorum yani kesin bir bilgi olmadan tahmini bile sölemeseydim keşke diye .ama şuan çok aşırı gerginim ve midem aşırı kasılıyor.ben sevmiyorum bu tarz şeyleri .o yüzden arkadaşa söylemek istedilermi yazdım.içimdeki cenin beslensin diye midem agzında olsa bile bir iki lokma zorlada olsa yiyen , hertürlü zararlı şeyden sakınan ,telefonu bile odamda tutmayan ve pc de uzun süre oturmamaya özen gösteren biriyim.benim karnımdaki can da arkadaşlarınki patlıcan mı :-(Grmee dediii cnmmm nie blmiom
Cahill ayyildizzzzbsver arkdsimm herkewin agzi var konusuooo..takmaa kndi dien kndi olurr sikma canini
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?