• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2012 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

canım benim üçüzya, karnım baya çıktı, kıyafet sorun oldu iyice...:49:
:nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:
canım seni çok kıskanıyorum keşke bende senin yerinde olsaydım ben kendimi ikiz bebişlere hazılamıştım iki embriyo konmuştu herkes ikizlerin olacak dedi eşim öğreninceye kadar krizlere girdi ne yapacağız diye ama kısmet değilmiş olmadı bende çok doyumsuzum :))) ilk seferde hamile kaldım kaşınıyorum işte Allah hepimizin bebişlerini sağlıcakla kucaklarımıza almayı nasip etsin

Tatlım sende okumuşsun işte hamileler kullanmış bişey olmamış doktoruna söylediğinde de muhtemelen bişey olmaz diycektir..
Zaten kontrlnde yarın üzme boşuna yarına kadar kendini..

tamam işte gülüm, bişecik olmamıştır merak etme annesi :)

Ya olmuştur derse :26:

amacım seni üzmek değildi canım bende burada görüp aldım eşim bana çok kızacak beni dinlemiyorsun diye.ben burada ne okursam ciddiye alıyorum . sende bundan sonra sürme şu bahsedilen krem varya lierac onuda 3. aydan sonra kullanın diyorlar biz bu çatlakları 3 aydan sonraya bırakalım

Yok cnm sen en doğrusunu yaptın yazmakla, ben de bir kremin zararlı olabileceğini aklıma bile getirmezdim açıkcası, zaten bundan sonra sürmem de şu ana kadar en az 10-15 kez sürmüşümdür :14:

Son düzenleme:

Yok cnm sen en doğrusunu yaptın yazmakla, ben de bir kremin zararlı olabileceğini aklıma bile getirmezdim açıkcası, zaten bundan sonra sürmem de şu ana kadar ev az 10-15 kez sürmüşümdür :14:

canım takma kafana artık. madem kullanan çok kişi varmış. onlara olmamış da sana mı olacakmış. bi daha sürmezsin olur biter..

ben burda hiç ilaç tavsiyesi yapıldığını görmemiştim ama internette hamilelikle ilgili sık sık araştırıyorum ve orda forumlarda insanların birbirini yanılttığını böyle önemli şeylerin dikkate alınmaması gerektiğini okumuştum. o yüzden çok kızdım az önce. 10 cm lik ceninle 3.5 yaşındaki çocuk bir tutulur mu yaa:20: konuşayım bişeyler yazayım diye bilip bilmeden..:19: bizim ceninlerimiz sadece doğana kadar daha 5 kat büyüyecek içimizde.. ohooo.. cahillik yemin ederim..:19:
bence uyarı yapın iyidir ama öneri kesinlikle yapmayın..

benim gibi her gördüğünüze atlamayın işte bir daha dr söylemeden bir şey almayacağım ben okudum kuşkulandım sizleri üzmek değil amacım benim dikkatimi çekti kullanmam dedim sadece gerisi size kalmış ayrıca sana katılıyorum ceninle bir bebeği kıyaslamamak gerekir

Yok cnm sen en doğrusunu yaptın yazmakla, ben de bir kremin zararlı olabileceğini aklıma bile getirmezdim açıkcası, zaten bundan sonra sürmem de şu ana kadar ev az 10-15 kez sürmüşümdür :14:

Bi önceki muaynende kullanmamıştıydın cnm 10-15 kere kullandıysan o zamanda kullanmışsındır ve bebişin sağlıklıydı dimi içini ferah tut o yüzden kötüyü düşünme..
Hem kendin netten araştırmışsın hamile kadınlar kullanmışlar bşey olmamış sen alt tarafı kaç kere sürdünki onlar kdr sürmemişsindir bile..
Yarın kaçta randevun?

benim gibi her gördüğünüze atlamayın işte bir daha dr söylemeden bir şey almayacağım ben okudum kuşkulandım sizleri üzmek değil amacım benim dikkatimi çekti kullanmam dedim sadece gerisi size kalmış ayrıca sana katılıyorum ceninle bir bebeği kıyaslamamak gerekir

Yok cnm iyiki söyledin ben daha kullanmamıştım ama kullanıcaktım doktoruma sormadan kullanmıcam gittiğimde sorarım belki ama içim rahat etmez sürmem artık doğumdan sonra nemlendiririz :1:
Bende burdan görüp almıştım.. :19:

canım eğer üşenmez de samatya eğitim araştırma hastanesine gelirsen bedavaya yaptırırsın. ben yaklaşık 1 satte hallettim bütün işlemlerimi. vermek . netten randevu alıyorsun. ikili test yaptıracaktım diyorsun. bebiş dönerse doktor ensesini ölçüp kan vermeye gidiyorsun.kan vermek için sıra beklemiyorsun. kan testini acıbademe yaptırıyorlar. netten yaklaşık 1 hafta sonra çıkıyor sonuçların. baya da ayrıntılı bir test. özellerde fiyat ne durumda tam bilgim yok...

çalıştığım için mesafeler maalesef çok önemli, beylikdüzü civarında yaptırmaya çalışacağım...beni kızdırn şey hastanelerin fiyat politikaları,,,sömürmek için çakal gibi bekliyorlar :)))

Bi önceki muaynende kullanmamıştıydın cnm 10-15 kere kullandıysan o zamanda kullanmışsındır ve bebişin sağlıklıydı dimi içini ferah tut o yüzden kötüyü düşünme..
Hem kendin netten araştırmışsın hamile kadınlar kullanmışlar bşey olmamış sen alt tarafı kaç kere sürdünki onlar kdr sürmemişsindir bile..
Yarın kaçta randevun?

Yarın 10:30 da, of şimdi eşim de başımın etini yiyecek doktora sormadan niye sürdün diye :59: bu arada işi gücü bıraktım internetten bu kremi araştırıyorum, gebelikte kullanan o kadar çok kişi var ki, hem de doktor tavsiyesiyle kullanmışlar, doktor danışma sitelerinde de doktorlar hep zararsız yazmış,
açıkcası ben hiç doktora sormayı bile düşünmemiştim çünkü, hiç ilaç gibi görmüyorum ki nerdeyse 10 yıldır kullandığım krem bu...
Bu hatam için kendimi hiç affetmicem...

Yok cnm sen en doğrusunu yaptın yazmakla, ben de bir kremin zararlı olabileceğini aklıma bile getirmezdim açıkcası, zaten bundan sonra sürmem de şu ana kadar en az 10-15 kez sürmüşümdür :14:

sen üzme kendini ben sadece riskten bahsettim bi şey olsaydı zaten abin sana söylerdi dr lar pat diye söylerler öyle bu benim kardeşim üzülmesin falan demezler ne ağır ilaçlar içmek zorunda kalıpta sağlıklı bebekler doğuranlar var sen dışarıdan krem sürmüşsün benim kan sulandırıcı iğnem var her gün kullanıyorum ama inan senin kadar takmıyorum onu kullanmak zorundayım çünkü bebeğimin yaşaması için gerekli stres bebeği en çok etkileyen şey zaten çevresel bir çık faktör var birde olmamış bir şey için üzülmeye bebişide üzmeye gerek yok olmayacak de olmasın ben buna çok inanırım ben tüp bebek tedavisine ilk dr görüşmesine gittiğimde ben hamileyim diye çıktım odadan ki tedavi aşamasında çok olumsuz şey yaşadım ama hiç bir zaman aksini düşünmedim sende öyle yap çıkar aklından vallahi benide üzdün çok pişman oldum

yarın 10:30 da, of şimdi eşim de başımın etini yiyecek doktora sormadan niye sürdün diye :59: Bu arada işi gücü bıraktım internetten bu kremi araştırıyorum, gebelikte kullanan o kadar çok kişi var ki, hem de doktor tavsiyesiyle kullanmışlar, doktor danışma sitelerinde de doktorlar hep zararsız yazmış,
açıkcası ben hiç doktora sormayı bile düşünmemiştim çünkü, hiç ilaç gibi görmüyorum ki nerdeyse 10 yıldır kullandığım krem bu...

yaaa çok pardon da okuyrm 5.ye anlamdm ne kremi bu ?

Yarın 10:30 da, of şimdi eşim de başımın etini yiyecek doktora sormadan niye sürdün diye :59: bu arada işi gücü bıraktım internetten bu kremi araştırıyorum, gebelikte kullanan o kadar çok kişi var ki, hem de doktor tavsiyesiyle kullanmışlar, doktor danışma sitelerinde de doktorlar hep zararsız yazmış,

Bende eşime söylesem oda kızar :1:
Öyle deme cnm yaa arkadaş söylemese bende kullanıcaktım kendini yıpratma..
Moralini bozma düşünme artık tamam değiştirelim konuyu doktor tavsiyesiyle kullanan o kadar insan varken bizim doktorlarında bişey diyceğiini zannetmiyorum açıkcası..
Erkenmişte randevun..
Ben bu akşam yazlığa gidiyorum yarın girip bakmaya çalışırım yazdıklarına ama burası kalabalık olduğu için facede yaz olurmu..
Uff yaa bir sürü iş var beni bekleyen kim yapcak :50:

çalıştığım için mesafeler maalesef çok önemli, beylikdüzü civarında yaptırmaya çalışacağım...beni kızdırn şey hastanelerin fiyat politikaları,,,sömürmek için çakal gibi bekliyorlar :)))

beylikdüzünde yaptırdım bende ikili testimi.kontroller içinde aynı yere gidiyorum zaten.
medilife ikili test için 160 tl para aldı.ssklı fiyatı.
devlette yaptırmakta fayda var aslında.ama eşim yaptır burda diye ısrar etti.
yoksa ben devletten randevu alacaktım.bayıldık 160 tl yi valla...

kan sonucu 3 günde çıkıyor.ultason sonucunu hemen veriyolar eline .kan sonucunu alıp dr.a gösteriyosun.
bir sorun çıkmadı allahtan..

eee hamilelkde kullanılyr dio

Nerde diyo cnm?
İçinde kağıtta hayvanlarda denenmemiştir falan filan hamilelerinde zorunlu olmadığı sürece kullanmaması önerilir gibi şeyler yazıyo ama meserrette araştırmış bi çok hamile kullanmış doktor tavsiyesiyle..
Bişey olucağını zannetmiyorum o yüzden ama doktoruma sorcam bidahaki randevumda fakat içim rahat ederde kullanabilirmiyim bilemiycem..

bence kendine çok yükleniyorsun tatlım. emin ol hiçbirşeycik olmaz. kafana takma ki ufalsın gitsin.

Nerde diyo cnm?
İçinde kağıtta hayvanlarda denenmemiştir falan filan hamilelerinde zorunlu olmadığı sürece kullanmaması önerilir gibi şeyler yazıyo ama meserrette araştırmış bi çok hamile kullanmış doktor tavsiyesiyle..
Bişey olucağını zannetmiyorum o yüzden ama doktoruma sorcam bidahaki randevumda fakat içim rahat ederde kullanabilirmiyim bilemiycem..

siz merk etmyn ben hemn soruyrm kadın doğumcuyaa içiniz rahat etsin.

slm kızlarrr :71:
kopmuşsunuz gene muhabbet derin kremmi yeni konunuz kız kardeşim verdi banada çatlak önleyiciymiş ama ben doktoruma danışmadan henüz kullanmadım . Gögüslerime kakao yagı sürdüm o da 2 defa :32:

merhaba kızlar...okudum okudum ama cevap yazamadım bir türlü...meserret tatlım üzme kendini,hamilelikte ağır ilaçları defalarca kullanıp sağlıklı doğan bebekler var,sen sadece krem sürmüşsün böyle yıpratma kendini...bende 1 kere günü geçmiş tereyağ yemiştim kaç gün düşündüm bişey oldu mu diye paranoyaklık yapmıştım ay midem mi bulanıyor kusuyor muyum ne diye:41: yarın doktoruna sorarsın...benim doktorum 4 aydan sonra başlıcaksın krem sürmeye şimdi birşey sürme dedi...bende bekliyorum henüz bişey sürmedim,inşallah pişman olmam:61: buarada lcw hamile tişörtleri baya büyük dün eşim bana hediye almış bir tane M si bile büyük geldi bana ama dayanamıcam giyicem artık galibaaaa:62:

Back