• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2012 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

kızlar buraya kaçmışsınız yakaladım :)))
bilgilerimi ben de yazıyorum size zahmet eklersiniz tabloya..
KULLANICI ADI SANİK
YAŞADIĞI ŞEHİR K.MARAŞ
ANNENİN KAÇINCI BEBEĞİ İLK
SON ADET TARİHİ 08 NİSAN
BEKLENEN DOĞUM TARİHİ 12 OCAK
CİNSİYET ERKEK GİBİ :))
BEBEĞİN İSMİ KESİNLEŞSİN DE YAZACAM
ANNENİN YAŞI 28
HAMİLE KALDIĞI KİLOSU 68
GÜNCEL KİLOSU 70
KESİN DOĞUM TARİHİ 15 ŞUBAT 1983
DOĞUM ŞEKLİ NORMAL
SON HABERLER ENSE KALINLIĞI ÖLÇÜMÜ NORMAL ÇIKTI İKİLİ TEST YAPTIRMADIM

:emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::nazar::nazar::nazar::49::49::49::49::49::49:

Kızlar ben de henüz hiç kilo almadım ama son 3 haftadır eski pantolonlarımı giyemiyorum, baya bildiğiniz hamile pantolonu giyiyorum ben çünkü göbek 5-6 aylık büyüklüğünde :27:
zaten kimse göbek olduğunu düşünmüyor, insan evladında böyle göbek olamaz, bariz bebek benimki :60:
E bu durum da yavaştan hoşuma gitmeye başladı, mesela geçen gün randevu almadan kuaföre gittim, sırada bekleyen onlarca kişi var, asistan kız yanıma geldi, siz hamilesiniz öncelik verelim diyip beni hemen aldı :60:

Canimcim bende ayni sayilirim 2kilo aldim ama göbiş beş aylik maşallah bide hamiş tshirtlerinden giyiyorum disarda herkesin gözü bebisimde ;)))))

kıslarrrrrrr
excipial lipo aldırmıştım eşime prospektüsünde gebelikte kullanımı uygun değilir yazıyor kategorisi c hemde
kim kullanıyordu bunu hatırlayamadım ama sizde kullanmayın

dr bende söylemedim utandım daha önce bir yakınımı dr götürmüştüm çok sigara içiyordu nefes alamıyordu dr sigarayı bırakmadığın sürece sana bakmam dedi sanki bana söyledi yerin dibine girdim hep aklımdadır şimdi kendi dr söylesem çok kızacak biliyorum aynı şeyi bende yaşamak istemem

canımcım ben yanlış yazmışım çok özür ben bir paket derken bir kutu diyecektım. progestan için:26: sigarayı bıraktım ben. kusura bakma canım tamamen benim kelime hatam..

canımcım ben yanlış yazmışım çok özür ben bir paket derken bir kutu diyecektım. progestan için:26: sigarayı bıraktım ben. kusura bakma canım tamamen benim kelime hatam..

olsun canım hiç önemli değil bırakmana sevindim hamile olduğumu öğrendiğim günden beri bende içmiyorum taransferden sonrada içmemiştim ama dr söylemdim öncesi sigara kullandığımı

bu arada bende kullandım progesteran inş tekrar vermez benim düşük riskim de yok ama tüp bebekte sanırım prosedür

Son düzenleme:
kızlar buraya kaçmışsınız yakaladım :)))
bilgilerimi ben de yazıyorum size zahmet eklersiniz tabloya..
KULLANICI ADI SANİK
YAŞADIĞI ŞEHİR K.MARAŞ
ANNENİN KAÇINCI BEBEĞİ İLK
SON ADET TARİHİ 08 NİSAN
BEKLENEN DOĞUM TARİHİ 12 OCAK
CİNSİYET ERKEK GİBİ :))
BEBEĞİN İSMİ KESİNLEŞSİN DE YAZACAM
ANNENİN YAŞI 28
HAMİLE KALDIĞI KİLOSU 68
GÜNCEL KİLOSU 70
KESİN DOĞUM TARİHİ 15 ŞUBAT 1983
DOĞUM ŞEKLİ NORMAL
SON HABERLER ENSE KALINLIĞI ÖLÇÜMÜ NORMAL ÇIKTI İKİLİ TEST YAPTIRMADIM

:emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::nazar::nazar::nazar::49::49::49::49::49::49:

cnm snn bebek doğmuş 28 yaşında maşşallah :34::34::34::33::68::51::51:

Aranızda benden başka gönüllü sezeryan isteyen de yok galiba :44:
Ben normal doğum hiç düşünmedim, bunda abim de çok etkili oldu, kesinlikle normal doğum fikrini aklından çıkar diyor
Ben de korkuyorum normalden açıkcası, daha önce bir ameliyatım var, bu da daha zor olmaz heralde :34:
canım sanırım ben de sezeryan olucam tüp bebek benim minik birde her gün kan sulandırıcı iğne oluyorum ve ağrı eşiğim düşük şiddetli ağrıda tansiyonum düşüyor ve bayılıyorum çok korkuyorum bebeğime yardımcı olamazsam diye vakum kullanılsın da istemiyorum bir arkadaşımın bebeğinde sorun oldu unun yüzünden kas zedelemişler zorla doğutcaz diye gözümün önünde çok çektiler...tabi son söz doktorumun ama daha da bişey demedi o da
ben seni çok cesur bir kadın olarak görüyorum normal doğumla pırtlatıcaksın gibi geliyor bana.
birde doğumdan sonra hemen sütü gelmiyor sezeryan olanların diye biliyorum.
arkadaşımın hemen gelmişti sütü sanırım bu da bünyeden bünyeye değişiyor...

sabah 2 kez kahvaltı aptım 1 kezde yemek yedim saat 13,25 daha akşama kadar ne olacak bakalım . bir de kızlar ben size özel soru sorrcam sizde cinsellik nasıl gidiyor ağrı sancı falan oluyomu yada bebeğe zaarar verme korkusu ben nefret ettim artık o işten bebeğe bir zarrar gelcek diye
biz de uzun zamandır tık yok eşim çok korkuyor
kakao yağını tavsiye etmiyor musunuz yani.mide durumlar ortada çok mu kötü kokuyor ?

kızların dediklerine katılıyorum..bencede 2 ay kala hazır olmalı herşey.ne olur ne olmaz...

geçmiş olsun canım yaa baya pahalıya geliyor tamirde :((
sağlık olsun bir anlık moral bozukluğu dalgınlık pahalıya patladı ne yapalım ona harcayacağımı bebeğime harcardım ama üzülünce değişmiyor ki sonuç ...
Benim eşim de istemiyor ki, çok korkuyor bebeğe zarar veririz diye, bir de bizim ilk gittiğimiz doktor üstüne basa basa ilişki kesinlikle yasak demişti, sonraki hiçbir düşük riskin yok, ilişkiye girebilirsiniz dedi ama eşim korktu bir kere, o riski almaya değmez diyor, ben de çok istekli olmadığım için ikna çalışması yapmıyorum :60:

Anladım canım, benimki de hırçınlaşmasa da bebeğin de benim de rahatsız edici derecede üstümüze düşüyor, eşim bu bebeği 3 yıldır istiyordu, ben istemediğim için yapmadık, hep hap kullandım ben, her ay yalvarırdı bana bu ay kullanma diye, ama ben kesinlikle istemiyordum... uzun süre beklediği için çok kıymetli bebeği :34: benim de normalde de çok üstüme düşerdi zaten, hem de boğacak düzeyde...

Bu arada biz de hiç yapmadık :77: bir süre daha da yapmayız heralde :26:

meseretcim biz de evlendik 3 yıl çeşitli şekillerde ayrı kaldık ve ben istemedim korundum tabi eşime kalsa o istiyordu neyse 3 yıl sonra korunmayı bıraktık ben 2 kez hamile kaldım düştü... 8 ay gibi sonra doktora gittik eşimin sperm sayısı ilginç bir şekilde düşüyordu doktor normal yolla çocuğunuz olmaz dedi tüp bebek denedik tutmadı bu yıl eşimde biraz düzelme vardı 2 kez aşılama oldu tutmadı en son tüp bebek de ben çok zorlandım doktorun elinde kaldım resmen direncim falan düştü ve artık vazgeçmiştim yeter dedim sonunda canımdan olucam her neyse kuzum duydu sesimi sanırım geldi bu sefer ve eşim acayip kaybetme korkusu yaşıyor yavrumuzu bazen diyorum doktora soralım izin verirse olsun diye yok diyo ona bişey olur ben dayanamam ....yani anlayacağın bu minik de çok kıymetli ve şimdiden ortamızda yer aldı babasıyla :))

kıslarrrrrrr
excipial lipo aldırmıştım eşime prospektüsünde gebelikte kullanımı uygun değilir yazıyor kategorisi c hemde

Sen söyleyince baktm evet öyle yazıyo daha kullanmamıştım bende yeni aldım..
Burda bi arkadaş önermişti kim hatırlamıyorum ama ben aldığımda eczacı bişey söylemedi yahu zararlı hamilelere kullanmayın fln diye kii hamile oldğumuda söylemiştim.. :44:
Şüphe düştü şimdi içime :52:

HERKESE GÜNAYDIN OĞLUM OLUYORRRRRRR...............14+2DEYMİŞİZ HEMDE KOCAMAN PİPİSİ WAR :nazar:
hayırlı olsun canım .allahım sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin tatlım.sanırım tem cimcime benim :1: 14. haftada kız denildi bende haftaya kontrole gideceğim bakalım kuzucuk neler yapyor
aaa birde ben bu sabah tartıldım:14: 63 kilo olmuşum yarım kilo gene almışım.üfffff ya dikkat te ediyorum ama almalar devam ediyor.kızımda karnım 6.ayın ilk günü birden çıkmıştı o güne kadar armut kadar birşeydi.ama bunda öne doğru bayağı bir çıktı belirginleşti.acil kıyafet lamam lazım çünkü kıyafetlerimde olmuyor.bir şişlik olmuş bende 65 kg ken giydiğim kıyafetlerim olmuyor...
alabilirsin canım artık herkes alıverir.eger çok hareketli bir yapıya sahip değilse su içse eklenir hesaba misali gram gram artıcak.

bitmedi daha tasınma işi canım ama benım odam yerleşti. sağolsunlar bişey yaptırmıyorlar bana. bazen diyorum allah ne zaman vereceğini biliyo işte . iyiki bu zamanda hamile kalmışım yoksa canımı çıkarırlardı. şimid hamileyım diye bişey diyemıyorlar :1: yarınkı randevumu hatırlaman da çok hoşuma gitti yaniii :7:
ee neler kaçırdım biri bana özet geçsin yaw. sigaradan bahsedilmiş çok şükür hayatımda hiç içmedim. eşimde otlakçıdır ortamını buldumu bid otlanacak birini içer. normalde içmez :27:
bide kılo muhabbeti yapmışşınız. tartıda 2 kılo aldım gibi görünüyo ama sankı daha bi irileştim. ödem de yok çok şükür ama neden öyle görünüyor anlamadım :44:
sevindim canım yormamalarına ,neler kaçırdın güzel yapılan sohbetleri kaçırdın :1:

arkadaşlar ya 2 gündür kalçalarım çok ağrıyor belime birleşim yeri.yürürken sanki kopacak gibi gece üzerine uyuyamıyordum bile...şuan başımda öyle şiddetli ağrıyorki allahım tahammül edilecek gibi değil...sabaha kadar uyuyamadım toplam 1 saat uyumuşumdur herhalde..
benimde agrıyor arada sırada canım normal demişti doktorum .başın agrıyorsa parol alabilirsin ben agrıdığında alıyorum iy geliyor .

kıslarrrrrrr
canım o kremi bana oğlumun doktoru oğluma kullanmak için vermişti .yani eğer 3.5 yaındaki cocuk kullanıyorsa gebelerde kullanabilir diye tahmin ediyorum .c kategorisi azami etkisi olan demek .A en agır ilaç ,b sonraki c en hafif sınıfta yer alıyor.kollarını kaşımıştı yara olmuştu sonra kurumuştu doktor nemlendirir bundan günde bir sefer sür demişti .evde öylece duruyor.devletin ödediği bir bir krem var fito diye geçiyor.çok faydalı ondan alabilirsiniz kızlar bilginiz olsun .ben haftaya gidince ondanda alacağım bir tüp aradada ondan süreceğim .

bizim park saatimiz geldi kurulmuş saat gibi oğlum park park demeye başladı.hiç iyi de değilim aslında ama gönlünü edip geleyim kızlar .yeni gelenlere hoşgeldiniz diyeyim ya paso direk cevaplamaya geçmişim :1: sonradan farkettim ne kaba sabayım ayy :1:

Kızlar ben de henüz hiç kilo almadım ama son 3 haftadır eski pantolonlarımı giyemiyorum, baya bildiğiniz hamile pantolonu giyiyorum ben çünkü göbek 5-6 aylık büyüklüğünde :27:
zaten kimse göbek olduğunu düşünmüyor, insan evladında böyle göbek olamaz, bariz bebek benimki :60:
E bu durum da yavaştan hoşuma gitmeye başladı, mesela geçen gün randevu almadan kuaföre gittim, sırada bekleyen onlarca kişi var, asistan kız yanıma geldi, siz hamilesiniz öncelik verelim diyip beni hemen aldı :60:

bende giyiyorum bende :)) çok göbek yok henüz dışardan belli olmuyo en azından beni önceden tanımayan anlamaz ama benim eski kıyafetler göbeğimi sıkıyor şurda bir ay yok kullanmaya başlayacam zaten büyük beden alacağıma gittim tamiş pantolonu aldım ... artık bende belli olsun istiyorum ya metroda yer vermiyorla anlaşılmadığı için kızıyorum içimden:9:

canım o kremi bana oğlumun doktoru oğluma kullanmak için vermişti .yani eğer 3.5 yaındaki cocuk kullanıyorsa gebelerde kullanabilir diye tahmin ediyorum .c kategorisi azami etkisi olan demek .A en agır ilaç ,b sonraki c en hafif sınıfta yer alıyor.kollarını kaşımıştı yara olmuştu sonra kurumuştu doktor nemlendirir bundan günde bir sefer sür demişti .evde öylece duruyor.devletin ödediği bir bir krem var fito diye geçiyor.çok faydalı ondan alabilirsiniz kızlar bilginiz olsun .ben haftaya gidince ondanda alacağım bir tüp aradada ondan süreceğim .

canım bence böyle konularda tahmin yürütmesen iyidir. herkes yanıltmamak adına.. ezcanedeki her prospektüsü ezbere bilmez sakıncalı yazıyorsa sakıncalıdır kullanmayın bence.. ayrıca 3.5 yaşındaki çocukla bir cenin arasında dağlar kadar fark var..

bence öyle her kremi sürmeyin derim. benim boynum tutulduğunda bile sakındım kullanmaya kas gevşeticiyi boynumda.. yalnız ben birşey sorucam. teyzemin kızı yeni doğum yaptı, bebeği emziremiyormuş.. göğüslerinde oluşan yaralardan dolayı. sağıp veriyormuş. göğüsler için önceden ne gibi tedbirler alınabilir acaba?? tecrübeli anneler biliyordur?? ben bebe yağı sürüyorum ama yeterli olur mu bilmiyorum??

Sen söyleyince baktm evet öyle yazıyo daha kullanmamıştım bende yeni aldım..
Burda bi arkadaş önermişti kim hatırlamıyorum ama ben aldığımda eczacı bişey söylemedi yahu zararlı hamilelere kullanmayın fln diye kii hamile oldğumuda söylemiştim.. :44:
Şüphe düştü şimdi içime :52:

kıslarrrrrrr

canım bence böyle konularda tahmin yürütmesen iyidir. herkes yanıltmamak adına.. ezcanedeki her prospektüsü ezbere bilmez sakıncalı yazıyorsa sakıncalıdır kullanmayın bence.. ayrıca 3.5 yaşındaki çocukla bir cenin arasında dağlar kadar fark var..

Excipial lipo benim uzun zamandır kullandığım bir krem ve hamile kalınca da buradan aldığım önerilerle kullanmaya devam ettim, hem de karnıma sürdüm :50: şimdi içime bir şüphe düştü... Hemen internetten doktor sitelerinden araştırdım, kullanmanın bir sakıncası olmadığını yazmışlar, yine de yarın kendi doktoruma da sorcucam, umarım bebeğime zarar vermemişimdir

Evet zorunlu olmadıkca hamileler kullanmamalıdır yazıyo ben doktoruma soraym bunu en iyisi bidahaki randevuda daha kullanmamıştım ztn..

bende giyiyorum bende :)) çok göbek yok henüz dışardan belli olmuyo en azından beni önceden tanımayan anlamaz ama benim eski kıyafetler göbeğimi sıkıyor şurda bir ay yok kullanmaya başlayacam zaten büyük beden alacağıma gittim tamiş pantolonu aldım ... artık bende belli olsun istiyorum ya metroda yer vermiyorla anlaşılmadığı için kızıyorum içimden:9:

ben anlaşılmayı beklemiyorum direkt söylüyorum hamileyim oturabilirmiyim diye:1: çünkü çok yorgun hissediyorum kendimi.. eee bugüne kadar oturması için yer vermediğim yaşlı hamile hasta kalmadı artık sıra bende...:32: bu arada 3 elbise aldım onları giyiyorum 2 aydır.. 6 aya kadar götürecek genişlikte.. tabi hamile giysisi de alacam..

bence öyle her kremi sürmeyin derim. benim boynum tutulduğunda bile sakındım kullanmaya kas gevşeticiyi boynumda.. yalnız ben birşey sorucam. teyzemin kızı yeni doğum yaptı, bebeği emziremiyormuş.. göğüslerinde oluşan yaralardan dolayı. sağıp veriyormuş. göğüsler için önceden ne gibi tedbirler alınabilir acaba?? tecrübeli anneler biliyordur?? ben bebe yağı sürüyorum ama yeterli olur mu bilmiyorum??

Göğüsler yara olmasın diye lansınoh aldım ben doğuma 1.5 ay falan kala kullanmaya başlıcam çnkü doğumdan önce kullanmaya başlayın diyolar ve bebişlerin ne zmn geliceği belli olmadığı için erken kullanmaya başlıcam emzirme döneminde de devam edicem..
Çok minik bi krem zaten..

Excipial lipo benim uzun zamandır kullandığım bir krem ve hamile kalınca da buradan aldığım önerilerle kullanmaya devam ettim, hem de karnıma sürdüm :50: şimdi içime bir şüphe düştü... Hemen internetten doktor sitelerinden araştırdım, kullanmanın bir sakıncası olmadığını yazmışlar, yine de yarın kendi doktoruma da sorcucam, umarım bebeğime zarar vermemişimdir

Bişey olmamıştır cnm yaa içindeki kağıtta yazıyo zaten bi etkiye rastlanmamıştır ama yinede kullanmayın gibi şeyler..
Sen yinede doktoruna sor tabi..

Pendik bölge hastanesinde 55tl ye yaptırdım..
Gerçi sen avrupa yakasında sormuşsun ama yinede fikir olsun..
Hastaneden hastaneye farklılık gösteriyo fiyatlar..
Hee bide muayne ücreti 12tl ödedim..
O ikili teste dahil değil tabi fakat ense kalınlığı ölçülsün diye muayneye giriyosun =)

teşekür ederim bilgi için :)))))

bişey olmamıştır canım. içini ferah tut.. ama çok mecbur kalmadıkça da kullanma..

Back