epidural anestezi için öncelikle vajnada açıklık olması bekleniyor 4 cm açılmam vardı sancım başlamıştı .anestezicimiz beni aldı götürdü milim milim derin nefes al diyerek iğnesini yerleştirdi sonra geldim yattım .sancı vurmaya başladı bende tabi çok az ama ben nazlanıyorum ,doktorum iğne yapalım dedi tabi ordan direk verdiler ilacı az az sancım artıyo orda tabi grafikte 80-90 oluyor ben gülüp kahkaha atıyorum ,doktorla ,anestezicimle sohbet ediyoruz.
bakılıyor açılması arttımı diye 6 cm açılmam olunca hadi bakalım yol göründü dediler sonra doğum için yattım bir iğne daha vurdular bana sadece ıkın ,büyük kakanı yapar gibi dediler ,ben gülüyordum ıkınıyorum ama ses yok doktorum ,kız hadi erinme gidelim yarın bayram diyordu
durun ya zevkini çıkarıyorum bir daha mı doğuracağım ki dedim o sırada eşim de yanımdaydı sohbet ediyorduk ,sonracığıma bir iki daha ıkın güçlü güçlü dediler ,hatta doğumda eşime karnımın üst kısmına kollarını yerleştirip biraz kuvvetli şuraya basınç verin dediler eşim sağolsun verince alttan pırtlattım oğluşumu
sonra hemen eşim oğluşumu videoya aldı .ben odama gittiğimde ayaklarım ve ben jet gibiydim