2012 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

canım benim eşimde burun operasyonu geçirdi ama yatırmadı doktoru.1 saat sonra taburcu oldu.geçmiş olsun..

slm canım bende balık yagı harıc dıger ıkısını kullanıyorum bende balık cevız yemıyorum..bı dahakı gıttgmde bende balık yagı ısteyımde yazsnii hatırlattınbu arada tsk evet ogrendm sonunda cnm ya
goguslerım baya buyudu benım bura cok sıcak oldg ıcın gecede yan yattıgım ıcın arası pişmiş cok kotu kasınıyo o da..pişik kremı alcam onun ıcın ..onun dısında ucları buyudu halka olan yer de aynı sekılde bıde karardılar:90:
tmm cnm cok tsk ederım daha bısı secemedım pesın alcam zaten amaya bedenlerı kalmamıs yada begendım rengi..:44:
aynen bende daha cuma günü aldım
bugün geldi kargom hepsi paketli ve özenliydi
50 TL üzerine kargo parası yok,
ancak pantolon bedenleri normalden 1 beden büyük
benim değistirmem veya daraltmam gerekiyor
kızlar o zaman ben 40 gıyıyorum normalde pantolon..sımdı 38 mi alıyım ???:44:
ya cnm sen cok pimpiriklisin ya valla kesenın boyu normal mi dıyede pimpiriklenmıstın hatırlıyorum ve daha bi suru sey anlıyorum once bebegının kalbı durmus sanırım ama atlattın ıste herseyı ne guzel onları dusunerek prensesınıde etkılıosun haberın olsun o da senın gıbı streslı olur bnden solemesıayrıca kıpırtıları bende 15.haftada hıssettım cnm 15+2 flndı .. su anki kilom 65 benım

ay cnm gecmıs olsun ya ..bilemıcem valla yatar mı yatmaz mı ama senın cok hızlı vurdgn kesın

kızlar hareket etmemeesi normal dimi dra bile güvenmez oldum amma evhamlıyım
burayada sırf buyüzden girmiyodum biri kötü bişey yazınca korku kaplıyo beni benimde başıma gelcekmi diye hele arkadaşının yada yakınının başına gelen felaketleri nolur yazmayın hepimiz hamileyiz korkuyoruz boşuna stres yapıyoruz moral olalım birbirimize allah yavrularımızı korusun

Merhaba Hanımlar;
perşembe günü zor durumda kalan kuzenimin 2,5 yaşındaki sevimli kızına birkaç saatliğine bakmaya gittim, birlikte havuza girdik, sonra duş alacakken ben alt kattan kendi üzerime de havlu alayım, üzerimdeki ıslak mayodan üşütmiyim dedim.
merdivenlerden inerken kaymiyim tutunayım dedim tam orta kısımda kaydım :18: tutunduğum için aşağı kadar yuvarlanmadım ama büyük bi acı ile kalçamın üzerine düştüm hiç böyle korktuğumu hatırlamıyorum, kalbim yerinden çıkacak gibi çarpıyodu, elim ayağım boşaldı, ellerim 1 saat titredi,(40 dakka sonrasında elma bile soyamadım. )önce inip havluyu aldım üzerime yukarı çıktım, minik kızımızıda tek bırakamadım banyoda bişeyim varmı diye baktım allahtan kanamam veya karnımda ağrım yoktu, ama çok korktum, doktoru aradım kanama ve ağrın yok ise bişey olmamıştır ama gel bakalım dedi, kızımızın annesi 3 saat sonra geldi, oda aynı şeyi söyledi eğer böyle düşmelerde bebeğe bişi olursa hemen o anda kanama olurmuş dedi, oda çok üzüldü korktu, ama benim hatam daha dikkatli olmalıydım, 10 dakka sonrasındada eşim beni aldı hastaneye gittik.
Çok şükür bebeğimiz sağlıklıydı , 2 ağustosta randevumuz vardı ama bu sebeple bebğimizide görmüş olduk, doktor kesin olarak erkek olduğunu söyledi ve böyle düşmelerin tabiiki tehlikeli olduğunu fakat amniyon sıvısı ve onu çevreleyen kese zarının bebeği gayet iyi koruduğunu söyledi, ilk baktığı rahim açılması olup olmadığı idi, çok şükür öyle birşeyde olmamıştı. açıkcası sanırım bebeğimi şu sorun ettiğim ve fazlaca basenlerimden aldığım kilolarımda korudu, zayıf ve çıkık popolu olmasaydım kesin çanağı çatlatmıştım
fakat şöyleki o gece mide bulantısı ile uyandım, ogün içerisindeki yediklerimi sabaha kadar çıkardım, midem içtiğim suyu bile kabul etmedi, hamileliğimden (16+3 deyiz) bu yana 1 kez bile çıkarmamıştım, o gece ilk 3 ayın acısı çıktı resmen. Sabahda bağırsaklarım bozulmuştu, normal kilomdan 2,5 kilo düştüm resmen, en yakın yer olan sağlık ocağına gittik iş yerim için iki günlük rapor verdi, salgın varmış kızlar çok dikkat edin meyve ve sebzeleri iyice yıkayın. eve geldiğimde öğlene doğru aynaya perişan halime baktığımda şok oldum suratımda minik minik kırmızı lekeler çıkmış özellikle göz çevremde ve çene altımda, kuzenimin kızına çilek reçeli ile sütü karıştırarak çilekli süt yapmıştım :26: kendimde içtim sanırım beni çilek mahfetti :26: normaldede çileğe alarjim var ama reçel yediğimde bişi olmuyordu ve süte karıştırdığımda böyle dokunacağını bilemedim sakın dokunabilecek şeyleri benim gibi bişilere azcık karıştırarak bile yemeyin şimdi biraz geçti ama halen kırmızı minik çil gibi lekelerim var umarım kalıcı olmaz pufffffffff

dıkkat cnm canm ya aman benm bılgım yok malesef
hosgeldn cnm
erkek demek seninkide hadi bakalım
hmm erkekelrmı once gosterıyor yani
bende ozele gıdıyorum bakalım belli olacakmı

şekercik valla hatırladın beni evet bende bu halimden memnun değilim ama eskiye nazaran düzeldim

ay valla baslarda cvp bıle vermıyodum sana ya bu kız ne kadar pimpirikli dıye baksana 15.haftadasın hala aynı anacım SAKİN OL AZICIK AAAAbebegınıde rahat bırak akışına bırakinşallah hıssedersın bı an once minik kızını

hiç endişe etme bence ben bugün tam 17 haftalık oldum hala hissetmiyorum.arada göbeğimde seyirme şeklinde bişeyler oluyor eşim de bebk mi oynuyor filan dedi hatta ama tam anlamıyla bir hareket hissetmesi filan olmadı henüz
16 hfatlık gitmiştim doktor bana 2 haftaya kadar hissedersin ilk gebeliklerde erken hissedilmez 20 hafta dolayları normaldir dedi
ben de zayıf sayılırım 52 kiloyum hissetmem gerekirdi kiloyla ilgili olsaydı

çok geçmiş olsun canım, kuzenim ve kardeşim burun ameliyatı oldu ikisi de birer gece kaldılar

hoşgeldin, inş. bu hamileliğin sorunsuz şekilde ilerler. sağlıkla kavuşursun bebeğine

Allah sabır versin bebşin için bu bebeğine de uzun ömürler versin pıhtılaşma bende de çıktı iğne oluyorum her gün bu açıdan arada bir takmıyor değilim ama ne yapayım dua edip sonra kendimi motive ediyorum ben zor buldum bebişimi tüp bebek tedavisiyle oldu ALLAHIM KORUSUN

pocarohontas
oncelıkle cok geçmiş olsun şükür bişey yokmuş
ay sendemi erkek kızlar erkekler geçti dimiya:)

çok teşekkürler 2 temmuzda gittiğimizde % 80 erkek demişti dr. merdivenden düşme sebebi ile cinsiyetimizide net öğrenmiş olduk.
bebeğimize bişi olmadığı için çok mutluyum ama şu yüzümde çıkan kırmızı lekeler çok moralimi bozuyor

pocarohontas
oncelıkle cok geçmiş olsun şükür bişey yokmuş
ay sendemi erkek kızlar erkekler geçti dimiya:)

Cnm hoşgeldin, nasıl geçti tatilin?
Bu arada kaşıntı güneşten olabilir, ne kadar güneşlenmesek de denize girerken maruz kaldığımız güneş bile etkiliyor.

canım çok geçmiş olsun neyse ki ciddi bi duruma sebep olmamış
erkeklerimiz çoğalıyor mu neeeee

Bu arada kaşıntı güneşten olabilir, ne kadar güneşlenmesek de denize girerken maruz kaldığımız güneş bile etkiliyor.

çoook güzeldi canım yaa dönmek istemedim valla
hamile halimle bişeyden geri kalmadım ne tekne turları, ne saklıkent ve antik şehir turları hepsine katıldım :))
sen de hoşgeldin, bozcaada nasıldı? evet sanırım denizle ilgiliydi 4 ten sonra giriyordum ama yine de karardım

güzelim daha haftan küçük..yani ben 18.haftadayımmm ve bugün tepükleri hissettim..öyle seyirme falanda değil..açtım göbeğimi bir baktım göbeğimin altı oynuyorrr..kafasının olduğu yer şişmiş falaannn..çokk enteresan oluyorr..ben korktum vallaa bu ne diye..her harekette ayyy hareket etti diyorum o derece belirgin hissettim..senin daha var merak etme..benim kız bebeğim olucak..kızlar da geç oynarmış..

kızzz hoşgeldin tatilciiiii...biz gidemedüük yyaaa...seneye acısını çıkarmayı düşünüyorum..herşeye katılıcam bebüğüümleee...

bu arada kızlarrr ben bugün ilk kezzz bebişimin hareketlerini hissettiiimmmm...ççoookk farklı bişiii..resmen karnını ittiriyorrrr..korkuttu beni kızımm alışıcam amaaa...o hareket ettikçe bennn ayyy diyorumm..garip oluyor yaaa:
21:

canım geçmiş olsun,allah korumuş
Zaten derler ya çocukları Allah korurmuş,

gözünaydın canım aynen bende bı kac defa hıssetmeme ragmen (sert tekmelerını) annee yine yaptıı dıyorum cok komik korkuyorum galıba ya degısık bısey ama müthişşşşşş

kızlar bu e bebek te dar paçalı hamile pantalonu var 15 tl...acaba normal giydiğim bedenden bir beden büyük mü almalıyım..şimdi 38 giyiyorum ben..kışa okul açılcak mecbur kumaş giyicemmm..hangi beden almalıyım karar veremedim yaaa..bir yardımmmmmmmmmmmmmmm..

Ben de çok hoplayıp zıpladım, gezdim yüzdüm, bazen hamile olduğumu unutuyorum zaten, eşim hatırlatıyor sağolsun
Eşimle ben iki akdenizli, ilk kez gittik kuzey egeye, güzel geçti mi dersen geçti, ama asla bir Antalya ilçelerine, Kaş’a, Fethiye’ye falan değişmem, benim için tatil dediğin güneydedir...
Sen de tam yerine gittin ayrıca oralara gidip tekne turuna çıkmadan dönülmez yani, tura merkezden mi çıktınız Ölüdenizden mi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…