- Konu Sahibi antidepresif
-
- #3.941
kızlar evime tadilat yaptırmam lazım ramazan giriyor kış gelmeden bir yaptırsam birde geçen gece kocam ışığı kapatmıştı . üstüme üstüme geldi bende korktum panik oldum kalkmıştım burnuna vurmuştum geçen emara girdi ameliyat olması şartmış birde o çıktı başımıza kıkırdağını yamultmuşum kızlar acaba hastanede yatarmı? bilginiz varmı
slm canım bende balık yagı harıc dıger ıkısını kullanıyorum bende balık cevız yemıyorum..bı dahakı gıttgmde bende balık yagı ısteyımde yazsnmerhaba arkadaşlar..elimden geldiğince takip etmeye çelışıyorum durumlar..ama katılamıyorum aranıza.
tuana ve sekerrck cisiyetleri öğrenmişsiniz.hayırlı olsun,çek sevindim ..
bebeğini hissetmeye başlayanlarda olmuş.ama genelde hissedenler 15 haftanın üstünde olanlar değil mi ?
ben 13+1ken bir dalgalanma hissettim ama bağırsaklarla alakalıdır daha erkendir dedim.acaba bebeğimim hissetmiş olabilir miyim ?
doktor bana decavit ve gyno ferro sanol verdi günde birtane.balık yiyor musun diye sordu.haftada bir belkide hiç dedimbalık yağıda verdi
sizler ne kullanıyorsunuz ?
5 gün sonra 2li testimin sonuçları çıkacak ve bebeğimin cinsiyeti kesinleşecek :18:
13+1ken doktor %60 erkek demişti..hatta 'bak burada ne var' diyip bana bebeğimin pipisini göstermişti
hepimizin hakkında hayırlısı olsun canlarım
kızlar sorum olacak size,sizde çok kaşınıyor musunuz ?ben yüzümden tutun bacaklarıma kadar kaşıyorum.
göğüsleriniz ne durumda ?hala çok acıyor mu ?
tmm cnm cok tsk ederım daha bısı secemedım pesın alcam zaten amaya bedenlerı kalmamıs yada begendım rengi..:44:bende aynıydı canım. yanlız nakit fiyatı 4 taksıt fıyatı 8 taksıt fıyatı ve havale fiyatı farklı. yanalrında da yazıyo zaten. ona dikkat edersen sorun olmaz sanırım.ben 4 taksıtli fiyatıyla aldım
kızlar o zaman ben 40 gıyıyorum normalde pantolon..sımdı 38 mi alıyım ???:44:aynen bende daha cuma günü aldım
bugün geldi kargom hepsi paketli ve özenliydi
50 TL üzerine kargo parası yok,
ancak pantolon bedenleri normalden 1 beden büyük
benim değistirmem veya daraltmam gerekiyor
ya cnm sen cok pimpiriklisin ya valla kesenın boyu normal mi dıyede pimpiriklenmıstın hatırlıyorum ve daha bi suru sey anlıyorum once bebegının kalbı durmus sanırım ama atlattın ıste herseyı ne guzelselamlar herkese hareketleri hissedenleri kıskanıyorum maşallah size
bugün dra gittim tam 15+0ım randevuya vardı daha ama merakımdan gittim bebek iyi dedi
cinsiyetine tekrar bakarmısınız dedim baktı yine kız dedi
kahvaltı etmemiştim sadece nescuik içtim ama bebeğim kıpırdamadı bile çok üzüldüm
bide hissedenler kilosunu yazabilirmi genelde zayıflar daha erken hissediyomuş aama ben hissedemiyorum endişe ediyorum
magnezyum verdi ayrıca kasık ağrım var demiştşm bi o eksikti kan ilacım var vitaminim var bebe aspirini bide magnezyum eklendi allah beterinden saklasın bebeğim ii olsun yeter bana
kızlar evime tadilat yaptırmam lazım ramazan giriyor kış gelmeden bir yaptırsam birde geçen gece kocam ışığı kapatmıştı . üstüme üstüme geldi bende korktum panik oldum kalkmıştım burnuna vurmuştum geçen emara girdi ameliyat olması şartmış birde o çıktı başımıza kıkırdağını yamultmuşum kızlar acaba hastanede yatarmı? bilginiz varmı
dıkkat cnm canm ya aman benm bılgım yokkızlar evime tadilat yaptırmam lazım ramazan giriyor kış gelmeden bir yaptırsam birde geçen gece kocam ışığı kapatmıştı . üstüme üstüme geldi bende korktum panik oldum kalkmıştım burnuna vurmuştum geçen emara girdi ameliyat olması şartmış birde o çıktı başımıza kıkırdağını yamultmuşum kızlar acaba hastanede yatarmı? bilginiz varmı
hosgeldn cnmherkese slm güzel anne adayları , Allah herkesin hamileliğini sağlıkla geçirmesini nasip etsin.14 haftalık hamileyim inşallah rabbim nasip ederse bende ocak annesi olacağım.benim gibi olan anne adayları ile iletişim halinde olmak isterim inşallah.Kan pıhtılaşması yüzünden daha önce 1 bebeğimi kaybettim ama çok şükür hamileliğim bu sfer iyi gidiyor .Bebeğimde büyük ihtimalle erkek.
hmm erkekelrmı once gosterıyor yanicanım erken öğrenenler genelde erkek anneleri..devlet hastanesinde sordum cinsiyet tahmini 17.haftadan sonra dediler.bana özeldeki doktor cinsiyet tahmini yaptı.sabırlı olalım herşeyin tadını çıkara çıkara yaşayalım..elbet gelir o günler ..
yarın çok güzel haberlerle dön inşallah..
şekercik valla hatırladın benievet bende bu halimden memnun değilim ama eskiye nazaran düzeldim
selamlar herkese hareketleri hissedenleri kıskanıyorum maşallah size
bugün dra gittim tam 15+0ım randevuya vardı daha ama merakımdan gittim bebek iyi dedi
kahvaltı etmemiştim sadece nescuik içtim ama bebeğim kıpırdamadı bile çok üzüldüm
bide hissedenler kilosunu yazabilirmi genelde zayıflar daha erken hissediyomuş aama ben hissedemiyorum endişe ediyorum
magnezyum verdi ayrıca kasık ağrım var demiştşm bi o eksikti kan ilacım var vitaminim var bebe aspirini bide magnezyum eklendi allah beterinden saklasın bebeğim ii olsun yeter bana
herkese slm güzel anne adayları , Allah herkesin hamileliğini sağlıkla geçirmesini nasip etsin.14 haftalık hamileyim inşallah rabbim nasip ederse bende ocak annesi olacağım.benim gibi olan anne adayları ile iletişim halinde olmak isterim inşallah.Kan pıhtılaşması yüzünden daha önce 1 bebeğimi kaybettim ama çok şükür hamileliğim bu sfer iyi gidiyor .Bebeğimde büyük ihtimalle erkek.
benim kilom 45 boyum 1.65 henüz hiç kilo almadım :26:
herkese slm güzel anne adayları , Allah herkesin hamileliğini sağlıkla geçirmesini nasip etsin.14 haftalık hamileyim inşallah rabbim nasip ederse bende ocak annesi olacağım.benim gibi olan anne adayları ile iletişim halinde olmak isterim inşallah.Kan pıhtılaşması yüzünden daha önce 1 bebeğimi kaybettim ama çok şükür hamileliğim bu sfer iyi gidiyor .Bebeğimde büyük ihtimalle erkek.
pocarohontas
oncelıkle cok geçmiş olsun şükür bişey yokmuş
ay sendemi erkek kızlar erkekler geçti dimiya:)
ben de tatilde kaşındım yaa göğsümle boynum arasında kalan kısım kaşımaktan kıpkırmızı oldu hatta
ama sanırım tatille ilgili bişeydi döndüm geçti şükür
hamilelikte kaşıntı olağan sanırım
Merhaba Hanımlar;
perşembe günü zor durumda kalan kuzenimin 2,5 yaşındaki sevimli kızına birkaç saatliğine bakmaya gittim, birlikte havuza girdik, sonra duş alacakken ben alt kattan kendi üzerime de havlu alayım, üzerimdeki ıslak mayodan üşütmiyim dedim.
merdivenlerden inerken kaymiyim tutunayım dedim tam orta kısımda kaydım:18: tutunduğum için aşağı kadar yuvarlanmadım ama büyük bi acı ile kalçamın üzerine düştüm hiç böyle korktuğumu hatırlamıyorum, kalbim yerinden çıkacak gibi çarpıyodu, elim ayağım boşaldı, ellerim 1 saat titredi,(40 dakka sonrasında elma bile soyamadım. )önce inip havluyu aldım üzerime yukarı çıktım, minik kızımızıda tek bırakamadım banyoda bişeyim varmı diye baktım allahtan kanamam veya karnımda ağrım yoktu, ama çok korktum, doktoru aradım kanama ve ağrın yok ise bişey olmamıştır ama gel bakalım dedi, kızımızın annesi 3 saat sonra geldi, oda aynı şeyi söyledi eğer böyle düşmelerde bebeğe bişi olursa hemen o anda kanama olurmuş dedi, oda çok üzüldü korktu, ama benim hatam daha dikkatli olmalıydım, 10 dakka sonrasındada eşim beni aldı hastaneye gittik.
Cnm hoşgeldin, nasıl geçti tatilin?
Bu arada kaşıntı güneşten olabilir, ne kadar güneşlenmesek de denize girerken maruz kaldığımız güneş bile etkiliyor.
selamlar herkese hareketleri hissedenleri kıskanıyorum maşallah size
Cnm hoşgeldin, nasıl geçti tatilin?
Bu arada kaşıntı güneşten olabilir, ne kadar güneşlenmesek de denize girerken maruz kaldığımız güneş bile etkiliyor.
Merhaba Hanımlar;
perşembe günü zor durumda kalan kuzenimin 2,5 yaşındaki sevimli kızına birkaç saatliğine bakmaya gittim, birlikte havuza girdik, sonra duş alacakken ben alt kattan kendi üzerime de havlu alayım, üzerimdeki ıslak mayodan üşütmiyim dedim.
merdivenlerden inerken kaymiyim tutunayım dedim tam orta kısımda kaydım:18: tutunduğum için aşağı kadar yuvarlanmadım ama büyük bi acı ile kalçamın üzerine düştüm hiç böyle korktuğumu hatırlamıyorum, kalbim yerinden çıkacak gibi çarpıyodu, elim ayağım boşaldı, ellerim 1 saat titredi,(40 dakka sonrasında elma bile soyamadım. )önce inip havluyu aldım üzerime yukarı çıktım, minik kızımızıda tek bırakamadım banyoda bişeyim varmı diye baktım allahtan kanamam veya karnımda ağrım yoktu, ama çok korktum, doktoru aradım kanama ve ağrın yok ise bişey olmamıştır ama gel bakalım dedi, kızımızın annesi 3 saat sonra geldi, oda aynı şeyi söyledi eğer böyle düşmelerde bebeğe bişi olursa hemen o anda kanama olurmuş dedi, oda çok üzüldü korktu, ama benim hatam daha dikkatli olmalıydım, 10 dakka sonrasındada eşim beni aldı hastaneye gittik.
Çok şükür bebeğimiz sağlıklıydı, 2 ağustosta randevumuz vardı ama bu sebeple bebğimizide görmüş olduk, doktor kesin olarak erkek olduğunu söyledi ve böyle düşmelerin tabiiki tehlikeli olduğunu fakat amniyon sıvısı ve onu çevreleyen kese zarının bebeği gayet iyi koruduğunu söyledi, ilk baktığı rahim açılması olup olmadığı idi, çok şükür öyle birşeyde olmamıştı. açıkcası sanırım bebeğimi şu sorun ettiğim ve fazlaca basenlerimden aldığım kilolarımda korudu, zayıf ve çıkık popolu olmasaydım kesin çanağı çatlatmıştım
fakat şöyleki o gece mide bulantısı ile uyandım, ogün içerisindeki yediklerimi sabaha kadar çıkardım, midem içtiğim suyu bile kabul etmedi, hamileliğimden (16+3 deyiz) bu yana 1 kez bile çıkarmamıştım, o gece ilk 3 ayın acısı çıktı resmen.Sabahda bağırsaklarım bozulmuştu, normal kilomdan 2,5 kilo düştüm resmen, en yakın yer olan sağlık ocağına gittik iş yerim için iki günlük rapor verdi, salgın varmış kızlar çok dikkat edin meyve ve sebzeleri iyice yıkayın. eve geldiğimde öğlene doğru aynaya perişan halime baktığımda şok oldum suratımda minik minik kırmızı lekeler çıkmış özellikle göz çevremde ve çene altımda, kuzenimin kızına çilek reçeli ile sütü karıştırarak çilekli süt yapmıştım :26: kendimde içtim sanırım beni çilek mahfetti :26: normaldede çileğe alarjim var ama reçel yediğimde bişi olmuyordu ve süte karıştırdığımda böyle dokunacağını bilemedim sakın dokunabilecek şeyleri benim gibi bişilere azcık karıştırarak bile yemeyin şimdi biraz geçti ama halen kırmızı minik çil gibi lekelerim var umarım kalıcı olmaz pufffffffff
güzelim daha haftan küçük..yani ben 18.haftadayımmm ve bugün tepükleri hissettim..öyle seyirme falanda değil..açtım göbeğimi bir baktım göbeğimin altı oynuyorrr..kafasının olduğu yer şişmiş falaannn..çokk enteresan oluyorr..ben korktum vallaa bu ne diye..her harekette ayyy hareket etti diyorum o derece belirgin hissettim..senin daha var merak etme..benim kız bebeğim olucak..kızlar da geç oynarmış..
kızzz hoşgeldin tatilciiiii...biz gidemedüük yyaaa...seneye acısını çıkarmayı düşünüyorum..herşeye katılıcam bebüğüümleee...
bu arada kızlarrr ben bugün ilk kezzz bebişimin hareketlerini hissettiiimmmm...ççoookk farklı bişiii..resmen karnını ittiriyorrrr..korkuttu beni kızımm alışıcam amaaa...o hareket ettikçe bennn ayyy diyorumm..garip oluyor yaaa:21:
çoook güzeldi canım yaa dönmek istemedim valla
hamile halimle bişeyden geri kalmadım ne tekne turları, ne saklıkent ve antik şehir turları hepsine katıldım :))
sen de hoşgeldin, bozcaada nasıldı? evet sanırım denizle ilgiliydi 4 ten sonra giriyordum ama yine de karardım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?