- 19 Ağustos 2010
- 4.604
- 3.550
- 448
- Konu Sahibi antidepresif
- #3.401
yok canım yaa ona sinir oluyorum ya zaten![]()
hmmm, o zaman öneri üzerine doktor bulmaya çalış canım, cidden zor iş, kolay gelsin, bol şanss
![KK49 :49: :49:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk49.gif)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
yok canım yaa ona sinir oluyorum ya zaten![]()
ben de odaları gezmeyi ve doğum ücretlerini sormayı unutuyorum canım hep ,pazartesi randevum var gidince bakmayı düşünüyorum.Odaları resimde ben de görmüştüm suit olanların fln ücretini öğrenip orda kalmayı düşünüyorum zaten en fazla 2 3 gece kalıcazz sezeryan bile olsak.Rahat etmek istiyorum,Sen fiyat sordun mu ?
Gamze hanım ilgili evet,aslında çalışanlar da öyle ben bi sorun yaşamadım ama boşver onları.Sen fiyat öğrendiysen yazar mısın kaç kere gittim sormadım merak ediyorum![]()
aramızda 4 5 gun var beraber doğurmayak senle orda :))
![]()
bende devlet hastanesinde tahlillerimi yaptırdıgım için kendileri eve gelip kayıt yaptılar işte oldugum için ertesi güna radılar 15 dk falan konuştuk 5. ayda tetanoz aşısını söledi biz yine de takip eidyoruz ama sende unutma dedi ama bebek içinde aşıları orda yaptıracağım sürekli kullanıldıgı için aşılar tazedir bence...kızlar sağlık ocağına hamile olduğunuzu hala bildirmediyseniz, bildirin
aşılarınızı ve pıtırcıklarınızın aşılarını bundan sonra onlar yapacak, burası olmasa ben hala uyuyor olacaktım, haftaya bildireceğim ben de![]()
yok canım ya ben de fiyat sormadım.. netten bakmıştım sanırım öyle hatırlıyorum... odaların fiyat farkı olur, bende suit oda istiyorum.. ama çok aşırı olacağını sanmıyorum. maksimum 1000 lira filan olur gibi geliyor hepsi içinde. telefondan da sorulabilir aslında...
bağıra bağıra doğurmak isteyen bi senle ben vardık galiba yanlış hatırlamıyosamolur mu olur vallainşallah o günleri görelim beraber...
canım işine karışmak istemem çok bildiğimden de değil ama kıtaplarda ve nette biberon kullanmayın diye yazıyor. emzıremediğiniz zamanlarda sütünüzü sağın ve kaşıkla verin diyorlar. bebek biberonun kolaylığına alışınca bidaha meme emmekle uğraşmıyormuş. bide biberonla daha fazla hava yuttuğu için daha fazla gaz problemi oluyormuş. gerçi minicik bebeğin ağzına kaşığı nasıl sokacaz onuda tam idrak edemedim ama :97:cnm cinsiyeti ne olursa olsun bir tane yatak örtüsü rengi olmaz mesela hep pembe yada mavii. Mesela srı yatak örtüsü annem yaptı. Hastane çıkışı ve vede kullanacağaı ince ipek gibi yumuşacık battaniye hemen ne olur ne olmaz bazen ilk etapta bebiş anneden emmeye biliyo yada bizden süt gelmiye yeni ilk başlayış biberon biberon fırçası emzik kıskacı, burun temizleyici pompası bunu herkes mutlaka al dedi. Cinsiyeti önemsiz 1 , 2 badi.hastane çıkışı cinsiyeti önemsiz beyaz üzeri gri yaldızlı oyuncak resimli takım seti v.s
yok takmadım zaten canım da ne bileyım bi tuhaf geldibanada herkes bişeylerde ısrar ediyor ama takmıyorum sende takma kararı biz vereceğiz neticede
ismimiz hazır canım. öykü olacak allah izin verirse. başına da ayşe yada zeynep düşünüyoruz.. onlarda biliyor zaten bunu.ikimizde hamileyız. ben de onların oğlluna isim önerisinde hiç bulunmamıştımevet alttan alttan içlerinden geçeni söylemişler..senin burda yapacağın tek şey bir an önce eşinle oturup kafanızdan geçen kız isimlerini değerlendirerek kızınıza kendinizin istediği ismi vermek olsun bence...ne karışırlar anlamamki...30 yaşındayım kimsenin çocuğunun ismine karışmadım ve hayattan aldığım derslerle karışmama kararı aldım....hherkes kendi hür iradesiyle kendi çocuğunun adını koymalı
ismı öykü olacak canım. ben başına annemın ismı ayşeyi istıyorum. ama annem bu konularda çok hassastır. kayınvalıden alınır diye kesın koyma benım ismımı diyecek biliyorum huyunu.maalesef aldırmazdım demiyorumm bende sinirleniyorumm cnmmm. Ama takma acaba bebeğin isminimi merak ediyorlar. Böyle şakayla karışık isim söylemeler???????neyse takma senn bu arada isim bulmadıysan bence araştır cnmm sonra eşinde hoşuna felan gider seee birde onunla anlaşmaya çalışma.
annem şimdi torununa yelek örüyor beyaz ipten. karşı komşusundan örnek almış birsürü. onun bebeğide gecen kış doğmuştu. hiçbirini giydirmemiş. hepsi dolapta duruyormuş. zeten kış diye evden hiç çıkmadı. hep tulumla pijama takımlarıyla geçti kış. ancak bu sene giydiririm demiş. fazla yapma sakın falan demiş hatta anneme. annemde diyo sakın fazla küöçük alma eşyları yaza kadar penyelerle dolaşır dıyo. zatne evler kaloriferle. sonuna kadar yakıyorlar. sadece bizim ev merkezi sisten 12 den sonra kapatıyorlar gece yatarken üşürmü acaba diye düşünüyorumben dün çarşıya çıktım bebek mağazalarına baktım çok güzel çok cici şeyler var ama bence şuan bişeyler almak için çok erken şuan hep ince penyeler var.bizim bebeklerimiz allah nasip ederse kış bebeği olucak içi pamuklu benyeler yada şuankinden biraz daha kalın penye almalıyız onalrda şuan yok.bence şuan alışveriş bizim için geçerli değil
zebercet mi? hahahah iyiymişboşver canım sen isim bulunda ismi bu dersin olur biter.Bz de yeğenime zebercet diyoruz hep :) aslında ismi nihal :)
.
günaydınnn doktordan geliyorum kızlar miniğim %99,9 KIZZZZZZZZ:)))
canım bende yazacam ama genelde eve gidince karar veriyorum ne yaptığıma oyuzden kalıyor.göndermezmiyim canım ya .valla bende yazıyorum ki sizde paylaşın diye paylaşan yok hergün ne yapsam diye kara kara düşünüyorumamacım bu ama pek başarılı olamıyom doğrusu
evet canım sen demiştin demi 5 tane içmştim demiştin.işte bende doktorumdan istedim verdi içtim 2 tanecik iyileştim şimdi dondurmadan falan korkmuyorum aman hasta olursa bu bogazcık sandoz var içerim diyorum![]()
ben bezelye için yağ ,salça, karabiber,limontuzu,koyuyorum ,1 tane domates rendeliyorum ,et suyu varsa ondan katıyorum sonra garnitürü katıyorum ,2-3 su bardağı su koyup kapağı kapatıp kaynamasını bekliyorum.sonra kıvamı gelinceye kadar kısık ateste pişiyor.
canım yemekten hemen sonra yatma. zaten kız bebekler yana doğru kılo aldırır derler ya doğru demekki. benım de can simitlerim çıktıhamile egzersizi yapanlar var mı ?
ben ekmek ve tuzdan kilo almışım ya baydım bir haftada 2 kg artışım var.şişlik mi anlıcaz bakalım.artık ekmek yemicem bu gidişle bomba gibi olacağım bebiş daha 200dır bir haftada 2 kg çok geldi bana .sabah yarım saat yürüyüş yaptım bakalım 3-4 gün tuz ve ekmekten uzak durayım .gerçi ben tuzlu ayran içiyorum ekmek arası tuzlu şeyler yiyorum ,söylemesi ayıptır geceye yakın yiyip deviriyordum pompişihergün 1 saat yürüyeceğim basenlerim almış tüm kiloyu sanırım
![]()
kızlar ben burda ozel hastanelerden bırıne gıttım muayeneye hiç para almadılar acep dogumada almazlar mı?gercı ben burda dogum yapmayı dusunmuyorum ama neyse belli olmaz orası=)
ben yeşilköyde oturuyorum canım ama zeytinburnunda çalışıyorum. bilirsin belki 100. yıl ticaret meslek lisesi.... öğrenirsen iyi olur canım beni de bilgilendirirsin...telefonda söylemiyolar canım orda muhasebeden öğrenmek gerekio,ama ben bi türlü gidip soramadım hep koşa koşa çıkıyoruz eşimin işi oluyo diye
pazartesi öğrenirim yine acele çıkmazsak,hem odayı hem normal doğum hem sezeryan burdan ilan ederim artık:) sen oraya yakın mı oturuyodun canım?![]()
bağıra bağıra doğurmak isteyen bi senle ben vardık galiba yanlış hatırlamıyosam![]()
ben yeşilköyde oturuyorum canım ama zeytinburnunda çalışıyorum. bilirsin belki 100. yıl ticaret meslek lisesi.... öğrenirsen iyi olur canım beni de bilgilendirirsin...
evet ya bi oda da sen bi oda da ben bağırırmışız. ne komik olur![]()
slm kızlar doktordan geliyorum 3 lü testimiz temiz çıktı çok şükür kabuslarım sona erdi kaç gündür neredeyim bilmiyordum .
hiç bilmiyorum canım zeytinburnunun oraları pek bilmiyorum oliviumu fln biliyoru sadecetavsiye üzerine geldik hastaneye aslında uzak şişlideyim ben de
inşalla normal doğum yapabilirizzz:84:
çok şükür canım bak boşuna evham yapmışşın.
canım işine karışmak istemem çok bildiğimden de değil ama kıtaplarda ve nette biberon kullanmayın diye yazıyor. emzıremediğiniz zamanlarda sütünüzü sağın ve kaşıkla verin diyorlar. bebek biberonun kolaylığına alışınca bidaha meme emmekle uğraşmıyormuş. bide biberonla daha fazla hava yuttuğu için daha fazla gaz problemi oluyormuş. gerçi minicik bebeğin ağzına kaşığı nasıl sokacaz onuda tam idrak edemedim ama :97:
bende tulum aldım sarı renklı. sarıyı severim zaten. ama yok ayaklı alma giyemez yok büyük al çabuk büyür bir sürü sey söylüyo herkez. tam ne alacağımı da bilmıyorum acıkcası
yok takmadım zaten canım da ne bileyım bi tuhaf geldi
ismimiz hazır canım. öykü olacak allah izin verirse. başına da ayşe yada zeynep düşünüyoruz.. onlarda biliyor zaten bunu.ikimizde hamileyız. ben de onların oğlluna isim önerisinde hiç bulunmamıştım
ismı öykü olacak canım. ben başına annemın ismı ayşeyi istıyorum. ama annem bu konularda çok hassastır. kayınvalıden alınır diye kesın koyma benım ismımı diyecek biliyorum huyunu.
eşimde benımle aynı tepkıyı vermiş. görümmcem söyledi. abıme de ceren dedik ceren yok biz tanımıyoruz öyle birini demiş. aslında güzel isim kötü değil asla ama keşke bu uslupta söylenmeseydi.
annem şimdi torununa yelek örüyor beyaz ipten. karşı komşusundan örnek almış birsürü. onun bebeğide gecen kış doğmuştu. hiçbirini giydirmemiş. hepsi dolapta duruyormuş. zeten kış diye evden hiç çıkmadı. hep tulumla pijama takımlarıyla geçti kış. ancak bu sene giydiririm demiş. fazla yapma sakın falan demiş hatta anneme. annemde diyo sakın fazla küöçük alma eşyları yaza kadar penyelerle dolaşır dıyo. zatne evler kaloriferle. sonuna kadar yakıyorlar. sadece bizim ev merkezi sisten 12 den sonra kapatıyorlar gece yatarken üşürmü acaba diye düşünüyorum
zebercet mi? hahahah iyiymiş
![]()
![]()
bir kız daha süperrrrrrr
canım bende yazacam ama genelde eve gidince karar veriyorum ne yaptığıma oyuzden kalıyor.
canım yemekten hemen sonra yatma. zaten kız bebekler yana doğru kılo aldırır derler ya doğru demekki. benım de can simitlerim çıktı
nasıl yani canım nasıl almazlar kı allah allah :44:
hiç bilmiyorum canım zeytinburnunun oraları pek bilmiyorum oliviumu fln biliyoru sadecetavsiye üzerine geldik hastaneye aslında uzak şişlideyim ben de
inşalla normal doğum yapabilirizzz:84: