2012 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

bakın 17. hafta için neler yazmışlar gebelik org.da
Bebeğinizin emme, yutma ve göz kırpma refleksleri de bu gebelik haftalarında ortaya çıkar. Bu haftadan itibaren bebeğinizin kemiklerinde kalsiyum depolanma işlemi hızlanır. Bu nedenle kalsiyum içeren gıdaları bolca tüketmeniz son derece önemlidir. Bebeğiniz asla kalsiyumsuz kalmaz, ancak siz yeterince kalsiyum almazsanız kemiklerinizdeki depolarınız azalabilir.

Kalsiyum almanın en iyi yolu ilaç şeklindeki kalsiyum takviyesi değil, doğal besinlerdir. Kalsiyumdan zengin besinler doğanın bir lutfu olarak beraberinde bu kalsiyumun iyi emilmesini sağlayacak maddeleri de içerirler!

e kalsiyuma yüklenince demir eksikliğimi oluyor, aşağısı sakal yukarısı bıyık durumu bu ..:37:

Son düzenleme:
Merhaba,
ben 6 ocakta ethica incirli hastanesinde doğum yaptım doktorum dışarıdan geldi aslında medicana bahçelievlerde doğum yapmak istiyordum hem hastane daha temiz hem odalar daha güzeldi fakat doktorum orasıyla anlaşmalı olduğu için malesef orda doğum yaptım malesef diyorum çünkü hemşiresinden hastabakıcısına kadar hiç bir şeyinden memnun kalmadım beklentilerim çok yüksek de değildi standart bir hizmet istedim onu bile veremediler hastane çok kalabalıktı adı üstünde doğum katı ama bel fıtığından ameliyat olandan tut ne ararsan vardı sırf geri çevirmemek için hastaları her kata doldurdular hadi bunuda geçtim bir hastahanede asansörde kalınır mı sürekli arıza yapılır mı akşama kadar sular kesik olur mu elektrik gider mi temizlik göevlisine ricayla odayı temizletiyorsunuz hatta eşim bir miktar para verdide odamız ve tuvaletimiz temizlendi hemşireler ise özellikle bebek hemşirelerinden birisiyle tartıştık oğluma hemen mama vermiş emzirmemi beklemeden çocuğu tutuşundan bakışına kadar çok gaddardı kendisiyle ilgili şikayetimizi yazılı olarak bildirdik kısacası arkadaşlar bu yazdıklarım yazmadıklarımın yanında hiç kalır ne doğru düzgün bilgi alabiliyorsunuz ne de karşınız muhatap bulabiliyorsunuz ama para işin içine girince herşey değişiyor hastane hakkında gitmeden önce çok araştırma yaptım herkes çok memnun kalmıştı bende bunlara göre gittim ama tam bir hayal kırıklığı çevremde kim bu hastanede doğum yapmak istiyorsa tavsiye etmiyorum ama tabii tercih sizin belki 6,5 sonra hastane kendini düzeltmişti bilemiyorum,hepinize şimdiden hayırlı doğumlar diliyorum oğlum 6,5 aylık oldu seneye bu zamanlar sizin bebeklerinizde oğlum kadar olacaklar:)

bakın 17. hafta için neler yazmışlar gebelik org.da
Bebeğinizin emme, yutma ve göz kırpma refleksleri de bu gebelik haftalarında ortaya çıkar. Bu haftadan itibaren bebeğinizin kemiklerinde kalsiyum depolanma işlemi hızlanır. Bu nedenle kalsiyum içeren gıdaları bolca tüketmeniz son derece önemlidir. Bebeğiniz asla kalsiyumsuz kalmaz, ancak siz yeterince kalsiyum almazsanız kemiklerinizdeki depolarınız azalabilir.

Kalsiyum almanın en iyi yolu ilaç şeklindeki kalsiyum takviyesi değil, doğal besinlerdir. Kalsiyumdan zengin besinler doğanın bir lutfu olarak beraberinde bu kalsiyumun iyi emilmesini sağlayacak maddeleri de içerirler!

e kalsiyuma yüklenince demir eksikliğimi oluyor, aşağısı sakal yukarısı bıyık durumu bu ..:37:

Nasıl göz kırpa refleksleri ortaya çıkıyomuş :44:
Teeeeee 20. haftadan sonramıydı 30. haftalardamıydı neydi anca gözkapaklarını açıyolar diye hem belgeselde izlemiştim hemde nette okumuştum.. :44:

kızlar istanbulda avp yakası bakırköy -bahçelievler civarında bebek mağazası adresi verirmisiniz

ben dün nette gördüm canım kadir has avm de aziz bebe varmış, birde bakırköyde istasyonun orda yeraltı çarşısı var oraya girince sorarsan onun bir katında bebek mağazaları var. geçen tesadüfen gördüm. sevi bebenin filan ürünleri var..

yok cnm cımmm BEN İSTEDİM BİRDE TEDBİR İÇİN ALDIM ONUU. BEN ALLAH O GÜNLERİ BANA YAŞATIRSA SONUNA KADAR BEBİŞİMİ EMZİRMEK İSTİYORUMM. BEN ÇALIŞIYORUMM. AMA ÖĞLEN KESİNLİKLE GELİP EMZİRECEĞİM BEBİŞİMİ.BİZDE ÖĞLEN ARASI VAR OKULDA CNMMM 1 ,5 SAAT EVDE ÇOK YAKIN.
BU ARADA ÖYKÜ VE MASAL İSMİNİ BEN ÇOK SEVERİMM ÖYKÜ BENCE ÇOK GÜZEL BİR İSİM HAYDİ HAYIRLI OLSUNN CNM CIMM.
teşekkür ederm canım bizde çok sevdik. siz ne düşünüyorsunuz isim konusunda? benim evım işe uzak malesef. mecbur sağıp bırakacam annem verecek gün içinde
kızlar örgü örmeyi bilen ya da meraklı olan var mkı?Ben çok güzel örgüler buldum internetten kaydettim,ip alıp örücem :6::6::6: çok tatlılar ama ilk hedefim converse görünümlü patik:6::6:

bayıldım hepsine anneme göstersem yapabilir mı kı pembelisinden :))

Merhaba,
ben 6 ocakta ethica incirli hastanesinde doğum yaptım doktorum dışarıdan geldi aslında medicana bahçelievlerde doğum yapmak istiyordum hem hastane daha temiz hem odalar daha güzeldi fakat doktorum orasıyla anlaşmalı olduğu için malesef orda doğum yaptım malesef diyorum çünkü hemşiresinden hastabakıcısına kadar hiç bir şeyinden memnun kalmadım beklentilerim çok yüksek de değildi standart bir hizmet istedim onu bile veremediler hastane çok kalabalıktı adı üstünde doğum katı ama bel fıtığından ameliyat olandan tut ne ararsan vardı sırf geri çevirmemek için hastaları her kata doldurdular hadi bunuda geçtim bir hastahanede asansörde kalınır mı sürekli arıza yapılır mı akşama kadar sular kesik olur mu elektrik gider mi temizlik göevlisine ricayla odayı temizletiyorsunuz hatta eşim bir miktar para verdide odamız ve tuvaletimiz temizlendi hemşireler ise özellikle bebek hemşirelerinden birisiyle tartıştık oğluma hemen mama vermiş emzirmemi beklemeden çocuğu tutuşundan bakışına kadar çok gaddardı kendisiyle ilgili şikayetimizi yazılı olarak bildirdik kısacası arkadaşlar bu yazdıklarım yazmadıklarımın yanında hiç kalır ne doğru düzgün bilgi alabiliyorsunuz ne de karşınız muhatap bulabiliyorsunuz ama para işin içine girince herşey değişiyor hastane hakkında gitmeden önce çok araştırma yaptım herkes çok memnun kalmıştı bende bunlara göre gittim ama tam bir hayal kırıklığı çevremde kim bu hastanede doğum yapmak istiyorsa tavsiye etmiyorum ama tabii tercih sizin belki 6,5 sonra hastane kendini düzeltmişti bilemiyorum,hepinize şimdiden hayırlı doğumlar diliyorum oğlum 6,5 aylık oldu seneye bu zamanlar sizin bebeklerinizde oğlum kadar olacaklar:)
geçmiş olsun canım gerçekten işimiz çok zor nasıl hastane seçicez doktoru iyi mi imkanları iyi mi bi ton soru takılıyo insanın aklına... sağlıkla büyüt inşallah bebeğini....

nurgülcüm harikalar vallahi bayıldım konversliye. ben de heves ettim ayakkabı alcam oğluşuma.

kızlar cevahir avmde debenhams diye bir mağaza var belki biliyosunuzddur,orda converse benzeyen ama markası yok çünkü yumuşak bikaç aylıkken giyebileceği gibi ayakkabılar var bi yakınımıza aldık geçen gün,ben de alıcam bebeğime ,gidebilirseniz mutlaka gidin,ayrıca bebek kıyafetleri özellikle kızlar için olanlar harika.Sanırım İstanbulda bitek cevahirde var o mağaza.Mutlaka gidin.:49:

http://www.debenhams.com/webapp/wcs...743_-1?breadcrumb=Home~Kids~Shoes+&+boots

evet buldum bundan

http://www.debenhams.com/webapp/wcs...480_-1?breadcrumb=Home~Kids~Shoes+&+boots bu da güzelmiş ama görmedim mağazada

Son düzenleme:
teşekkür ederm canım bizde çok sevdik. siz ne düşünüyorsunuz isim konusunda? benim evım işe uzak malesef. mecbur sağıp bırakacam annem verecek gün içinde

bayıldım hepsine anneme göstersem yapabilir mı kı pembelisinden :))

cnm yaaaaaaaaaaaaaaa ne güzelll benim annem herşeyime koşuyooo sağolsun ammmaaaaaaaaaa biraz rahatsızz düzenliii bakamazzzzzzzzzzz. ben şimdiden düşünüyorumm kuzummmm uuuu .ALLAH YARDIMCISI OLSUN BEBEĞİMİN ŞİMDİDENN.

benim hala kasık ağılarım oluyo kıslar inşlh normaldir acıyo resmen içi
ben kıyafet konusunu pek takmıyoum sağolsun kız kardeşim yurt dışında çeşit çeşit alır kendi minik kızı var onun çicişleri ooooo bi sürü tabi kız olursa şanşlıyım ablamda hamile bi hafta araylayız bakalım hangimizin neyi olacak ben göbeğimde seğirmeler ufak pıt pıt la hissediyoum günde 6 kere felan oluyo bazende resmen dönüyo gibi hisediyorum inşşlah eminimdir. cinsiyet konusunda heyecanlıyım içimden kızım die seviyoum farkında olmadan herşes bana zıt senin oğlun olcak dio hayrlısı bunca yıl bekledim sağlıklı olsunda . eşimde dioki çikin mirkin fark etmez biz yaptık aşkımızın meyvesiya çok sevcem dio ben eşimin maviş gözleine bakıyoum maviş olsun onun için cinsiyetin bi önemi yok ben kız olusa pullu bi convers gördüm ilk onu alcam son 9 gün...........

merhaba kızlar...
Geçmişi okumaya kalktığımda tüm günüm gidecek die korkuyorum,aslında sohbet o kadar keyifli ki hiç gocunmam ama malum iş :) maşallahı var topiğimizin...
inşallah herkes iyidir , önemli bişe kaçırmıyorumdur...

ben ve kızım çok iyiyiz, ikili test sonuçlarımızda iyi çıktı çok şükür. sadece başım fena ağrıyor iki gündür. ne yapmalı bilemedim...

ebrulii naber :16: bende hamileyim. 5 haftalık benimkide.
topiğe uğramıyorsun artık bende buraya yazayım dedim. cinsiyetini öğrenebildinmi

Kızlar doktor kontrolümüzden geldik

ölçümlerimiz tamamlandı çok şükür tüm bebeklerimin değerleri normal.

ayrıcaaa 2. erkeğimizi de gördük :)))

3. bebeğin cinsiyeti artık 2 hfata sonraya kaldı o yavrum pek sıkışık olduğundan göremedik :)

şimdilik iki erkek ile yola devam :)

3. bebeğin cinsiyeti artık 2 hfata sonraya kaldı o yavrum pek sıkışık olduğundan göremedik :)

canım benim maşallah. allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah..:nazar:

Oyy maşallahh..:nazar:
2 hafta sonra 3. de gösterir inşallah..

merhaba kızlar...
Geçmişi okumaya kalktığımda tüm günüm gidecek die korkuyorum,aslında sohbet o kadar keyifli ki hiç gocunmam ama malum iş :) maşallahı var topiğimizin...
inşallah herkes iyidir , önemli bişe kaçırmıyorumdur...

ben ve kızım çok iyiyiz, ikili test sonuçlarımızda iyi çıktı çok şükür. sadece başım fena ağrıyor iki gündür. ne yapmalı bilemedim...

Gözünaydınnnnnn :nazar:

Back