2012 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

kızlar örgü örmeyi bilen ya da meraklı olan var mkı?Ben çok güzel örgüler buldum internetten kaydettim,ip alıp örücem :6::6::6: çok tatlılar ama ilk hedefim converse görünümlü patik:6::6:

Son düzenleme:
Avrasya Hospital cnm:51:[/QUOTE

zeytinburnu diyince tahmin etmiştim :) ilgi ve alakaları nasıl memnunmusunuz bide muayne ücretleri nedir... 3 sene önce gitmiştim kadın doğuma muayneye ama hiç hatırlayamıyorum...

ben çok memnunum canım,hastane öyle çok supersonic değil ama doktor çok ilgili muayene ücreti 27 TL.Benm gittiğim3. doktor bu,başka birisi tavsiye etmişti uzak ve muayene ücreti ucuz kesin kötüdür diye gitmemiştim ,ama şuanda çok memnunum.

Son düzenleme:
ben çok memnunum canım,hastane öyle çok supersonic değil ama doktor çok ilgili muayene ücreti 27 TL.Benm gittiğim3. doktor bu,başka birisi tavsiye etmişti uzak ve muayene ücreti ucuz kesin kötüdür diye gitmemiştim ,ama şuanda çok memnunum.

bende okadar çok doktor değiştirdimki bi türlü istediğim gibi bi yer bulamadım doktor kadar hastanede önemli kullanılan malzemeler hijyen hepsine bakınca iyisini bulmak zorlaşıyo :( bide size saçma gelebilir ama kimliğinde doğum yeri güzel biyer yazsın istiyorum :))

bende okadar çok doktor değiştirdimki bi türlü istediğim gibi bi yer bulamadım doktor kadar hastanede önemli kullanılan malzemeler hijyen hepsine bakınca iyisini bulmak zorlaşıyo :( bide size saçma gelebilir ama kimliğinde doğum yeri güzel biyer yazsın istiyorum :))

hiç saçma gelmio cnm onu ben de düşündüm kadıköy fln yazmasını tercih ederim ama hayat çok acı zeytinburnu yazacak büyük ihtimal :50:
Şişli de yazabilir ama sırf öle yazsın diye de güzelim doktoru terkedemiyorum:50::51::52::49:

düşünürsen eğer ben öneririm benm gittiğim hastaneyi hastane çok süper değil ddiysem kötü de değil iyi:49:

kızlar örgü örmeyi bilen ya da meraklı olan var mkı?Ben çok güzel örgüler buldum internetten kaydettim,ip alıp örücem :6::6::6: çok tatlılar ama ilk hedefim converse görünümlü patik:6::6:

converse görünümlü patik çok şekermiş gerçekten ben anlama örgü işinden ama kayınvalidem uzman bu kunuda dur bende ona devredeyim :66:

converse görünümlü patik çok şekermiş gerçekten ben anlama örgü işinden ama kayınvalidem uzman bu kunuda dur bende ona devredeyim :66:
cnm ben de çok anlamam ama deniycem :) bunları annem örsün diye kaydettim aslında ,yoksa gidip milattan kalma şeyler örecek :) örecekse bari bunlardan örsün.Kızlara daha cicileri var erkek olunca böyle oluyo.O converse gibi olanları tulumm gydirip üstüne de giyidiricen çizme gibi çok tatlı olur biz yeğenime öyle yaptık hep patiklerin içine sokuoduk tulumla heheh:49:

hiç saçma gelmio cnm onu ben de düşündüm kadıköy fln yazmasını tercih ederim ama hayat çok acı zeytinburnu yazacak büyük ihtimal :50:
Şişli de yazabilir ama sırf öle yazsın diye de güzelim doktoru terkedemiyorum:50::51::52::49:

acaba sadece istanbul yazmazlarmı :) banada ethica incirliyi çok söyleyen oldu hatta bir arkadaşım 2 çocuğunuda orada doğurdu gayet memnunlar bi oraya gidiyim olmadı avrasyayada giderim alıştık zaten :)

acaba sadece istanbul yazmazlarmı :) banada ethica incirliyi çok söyleyen oldu hatta bir arkadaşım 2 çocuğunuda orada doğurdu gayet memnunlar bi oraya gidiyim olmadı avrasyayada giderim alıştık zaten :)
bi arkadaşımız gidio ethica incirliye o da memnun sanırım,şuanda tatilde gelince sorabilirsin meserret kullanıcı adı.Ama brz pahalı kanımca para çok problem değilse gidebilirsin güzelmiş:49::56:

kızlar yenı göbüş ekledım bu sefer daha cok bellı oldu dıgerınde sıyah old ıcın bellı olmamıstı..:1:

bi arkadaşımız gidio ethica incirliye o da memnun sanırım,şuanda tatilde gelince sorabilirsin meserret kullanıcı adı.Ama brz pahalı kanımca para çok problem değilse gidebilirsin güzelmiş:49::56:

çok teşekkür ederim arkadaş geldiğinde hemen sorucam... çok pahalı değil telefonda sordum muayne ücretlerini 30-35 arası değişiyo dediler ama doğumu sormadım.

günaydınnn doktordan geliyorum kızlar miniğim %99,9 KIZZZZZZZZ:)))
hayırlı olsun çok güzel bir kız bir oğlan :nazar::nazar::nazar:
günaydın canım, maddi durumum yeterli olsaydı düşünürdüm ben 6-10 bin arası sanırım doğum fiyatları. ve çocuk kuvezde filan kalırsa çok fazla masraf oluyormuş. ama tabi acıbadem tartışmasız çok iyi bir hastane. bebek için hiçbirşey götürmene gerek yok, herşeyi hastane temin ediyor...
çok pahalı değil mi ya tabiki siz ist olunca güvenilir bir yer bulmakta bize göre daha zorlanıyorsunuz ablam ist doğum yaptı o da çok zor hastane seçmişti bir de özel hastanelere dikkat kızlar yeğenim yeni doğan sarılığı olmuştu ilave inanılmaz paralar almışlardı ilk bebekte çok panik oluyor insan
hamile egzersizi yapanlar var mı ?
ben ekmek ve tuzdan kilo almışım ya baydım bir haftada 2 kg artışım var.şişlik mi anlıcaz bakalım.artık ekmek yemicem bu gidişle bomba gibi olacağım bebiş daha 200dır bir haftada 2 kg çok geldi bana .sabah yarım saat yürüyüş yaptım bakalım 3-4 gün tuz ve ekmekten uzak durayım .gerçi ben tuzlu ayran içiyorum ekmek arası tuzlu şeyler yiyorum ,söylemesi ayıptır geceye yakın yiyip deviriyordum pompişi :1: hergün 1 saat yürüyeceğim basenlerim almış tüm kiloyu sanırım :1:
canım maşallah her gün pilav (pilav ekmeğe göre daha çok kilo aldırıyormuş) yapıyorsun bi sürüde yemek tabikide alırsın :))) ben pilates ve yoğa yapıyorum ama dr um yürüyüş daha iyi dedi yürüyebilirsen
ben hamile olduğumu kanıtlıcak bi belge almayı düşünüyorum:27: ,ikili test sonucu olabilir mesela:27::27:
gerek yok hiç bir belge istemediler benden nette dr un kim onu öğrenirsen daha kolay oluyor
slm kızlar doktordan geliyorum 3 lü testimiz temiz çıktı çok şükür kabuslarım sona erdi kaç gündür neredeyim bilmiyordum .
:nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:çok sevindim Allahım hiç birimize yaşatmasın kötü bir şey ocak hemen gelsin :)))

ben örgü bilirim ama örnek yada ölçü lazım bende convese bayıldım çok güzel olmuş

Son düzenleme:
hamıleleıkte orgu ormek cok ıyı gelıyor ılk cocukta orcek vakıt buluyorsunuz ıkıncılerde ormeye vakıt yok abısı yada ablası sıze yetecek :))) suan benım durumum gıbı nete bıle haftada bır gırebılıyorum oğlumda her dakıka ınternette arstırma yapardım sımdı oyun rakdası oldum:)))

hayırlı olsun çok güzel bir kız bir oğlan :nazar::nazar::nazar:

çok pahalı değil mi ya tabiki siz ist olunca güvenilir bir yer bulmakta bize göre daha zorlanıyorsunuz ablam ist doğum yaptı o da çok zor hastane seçmişti bir de özel hastanelere dikkat kızlar yeğenim yeni doğan sarılığı olmuştu ilave inanılmaz paralar almışlardı ilk bebekte çok panik oluyor insan

canım maşallah her gün pilav (pilav ekmeğe göre daha çok kilo aldırıyormuş) yapıyorsun bi sürüde yemek tabikide alırsın :))) ben pilates ve yoğa yapıyorum ama dr um yürüyüş daha iyi dedi yürüyebilirsen

gerek yok hiç bir belge istemediler benden nette dr un kim onu öğrenirsen daha kolay oluyor

:nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:çok sevindim Allahım hiç birimize yaşatmasın kötü bir şey ocak hemen gelsin :)))

ben örgü bilirim ama örnek yada ölçü lazım bende convese bayıldım çok güzel olmuş

evet sıradan özel hastanelerdense sskyı tercih etmek lazım bence ama özelde de yaptın mı iyi bi özel seçmek lazım allahtan diyorum yaptırmışım sigortamı karşılıyor herşeyi...

iyi geceler canım ayyy temizlik deme bugün evi dip köşe temziledim halen heryerim zonkluyor sanırım bidaha yapamıycam:19:

Ben yapmıyorum temizliği cnm kadın geldi o yapıyo..
Zaten dün doktor rahimde kasılmalar var kendini yorma dedi ki zaten yormuyodum iyice pimpiriklendim yarın detaylıca sorcm yoksa içim raht etmez..

bana ben gerek görmedikçe detaylıya göndermeyebilirim gibi bişey söyledi, ama görmek istiyorum canım tüm organlar anomaliler tespit ediliyormuş onda...en azından bilirsin bişey olursa allah korusun:nazar: sen detaylıya girmicek misin canım?öğren söyle canım merak ediyorum çünkü

Evet cnm gircem ben doktor söyledi şu haftalarda detaylı var diye ama söylemeseydi girermiydim girmezmiydim bilmiyorum ben yarın net öğrenip sana söylerim..

günaydın kızlar nasılsınız? geçmiişi çok okuyamadım valla.
dün akşam görümcemler aradı kayınvalidemlerde hep birlikte oturuyorlarmış bizi de aradılar. konuşurken ceren napıyo dedi gülerek! ceren kim dedim? ee yeğenimiz işte dedi. kendisinin irem diye bi kızı var şimdi ikinciye hamile onun adı da eren olacak. abiminkıde ceren olur irem eren ceren olur falan diye gülüşmüşler. ondan beri herkez kızıma ceren diyo. kötü niyetli olmadığını biliyorum ama benım kızımın adını koymak onlara mı düştü? hiç hoşlanmam böyle emrivakilerden zaten.
yaratıcılığına hayranım canım ama biz ceren diye birini tanımıyoruz dedim gülerek bende. ama eşimin küçük yeğenleri dahil herkez ceren napıyo yenge diye soruyo bana . güler misin ağlar mısın?

Herkes kendi çocuğuna isim koysun :19:
Ne bu isim anası isim babası olma merakı insanlardaki anlamıyorum.. :63:

günaydın arkadaşlar,
Ben dün 4 lü test sonucumu aldım çok şükür iyi çıktı rahatladım.
Cinsiyetini tam göremedik ama doktorumuz kıza benzetti
Önümzdeki ay detaylı ultrasonda kaçamaz artık dedi.
Şimdi de onun stresi sardı.
İnşaallah ultrasondan da iyi haberlerle dönerim.

Gözünaydınnnnnnn.. :71:

günaydınnn doktordan geliyorum kızlar miniğim %99,9 KIZZZZZZZZ:)))

Canım gözünaydın ohhh kız anneleri çoğalıyo yokmu arttıran ahhahahahah :52:

slm kızlar doktordan geliyorum 3 lü testimiz temiz çıktı çok şükür kabuslarım sona erdi kaç gündür neredeyim bilmiyordum .

Gözünaydın cnm maşallah bebişine..

bağıra bağıra doğurmak isteyen bi senle ben vardık galiba yanlış hatırlamıyosam:36::36::36::36::34:

Bi tek siz yoktunuz şekerim :63: :1:

Ama bunlar çok güzeller yaaaaaaaaaaaa hiç beceremiyorum örgü örmeyi :19:

Ben avrupa yakasında esnaf hastanesinde doğmuşum ama kimliğimde kadıköy yazıyo..
Eşiminde doğduğu hastanenin olduğu yerde değil kimliği nerden çıkardılarsa orası yazıyo..
Bildiğim kadarıyla kimliği hangi nüfs müdürlüğünden çıkartırsanız orası yazıyo en azından bizimkiler öyle ama şimdi değiştimi farklımı oluyo bilemicem.. :44:

istanbulluların öyle dertleri var evet, ama biz hangi hastaneye gidersek gidelim, değişen bişi olmuyo:27:

Back