2012 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

ben de olacağını hiç sanmıyorum, zaten doktorum da orda çalışmıyor, tanımadığım doktor da düşünmem ama işte sırf sormuş olmak için soracaktım, hem doktoruma hem hastaneye:27: bu arada acıbadem yokken en iyi sayılabilecek hastanede çalışıyor doktorum ve geçenlerde doğum fiyatını sordum, bize (sgk) ortalama 500 gibi bi rakam çıkardı, kulaklarıma inanamadım:53::52: hem de tek kişilik oda falan, ve cidden hastane iyi,doktorum da tanıdık onun da rahatlığı var, orda fiyatlar nasıl canım?

benim gittiğim hastane de yaklaşık o civarda ama suit odaları var, çok güzel, oda fiyatları nasıl bilmiyorum. suit odalarda iki oda var iç tarafta hasta yatıyor, diğer odada da kanepe tv filan var misafirler oturuyor.. inşallah o günleri görelim de bir şekilde halladicez artık. sen nerede oturuyorsun canım??

benim gittiğim hastane de yaklaşık o civarda ama suit odaları var, çok güzel, oda fiyatları nasıl bilmiyorum. suit odalarda iki oda var iç tarafta hasta yatıyor, diğer odada da kanepe tv filan var misafirler oturuyor.. inşallah o günleri görelim de bir şekilde halladicez artık. sen nerede oturuyorsun canım??

suit odası var mı bilmiyorum ama dediğin gibi inşallah o günler gelsin de halledilir:49: ben adanadayım cnm

istanbulda yaşayanlar hangi hastanelere gidiyorsunuz ?
ben evlendiğimden beri beylikdüzü medicana internationala gidiyordum. hamile kaldıktan sonrada 3 kere gittim ama evime çok uzak olduğu için artık oraya gitmiyorum... hemde diğer yerlere göre biraz pahalı ( ESKİDEN BEYLİKDÜZÜNDE OTURUYODUM OZAMAN YAKINDI )
testlerimi bakırköy sadi konuk'ta yaptırdım...
2'li testimide bakırköy yaşar hastanesinde yaptırdım doktor iyiydi ama hastanede doğumhane yokmuş :(
yakın arkadaşımda hamile 7,5 aylık benim doktora gidelim dedi hemde sonuçlarını gösterirsin onlara göre çok ilgili olmasına rağmen bana öyle gelmedi ( gerçi çok yoğun bi gününe denk gelmişiz) ondanda vazgeçtim :(((
güngörende oturuyorum buralarda bildiğiniz önerebileceğiniz hastane ve doktor varmıdır?

şekercik bana ücret almayı unutmuşlar gibi geldi:60: ama bilemem tabi:27:
belkim sen daha minicik bi annesin ya, ondan hoşlarına gitmiştir:69::69: ama cidden ben olsam ben de senden ücret falan almazdım doğumda da almazdım:69::34:

tsk ederım canımm sagol=)):1:ama cıdden bnde sasırdım yahu nası ozel hastaneyse=)demek emeklı sandıgı batmandakı ozel hastanelerı karsılıo =) tabı dıgerlerını bılemıcem oralara goz atamadım daha bıde alman hastanesı varmıs oraya gıdıyım ayın 5 ine o doktoru sevmedım yıne yaf:1:

günaydın canım, maddi durumum yeterli olsaydı düşünürdüm ben 6-10 bin arası sanırım doğum fiyatları. ve çocuk kuvezde filan kalırsa çok fazla masraf oluyormuş. ama tabi acıbadem tartışmasız çok iyi bir hastane. bebek için hiçbirşey götürmene gerek yok, herşeyi hastane temin ediyor...
canım benim yatarak tedavi acıbadem sigortam var allahtan yaptırmıştım o yüzden hiç bi ücret ödemiycem allah nasip ederse ama testlerim için falan sskya gidiyorum şuan daha acıbademde bi doktor seçip gidemedim muayenesi de normalde 200 ama sigortam var diye indirimli 95 tl son 4 belki 5 ay gitmeyi düşünüyorum bi doktor bulabilsem tavsiyeyle başlıycam ama

seremcim aylincim bebeklerinizin cinsiyetlerini öğrenmişsiniz, hayırlı uğurlu olsun, gözünüz aydın.. sağlıkla dünyaya gelir inşallah hepimizin bebeği.
ayyildizim bana da bişiler oluyo valla, 3 gün yürüyemedim misafir vardı , sonra ilk yıldönümümüzü kutladık eve geç geldik derken 3 gün yürümedim, yarım kilo almış görünüyorum. kilo 20 kiloda alsam sorun yok boyum kaldırır ama ben çok kilo alıp normal doğum yapamamaktan korkuyorum.

bugün müdürüm çağırdı beni. 10 günlüğüne iş için Moldovaya bir ekip gidecekmiş, seni de göndermek istiyoruz, isimleri bildiricez bugun, 8 erkek gidiyor, sen tek bayansın o yuzden sen gitmek istersen seni göndericez dedi. çok isterdim ama bebek bekliyorum müdürüm 10 günlük bir seyahate cesaret edemem dedim. madem boyle bir durumun var ben de göndermem zaten sen istesen bile dedi. yurtiçi olsa neyse ama orda ya bişi olursa naparım ben.
mesleki anlamda her zaman karşıma çıkacak bir fırsat değildi, üzüldüm ama nasip. tatile İtalyaya gitmek istemiştik, doktorum izin vermemişti, peynirini sütünü balığını meyveni bulabilcenmi orda, tur seni ordan oraya gezdirecek pestilin çıkar demişti. bu sefer hiç arayıp sormadım bile doktora.

şekercik ne güzel hissetmişsin bebeğini. bende artık hissetmek istiyorum. dün eşime dedim kendini baba gibi hissetmeye başladınmı, hayır ama sen anne hissetmeye başladın dimi diyor, yok dedim hala anne gibi hissedemiyorum . karnım çıkmadı ve hareketleri yok galiba o yuzden hissedemiyorum henüz. 1-2 hafta içinde başlar artık kıpırtılar ne güzel.çok sabırsızlanıyorum.

bak smdı hatırladım bn konyadayken netten bı ozel hastanenın numarasını alıp aramıstım ne kadar ucret acaba dıe almıyoruz demıslerdı o da bu gıttgm hastaneden farklı bı ozel hastane=):1:esım ılacları aldıktan sonra dıoki dur su hastaneye gıdıyımde para verıyım içime battı dıo gulerek beyefendı sevındı para vermedıgıne=))

evet simran ya cok guzel bı duygu anlatamam tabı bırazda acı oluyo ama olsun=))) yerım ben onun verdıgı acıyı amaniinn:52::86::91::emir_bebek::nazar:

tsk ederım canımm sagol=)):1:ama cıdden bnde sasırdım yahu nası ozel hastaneyse=)demek emeklı sandıgı batmandakı ozel hastanelerı karsılıo =) tabı dıgerlerını bılemıcem oralara goz atamadım daha bıde alman hastanesı varmıs oraya gıdıyım ayın 5 ine o doktoru sevmedım yıne yaf:1:

cidden doktor bulmak çok zor iş, çoğu insanın yüzüne bakmadan konuşuyor:47: bi daha ne zaman geleyim diye sormasan, söylemicekler. sen sormasan ne yiyip ne içeceğini de söylemicekler, yahu bu çoğumuzun ilk hamileliği, konuşun birazzzz:47:

canım sen hangi hastaneye gidiyosun?:51:

tatlım ben de akşam 7-8 arası yürüyorum, bebeklerimiz tabi ki aç kalmasın, gerekli her şeyi yiyelim ama 100 kilo olmaya da gerek yok, ben de bundan sonra çok dikkat edicem, normal doğum düşünüyorum,gereksiz kilo almamam lazım:27: yürüyüşe devam, şu sebze işine iyice bi girebilseydim, her şeyi bi rahat yiyebilseydim, sorun olmicaktı, ama 3 ay sırf simit, peynir, makarna yedim yaaa
evet canım bende sabah aç karnına birde ikindi aç karnına yürüyeyim bakalım .aynı bende senin gibi ilk aylarda kilo kaybımda olmuştu ama maşallah 3.2 verdim hop diye 4kg geri aldım .şuan doktorum verdiğinden saymıyoruz ,hamile kaldığın kilodan sayıyorum desede ben rahat değilim .günde yarım ekmek yiyorum .sebze yemekleri yağlı oluyor o yüzden ya pilavla ya da ekmekle götürüyorum.bende yürüyüşlerimi aksatmasam iyi olur iyice hamlamışım bacaklarım kaşındı ,ekmek ve pilav yemeyeceğim.tuzu azaltacağım bakalım gereksiz kilo dediğin gibi bunlara gerek olmasanda güzel beslenebiliriz.

seremcim aylincim bebeklerinizin cinsiyetlerini öğrenmişsiniz, hayırlı uğurlu olsun, gözünüz aydın.. sağlıkla dünyaya gelir inşallah hepimizin bebeği.
ayyildizim bana da bişiler oluyo valla, 3 gün yürüyemedim misafir vardı , sonra ilk yıldönümümüzü kutladık eve geç geldik derken 3 gün yürümedim, yarım kilo almış görünüyorum. kilo 20 kiloda alsam sorun yok boyum kaldırır ama ben çok kilo alıp normal doğum yapamamaktan korkuyorum.

bugün müdürüm çağırdı beni. 10 günlüğüne iş için Moldovaya bir ekip gidecekmiş, seni de göndermek istiyoruz, isimleri bildiricez bugun, 8 erkek gidiyor, sen tek bayansın o yuzden sen gitmek istersen seni göndericez dedi. çok isterdim ama bebek bekliyorum müdürüm 10 günlük bir seyahate cesaret edemem dedim. madem boyle bir durumun var ben de göndermem zaten sen istesen bile dedi. yurtiçi olsa neyse ama orda ya bişi olursa naparım ben.
mesleki anlamda her zaman karşıma çıkacak bir fırsat değildi, üzüldüm ama nasip. tatile İtalyaya gitmek istemiştik, doktorum izin vermemişti, peynirini sütünü balığını meyveni bulabilcenmi orda, tur seni ordan oraya gezdirecek pestilin çıkar demişti. bu sefer hiç arayıp sormadım bile doktora.

şekercik ne güzel hissetmişsin bebeğini. bende artık hissetmek istiyorum. dün eşime dedim kendini baba gibi hissetmeye başladınmı, hayır ama sen anne hissetmeye başladın dimi diyor, yok dedim hala anne gibi hissedemiyorum . karnım çıkmadı ve hareketleri yok galiba o yuzden hissedemiyorum henüz. 1-2 hafta içinde başlar artık kıpırtılar ne güzel.çok sabırsızlanıyorum.

yürümek gerçekten iyi canım ya .3 gün yürümemişsin ben 5 aydır hiç yürümedim ya kendimi degirmen taşı gibi hissettim.ilk 3 ay aman birşey olur diye kımıldamadan yattım ,şimdi bugün başladım bakalım sonu gelirse :1:
seyahatta güzel olurdu ama doğru demiş doktorun ,yine böyle bir fırsat çıkar inşallah canım.
bende tatilden vazgeçmiştim tur varmış kızılcahamama günübirlik bedavaymış ,gideceğim eğer hoşuma giderse o an uzatıcam bakalım ,

cidden doktor bulmak çok zor iş, çoğu insanın yüzüne bakmadan konuşuyor:47: bi daha ne zaman geleyim diye sormasan, söylemicekler. sen sormasan ne yiyip ne içeceğini de söylemicekler, yahu bu çoğumuzun ilk hamileliği, konuşun birazzzz:47:

aslında oyle somurt suraat bi bayan degıldı ama o benı ılgılendırmıyo sadece herseyı normal dedı bebegmın boyunu fln solemedı hadı bn heyecanlanıyorum o nıe solemıyo bıde usg cıktısı verıyolar ya salak kadın bebegmın kafasıyla bacagını cekıp vermıs ben napıyım onu ya normal goruntusunu vermemısde..o arada bn gormedım esıme vermıs doktor:47:

canım sen hangi hastaneye gidiyosun?:51:

ben de sana mesaj atıcaktım tatlım ya. çok sağol valla sen önerdin de gittim gamze hanıma..çok tatlı ,çok ilgili bir bayan. tek hastane çalışanlarını beğenmedim, ama olsun o kadarcık dedim artık, doktor daha önemli. odaları geçen gittiğimizde gezecektik ama unuttuk netten bakmıştım güzel odaları var...

aslında oyle somurt suraat bi bayan degıldı ama o benı ılgılendırmıyo sadece herseyı normal dedı bebegmın boyunu fln solemedı hadı bn heyecanlanıyorum o nıe solemıyo bıde usg cıktısı verıyolar ya salak kadın bebegmın kafasıyla bacagını cekıp vermıs ben napıyım onu ya normal goruntusunu vermemısde..o arada bn gormedım esıme vermıs doktor:47:

şekercikk sanırım o çıktıda yazıyor boyu, yani hem CRL (baş-popo sanırsam), hem de normal boy, bi bak canım kağıda, belki vardır, mesela benim 12+5ken CRLm 6.93tü
diğeri de 8.8cm o da boyu olsa gerek:27:

ben de sana mesaj atıcaktım tatlım ya. çok sağol valla sen önerdin de gittim gamze hanıma..çok tatlı ,çok ilgili bir bayan. tek hastane çalışanlarını beğenmedim, ama olsun o kadarcık dedim artık, doktor daha önemli. odaları geçen gittiğimizde gezecektik ama unuttuk netten bakmıştım güzel odaları var...

ben de odaları gezmeyi ve doğum ücretlerini sormayı unutuyorum canım hep ,pazartesi randevum var gidince bakmayı düşünüyorum.Odaları resimde ben de görmüştüm suit olanların fln ücretini öğrenip orda kalmayı düşünüyorum zaten en fazla 2 3 gece kalıcazz sezeryan bile olsak.Rahat etmek istiyorum,Sen fiyat sordun mu ?
Gamze hanım ilgili evet,aslında çalışanlar da öyle ben bi sorun yaşamadım ama boşver onları.Sen fiyat öğrendiysen yazar mısın kaç kere gittim sormadım merak ediyorum:49:

aramızda 4 5 gun var beraber doğurmayak senle orda :))
:51:

Back