- 19 Şubat 2009
- 933
- 206
- 333
- Konu Sahibi antidepresif
- #3.361
Canım öncelikle geçmiş olsun,inşaallah sonuçların güzel çıkar bunları hiç yaşamamış gibi rahatlarsınkızlar kabus bir günün sonunda şuan bunları yazıyorum,bugün amniyosentez oldum tabi ağlayarak,aslında yaptırmamaya karar vermiştim sonra neyse dedik eşimle giidelim görüşelim ,doktora bi danışalım tekrar,hani insandır( ki alaksı yok insanlıkla ) soralım dedik 2,5 saat bekleyişin ardından aldılar içeri,doktora sadece--hocam riski var diyolar,size bi tekrar sorayım dedim,rahatlamak maksatlı dedim---demez olsaydım,bana senle uğraşacak,anlatacak zamanım yok,işimiz var yaptırıyosan yaptır yaptırmıyosan at imza git demez mi,ben de yaptırmıyorum dedim,sizden 1 cümle eytecekti dedim ama ,eşim beni sakinleştirirken,doktor da olası hastalıklardan bahsedince eşimin de doktoru teşvikiyle kendimi masada buldum kurbanlıklar gibi,5 dakikada yaptı iğneyi,sonra ne dinlendirme,ne açıklama yolladılar beni,saedec dinlen dedi,o ağrıyla cerrahpaşadan beşiktaşa laboratuvara 700 tl bayılarak sonuç götrüdük,üstüne bebeğimde kalpte ekojenik odak(parlaklık göründü) ağlamaktan hala başım ağrıyo,psikolojim çok bozuk,pediatrik kardiyolojide 15 ağustosta kalbine bakılacak bir de,doğmadan yavrum çileleri yaşadı,hala yaşıyo,bana dua edin hala sancım var,ama o iyi olsun yeter ki,çok korkuyorum,doktorlardan nefret ediyorum,insanlık kanlarında yok bunu bugün daha iyi anladım,bana dua edin nolur....![]()
O doktora kızmakta kesinlikle haklısın,ama ben böylelerine önce acırım.Çünkü insanlık vasıflarını yitirmiş ne olduğu bilinmeyen yaratıklar olarak dolaşıyorlar ortada.Allah adildir,hakkını mutlaka alacaktır ondan hiç şüphen olmasın.
Kendisi insanlıktan uzaklaşan bu yaratıklar karşılarındakine insanca muamele yapamıyorlar,çünkü insanlığı bilmiyorlar
Sen güzel şeyler düşün,bol bol dua et.Bak mübarek aylardayız,dualar geri çevrilmez inş.Biz de burdan dua ederiz sana.geçer inş bunlar