2012 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

kızlar kabus bir günün sonunda şuan bunları yazıyorum,bugün amniyosentez oldum tabi ağlayarak,aslında yaptırmamaya karar vermiştim sonra neyse dedik eşimle giidelim görüşelim ,doktora bi danışalım tekrar,hani insandır( ki alaksı yok insanlıkla ) soralım dedik 2,5 saat bekleyişin ardından aldılar içeri,doktora sadece--hocam riski var diyolar,size bi tekrar sorayım dedim,rahatlamak maksatlı dedim---demez olsaydım,bana senle uğraşacak,anlatacak zamanım yok,işimiz var yaptırıyosan yaptır yaptırmıyosan at imza git demez mi,ben de yaptırmıyorum dedim,sizden 1 cümle eytecekti dedim ama ,eşim beni sakinleştirirken,doktor da olası hastalıklardan bahsedince eşimin de doktoru teşvikiyle kendimi masada buldum kurbanlıklar gibi,5 dakikada yaptı iğneyi,sonra ne dinlendirme,ne açıklama yolladılar beni,saedec dinlen dedi,o ağrıyla cerrahpaşadan beşiktaşa laboratuvara 700 tl bayılarak sonuç götrüdük,üstüne bebeğimde kalpte ekojenik odak(parlaklık göründü) ağlamaktan hala başım ağrıyo,psikolojim çok bozuk,pediatrik kardiyolojide 15 ağustosta kalbine bakılacak bir de,doğmadan yavrum çileleri yaşadı,hala yaşıyo,bana dua edin hala sancım var,ama o iyi olsun yeter ki,çok korkuyorum,doktorlardan nefret ediyorum,insanlık kanlarında yok bunu bugün daha iyi anladım,bana dua edin nolur....:14::14:
Canım öncelikle geçmiş olsun,inşaallah sonuçların güzel çıkar bunları hiç yaşamamış gibi rahatlarsın
O doktora kızmakta kesinlikle haklısın,ama ben böylelerine önce acırım.Çünkü insanlık vasıflarını yitirmiş ne olduğu bilinmeyen yaratıklar olarak dolaşıyorlar ortada.Allah adildir,hakkını mutlaka alacaktır ondan hiç şüphen olmasın.
Kendisi insanlıktan uzaklaşan bu yaratıklar karşılarındakine insanca muamele yapamıyorlar,çünkü insanlığı bilmiyorlar
Sen güzel şeyler düşün,bol bol dua et.Bak mübarek aylardayız,dualar geri çevrilmez inş.Biz de burdan dua ederiz sana.geçer inş bunlar

arkadaşlar acıbademde doğum yapmayı düşünen ve doktor öderebilecek olan var mı..?

günaydın canım, maddi durumum yeterli olsaydı düşünürdüm ben 6-10 bin arası sanırım doğum fiyatları. ve çocuk kuvezde filan kalırsa çok fazla masraf oluyormuş. ama tabi acıbadem tartışmasız çok iyi bir hastane. bebek için hiçbirşey götürmene gerek yok, herşeyi hastane temin ediyor...

günaydın canım, maddi durumum yeterli olsaydı düşünürdüm ben 6-10 bin arası sanırım doğum fiyatları. ve çocuk kuvezde filan kalırsa çok fazla masraf oluyormuş. ama tabi acıbadem tartışmasız çok iyi bir hastane. bebek için hiçbirşey götürmene gerek yok, herşeyi hastane temin ediyor...

ladym istanbuldaydın di mi? orda acıbadem öğretmenlerin hiçbişeyini karşılamıyo di mi? burda da durum aynı da, eğer ben çalışmasaydım eşimden yararlanabilirdim ama çalışınca o da işe yaramıyor, biz yine de sorucaz

kız sen böyle yaptığın yemekleri yazıyorsun valla canımız çekiyor bak, bizlere de gönder. :56: :56:
göndermezmiyim canım ya .valla bende yazıyorum ki sizde paylaşın diye paylaşan yok hergün ne yapsam diye kara kara düşünüyorum :1: amacım bu ama pek başarılı olamıyom doğrusu :31:

canıcım bende faranjit var aynen hemen şişiyo boğazlarım calcium sandozu ben söylemiştim sana :1::1::1::1: bana dr vermıstı dün aksam içtim bırkactane kalmıstı bakalım bu aksamda içicem akşaları gece fena oluyorum :5::5::5:

şükür bende 1 haftadır yemek yapmaya başladım sabah kahvaltı edıp başlıyorum yapmaya çünkü akşam midem bulanmaya başlıyor :27::27::27:çok mutluyum düzgün birşey yiyemiyordum yoksa istemıyordu canım

sen bezelyeyi nasıl yapıyosun canım ekşi ekşi yazmıssın ben bazen etlı tavuklu yada mantarlı yapıyorum anlatsana canım çekti valla:56::56::56::56::56::1::1::1::1:
evet canım sen demiştin demi 5 tane içmştim demiştin.işte bende doktorumdan istedim verdi içtim 2 tanecik iyileştim şimdi dondurmadan falan korkmuyorum aman hasta olursa bu bogazcık sandoz var içerim diyorum :1:
ben bezelye için yağ ,salça, karabiber,limontuzu,koyuyorum ,1 tane domates rendeliyorum ,et suyu varsa ondan katıyorum sonra garnitürü katıyorum ,2-3 su bardağı su koyup kapağı kapatıp kaynamasını bekliyorum.sonra kıvamı gelinceye kadar kısık ateste pişiyor.

ladym istanbuldaydın di mi? orda acıbadem öğretmenlerin hiçbişeyini karşılamıyo di mi? burda da durum aynı da, eğer ben çalışmasaydım eşimden yararlanabilirdim ama çalışınca o da işe yaramıyor, biz yine de sorucaz

evet canım, kadın doğumun emekli sandığı ile anlaşması yokmuş. benim eşimde kamu da olduğu için onunla da olmaz. o yüzden ben hiç yanaşmıyorum bile...

kızlar sağlık ocağına hamile olduğunuzu hala bildirmediyseniz, bildirin
aşılarınızı ve pıtırcıklarınızın aşılarını bundan sonra onlar yapacak, burası olmasa ben hala uyuyor olacaktım, haftaya bildireceğim ben de:49:

hamile egzersizi yapanlar var mı ?
ben ekmek ve tuzdan kilo almışım ya baydım bir haftada 2 kg artışım var.şişlik mi anlıcaz bakalım.artık ekmek yemicem bu gidişle bomba gibi olacağım bebiş daha 200dır bir haftada 2 kg çok geldi bana .sabah yarım saat yürüyüş yaptım bakalım 3-4 gün tuz ve ekmekten uzak durayım .gerçi ben tuzlu ayran içiyorum ekmek arası tuzlu şeyler yiyorum ,söylemesi ayıptır geceye yakın yiyip deviriyordum pompişi :1: hergün 1 saat yürüyeceğim basenlerim almış tüm kiloyu sanırım :1:

evet canım, kadın doğumun emekli sandığı ile anlaşması yokmuş. benim eşimde kamu da olduğu için onunla da olmaz. o yüzden ben hiç yanaşmıyorum bile...

ben de olacağını hiç sanmıyorum, zaten doktorum da orda çalışmıyor, tanımadığım doktor da düşünmem ama işte sırf sormuş olmak için soracaktım, hem doktoruma hem hastaneye:27: bu arada acıbadem yokken en iyi sayılabilecek hastanede çalışıyor doktorum ve geçenlerde doğum fiyatını sordum, bize (sgk) ortalama 500 gibi bi rakam çıkardı, kulaklarıma inanamadım:53::52: hem de tek kişilik oda falan, ve cidden hastane iyi,doktorum da tanıdık onun da rahatlığı var, orda fiyatlar nasıl canım?

hamile egzersizi yapanlar var mı ?
ben ekmek ve tuzdan kilo almışım ya baydım bir haftada 2 kg artışım var.şişlik mi anlıcaz bakalım.artık ekmek yemicem bu gidişle bomba gibi olacağım bebiş daha 200dır bir haftada 2 kg çok geldi bana .sabah yarım saat yürüyüş yaptım bakalım 3-4 gün tuz ve ekmekten uzak durayım .gerçi ben tuzlu ayran içiyorum ekmek arası tuzlu şeyler yiyorum ,söylemesi ayıptır geceye yakın yiyip deviriyordum pompişi :1: hergün 1 saat yürüyeceğim basenlerim almış tüm kiloyu sanırım :1:

tatlım ben de akşam 7-8 arası yürüyorum, bebeklerimiz tabi ki aç kalmasın, gerekli her şeyi yiyelim ama 100 kilo olmaya da gerek yok, ben de bundan sonra çok dikkat edicem, normal doğum düşünüyorum,gereksiz kilo almamam lazım:27: yürüyüşe devam, şu sebze işine iyice bi girebilseydim, her şeyi bi rahat yiyebilseydim, sorun olmicaktı, ama 3 ay sırf simit, peynir, makarna yedim yaaa

kızlar ben burda ozel hastanelerden bırıne gıttım muayeneye hiç para almadılar acep dogumada almazlar mı?gercı ben burda dogum yapmayı dusunmuyorum ama neyse belli olmaz orası=)

Son düzenleme:
kızlar sağlık ocağına hamile olduğunuzu hala bildirmediyseniz, bildirin
aşılarınızı ve pıtırcıklarınızın aşılarını bundan sonra onlar yapacak, burası olmasa ben hala uyuyor olacaktım, haftaya bildireceğim ben de:49:

haklısın canım öyleymiş bende burada öğrendim... yarın erken uyanabilirsem işe gelmeden uğramayı düşünüyorum, umarım hemen halledilen bişeydir. herhangi bişey almam gerekiyormu acaba yanıma?

haklısın canım öyleymiş bende burada öğrendim... yarın erken uyanabilirsem işe gelmeden uğramayı düşünüyorum, umarım hemen halledilen bişeydir. herhangi bişey almam gerekiyormu acaba yanıma?

ben hamile olduğumu kanıtlıcak bi belge almayı düşünüyorum:27: ,ikili test sonucu olabilir mesela:27::27:

kızlar ben burda ozel hastanelerden bırıne gıttım muayeneye hiç para almadılar acep dogumada almazlar mı?gercı ben burda dogum yapmayı dusunmuyorum ama neyse belli olmaz orası=)

şekercik bana ücret almayı unutmuşlar gibi geldi:60: ama bilemem tabi:27:
belkim sen daha minicik bi annesin ya, ondan hoşlarına gitmiştir:69::69: ama cidden ben olsam ben de senden ücret falan almazdım doğumda da almazdım:69::34:

Back