2012 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

evvet cnmm ya ben daha mutlu olduğumu hissediyorumm cnm cımmm .ben açıkcası bu alışverişlerime devam edeceğimm cnmmm.her aldığımı da annem ve ablamla paylaşıyorumm. Hepsinide doğru ve çook gerekli buluyorlarrr.artık herkesin kendi kararı ben karışmam ama çok tavsiye ediyorumm. Gerçek terapiii.
neler alıyorsun mesela canım? ben pek fazla alışveriş yapmayı düşünmuyorum kıyafet anlamında.
kızlar markafonide bebetonun cicişleri var çok beğendim sizde bakın güzel şeyler var ve uygun çoğu:92::92:
evet bende baktım çok şirinler
ben böyle yemek yapsam kocam düşer bayılır mutluluktan :52::52::52::52: hiç yemek yapmıyorum doğru düzgün sıcakta da yenmio zaten:50::50::50:
benım kocamda yıyor ya sıcak falan dinlemıyor. ama ben çok çeşit yapmıyorum bu kadar. sonra ertesi gün ne yapacağımı düşünüyorum kara kara
kızlar kabus bir günün sonunda şuan bunları yazıyorum,bugün amniyosentez oldum tabi ağlayarak,aslında yaptırmamaya karar vermiştim sonra neyse dedik eşimle giidelim görüşelim ,doktora bi danışalım tekrar,hani insandır( ki alaksı yok insanlıkla ) soralım dedik 2,5 saat bekleyişin ardından aldılar içeri,doktora sadece--hocam riski var diyolar,size bi tekrar sorayım dedim,rahatlamak maksatlı dedim---demez olsaydım,bana senle uğraşacak,anlatacak zamanım yok,işimiz var yaptırıyosan yaptır yaptırmıyosan at imza git demez mi,ben de yaptırmıyorum dedim,sizden 1 cümle eytecekti dedim ama ,eşim beni sakinleştirirken,doktor da olası hastalıklardan bahsedince eşimin de doktoru teşvikiyle kendimi masada buldum kurbanlıklar gibi,5 dakikada yaptı iğneyi,sonra ne dinlendirme,ne açıklama yolladılar beni,saedec dinlen dedi,o ağrıyla cerrahpaşadan beşiktaşa laboratuvara 700 tl bayılarak sonuç götrüdük,üstüne bebeğimde kalpte ekojenik odak(parlaklık göründü) ağlamaktan hala başım ağrıyo,psikolojim çok bozuk,pediatrik kardiyolojide 15 ağustosta kalbine bakılacak bir de,doğmadan yavrum çileleri yaşadı,hala yaşıyo,bana dua edin hala sancım var,ama o iyi olsun yeter ki,çok korkuyorum,doktorlardan nefret ediyorum,insanlık kanlarında yok bunu bugün daha iyi anladım,bana dua edin nolur....:14::14:
okurken ben mahvoldum ya. canım allah yardımcın olsun. allahın izniyle herşey normal çıkacak inşallah. o doktoru da allah bildiği gibi yapsın

günaydın kızlar nasılsınız? geçmiişi çok okuyamadım valla.
dün akşam görümcemler aradı kayınvalidemlerde hep birlikte oturuyorlarmış bizi de aradılar. konuşurken ceren napıyo dedi gülerek! ceren kim dedim? ee yeğenimiz işte dedi. kendisinin irem diye bi kızı var şimdi ikinciye hamile onun adı da eren olacak. abiminkıde ceren olur irem eren ceren olur falan diye gülüşmüşler. ondan beri herkez kızıma ceren diyo. kötü niyetli olmadığını biliyorum ama benım kızımın adını koymak onlara mı düştü? hiç hoşlanmam böyle emrivakilerden zaten.
yaratıcılığına hayranım canım ama biz ceren diye birini tanımıyoruz dedim gülerek bende. ama eşimin küçük yeğenleri dahil herkez ceren napıyo yenge diye soruyo bana . güler misin ağlar mısın?

neyse ben kahvaltı yapayım bebegım acıktı teyzeleri öpüyoruz nanaktann:1::56::emir_bebek:
afiyet olsun bnde çok acıktım eşimin uyanmasını bekliyorum:47: uyanmazsa birazdan dalacam
bende 2 gündür bıdır bıdır hissediyrm işde bişiler...

bende tık yok ama güzel bi duygu olsa gerek hatta son aylarda dışarıdan görebiliyorsun ya ona bayılıyorum :1:

neler alıyorsun mesela canım? Ben pek fazla alışveriş yapmayı düşünmuyorum kıyafet anlamında.

Evet bende baktım çok şirinler

benım kocamda yıyor ya sıcak falan dinlemıyor. Ama ben çok çeşit yapmıyorum bu kadar. Sonra ertesi gün ne yapacağımı düşünüyorum kara kara

okurken ben mahvoldum ya. Canım allah yardımcın olsun. Allahın izniyle herşey normal çıkacak inşallah. O doktoru da allah bildiği gibi yapsın

cnm cinsiyeti ne olursa olsun bir tane yatak örtüsü rengi olmaz mesela hep pembe yada mavii. Mesela srı yatak örtüsü annem yaptı. Hastane çıkışı ve vede kullanacağaı ince ipek gibi yumuşacık battaniye hemen ne olur ne olmaz bazen ilk etapta bebiş anneden emmeye biliyo yada bizden süt gelmiye yeni ilk başlayış biberon biberon fırçası emzik kıskacı, burun temizleyici pompası bunu herkes mutlaka al dedi. Cinsiyeti önemsiz 1 , 2 badi.hastane çıkışı cinsiyeti önemsiz beyaz üzeri gri yaldızlı oyuncak resimli takım seti v.s

dün akşam görümcemler aradı kayınvalidemlerde hep birlikte oturuyorlarmış bizi de aradılar. konuşurken ceren napıyo dedi gülerek! ceren kim dedim? ee yeğenimiz işte dedi. kendisinin irem diye bi kızı var şimdi ikinciye hamile onun adı da eren olacak. abiminkıde ceren olur irem eren ceren olur falan diye gülüşmüşler. ondan beri herkez kızıma ceren diyo. kötü niyetli olmadığını biliyorum ama benım kızımın adını koymak onlara mı düştü? hiç hoşlanmam böyle emrivakilerden zaten.
yaratıcılığına hayranım canım ama biz ceren diye birini tanımıyoruz dedim gülerek bende. ama eşimin küçük yeğenleri dahil herkez ceren napıyo yenge diye soruyo bana . güler misin ağlar mısın?

banada herkes bişeylerde ısrar ediyor ama takmıyorum sende takma kararı biz vereceğiz neticede

evet alttan alttan içlerinden geçeni söylemişler..senin burda yapacağın tek şey bir an önce eşinle oturup kafanızdan geçen kız isimlerini değerlendirerek kızınıza kendinizin istediği ismi vermek olsun bence...ne karışırlar anlamamki...30 yaşındayım kimsenin çocuğunun ismine karışmadım ve hayattan aldığım derslerle karışmama kararı aldım....hherkes kendi hür iradesiyle kendi çocuğunun adını koymalı

kızlar kabus bir günün sonunda şuan bunları yazıyorum,bugün amniyosentez oldum tabi ağlayarak,aslında yaptırmamaya karar vermiştim sonra neyse dedik eşimle giidelim görüşelim ,doktora bi danışalım tekrar,hani insandır( ki alaksı yok insanlıkla ) soralım dedik 2,5 saat bekleyişin ardından aldılar içeri,doktora sadece--hocam riski var diyolar,size bi tekrar sorayım dedim,rahatlamak maksatlı dedim---demez olsaydım,bana senle uğraşacak,anlatacak zamanım yok,işimiz var yaptırıyosan yaptır yaptırmıyosan at imza git demez mi,ben de yaptırmıyorum dedim,sizden 1 cümle eytecekti dedim ama ,eşim beni sakinleştirirken,doktor da olası hastalıklardan bahsedince eşimin de doktoru teşvikiyle kendimi masada buldum kurbanlıklar gibi,5 dakikada yaptı iğneyi,sonra ne dinlendirme,ne açıklama yolladılar beni,saedec dinlen dedi,o ağrıyla cerrahpaşadan beşiktaşa laboratuvara 700 tl bayılarak sonuç götrüdük,üstüne bebeğimde kalpte ekojenik odak(parlaklık göründü) ağlamaktan hala başım ağrıyo,psikolojim çok bozuk,pediatrik kardiyolojide 15 ağustosta kalbine bakılacak bir de,doğmadan yavrum çileleri yaşadı,hala yaşıyo,bana dua edin hala sancım var,ama o iyi olsun yeter ki,çok korkuyorum,doktorlardan nefret ediyorum,insanlık kanlarında yok bunu bugün daha iyi anladım,bana dua edin nolur....:14::14:

canım,yaşadıkların için çok üzüldüm.keşka o salak ruhsuz doktorda yaptırmasaydın.seni bukadar perişan eden amniosentezden çok o doktor bozuntusu olmuş bence.
ama yaptırmışsın ,dualarımız tabiki seninle ve miniğinle.
sen içini ferah tutu.iyi düşün iyi olacak inş. canım.
15 ağustosta iyi sonuçlar alıp rahatlarsın inş..
sakın üzülme..öyle salak doktor çok.sanki kendi başına gelmeyecek gibi.ağaç kovuğundan düşmüş gibi davranan çok.
sakın üzülme.biliyorsun ki her derdin başı stres ve üzüntüdür.
yüksek moral ve istekle insanlar ne zorlukları yeniyorlar..sen güçlü olmalısın..:71::70:

günaydın kızlar nasılsınız? Geçmiişi çok okuyamadım valla.
Dün akşam görümcemler aradı kayınvalidemlerde hep birlikte oturuyorlarmış bizi de aradılar. Konuşurken ceren napıyo dedi gülerek! Ceren kim dedim? Ee yeğenimiz işte dedi. Kendisinin irem diye bi kızı var şimdi ikinciye hamile onun adı da eren olacak. Abiminkıde ceren olur irem eren ceren olur falan diye gülüşmüşler. Ondan beri herkez kızıma ceren diyo. Kötü niyetli olmadığını biliyorum ama benım kızımın adını koymak onlara mı düştü? Hiç hoşlanmam böyle emrivakilerden zaten.
Yaratıcılığına hayranım canım ama biz ceren diye birini tanımıyoruz dedim gülerek bende. Ama eşimin küçük yeğenleri dahil herkez ceren napıyo yenge diye soruyo bana . Güler misin ağlar mısın?

maalesef aldırmazdım demiyorumm bende sinirleniyorumm cnmmm. Ama takma acaba bebeğin isminimi merak ediyorlar. Böyle şakayla karışık isim söylemeler???????neyse takma senn bu arada isim bulmadıysan bence araştır cnmm sonra eşinde hoşuna felan gider seee birde onunla anlaşmaya çalışma.

ben dün çarşıya çıktım bebek mağazalarına baktım çok güzel çok cici şeyler var ama bence şuan bişeyler almak için çok erken şuan hep ince penyeler var.bizim bebeklerimiz allah nasip ederse kış bebeği olucak içi pamuklu benyeler yada şuankinden biraz daha kalın penye almalıyız onalrda şuan yok.bence şuan alışveriş bizim için geçerli değil

ben dün çarşıya çıktım bebek mağazalarına baktım çok güzel çok cici şeyler var ama bence şuan bişeyler almak için çok erken şuan hep ince penyeler var.bizim bebeklerimiz allah nasip ederse kış bebeği olucak içi pamuklu benyeler yada şuankinden biraz daha kalın penye almalıyız onalrda şuan yok.bence şuan alışveriş bizim için geçerli değil

bende seninle aynı düşünüyorum şuanki ürünler hep yazlık bizimkilere olmaz :)

Kızlar bende salı akşamı sağ tarafımda ufak ufak bişeyler hissettim... Daha önce yaşamadığım için anlayamadım tabi hemen ablamı aradım oynuyo dedi :) hemen aynaya baktım :66::66::66:

boşver canım sen isim bulunda ismi bu dersin olur biter.Bz de yeğenime zebercet diyoruz hep :) aslında ismi nihal :)
evett eger o an karnıma bakmıs olsaydım kesın gozle gorulurdu tekmesı o derece=):52::23:evet ya duygulanmam mıı gecenın bı yarısı derdıne nolduysa ama tam 16 haftalık olunca atmıstı tekmeyı =) cok sıddetlı hıssettım minikimiii:66::64: annecıgı yesın bıde yaramazlık yapmadan gosterseydi kukusunu yaaa pff=):1::emir_bebek::nazar::nazar:16+3 canım yazıo ya tabloda

ben de hissediyorum bikaç gündür daha fazla hissediyorum sağda mı solda mı duruyo çok net anlıyorum.

günaydın arkadaşlar,
Ben dün 4 lü test sonucumu aldım çok şükür iyi çıktı rahatladım.
Cinsiyetini tam göremedik ama doktorumuz kıza benzetti
Önümzdeki ay detaylı ultrasonda kaçamaz artık dedi.
Şimdi de onun stresi sardı.
İnşaallah ultrasondan da iyi haberlerle dönerim.

günaydın arkadaşlar,
ben dün 4 lü test sonucumu aldım çok şükür iyi çıktı rahatladım.
Cinsiyetini tam göremedik ama doktorumuz kıza benzetti
önümzdeki ay detaylı ultrasonda kaçamaz artık dedi.
şimdi de onun stresi sardı.
Inşaallah ultrasondan da iyi haberlerle dönerim.

günaydın canım...
Senin adına çok sevindim... Darısı hepimizin başına inşallah :)

günaydın arkadaşlar bende haftabaşı doktora gittim erkeğe benzettim ilk anda dedi ama şuan emin değilim dedi 2 hafta sonra gidicem hayırlısıyla bi öğrensem de başlasam bende ufak tefek bişeyler almaya...
amniyosentezi yapan doktor ne ruhsuzmuş inşallah iyi sonuçlar alırsın canım...

Back