- Konu Sahibi antidepresif
- #3.321
Günaydın kızlar yeni gelen arkadaşlarda hoşgeldi...
hoş bulduk günaydın. nasılsınız sizde benim gibi erkencisiniz
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Gözünaydın tatlım Maşallah oğluşuna da pipisine de yiğit dediğin böle olurkızlar ben geldim.....bebeğimi gördüm ve cinsiyetini de gördük...OĞLUM olacak.... doktoruma sordum cinsiyetini görecek miyiz bugün diye doktor daha erken dedi ve demesiyle birlikte benim oğlum bacaklarını ayırdı, gördük pipiyi doktor inanamadı,için çok temiz bu kadar erken bu kadar net görmemiz mucize dedi tabi ben o an gittim....resmen görülüyor kızlar pipisi canım benim ya.... şeydacım dediğin gibi kafasını, kafasının çevresini,karnını uyluk kemiğini ölçtü...çok mutluyum kızlar...darısı göremeyenlerin başına
senin de gözünaydın canım bir oğluş daha geldi benim dr. da bi sonraki muayeneden sonra başlayın alışverişe dedi. tam kesinleşmesini bekliyorlar.iyi akşamlar kızlar..
bizde ikili testimizin sonuçlarını aldık şükür temiz çıktı..
ultrasondada pipisini gösterdi bize benimde oğluşum olacak kızlar..
ama doktor kesin konuşmadı.. bidahaki kontrolde kesin görürüz kız dersem sonra kızmayın dedi..
ya ne guzel darısı basıam darısı basıma:)iyi akşamlar kızlar..
ama doktor kesin konuşmadı.. bidahaki kontrolde kesin görürüz kız dersem sonra kızmayın dedi..
cnmmmmm seninda gozun aydın oglanlar onemi geçtikızlar ben geldim.....bebeğimi gördüm ve cinsiyetini de gördük...OĞLUM olacak.... doktoruma sordum cinsiyetini görecek miyiz bugün diye doktor daha erken dedi ve demesiyle birlikte benim oğlum bacaklarını ayırdı, gördük pipiyi doktor inanamadı,için çok temiz bu kadar erken bu kadar net görmemiz mucize dedi tabi ben o an gittim....resmen görülüyor kızlar pipisi canım benim ya.... şeydacım dediğin gibi kafasını, kafasının çevresini,karnını uyluk kemiğini ölçtü...çok mutluyum kızlar...darısı göremeyenlerin başına
ah cnm ya uf niye böyle yeni nesil bebeklerkızlar kabus bir günün sonunda şuan bunları yazıyorum,bugün amniyosentez oldum tabi ağlayarak,aslında yaptırmamaya karar vermiştim sonra neyse dedik eşimle giidelim görüşelim ,doktora bi danışalım tekrar,hani insandır( ki alaksı yok insanlıkla ) soralım dedik 2,5 saat bekleyişin ardından aldılar içeri,doktora sadece--hocam riski var diyolar,size bi tekrar sorayım dedim,rahatlamak maksatlı dedim---demez olsaydım,bana senle uğraşacak,anlatacak zamanım yok,işimiz var yaptırıyosan yaptır yaptırmıyosan at imza git demez mi,ben de yaptırmıyorum dedim,sizden 1 cümle eytecekti dedim ama ,eşim beni sakinleştirirken,doktor da olası hastalıklardan bahsedince eşimin de doktoru teşvikiyle kendimi masada buldum kurbanlıklar gibi,5 dakikada yaptı iğneyi,sonra ne dinlendirme,ne açıklama yolladılar beni,saedec dinlen dedi,o ağrıyla cerrahpaşadan beşiktaşa laboratuvara 700 tl bayılarak sonuç götrüdük,üstüne bebeğimde kalpte ekojenik odak(parlaklık göründü) ağlamaktan hala başım ağrıyo,psikolojim çok bozuk,pediatrik kardiyolojide 15 ağustosta kalbine bakılacak bir de,doğmadan yavrum çileleri yaşadı,hala yaşıyo,bana dua edin hala sancım var,ama o iyi olsun yeter ki,çok korkuyorum,doktorlardan nefret ediyorum,insanlık kanlarında yok bunu bugün daha iyi anladım,bana dua edin nolur....
canım banada 18+5 de gel dedı takma kafana =)evet balım haklısın toparlanalım.. ben biraz gerginim ondan melankolikim galiba. dün eşimle tartıştık sinirle kırdım onu, haksız olmak suçlu olmak çok kötü bişi yaaaa maymun da demiyorki bu hatun hamile, bu hassas idare edivereyim, demez hiç dermi , damara damara basar maymun ( onun verdiği bi gerginlik var, birazdan gelecek, bolcana şaklabanlık yapmam gerekiyor(
bana niye 18+5 de gel dediki 20 den sonra demiş lady gargaraya.
aminnn=)canım hayırlı olsun saglıkla dogsun oglusun ınsallah darısı bizlere yaa uf catlıcam hee=)kızlar ben geldim.....bebeğimi gördüm ve cinsiyetini de gördük...OĞLUM olacak.... doktoruma sordum cinsiyetini görecek miyiz bugün diye doktor daha erken dedi ve demesiyle birlikte benim oğlum bacaklarını ayırdı, gördük pipiyi doktor inanamadı,için çok temiz bu kadar erken bu kadar net görmemiz mucize dedi tabi ben o an gittim....resmen görülüyor kızlar pipisi canım benim ya.... şeydacım dediğin gibi kafasını, kafasının çevresini,karnını uyluk kemiğini ölçtü...çok mutluyum kızlar...darısı göremeyenlerin başına
bi ogluş daha sanada hayırlı olsun canım=)iyi akşamlar kızlar..
Günaydınnnnnnnnnnnnnnnnn larrrrrrrrrrrrrrrrrrr annişlerrrrrrrrrrrrrrrrr.
Nasılsınızzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz?????????????????????????????
canım banada 18+5 de gel dedı takma kafana =)
aminnn=)canım hayırlı olsun saglıkla dogsun oglusun ınsallah darısı bizlere yaa uf catlıcam hee=)
bi ogluş daha sanada hayırlı olsun canım=)
gunaydın ben iim canım sen nasılsın bebısın nasıl ben gecen gece sert bı tekme yedım ayy cok tatlıydı yaa o kadar serttıkı annee dıye bagırdım gece yarısı esımde guluyo bnde bısı oldu sandım dıo=)) canım kuzummmm
ayyyyyyyyyyyyyyyy cnmmm yaaaaaaa gerçektenmiii vay beeeeeeeeeeeeeeeeeeeee!!!!!!!!!!!!!!!!!!1
cnm cım sen kaç haftalıksınnnnnnnn. Benimde bebişim tekme atsın teyzesiiii bende istiyorummmmmmmmmmmmmm...ne duygulanmışsındır sonra ama dimiii.
hoş bulduk günaydın. Nasılsınız sizde benim gibi erkencisiniz
evett eger o an karnıma bakmıs olsaydım kesın gozle gorulurdu tekmesı o derece=)evet ya duygulanmam mıı gecenın bı yarısı derdıne nolduysa ama tam 16 haftalık olunca atmıstı tekmeyı =) cok sıddetlı hıssettım minikimiii annecıgı yesın bıde yaramazlık yapmadan gosterseydi kukusunu yaaa pff=)16+3 canım yazıo ya tabloda
16. haftada hissediliyor mu ne güzel az kaldı hadi en çok merak ettiğim şey o
evett eger o an karnıma bakmıs olsaydım kesın gozle gorulurdu tekmesı o derece=)evet ya duygulanmam mıı gecenın bı yarısı derdıne nolduysa ama tam 16 haftalık olunca atmıstı tekmeyı =) cok sıddetlı hıssettım minikimiii Annecıgı yesın bıde yaramazlık yapmadan gosterseydi kukusunu yaaa pff=)16+3 canım yazıo ya tabloda
inşallah canım, önce sağlıklı, sonra da güzel bir kızın olmasını diliyorum
kızlar ben geldim.....bebeğimi gördüm ve cinsiyetini de gördük...OĞLUM olacak.... doktoruma sordum cinsiyetini görecek miyiz bugün diye doktor daha erken dedi ve demesiyle birlikte benim oğlum bacaklarını ayırdı, gördük pipiyi doktor inanamadı,için çok temiz bu kadar erken bu kadar net görmemiz mucize dedi tabi ben o an gittim....resmen görülüyor kızlar pipisi canım benim ya.... şeydacım dediğin gibi kafasını, kafasının çevresini,karnını uyluk kemiğini ölçtü...çok mutluyum kızlar...darısı göremeyenlerin başına
genelde ıkıncı hamılelıgı olanlar hissedermiş ama benım ılk olmasına ragmen hıssettım ıstee
ayy alemsin canım yaainşallah canım hadı bakalımyaaaaaaaaaa evet cnmm yaaa bak anla nasıl heyecanlanmışım bendeeee senin gibi haftamız yazdığı halde birde soruyorum dimiii. Ayyyyyyyyyyyyyy bende inşallah yakında hissederimmm.
şimdi nette okudum zayıf olanlar daha çabuk hissedermiş
GÜNAYDINNN KIZLARRR nasılsınızz
günaydın kızlar.. ben yeni katıldım aranıza . bursadan 13 haftalık hamleyim.
,Günaydın kızlarrrr
valla cınsıyetler felan muthıs herkes artık yavas yvas ogrenıyor
haftayada sıra bana gelır ınsallah. Benım doktorum 21+5de detaylı ultrasona gun verdıkızlar
gercı devlet hastanesı oyle pekde ıncelememısdı
6 gun sonrada cınsıyet ıcın gıdıcez bakalım neler olucak :)
günaydın kızlar
Günaydınnnnnnnnnnnnnnnnn larrrrrrrrrrrrrrrrrrr annişlerrrrrrrrrrrrrrrrr.
Nasılsınızzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz?????????????????????????????
günaydın canım... Sıcaklarla uğraşıyoruz sen nasılsın ?
Günaydın canım hoşgeldin aramıza :)
günaydın cnım... Bende henüz öğrenemeyenler arasındayım göstermiyo bizimkide :)
günaydın canım .....
Günaydınnnnnnnnnnn
günaydınnnnnnnnnn... Sıcaktan bunalıyoruz sen nasılsın ?
şimdi nette okudum zayıf olanlar daha çabuk hissedermiş