2012 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

merhaba canım,fethiyedesin ne güzell....çok sağol tatlım,evet daha bir iyi hissettim anne olacağımı:69:

evet canım tatildeyim son günler artık cuma gece dönüyoruz

evet canım doktor fotoları çektikten sonra söyledi eşim vermedi uyuz doktorda bende göremeyınce pipiyi ne biliyim gözünle görmek daha başka bence zaten benım doktorumda bazen bi uyuzluktur tutuyo bi türlü içime sinemedı gitti bu satten sonra doktorumu değiştirecem şeytan kurcalayıp duruyo canım ben şimdi fotosunu yüklıycem bebişimin bak bakalım böyle görünmesi normal mi paranoyak oldum heeee :27:

canım bu haftalarda saç yoktur herhalde ben de bilemiyorum ne olduğunu, bi dahaki gidişinde sor bakalım doktoruna. biz de bilgilenmiş oluruz. ama bi sorun olsaydı doktorun söylerdi mutlaka :34:

kızlar bu arada ben yaklaşık 5 gün forumda olamayacağım yarın annem,kızkardeşim ve ben kız kıza teyzemlerin yazlığına gidiyoruz didime:66: gelince yazışmaya devam ederiz sizi özleyeceğim:71: daha gitmiyorum ama şimdi buradayım:64:

ohh ne güzel iyi tatiller şimdiden canım, tatilde zaman çok çabuk geçiyor yaa
benim de bi dahaki kontrolümü 1 ay sonraya verdi nasıl geçecek bakalım zaman :27:

Ay evet sen bütün tabuları yıktın benm tutmayan tahminlerimide hahahha :1:
Bu hcg bende tuttumu tutmadımı bilmiyorum vallahi o kadar acayipki biliyosun bnm değer binlerde hahaha :60:
Hmm ee bizde bizim bebişler yaza 6-7 aylık olcaklar ya o zamankileri alırız bizde şimdiden beğendiklerimizden..
Ağustostada gidemem ben heralde cnm anca eylüle yazlıkta olursam gitmem mümkün değil mslf..
Olsun cnm sende yazlıktı tatildi falan derken zaman nası geçti anlamazsın valla ben yazlıkta zaman nası geçti anlamadım bazen sıkılsam eşimi özlesemde ama burda şu 2 gün geçmedi inan çıldırcam sandım bi an :1:
Orda muhabbet falan zaman geçiyo öyle yada böyle..
Bende haftaya gitseydim kesin bakardık yine bebişime ama bu cuma tekrar göstericeğini hiç zannetmiyorumm :50:
O yüzden inşallah arayı uzun tutmaz.. :5:

hehehe:60: evet benim o...:32: canım valla doğru düzgün evde oturmadım pek şimdiye kadar, şimdi de annemlerle gidiyoruz teyzemlere kız kıza...:82: iyi vakit geçiyor,evde oturunca gerçekten zaman geçmiyor,sıcaktan...ama şimdi de eşimi burada nasıl bırakıcam özlerim diye karalar bağladım:43: belki de gösterir canım ya hiç belli olmaz inşallah açar:34:

Evet bişey olsaydı söylerdi doktorun o yüzden takma kafana boşuna..
Bidahaki kntrln ne zmn?
Ay ne güzel cnm yaa her sefernde detaylıda da görüyosun yani bebişini..
Biz ilk detaylıda görüğümüzde çok şaşırcaz kesinnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn..

canım bu 3 boyutlu sanırım netten baktım ben ilk 2 randevudan sonra hep bununla gördüm bebişimi bi sonraki randevumuz ve 3 lü test günümüz 4 ağustos canım şimdilik bi sorun yok inşallah iyidir oğluşum bi dahaki gidişimde illa pipisini görecem :52:

Evet bişey olsaydı söylerdi doktorun o yüzden takma kafana boşuna..
Bidahaki kntrln ne zmn?
Ay ne güzel cnm yaa her sefernde detaylıda da görüyosun yani bebişini..
Biz ilk detaylıda görüğümüzde çok şaşırcaz kesinnnnn.

benim doktorumda her gidişimizde önce normal ultrason sonra 4 bıyutlu ile bakıyor
gerçekten çok fark ediyor yaa bu hafta detaylı görünce çok şaşırdım öyle tatlı görünüyor ki
normal ultrasondan daha net anlıyosun herşeyi :61:

hehehe:60: evet benim o...:32: canım valla doğru düzgün evde oturmadım pek şimdiye kadar, şimdi de annemlerle gidiyoruz teyzemlere kız kıza...:82: iyi vakit geçiyor,evde oturunca gerçekten zaman geçmiyor,sıcaktan...ama şimdi de eşimi burada nasıl bırakıcam özlerim diye karalar bağladım:43: belki de gösterir canım ya hiç belli olmaz inşallah açar:34:

Bende eşimi özliycem diye kafama takıyorum ama burda da hem zaman geçmiyo hemde çok sıcak..
Bebiş kapamadı hiç bi yerini bu sefer ztn cnm bakalım doktor göstericekmi bidahaki sefere hatta videosunu face bile yükledim..

canım bu 3 boyutlu sanırım netten baktım ben ilk 2 randevudan sonra hep bununla gördüm bebişimi bi sonraki randevumuz ve 3 lü test günümüz 4 ağustos canım şimdilik bi sorun yok inşallah iyidir oğluşum bi dahaki gidişimde illa pipisini görecem :52:

Ne güzel cnm bebişini daha detaylı görüyosun..
Artık 4 ağustosta gittiğinde hem pipisini görürsün hemde kafasındaki saç gibi karartıyı sorarsın..

benim doktorumda her gidişimizde önce normal ultrason sonra 4 bıyutlu ile bakıyor
gerçekten çok fark ediyor yaa bu hafta detaylı görünce çok şaşırdım öyle tatlı görünüyor ki
normal ultrasondan daha net anlıyosun herşeyi :61:[/B]

Ay çok şanslısınız o zmn yaa biz siyah beyaz talim :27:
Ama olsun onda bile görmek mükemmel..
Bakalım bize ne zmn detaylı derlerse o zmn görcez artık..

normal ultrasondan daha net anlıyosun herşeyi :61:[/B]

ay evet ya bende detaylı falan bilmiyorum,siyah beyaz kararık görüntülerle idare ediyoruz işte,allahtan doktorum çok iyi de yoksa detaylı olan birine giderdim bende,kızlar benim doktor 3lü ve 4lüyü yapmıcaz, en güvenilir test 2li diğerlerinde 1 değer ekleyip aynı şeyi gösteriyorlar dedi,detaylı ultrason bile çok sorun olmadıkça herkesin yapmasına gerek yok dedi,ama ben onu yaptırıcam istiyorum...o 20. hafta sonrası yapılıyor dimi kızlar ben geç kalmam herhalde 24ünden sonra gitsem:34:

Son düzenleme:
ay evet ya bende detaylı falan bilmiyorum,siyah beyaz kararık görüntülerle idare ediyoruz işte,allahtan doktorum çok iyi de yoksa detaylı olan birine giderdim bende,kızlar benim doktor 3lü ve 4lüyü yapmıcaz, en güvenilir test 2li diğerlerinde 1 değer ekleyip aynı şeyi gösteriyorlar dedi,detaylı ultrason bile çok sorun olmadıkça herkesin yapmasına gerek yok dedi,ama ben onu yaptırıcam istiyorum...o 20. hafta sonrası yapılıyor dimi kızlar ben geç kalmam herhalde 24ünden sonra gitsem:34:

Aslında doktorum bana gerekli görmeseydi yani yapalım demeseydi yaptırırmıydım bilmiyorum cnm ama sen görmek istiyosan yaptır tabi..
Bide 20dk yarım saat fln gösteriyolarmış çok güzel ya :1:
Tam bilmiyorum ben tatlım kaçıncı haftada diye bidahaki gittiğimde sorcm işte o zmn net öğrenir söylerim sanada..

Kızlar ben çıkıyorum yarın temizlik var evde kadın gelcek pek giremeyebilirim kendinize iyi bakın görüşmek üzere........ :3:

Aslında doktorum bana gerekli görmeseydi yani yapalım demeseydi yaptırırmıydım bilmiyorum cnm ama sen görmek istiyosan yaptır tabi..
Bide 20dk yarım saat fln gösteriyolarmış çok güzel ya :1:
Tam bilmiyorum ben tatlım kaçıncı haftada diye bidahaki gittiğimde sorcm işte o zmn net öğrenir söylerim sanada..

bana ben gerek görmedikçe detaylıya göndermeyebilirim gibi bişey söyledi, ama görmek istiyorum canım tüm organlar anomaliler tespit ediliyormuş onda...en azından bilirsin bişey olursa allah korusun:nazar: sen detaylıya girmicek misin canım?öğren söyle canım merak ediyorum çünkü

Son düzenleme:
mrb canım. benim 13 haftaya girdim. siz kaç haftalık hamilesiniz. ben bursadann. tüp bebek ile
Allah bağışlasın

kızlar kabus bir günün sonunda şuan bunları yazıyorum,bugün amniyosentez oldum tabi ağlayarak,aslında yaptırmamaya karar vermiştim sonra neyse dedik eşimle giidelim görüşelim ,doktora bi danışalım tekrar,hani insandır( ki alaksı yok insanlıkla ) soralım dedik 2,5 saat bekleyişin ardından aldılar içeri,doktora sadece--hocam riski var diyolar,size bi tekrar sorayım dedim,rahatlamak maksatlı dedim---demez olsaydım,bana senle uğraşacak,anlatacak zamanım yok,işimiz var yaptırıyosan yaptır yaptırmıyosan at imza git demez mi,ben de yaptırmıyorum dedim,sizden 1 cümle eytecekti dedim ama ,eşim beni sakinleştirirken,doktor da olası hastalıklardan bahsedince eşimin de doktoru teşvikiyle kendimi masada buldum kurbanlıklar gibi,5 dakikada yaptı iğneyi,sonra ne dinlendirme,ne açıklama yolladılar beni,saedec dinlen dedi,o ağrıyla cerrahpaşadan beşiktaşa laboratuvara 700 tl bayılarak sonuç götrüdük,üstüne bebeğimde kalpte ekojenik odak(parlaklık göründü) ağlamaktan hala başım ağrıyo,psikolojim çok bozuk,pediatrik kardiyolojide 15 ağustosta kalbine bakılacak bir de,doğmadan yavrum çileleri yaşadı,hala yaşıyo,bana dua edin hala sancım var,ama o iyi olsun yeter ki,çok korkuyorum,doktorlardan nefret ediyorum,insanlık kanlarında yok bunu bugün daha iyi anladım,bana dua edin nolur....:14::14:

çok geçmiş olsun okudukça sinirlendim Allah kötü kalpli insanlarla karşılaştırmasın hiç birimiizi inşallah sonucun çok iyi çıkar dr değiştirmeyecekmisin

herkese ii aksamlar nasilsinizz bakalimm ??? cinsiyet ogrenenleri tebrik ediyorumm ogrenmeyenlerde darisi basimizaa:1:

kızlar kabus bir günün sonunda şuan bunları yazıyorum,bugün amniyosentez oldum tabi ağlayarak,aslında yaptırmamaya karar vermiştim sonra neyse dedik eşimle giidelim görüşelim ,doktora bi danışalım tekrar,hani insandır( ki alaksı yok insanlıkla ) soralım dedik 2,5 saat bekleyişin ardından aldılar içeri,doktora sadece--hocam riski var diyolar,size bi tekrar sorayım dedim,rahatlamak maksatlı dedim---demez olsaydım,bana senle uğraşacak,anlatacak zamanım yok,işimiz var yaptırıyosan yaptır yaptırmıyosan at imza git demez mi,ben de yaptırmıyorum dedim,sizden 1 cümle eytecekti dedim ama ,eşim beni sakinleştirirken,doktor da olası hastalıklardan bahsedince eşimin de doktoru teşvikiyle kendimi masada buldum kurbanlıklar gibi,5 dakikada yaptı iğneyi,sonra ne dinlendirme,ne açıklama yolladılar beni,saedec dinlen dedi,o ağrıyla cerrahpaşadan beşiktaşa laboratuvara 700 tl bayılarak sonuç götrüdük,üstüne bebeğimde kalpte ekojenik odak(parlaklık göründü) ağlamaktan hala başım ağrıyo,psikolojim çok bozuk,pediatrik kardiyolojide 15 ağustosta kalbine bakılacak bir de,doğmadan yavrum çileleri yaşadı,hala yaşıyo,bana dua edin hala sancım var,ama o iyi olsun yeter ki,çok korkuyorum,doktorlardan nefret ediyorum,insanlık kanlarında yok bunu bugün daha iyi anladım,bana dua edin nolur....:14::14:

güzelim ne salak bir doktormuş o yaa....keşke hemen kaçsaydın ordan..peki sana neden amniyosentez yapalım demişlerdi ki..yaptırmasaydın dicem ama belki gerekli görülmüştür..hem üzme canını yaaa her test kesin mi ki..bu test ne kadar güvenilir onu araştır..ben de korktum ikili yaptırmamıştım..

şimdi ben de tırsmaya başladım iyi mi? 5 ağustosta detaylı ultrasona giricem ben. tüm organlarına bakılacak sağlıklımı diye. inşallah herşey yolundadır, canım oğlum benim.
5 ağustosta bebeğim 18+5 olacak. sizlere kaçıncı haftaya detaylı ultrason dediler arkadaşlar? ya da sizler her gittiğinizde 3 boyutlu detaylı mı görüyorsunuz? benim doktorumun odasındaki ultrason siyah beyaz normal bi ultrason, bebeği gölge gibi görüyoruz. detaylı ultrason dediği 3 boyutlu orda her ayrıntı tek tek görülüyor, kanamam olduğu gün onunla bakmışlardı, dudakları burnu bile belliydi minnoşumun.

canım ben hep renkli ultrasona giriyorum acaba detaylı dediğiniz omudur_

kızlar ben geldim.....bebeğimi gördüm ve cinsiyetini de gördük...OĞLUM olacak....:64::64::64: doktoruma sordum cinsiyetini görecek miyiz bugün diye doktor daha erken dedi ve demesiyle birlikte benim oğlum bacaklarını ayırdı, gördük pipiyi:66: doktor inanamadı,için çok temiz bu kadar erken bu kadar net görmemiz mucize dedi:64: tabi ben o an gittim....resmen görülüyor kızlar pipisi canım benim ya....:69: şeydacım dediğin gibi kafasını, kafasının çevresini,karnını uyluk kemiğini ölçtü...çok mutluyum kızlar...:71:darısı göremeyenlerin başına:69:

aaaaaaaaa bir cinsiyet daha..ne mutlu..tebrik ederim şekerimm...darısı bana çünkü bende yarın yani perşembe günü gidiyorum bakalım..3D ile bakılıcak:21:inşallah açar bebeğim bu sefer annesine babasına kukusunu...

kendinin evladı var mı bilmem ama paraya doymuş o kesin,şu mübarek günlerde ahımı aldı,Allah da ona kimin canını yaktım da ben böyle oldum dedirtsin,birşey yaşasın,bir kez düşük yaptım zaten 3 aydır kızamıkçıktı,kanamaydı,kalpti neler çektik yavrum da ben de,Allah hepimizin sonunu hayır etsin,dualarım hepimiz için,iyi dilekler için teşekkürler,beni anlayan birilerinin olduğunu bilmek beni gerçekten rahatlatıyo,çok sağolun hepiniz

dualarım seninle. sabırlı ol rabbim bu zor günlerinde yanında olsun inşallah

bana ben gerek görmedikçe detaylıya göndermeyebilirim gibi bişey söyledi, ama görmek istiyorum canım tüm organlar anomaliler tespit ediliyormuş onda...en azından bilirsin bişey olursa allah korusun:nazar: sen detaylıya girmicek misin canım?öğren söyle canım merak ediyorum çünkü

seremcim cok sevindim cinsiyeti öğrenmene, sağlıkla gelsin oğluşun:82:

,Günaydın kızlarrrr
valla cınsıyetler felan muthıs herkes artık yavas yvas ogrenıyor
haftayada sıra bana gelır ınsallah. Benım doktorum 21+5de detaylı ultrasona gun verdıkızlar
gercı devlet hastanesı oyle pekde ıncelememısdı
6 gun sonrada cınsıyet ıcın gıdıcez bakalım neler olucak :)

Back