- 12 Mart 2010
- 1.679
- 5
- 116
- Konu Sahibi antidepresif
- #32.081
kızlar meraba bende katıldım aranıza :) benim bebeğimde 6 aylık 3 günlük ama o bebek takvimini bi türlü yapamadım nası yapmamız gerekiyor?
bide benim bebişim hiç bişey yemek istemiyor kaşığı görünce ağzını tıkıyor. 4 aylıkken 1-2 kaşık meyve suyu yoğurt vermeye başlamıştım. o zamanlar yemek istiyordu ama beni çok az emdiği için iyice bırakmasından korktum çok fazla vermedim. şimdi sütüm azaldı. bişeyler yesin istiyorum ama yemiyor. zaten biberonda hiç almadı. evde biberon koleksiyonumuz var ve bebeğimin karnı aç. aç olduğu için sürekli mızmız hiç durmuyor. aç olan bebek emmek istemez mi? benimkini zorla emziriyorum... napcam ben bana akıl verin çıldırmak üzereyim artık. emmeyi doğduğundan beri hiç sevmedi. ek gıdaya geçince rahatlarız dedim ama şimdi onuda yemiyo. iştahsız bi bebek ama açlıktan da ağlıyo sürekli. sütümün tadınada baktım. bi sorun yok gibi ama anlayamıyorum artık.:18: çok üzülüyorum
son bişey daha sorcam ben hala regl olmadım siz oluyor musunuz? ne zaman olcağımız konusunda bi bilginiz var mı? karnım kocaman hala belki o zaman azcık inerde benimde moralim yerine gelir. öpüldünüz .
slm benımde bebegım 6 aylık 10 gunluk benımde senın gıbı sıkıntım vardı ama keske meyve suyunu sımdı vermeye baslasaydın ben suyu anca 4 ayda vemeye basladım yenı yenı meyve suyu ve ek gıdalara basladık azar azar ondan bebısın zorlanıyor.bıde bende regl olmadım karnımda sankı bır bebıs varmıs gıbı normalde bebısler 9 aylık olduklarında regl olunuyor bu bebek konularını arastırdıgımdan bıraz bılgım var.neyse dert etme bebısın ac kalmaz uzulme ama aptamıl kasık mamasının ıcıne bebe büskıvılerınden atıp azcıkda olsa ondan ver bence ben bazen onu bıle denıyorum bızımkı bıle mız mızlandıgında onu yapıyorum neyse k.i.b byby
Son düzenleme: