- Konu Sahibi antidepresif
-
arkadaşlar 14.haftada bebek 40-45 gram olmalıymış benim minnoşum 72 gram. boyle giderse ben normal doğum yapamammı?
arkadaşlar 14.haftada bebek 40-45 gram olmalıymış benim minnoşum 72 gram. boyle giderse ben normal doğum yapamammı?
simran ulus yeni uğur eczanesiymiş canım .
bir de oraya sor bakalım .toplu alacağım dersin.indirim yaparlar belki
ıı ıı onları dikkate alma canım .o en alt sınır değerleri .
benim bebişte 2-3 hafta ilerdekilerin kilosunda .4 kg olan bebekler bile normal doğumla dünyaya geliyorlar.
ben oğlumu 38+6 da 3.200 gramla normal doğumla dünyya getirirken arkadaşım 42. haftasında 4.100 gramlık kızının normal doğumla kucağına aldı.halbuki aynı günler doğuracaktık
Canım henüz bunlar için çoooooook erken, hem tüm doktorlar üstüna basa basa vurguluyor, gebeliğin ilk dönemlerinde bebğinizin boy ve kilosunu başkasıyla kıyaslamayın, standartı yoktur diye, çünkü gün gün bile çok değişiyor
bebeğin kilosu normal doğum için uygun olsa bile çatı kontrolü yapılınca doktor size malesef çatınız dar sezeryan olacaksınızda diyebiliyor özellikle boyu kısa olan bazı arkadaşlar çatı darlığı yüzünden sezeryan olmuşlardı.
gebeliğin son haftalarında 2 parmakla alttan vajinadan yani çatınızı kontrol ediyor legen kemiklerinizin genişliğine bakılıyor eğer onay verirse normal doğum diyor yok dar ise açılamaz olarak görürse direk sezeryan diyor.
canım senin için daha erken demekki.cünkü bebeğin karın bölgesi vs ölcümleri oluyor bunlar .14. haftandan sonra verdiği ultrason kağınızda yer alacaktır emin olun.benim de ilk aldığım kağıt bu .önceki haftalar çapları ölçmüor doktorya onlardandır yazmaması.
doğumdan sonra veremeyende yok değil bizim sitede bir bayan var oğlu 1 yaşına yakın ama kızcağız hiç kilo verememiş gibi duruyor aslında hareket etmek istemiyor sanırım oğlan koşuyo arkasında kendisi gitmiyor diğer çocuğunu koşturuyor sen koş bakim arkasına azcık enerji harca yok o bankta oturuyo kızı koşturuyor oğlanın arkasına bu şekilde eringeçlik olunca haliyle kalınır o kiloyla.benim eşim diyet yapmama asla izin vermiyor ,aç kalıyorsun ya da kilolu değilsin sen diyor ama ben bariz rahatsızlık duyourum ama memnunum bakalım zaten doğumdan sonra bir yürüyüş aleti alacağım .evin koridorunda 17 adımlık seyyahım bilir gün içi 2-3 saat yürüyüşlerim olmuşturben hurmaya başladım şimdiden canım .3,4 tane koca koca kudüs hurması yiyorum doğumuda kolaylatıyor diye ,çokda besleyici.
şimdiden kafana takma canım .benim esim kiloyu hicc sewmezz balik etli kizlari bilee cook kilolu bulurmuss ben balik etliyimm ewlenmeden once 65 kiloydumm ama beni gorunce asik oldu heralde kilolarimm hic gozune carpmamis simdi sorun etmiyo kilolarimi hamileyimm diye ama dikkat ett cook kilo alma dogumdan sonrada zayiflamaya bak diyorrr benim vucudum kilo almaya cook elverislii umarimm cokk kilo almam diyet te yapamam emziriyorr olucamm nasil gidicek kilolar bilmiyorumm :26::26:
benim esim kiloyu hicc sewmezz balik etli kizlari bilee cook kilolu bulurmuss ben balik etliyimm ewlenmeden once 65 kiloydumm ama beni gorunce asik oldu heralde kilolarimm hic gozune carpmamis simdi sorun etmiyo kilolarimi hamileyimm diye ama dikkat ett cook kilo alma dogumdan sonrada zayiflamaya bak diyorrr benim vucudum kilo almaya cook elverislii umarimm cokk kilo almam diyet te yapamam emziriyorr olucamm nasil gidicek kilolar bilmiyorumm :26::26:
canım senin için daha erken demekki.cünkü bebeğin karın bölgesi vs ölcümleri oluyor bunlar .14. haftandan sonra verdiği ultrason kağınızda yer alacaktır emin olun.benim de ilk aldığım kağıt bu .önceki haftalar çapları ölçmüor doktorya onlardandır yazmaması.
doğumdan sonra veremeyende yok değil bizim sitede bir bayan var oğlu 1 yaşına yakın ama kızcağız hiç kilo verememiş gibi duruyor aslında hareket etmek istemiyor sanırım oğlan koşuyo arkasında kendisi gitmiyor diğer çocuğunu koşturuyor sen koş bakim arkasına azcık enerji harca yok o bankta oturuyo kızı koşturuyor oğlanın arkasına bu şekilde eringeçlik olunca haliyle kalınır o kiloyla.benim eşim diyet yapmama asla izin vermiyor ,aç kalıyorsun ya da kilolu değilsin sen diyor ama ben bariz rahatsızlık duyourum ama memnunum bakalım zaten doğumdan sonra bir yürüyüş aleti alacağım .evin koridorunda 17 adımlık seyyahım bilir gün içi 2-3 saat yürüyüşlerim olmuşturben hurmaya başladım şimdiden canım .3,4 tane koca koca kudüs hurması yiyorum doğumuda kolaylatıyor diye ,çokda besleyici.
[SUB][/SUB]
ayy benim eşimde kilodan nefret ediyo... biraz fazla yemek yesem hemen dikkat et bak kilo alacaksın hamilelikte çok kilo almam inş. bünyem almaya elverişli değil ama zayıflar daha çok kilo alarak tamamlıyolar hamileliği hayırlısı.....
bide kızlar kakao yağı kremini nerden alabiliriz ecznedenmi aktardanmı
attardan canım kakao çekirdeği yağı kremi de verirler böyle minik cam bir kapta...
kakao yağını aktarlardan yani baharatçılarda bulunur. eczanede bulursun ama biraz pahalı olur.ama tavsiye etmem sürme hiç kokusu iğrenç gelmişti burdaki arkadaşlarda kullanmştı ben bir sefer sürdüm çikolata banyosunda gibi gitmedi kokusu iki gün diye daha elememiştim bir dene istersen belki sen memnun kalabilirsin[SUB][/SUB]
ayy benim eşimde kilodan nefret ediyo... biraz fazla yemek yesem hemen dikkat et bak kilo alacaksın hamilelikte çok kilo almam inş. bünyem almaya elverişli değil ama zayıflar daha çok kilo alarak tamamlıyolar hamileliği hayırlısı.....
evet haklısın azıcık hareket şart.ben kızımda çok ihmal ettim kendimi ilk çocuk tecrübesizlik vede cehalettende korumaya çalıştım.bayağı bir yoruldum.benim kızımı sütten kesene kadar uykusu yoktu.hele 10 aylık olana kadar uyku nedir ne o bildi nede biz.doktor bile çare bulamamıştı.ama allaha şükür şimdi normale döndü...hurma hem tok tutar hem şeker ihtiyacını karşılar hem bağırsakları çalıştırır hemde doğumu kolaylaştırır.süt bezelerini arttırı...bayağı sağlıklı yani başlamakta iyi yapmışsın...
şimdiden kafana takma canım .
o zaman hamur işi yemiceksin bol su içip her gün düzenli yürüyüş yaparak en azami kiloyu alacaksın .doğumdan sonrada bol su ile emzirdikçe vericeksin .zaten doğumdan sonrası içinde masum olan spor yürüyüş .takma kafana şimdiden hep birlikte veririz.
[SUB][/SUB]
banada müsade kaçtım
oğluş uyandı besleyeyim sonra giyinip babamızı beklicez yemek yapmıcam ne güzel şey ya bu misafirliğe davet edilmek .
kızlar beişklere falan bakıyomusunuz hazırlık falan ben hiç bişi yapmadım daha çok küçük 8. Ayından sonra düşünüyorum hazırlıklara
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?