How to install the app on iOS

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.

Not: This feature may not be available in some browsers.

2012 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

gerçekten cnmm büyük olanlar bitmiş büyük masraf bunlarrr.hadi geçmiş olsun.telsizi nereden aldın hediyemiii markası ve ücreti hakkında bilgilendirirmisin benii. Onu şimdiden alabilirim meselaa cinsiyet gerektirmez.

canım hediye bunların hepsi arkadaşım saolsun daha elime geçmedi markasını bilmiyorum o yuzden .....

evet öle valla gerçekten büyük masraf tı bunlar bebek arabası büyük sadece biraz ilerde baston tarzı olanlardan alırım diyorum çünkü bunla tek başıma dışlarda zor olur arabamız var ama bazen kendim bi yere gidiyorum ilk zamanlar ana kucağında taşırım ama sonrası için lazım sanırım kısmet o zamnda onu alırız artıkın :))))

hoşgeldin aylincim..
arkadaşlar şeyda yok bugun? doktoramı gidecekti ben yanlış mı hatırlıyorum?

Yok cnm dün gittim ben doktora..
Bugün mide bulantılarım yüzünden giremedim halada bulanıyo çok fenayım :50:

attardan canım kakao çekirdeği yağı kremi de verirler böyle minik cam bir kapta...

Iyy ben o dediğinden aldım sanırım feci bi kokusu var tahammül edilir değil..
Bide erimesini bekliyosun sıcak suyun içinde ıı ıı ben onu kullanmıycam zaten aynı güneşlenirken kullandığımız kakao yağına benziyo..
Teyzemle eşime vericem güneşlenirken sürsünler.. :1:

ama kayyum doğmamış çocuga don biçilmez diyo atalarımız

Canım son aylara bırakırsan ne sende gidicek gezicek araştırcak hal kalır nede bebeğin tam gününde doğucağını kimse garanti edemez..
Bebek odasını en az 2 ay öncesinden getirtin o yeni mobilya kokusu çıksın diye okumuştum tecrübeli annelerden..

Konuyu görünce yazmak istedim arkadaslar hepinizin hamileligi hayirli olsun , rabbim saglikla kucaginiza almayi nasip etsin miniklerinizi

benden 3 hafta öncesine kadar hamileydim, malesef yasamadi bebegim, kürtaj olmak zorunda kaldim ... dogum tarihi olarak asagi yukari 19 ocak denilmisti... sizin gibi ocak oyinda olacakti :((
hayirlisi tabiki...

saglikla gelsin minkleriniz, iyi paylasimlar diliyorum .... :emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek:

Teşekkür ederiz..
İnşallah en yakın zamanda tekrar hamile kalırsın bebeğini kaybetmene çok üzüldüm.. :5:

sağol canım ben baya bir parça yakmışım en az 400 e tamir olur dedi :(

Tekrar geçmiş olsun o halde, fenaymış

evet kızlar fazla abartmadan ve son aylara kalmadan yavaş yavaş yapmalıyız alışverişimizi bencede :))))) hem kendimize hem bebeğimize bende cinsiyet bekliyorum öğreniyim kimse tutatamaz beni :9::9::9::9::9::9:

zaten bebişimin kısmeti bol allah nazardan saklasın :nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar: beşiği dolapları mama sandalyesi bebek arabası puseti ana kucağu telsizi sleeperi şimdiden hazır çok şükür araba koltuğuda gelecek sanırım teyzeleri saolsun :)) anlayacağınız büyük şeylerden kurtulduk sayılır çok şükür :)))) beşiğimiz sepet tarzı gibi yaza kadar idare eder artık yazında yatağını alırım :))))))

Ay ne şanslısın ya, bana verecek kimse yok, en azından kısa süreli kullanılan şeyleri bedavaya getirmek isterdim

Arkadaşlar bildiğiniz bebek odası marka ismi varmıııı. Ben yavaş yavaş kafamda tasarlamak istiyorum birde bebek odamın büyüklüğüne göre belirlemek istiyorumm. Fiyat karşılaştırmasıda yapmak istiyorum.

Arkadaşlar bildiğiniz bebek odası marka ismi varmıııı. Ben yavaş yavaş kafamda tasarlamak istiyorum birde bebek odamın büyüklüğüne göre belirlemek istiyorumm. Fiyat karşılaştırmasıda yapmak istiyorum.

Kupa Genç odası var, sitesi çok detaylı değil ama biz mağazasına gittik aklım çıktı, muhteşem şeyler var, üstelik kendi üretimleri, mesela bir obje seçiyorsun, mobilya kulplarını, uyku setini, halısını, perdesini, abajurundan duvar kağıdına kadar o objeden yapıyorlar, sticker falan da değil, orj. malzemeyi o şekilde üretiyorlar, bayıldımmmmmmm

Bunu ben de merak ediyorum tetanoz aşısı yaptırmamız gerekecek ilerleyen haftalarda.Bi de benim ne sağlık ocağım ne aile hekimin var ,bildireceğim biyer yok yani :) evlenince ikametle fln ilgilenmedim hiç.Acaba bu mahalleye eşimle kaydımızı yaptırsam hemen aile hekimi fln belli oluyo mu?.Bilen varsa lütfen yazsın.

Ya da bu aşıyı özel sağlık kurumları da yapıyo mu?

kaydınız alınmıştır artık bir çok işlm için gerekli ayrıca cezası bile var bu arada netten aile hekiminiz kim bakabilirsiniz ilk önce siz gidip kayıt yaptıracaksın telefonunu alıyorlar her gelişme için telefonla haber vereceğini söyledi ebe hem bizim hemde bebişimizin takibini yapıyorlar mutlaka yaptırın kayıtlarınızı

ikametgahını alman gerekiyor canım. 10 dk sürer onunla ilgilenmen. sonrada sağlık ocağını ve aile hekimini bul.. ben ikametgahımı evlenir evlenmez aldırdım. hamile olduğuma emin olmak için özel hastanede kan testi yaptırdıktan 15 gün sonra sağlık ocağından telefon geldi bana. hamileymişsiniz buraya gelin diye.. şimdi ağuştosun 8inde tahlil ve aşılarım yapılacak ilgilenin derim canım..

hangi ildesin beni arayan falan olmadı önce kayıt yaptırmam gerekti

kızlar ben 11. haftamdayım yarın doktora gidicem.ikili testi ne zaman yapıyorlar.yaptıranınız var mı?fiyatlar nasıl?

11.-14. haftalarda yapılıyo ikili test ben yaptırdım özelde yaptırdığım için 55lira verdim ama hastaneye göre fiyat değişiyo devlette yaptırırsan bişey ödemiyosun bildiğim kadarıyla fakat onda da gün vermişleri bana verdikleri günde benm haftam geçiyodu o yüzden devlette yaptıramadım..

kupa genç odası var, sitesi çok detaylı değil ama biz mağazasına gittik aklım çıktı, muhteşem şeyler var, üstelik kendi üretimleri, mesela bir obje seçiyorsun, mobilya kulplarını, uyku setini, halısını, perdesini, abajurundan duvar kağıdına kadar o objeden yapıyorlar, sticker falan da değil, orj. Malzemeyi o şekilde üretiyorlar, bayıldımmmmmmm

meserretcim netten inceledim cnmm sağolll mağazaya gideceğimm.

meserretcim netten inceledim cnmm sağolll mağazaya gideceğimm.

nette sadece 3 model koymuşlar, onlar da hiç güzel değil :63: ama mağazasındakilere bayıldım ben, benim istediklerim krem rengi ve sade modeller, şunun gibi:

$Bebek_odas_mobilyalar.jpg

fiyatlar da 2500-3000 arası değişiyor, yatak ve uyku seti dahil. Bir de oyuncak sandığı vardı,
hiçbir şeye olmadığı kadar hevesliyim odasını yapmaya, o yüden şimdiden gidip maskoyu dolaştım :62:

Son düzenleme:
merhaba hanımlar

bende dün dr a gittim ve bebeğimin cinsiyetini öğrendim. oğlum olacak kısmetse:)
sizlere sormak istediğim birşey var.sizin dr larınız hep 2 li test istemiş ama benim dr um 3 lü test yaptı. kan verdim ve ultrasonda inceleme yaptı. ultrason değerlerine göre herşey normal dedi. ense kalınlığını sordum 0.33 ve normal dedi. sizlerin verdiği değerler 1.5 mm di. kafam karıştı pek birşey anlamadım. bu konuda bilgisi olan varsa ve beni bilgilendirirseçok sevinirim..

merhaba hanımlar

bende dün dr a gittim ve bebeğimin cinsiyetini öğrendim. oğlum olacak kısmetse:)
sizlere sormak istediğim birşey var.sizin dr larınız hep 2 li test istemiş ama benim dr um 3 lü test yaptı. kan verdim ve ultrasonda inceleme yaptı. ultrason değerlerine göre herşey normal dedi. ense kalınlığını sordum 0.33 ve normal dedi. sizlerin verdiği değerler 1.5 mm di. kafam karıştı pek birşey anlamadım. bu konuda bilgisi olan varsa ve beni bilgilendirirseçok sevinirim..

Öncelikle hayırlı olsun, gözün aydın. Canım bu yapılan 2li test, 3lü testte ense kalınlığı ölçülmüyor, sadece kan testi yapılıyor ve 3lü test 16. haftadan önce yapılmaz, yanlış anlaşılma olmuş olabilir mi?

Alıntı:
Üçlü test; gebeliğin 16-20 haftaları arasında anne kanından alınan örnekte b-HCG, alfa feto protein (AFP), ve estriol (E3) denilen üç biyokimyasal maddenin ölçümü ile yapılır. Bu ölçümler gebelik haftasına göre annenin yaşı, vücut ağırlığı, ırkı, annede diyabet olup olmaması ile birlikte değerlendirilir. Gelişmekte olan bebekte olabilecek nöral tüp defekti ve bazı kromozomal anormalliklerle (Down sendromu ve trizomi 18) karşılaşılma riski hesaplanır.

Son düzenleme:
nette sadece 3 model kotmuşlar, onlar da hiç güzel değil :63: Ama mağazasındakilere bayıldım ben, benim istediklerim krem rengi ve sade modeller, şunun gibi:

Eki Görüntüle 220407

fiyatlar da 2500-3000 arası değişiyor, yatak ve uyku seti dahil. Bir de oyuncak sandığı vardı,
hiçbir şeye olmadığı kadar hevesliyim odasını yapmaya, o yüden şimdiden gidip maskoyu dolaştım :62:

cnmm çok sağolll bende bebişimin odasını biraz büyütüyorumm. Cisiyet belli olsun ona göre oda takımı ile uymlu bebiş bordürüde alacağıımm bende çok hevesliyim cnmm yaaaaaaaaaaaaaa

merhaba hanımlar

bende dün dr a gittim ve bebeğimin cinsiyetini öğrendim. Oğlum olacak kısmetse:)
sizlere sormak istediğim birşey var.sizin dr larınız hep 2 li test istemiş ama benim dr um 3 lü test yaptı. Kan verdim ve ultrasonda inceleme yaptı. Ultrason değerlerine göre herşey normal dedi. Ense kalınlığını sordum 0.33 ve normal dedi. Sizlerin verdiği değerler 1.5 mm di. Kafam karıştı pek birşey anlamadım. Bu konuda bilgisi olan varsa ve beni bilgilendirirseçok sevinirim..

hayırlı uğurlu olsun cnmmm.. Ayy ne heveslisindir şimdiiiiii.

merhaba hanımlar

slm canım kaç haftalıksın ne güzel öğernmişsin oğluşunu sağlıkla kucağına alırsın inşallh doktorun normal demişse normaldir merak etme 3mm den fazla olması risk benım bildiğim :34:

Eşim yiyecek bişeyler hazırlıyor ben de nette takılıyorum, sen nasıl oldun?

ohh kocişine mi hazırlatıyosun walla ben bu yöndende şansızım sanırım her işimi kendim yaptım canm arada bir yaptı benimkide ama neyseee bende french yapıyordum size takılıyorum işte ne yapayım :9:

ohh kocişine mi hazırlatıyosun walla ben bu yöndende şansızım sanırım her işimi kendim yaptım canm arada bir yaptı benimkide ama neyseee bende french yapıyordum size takılıyorum işte ne yapayım :9:

Mutfağın kapısından girdiğim anda öğürerek lavaboya zor atıyorum kendimi, o yüzden ya eşim hazırlıyor ya dışardan söylüyoruz, biraz mecburi yani, yoksa kendi yemeklerimi özledim :69:

Back