canım senin için daha erken demekki.cünkü bebeğin karın bölgesi vs ölcümleri oluyor bunlar .14. haftandan sonra verdiği ultrason kağınızda yer alacaktır emin olun.benim de ilk aldığım kağıt bu .önceki haftalar çapları ölçmüor doktorya onlardandır yazmaması.
doğumdan sonra veremeyende yok değil bizim sitede bir bayan var oğlu 1 yaşına yakın ama kızcağız hiç kilo verememiş gibi duruyor aslında hareket etmek istemiyor sanırım oğlan koşuyo arkasında kendisi gitmiyor diğer çocuğunu koşturuyor sen koş bakim arkasına azcık enerji harca yok o bankta oturuyo kızı koşturuyor oğlanın arkasına bu şekilde eringeçlik olunca haliyle kalınır o kiloyla.benim eşim diyet yapmama asla izin vermiyor ,aç kalıyorsun ya da kilolu değilsin sen diyor ama ben bariz rahatsızlık duyourum ama memnunum bakalım zaten doğumdan sonra bir yürüyüş aleti alacağım .evin koridorunda 17 adımlık seyyahım bilir gün içi 2-3 saat yürüyüşlerim olmuştur
ben hurmaya başladım şimdiden canım .3,4 tane koca koca kudüs hurması yiyorum doğumuda kolaylatıyor diye ,çokda besleyici.