- Konu Sahibi antidepresif
ama kayyum doğmamış çocuga don biçilmez diyo atalarımız
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ama kayyum doğmamış çocuga don biçilmez diyo atalarımız
cnmcımm şimdi çık sanki 8 aylık gibi davran cep telefonuna yaz elini attığın elzem olanlara bak elin nasıl yanacak . O eskidendi o cümlelelr.
Yinede sen bilirsin ben abartmıyorum ara da çıktığımda zaten annem ve ablamdan ötürü standart alınması gereken şeyler var istediğim marka nerede indirim yapmışsa alıyorum hediyelik paket yaptırıyorum. Büyükde çookkk ama büyük bavulum var onun içine koyuyorumm.
kızlar beişklere falan bakıyomusunuz hazırlık falan ben hiç bişi yapmadım daha çok küçük 8. ayından sonra düşünüyorum hazırlıklara
8. Aydan sonra kalkıp mağaza mağaza dolaşacak halin olacağına emin misin? Ben de aksine 7. Aya girmeden her şeyini hazır edeyim diyorum, ne olur ne olmaz sonrasında gidecek durumda olmayabilirim, bebiş erken davranıp gelebilir Hem son aylarımız kışa gelecek, üşütmememiz gerekecek, kayyumun dediği gibi işin maddi boyutu da var...
Erkenden bişeyler almakla ilgili hurafelere de hiç inanmıyorum, bebeğimiz rahmimize düştüğü anda allah tarafından kaderi yazılmış, ömrü biçilmiş oluyor, bizim alış veriş yapmamız ya da ne bileyim saç kestirmemiz falan, allahın yazdığı kaderi değiştiremez, kaderinde ne varsa onu yaşayacak bebeklerimiz.
benim de sabaha garip saç modellerim oluyooo ama saç düzleştiricim var çok beeniyorum kendisini, o saçlar ancak öyle kısa zamanda şekle girer
evle iş yakın canım 5 dk oturuyorum arabada ama işte çok oturuyorum, koltuğun beli destekleyen yeri var ama yine de yastık daha iyi olabilir..
bana da herşey çok zor gelmeye başladı yaf, yerimden kalkasım yok, tembel bişe oldum
sen o yastığı dene bence canım ben araba kullanırken bile belime koyuyorum onu....
bu arada kızlar size ne anlatacam bakın...sabahtan beri canım sıkkın sakar ben caaaanım lep topa su döktüm tabi mahvoldu sabahtan beri onu halletmeye çalışıyorum güya eşim anlamadan halledecektim ama bilgisayarcı benim yapacağım iş değil dedi çok masrafı var bunun dedi ...akşama iyi gerilecez eşimle bu arada şu an kullandığım bilgisayar çok yavaş her zaman takip edemeyebilirim sizi
Konuyu görünce yazmak istedim arkadaslar hepinizin hamileligi hayirli olsun , rabbim saglikla kucaginiza almayi nasip etsin miniklerinizi
benden 3 hafta öncesine kadar hamileydim, malesef yasamadi bebegim, kürtaj olmak zorunda kaldim ... dogum tarihi olarak asagi yukari 19 ocak denilmisti... sizin gibi ocak oyinda olacakti (
hayirlisi tabiki...
saglikla gelsin minkleriniz, iyi paylasimlar diliyorum ....
Geçmiş olsun tatlım, ben de bir kez kahve dökmüştüm, bir süre çalışmadı ama kuruyunca sorun kalmadı
sağol canım ben baya bir parça yakmışım en az 400 e tamir olur dedi
400 de cook yaa benim basima gelseydii atesimm cikardi walla:78:
evet kızlar fazla abartmadan ve son aylara kalmadan yavaş yavaş yapmalıyız alışverişimizi bencede :))))) hem kendimize hem bebeğimize bende cinsiyet bekliyorum öğreniyim kimse tutatamaz beni
zaten bebişimin kısmeti bol allah nazardan saklasın beşiği dolapları mama sandalyesi bebek arabası puseti ana kucağu telsizi sleeperi şimdiden hazır çok şükür araba koltuğuda gelecek sanırım teyzeleri saolsun :)) anlayacağınız büyük şeylerden kurtulduk sayılır çok şükür :)))) beşiğimiz sepet tarzı gibi yaza kadar idare eder artık yazında yatağını alırım :))))))
ben nostalji yapıp annemden kendi beşiğimi almak istiyorum
evet kızlar fazla abartmadan ve son aylara kalmadan yavaş yavaş yapmalıyız alışverişimizi bencede :))))) hem kendimize hem bebeğimize bende cinsiyet bekliyorum öğreniyim kimse tutatamaz beni
Zaten bebişimin kısmeti bol allah nazardan saklasın Beşiği dolapları mama sandalyesi bebek arabası puseti ana kucağu telsizi sleeperi şimdiden hazır çok şükür araba koltuğuda gelecek sanırım teyzeleri saolsun :)) anlayacağınız büyük şeylerden kurtulduk sayılır çok şükür :)))) beşiğimiz sepet tarzı gibi yaza kadar idare eder artık yazında yatağını alırım :))))))