- Konu Sahibi antidepresif
kızlar zaten 13+1 veya 12+6 olunca direk 1 hafta sonrasını söylüyolar ben şuan 11+4 üm ama 12 haftalık diye geçiyo
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
maşallah ilk bebekten her şey aklında ben hatırlamıyorum bile :) tek hatırladığım ilk 6 ay devamlı ağladığı kolik ten dolayı
canım benim her şey aklımda daha birçok şey aklımda.
nurgül bilgilerimi gönderdim sana .geldi değil mi bir karışıklık yok ??
sseha nikli arkadaşın bilgisinde bir yanlışlık var sanırım.10+5 yazıyor.oysaki sat: 17 nisan olduğuna göre sseha şuanda 11+3 olması gerek !
kızlar zaten 13+1 veya 12+6 olunca direk 1 hafta sonrasını söylüyolar ben şuan 11+4 üm ama 12 haftalık diye geçiyo
gülüm sordum da eşim diyo ki tanımadıkları için indirimli alamaz biri alırken onlar 65 tl den mi 60 mı ne almışlar ,ben arkadan diğer arkadaştan aldım diyorcanım bende sabah duş alıp yağlanmaya çalışıyorum ama hemen emmiyor yağı , biraz oyalanıyorum,cıbıl cıbıl geziyorum evde, sonra giyiniyorumama bu seferde işe 10-15 dakka geç kalıyorum. erken uyanabilsem bi. sen giyiniyormusun emmesini beklemeden?
canım ulusta nerede o eczane. ben de ordan alayım. bize toplamda bi 8-10 kutu krem gidecek heralde. sen ilk gebeliğinde kaç kutu krem kullanmıştın.
ya netten bişi almaya da hiç cesaret edemiyorum. yani ev eşyası falan aldım markafoniden ama kıyafeti denemeden alamam. ben ebrudan 3 beden tişört alacaktım ama bana dün 2 oldu mesela.
ay o progestan yokmuuuuuuuuuuuu. canım bir haftada şiştim yaaa, ayaklarım sığmıyor ayakkabılara. allahtan bitiyor bu hafta. bidaha içmek zorunda kalmam inşallah.
canım çok geçmiş olsun.buz koy yanağına şişini alsın..
kilo verme topiğide açalım, beraber zayıflayalım.
evet canım ben de senin boylardayım daha kısayım hatta 1.58 boyum var.70 kiloydum ve doğumdan çıktığımda annemden daha kalıplı druyordum ama naptım naptım verdim ,pekmezli cevizli şeyler yedrdi annem direk süt yaptı şükür çok aşırı da hamur yemedim tık tık gitti.sütüm çok bereketliydi benim bıdık her saat başı emişiyodu bir de sütüm hep akıyordu benim ,artık gögüs pedi kulanmak bile kabus oluyordu sürekli süt anne süt anne geziniyordum.şükür ki bebeğime içim rahat emzirdim anne sütü aldı.darısı bıdığıma .birde benim eşim hiç kilomu takmıyor ya .ben 51 olduğumda da 63 olduğumdada adam hiç kilo mu aldın nettin demiyor.ben kilo almışım diyorum hani nerde diyor :26: her halinde güzelsin sen diyor.canım bende kızımda gene 61 kiloda hamile kalmıştım 70 kiloda doğuma girmiştim ertesi gün tartıldığımda 62 kiloydum.hamileliğe başladığımdan 1 kg fazlaydım.ben kilolarımı kayınvalidem yüzünden aldım bunu ye bu kadar ye süt olsun şu olsun bu olsun derken 69-70 kiloya 1-2 ayda kavuştum düşünün 9 ayda almamıştı o kiloyu ama 2 ayda birden duba oldum boy 160 olunca bana çok gelmişti.sırtım kat kat olmıştu.5 kat felan vardı eşim kaç kat daha çıkacaksın diye dalga geçerdi.sonra şaka derdi ama demekki dikkatini çekiyordu vede rahatsız oluyordu...
oğlumu 23 yaşında kucağıma aldım ,aslında metabolizman çok aşırı hızlı değildir mesela şimdi 27 yaşındayım aralıkta 63 kiloydum ben seyyahım bilir , zayıflama topiğine katıldım burda 3 ayda 56.5 kiloya kadar indim .aslında sürekli hareket lazım metabolizmam yavaş yavaş diyen biri olarak aslında azimin elinden hiçbirşey kaçmıyor gülüm.ya çabuk kilo vermişsiniz maşallah, ama yaşın da etkisi var bence. siz erken anne olmuşsunuz maşallah. 25 yaşındaki ve 30 yaşındaki birinin metabolizması aynı değil malesef
canım ben ögrendim ultraondada ac ,bc gibi değerler var ,ordan hesaplayabilrsin.kızlar bebeğin gr kilo falan ne zaman belli olur benim ultrosaon kağıdında işaretliyolarya o 44 mm olarak gözüküyodu bebeğin 44 mm olması nasıl acep?
canım ben ögrendim ultraondada ac ,bc gibi değerler var ,ordan hesaplayabilrsin.
benim bebişim geçen hafta14. haftasında 114 gramdı
verebildiysen süper canım..benim eşim daha hamilelik yokken bir akraba gelinleri gelin olduğunda çok zayıfmış ama çocuk doğunca 80-90 arasında kalmış.eşimde herzaman kadın dediğin bira dikkat edecek herkes doğum yapıyor ama veriyor.bana birgün sende doğum yaparsan dikkat et derdi.hap aklımda kilolusun demese sen her halile güzelsin dese bile ben inan mıyorum.birde ne zaman diyete girsem tam destek verir.demek ki istemiyor kiloyu...birde hurmada çok süt arttırıyor...evet canım ben de senin boylardayım daha kısayım hatta 1.58 boyum var.70 kiloydum ve doğumdan çıktığımda annemden daha kalıplı druyordum ama naptım naptım verdim ,pekmezli cevizli şeyler yedrdi annem direk süt yaptı şükür çok aşırı da hamur yemedim tık tık gitti.sütüm çok bereketliydi benim bıdık her saat başı emişiyodu bir de sütüm hep akıyordu benim ,artık gögüs pedi kulanmak bile kabus oluyordu sürekli süt anne süt anne geziniyordum.şükür ki bebeğime içim rahat emzirdim anne sütü aldı.darısı bıdığıma .birde benim eşim hiç kilomu takmıyor ya .ben 51 olduğumda da 63 olduğumdada adam hiç kilo mu aldın nettin demiyor.ben kilo almışım diyorum hani nerde diyor :26: her halinde güzelsin sen diyor.
Bebek Kilosu Hesaplayc - gebelik.org - Jinekolog Operatr Dr. Kaan Kocatepe
canım ultrasondaki o değerleri buraya gir hesaapla.
bebeğinin kilosu çıkar
canım senin için daha erken demekki.cünkü bebeğin karın bölgesi vs ölcümleri oluyor bunlar .14. haftandan sonra verdiği ultrason kağınızda yer alacaktır emin olun.benim de ilk aldığım kağıt bu .önceki haftalar çapları ölçmüor doktorya onlardandır yazmaması.ya caım ultrason kağıdına bakıyorum da bpd olan yerde % işaret var başka bişi yok demekki daha çok küçük
doğumdan sonra veremeyende yok değil bizim sitede bir bayan var oğlu 1 yaşına yakın ama kızcağız hiç kilo verememiş gibi duruyor aslında hareket etmek istemiyor sanırım oğlan koşuyo arkasında kendisi gitmiyor diğer çocuğunu koşturuyor sen koş bakim arkasına azcık enerji harca yok o bankta oturuyo kızı koşturuyor oğlanın arkasına bu şekilde eringeçlik olunca haliyle kalınır o kiloyla.benim eşim diyet yapmama asla izin vermiyor ,aç kalıyorsun ya da kilolu değilsin sen diyor ama ben bariz rahatsızlık duyourum ama memnunum bakalım zaten doğumdan sonra bir yürüyüş aleti alacağım .evin koridorunda 17 adımlık seyyahım bilir gün içi 2-3 saat yürüyüşlerim olmuştur ben hurmaya başladım şimdiden canım .3,4 tane koca koca kudüs hurması yiyorum doğumuda kolaylatıyor diye ,çokda besleyici.verebildiysen süper canım..benim eşim daha hamilelik yokken bir akraba gelinleri gelin olduğunda çok zayıfmış ama çocuk doğunca 80-90 arasında kalmış.eşimde herzaman kadın dediğin bira dikkat edecek herkes doğum yapıyor ama veriyor.bana birgün sende doğum yaparsan dikkat et derdi.hap aklımda kilolusun demese sen her halile güzelsin dese bile ben inan mıyorum.birde ne zaman diyete girsem tam destek verir.demek ki istemiyor kiloyu...birde hurmada çok süt arttırıyor...
verebildiysen süper canım..benim eşim daha hamilelik yokken bir akraba gelinleri gelin olduğunda çok zayıfmış ama çocuk doğunca 80-90 arasında kalmış.eşimde herzaman kadın dediğin bira dikkat edecek herkes doğum yapıyor ama veriyor.bana birgün sende doğum yaparsan dikkat et derdi.hap aklımda kilolusun demese sen her halile güzelsin dese bile ben inan mıyorum.birde ne zaman diyete girsem tam destek verir.demek ki istemiyor kiloyu...birde hurmada çok süt arttırıyor...
hımmm temam o zaman,maşallah kuzucuğayok canım daha sonuç belli değil ense kalınlığı da normal çıktı sadece doktora üçlü zamanında ona da gerek var mı diye sordum
geçmiş olsun canım, benim de kanal tedavilerim var, arada sinyal veriyo da ödüm kopuyo... :18:slm canım sen nasılsın benim diş ağrım var dolgusu düşmüş yarım ve biraz çürük bi dişim vardı karpuz yerken dün içine çekirdeği bi battı o dk dan beri ağrıyo dişetim şişti sanki yüzüm şişti hafiften
benim de burnum tıkanıyo ya, o yüzden bazen başım ağrıyo... doktora sorcam, şu bebekler için olan burun damlalarından falan kullanayım olmazsabana müsade canlar.oğluşu güzellik uykusuna yatırp geliyorum hemen.hiç birşey yapmakta istemiyorum bulaşıklar dolu mutfakta içimden gelmiyor midem acıyo acı acı :2: biraz burnum kapalı gibibirşey cacık yapıp içeceğim bakalım .
çokkkkkkk güsel yaaa, çok güldümmmBİR BEBEĞİN İLK 20 GÜNÜ MUTLAKA OKUYUN KIZLAR MUHTEŞEM
.