- Konu Sahibi antidepresif
canım ne güzel işte hamur işleri tüketmemen senin açından bir avantaj.vücut 3. ay itibariyle su tutmaya başlarmış zaten.şişkinlikte olabilir.ben bu gün yeşil çaya başladım birde rezene vede zencefil alacağım hem sindirime hemde şişkinliklere iyi geliyormuş.hamilalik döneminde içilmesinde sakınca yokmuş bunların...bendede şuan felaket bir şişkinlik var çünkü çözüm yolları arıyorum...ben mekik canım benim doğumdan sonra 3 ay çekmedim çünkü dikişlerden korktum ama sonradan başladım.bu bebeğimde daha bilinçli anne olacağımdan aminim...
maşallah cimcimesude şimdiden dikkat ediyorsun. ben hala hamile gibi davranmıyorum. hamur işi yiyemiyorum. pasta börekten midem bulanıyor ama makarna, pilav yiyorum çünkü işten eve gidince mecburen hızlı yemek yapmam gerekiyor. birde 3 aydan beri erik elma yiyorum. meyve canavarı oldum resmen.
sizinki kaç aylık olduki şişkinlik erken değilmi. ikinci hamileğim ilkinde 50 kilo ile başlamıştım 60 ile doğum oldu. ama 5 yıldan beri 60 tan aşağı hiç inemedim. şu anda 60 ile başladım 70 le bitirip yine hep 70 te kalacağım diye korkuyorum. mekik çekmeyi becerebilmem lazım