2012 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

kızlar geçmişi hızlı hızlı okudum ama bir bilgiye varamadım lütfen yardımcı olun benim göbek mide büyüdükçe büyüdü 3.5 ay oldu sezaryen doğum olalı acaba mekik çekebilirmiyim birde nasıl spor yapıcam lütfen siz neler yaptınız sezaryen olanlar günde 1 saat koşuyordum ama bu sefer sütüm azaldı koşmayı geri bırakdım süt olsun diye durmadan onu yemek bunu yemek canımı sıkıyor nolursunuz bi tiyo verin kızlar canımı sıka sıka bi hal oldum ne yapmalıyım:43::43::43::18:

Normal doğum yapmama rağmen göbek duruyor valla hala... Bende kendi kendine inecek sananlar danım sanırım:(

62 de takıldım kaldım ilk defa 40 bedende pantolon aldım:(

kızlar geçmişi hızlı hızlı okudum ama bir bilgiye varamadım lütfen yardımcı olun benim göbek mide büyüdükçe büyüdü 3.5 ay oldu sezaryen doğum olalı acaba mekik çekebilirmiyim birde nasıl spor yapıcam lütfen siz neler yaptınız sezaryen olanlar günde 1 saat koşuyordum ama bu sefer sütüm azaldı koşmayı geri bırakdım süt olsun diye durmadan onu yemek bunu yemek canımı sıkıyor nolursunuz bi tiyo verin kızlar canımı sıka sıka bi hal oldum ne yapmalıyım:43::43::43::18:

canım sezeryan sonrası 4.aydan sonra egzersiz tavsiye ediyor doktorlar... ama ağır spor yapma sakın, sütünü olumsuz etkilediğini sende farketmişsin..
birazcık ta yapı meselesi.. arkadaşım sezeryan oldu.. doğumöncesi kiloyu bırak.. altına bile indi.. dümdüz, karnı falan yok.. 57ile hamile kaldı şimdi 52-53.. 3.ayda o hale geldi.
bebeği şimdi 7 aylık.. ve yaptığı tek iş emzirmek spor bile yapmadı yaanii..

kızlar konunuzla alakalı değil ama önceki sayfayada yazmıştım, elma bebek sitesinden sipariş vereceğim ama site güvenilir mi bilmiyorum. ne dersiniz ?sonradan sorun yaşamak istemiyorum

Normal doğum yapmama rağmen göbek duruyor valla hala... Bende kendi kendine inecek sananlar danım sanırım:(

62 de takıldım kaldım ilk defa 40 bedende pantolon aldım:(

sorma canım ya 55 kilo ile hamile kaldım 73 de doğurdum ama şu an 65 im ve bende 40 beden pantolon aldım birşeyler yapmalıyım çıldıracağım yaaa:52::52::52:

canım sezeryan sonrası 4.aydan sonra egzersiz tavsiye ediyor doktorlar... ama ağır spor yapma sakın, sütünü olumsuz etkilediğini sende farketmişsin..
birazcık ta yapı meselesi.. arkadaşım sezeryan oldu.. doğumöncesi kiloyu bırak.. altına bile indi.. dümdüz, karnı falan yok.. 57ile hamile kaldı şimdi 52-53.. 3.ayda o hale geldi.
bebeği şimdi 7 aylık.. ve yaptığı tek iş emzirmek spor bile yapmadı yaanii..

canım çok duydum emzirerek kilo verenleri ama benim bebeğim memeyi almadı çok zorladım ama malesef memeyi reddetti bende sağma makinesi ile süt sağıp verdim belki ondan kilo veremedim

Arkadaşlar geçen gün düğünümüz vardı oğluşuma kıyafet aldık LCW int sitesinden nasıl gelicek diye tereddütte kalarak aldım ama çok beğendim çokta yakıştı oğluşuma linklerini atıyım aklınızda seçenek olsun ...

LCWaikiki.com - LC WAIKIKI Salopet - NAVY
LCWaikiki.com - LC WAIKIKI Gömlek - BLUE
LCWaikiki.com - LC WAIKIKI Ayakkabı - NAVY

merhaba canım.bende daha önce lcw den internet üzerinden alışveriş yaptım kısa sürede ve sorunsuz poşetinde geldi.için rahat olsun.

merhaba canım.bende daha önce lcw den internet üzerinden alışveriş yaptım kısa sürede ve sorunsuz poşetinde geldi.için rahat olsun.

Aynen canım hiçbir sorun yaşamadım pantolonu gidip yerinde görmüştüm zaten ama bedeni yoktu diğerleride uydu neyseki şimdi yazlıklarda çıkmış gözüm onlarda:)

canım çok duydum emzirerek kilo verenleri ama benim bebeğim memeyi almadı çok zorladım ama malesef memeyi reddetti bende sağma makinesi ile süt sağıp verdim belki ondan kilo veremedim

ben emziriyorum ama sütüm az artsın diye o kadar çok şey yiyorum ki çok zor bu şekilde kilo vermem. zayıf hamilelerdendim, doğumdan sonra sürekli aldım. 68 oldum gittikçe de artıyorum

merhabalar bizde bugün sabahtan 4.ay aşımızı olduk beklediğim kadar çok ağlamadı ama ağladı tabi.ateşini ölçüyorum sık sık inş sorun olmaz.bundan sonra bide 6.ayda varmış aşı ama 4 taneymiş sonra 1 yaşına kadar aşı yokmuş.ebe kağıt verdi elimize ek gıdalarla ilgili tattırmak istersen dedi.kızımın kilosu boyu hepsi artmış yeterli sütünde varsa devam et dedi.5.ayda tattırmaya başlayayım 6.aydada düzenli geçerim ek gıdaya dedim kendimce.

Arkadaşlar geçen gün düğünümüz vardı oğluşuma kıyafet aldık LCW int sitesinden nasıl gelicek diye tereddütte kalarak aldım ama çok beğendim çokta yakıştı oğluşuma linklerini atıyım aklınızda seçenek olsun ...

güle güle giysin oğluşun bende kızıma elbise almıştım sorunsuz geldi beğendim bende

ay gelip gidiyorum Lymonata hala yok.. çok merak ettim..
ondan haber alan var mı.. yada ulaşabilecek biri?

yoksa analı oğullu gezmeye mi vurdular kendilerini..

Back