2012 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

lymonata canım nasılsın oğluşunda iyidir umarım.valla burada ben dahil herkes seni merak etti.naptınız kontrolünüz nasıl geçti.inşallah iyi haberler almışsındır.

kızlar çook mutluyum:) doktor teyzemizden geliyoruz:) bugün 100-120gr almış olmalı demişti dr. doruk 170gr almış nasıl sevindim anlatamam çok üzülmüştüm kilo veriyor diye nasıl farketmem demiştim ama yanlışlık olduğu kanıtlanmış oldu. dr geçen sefer yanlış tartmışlar hiç tavsiyede bile bulunmuyorum çok iyi gidiyor nasıl yapıyorsan aynen devam dedi:21: çok mutlu huzurlu bir bebeğin var çok da sağlıklı kimseye kulak asma hem bütün bebekler kilolu olacak diye bişey yok ya dedi çook rahatladım sizlere de çook teşekkür ederim kızlar:54:

kızlar çook mutluyum:) doktor teyzemizden geliyoruz:) bugün 100-120gr almış olmalı demişti dr. doruk 170gr almış nasıl sevindim anlatamam çok üzülmüştüm kilo veriyor diye nasıl farketmem demiştim ama yanlışlık olduğu kanıtlanmış oldu. dr geçen sefer yanlış tartmışlar hiç tavsiyede bile bulunmuyorum çok iyi gidiyor nasıl yapıyorsan aynen devam dedi:21: çok mutlu huzurlu bir bebeğin var çok da sağlıklı kimseye kulak asma hem bütün bebekler kilolu olacak diye bişey yok ya dedi çook rahatladım sizlere de çook teşekkür ederim kızlar:54:

Çok sevindim canım..Demiştim sana, sağlık ocağı yerine doktora güvenmekte fayda var..:16: Maşallah oğluna:nazar:

çok sevindim canım.maaşallah oğluşuna.insanı nasılda yanıltıyorlar.

canlarım hepsini tek tek alıntı yapmayım dedim bizi merak etmişsiniz çook teşekkür ederiz çok mutlu döndük şükür. seviyorum sizleri:16:
yokluğun belli oluyor demişsiniz okadar düşük çeneliyim yani aşkolsun:24:

Çok sevindim canım..Demiştim sana, sağlık ocağı yerine doktora güvenmekte fayda var..:16: Maşallah oğluna:nazar:

çok sevindim canım.maaşallah oğluşuna.insanı nasılda yanıltıyorlar.

çok sağolun kızlar doktor deli sanacak beni kilosu iyi dedi ben yine başladım ağlamaya:)) çok suçlamıştım kendimi nasıl anlamam kilo verdiğini demiştim diyorum bir yandan da ağlıyorum dengesiz demiştir kadın:)) ya üstündekileri hesaplayamadılar ya da yanlış gördüler dedi ama bebeğin güzel kilo alıyor dedi çok rahatladım demiştim ya zaten en çok kilo verdiğini farkedememek üzerdi beni

ay gelip gidiyorum Lymonata hala yok.. çok merak ettim..
ondan haber alan var mı.. yada ulaşabilecek biri?

yoksa analı oğullu gezmeye mi vurdular kendilerini..

İyi bari, hepimizin içi rahatladı :)

sabah erkenden doktor teyzemize gittik sonra da azcık gezdik:1: yarın görüşürüz kızlar öpüyorum sizleri ve çoook teşekkür ediyorum

ohh maşallah size.. sabahtan beri hepimiz merak içindeyiz ama deydi çok şükür..

kızlar az önce fırından yoğurtları çıkarıp baktım, kıvamı olmus gibi ama eksi biraz, sizce neyi değiştirmeliyim, maya miktarını mı, süresini mi yoksa ısısını mı? cıvık olmasını istemiyorum:)

canımcım sevindim doruğumuza :46::46: hem de ne güzel almış kilo.O sağlık ocağındakileri hiç takmamak lazım aslında aceleden doğru düzgün iş yapamıyorlar :47: neyse canlar bugün misafirim vardı çok yoruldum geçmişi okuyp limonatanın durumuna bakıp gidiyorum.Herkese iyi geceler.

Ya bebişim 2 gündür çok huzursuzz aglayarak uyanıyor.Uyanınca huzursuz gezmek istio kucakta,yatınca ağlıo söyleniooo off:5:

90ml suya 4 ölçek aptamil 1, normal sütünü hazırlar gibi ısısı + 2-3çay kaşığı yoğurt.. minik püre kavanozlarına tam geliyor .. sarıp 4-5 saat bekletiyorum sonra da buzdolabında 2-3 saat dinlendiriyorum..
bugünkünü biraz daha sıcak yaptım daha güzel tutar diye düşünmüştüm... ama rezil ettim sütü :)))
biraz sulu oluyor da normal yoğurda göre

Ben de patates, t. fasulye, kabak, ıspanak, patates, havuç haşlıyorum. Sonra onu püre yapıyorum. Bugün içine milupa ekledim tahıl, ben de baktım tadına, aboovvv hakkat çok güzel olmuştu yav.

kaydettim kızlar iç güdülerim 4. ay biminde başla diyo da hazırlık lzm :9:

kızlar geçmişi hızlı hızlı okudum ama bir bilgiye varamadım lütfen yardımcı olun benim göbek mide büyüdükçe büyüdü 3.5 ay oldu sezaryen doğum olalı acaba mekik çekebilirmiyim birde nasıl spor yapıcam lütfen siz neler yaptınız sezaryen olanlar günde 1 saat koşuyordum ama bu sefer sütüm azaldı koşmayı geri bırakdım süt olsun diye durmadan onu yemek bunu yemek canımı sıkıyor nolursunuz bi tiyo verin kızlar canımı sıka sıka bi hal oldum ne yapmalıyım:43::43::43::18:
canım hoş geldin
küçük küçük mekik çekebilirsin ben denedim hiç biyerim acımadı ama tam kalkma omuzların yerden beline kdr kalksın yeter üst karın çalışır sonrada tam yatıp bacaklarının ikisini aynı anda kaldırıp indir o zamanda alt karın çalışır :34:

canım sezeryan sonrası 4.aydan sonra egzersiz tavsiye ediyor doktorlar... ama ağır spor yapma sakın, sütünü olumsuz etkilediğini sende farketmişsin..
birazcık ta yapı meselesi.. arkadaşım sezeryan oldu.. doğumöncesi kiloyu bırak.. altına bile indi.. dümdüz, karnı falan yok.. 57ile hamile kaldı şimdi 52-53.. 3.ayda o hale geldi.
bebeği şimdi 7 aylık.. ve yaptığı tek iş emzirmek spor bile yapmadı yaanii..
benim arkadaşta öyle dmezsin anne diye 49 la hamle kaldı 63 le dourdu şimdi 7 aylık kızı manken gibi :43:

ohh çok şükür bizde rahatladık valla :71:

Back