2012 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

kızlar ereyon dan hiç alışveriş yaptınız mı güvenilir bir site mi bilginiz var mı

Ben de elmebebek hakkinda bilgi almak istiyordum ama kimse alisveris yapmamis sanirim oradan.
Netten hic alisveris yapmadim simdiye kadar,esim korkutuyor beni.ben de cesaret edemiyorum.ne yapcam yaaa..

selam kızlar kızım artık düzene koyyuyo herşeyini bende kloya takıntııyım 5bucuk kiloyuz boyumuzda 63zayıf yaauff dr kaşık mamasına başla dedi dr kalsa hazır mamaya dayan hem benimki yemiyoki bide kusuyo ben arada portakal suyu felan veriyum pekmezde saksıda kızıma çilek yetiştdi babası arada onuda kaşık mamasınıda prinç unu ve essema mamayla karşık yapıyorum zorla bi fincan yiyo bende de aldı başını kilo gidiyo yazın bide kardeşimin düğünü var pöhh

Hadi bakalim gozun aydin canim..hem anlamazmisin bebeginjn kilo kaybettigini..biz anneyiz sekerim..bu arada buzim dis olayi yanlis alarm anneNnemiz baktti..ama tan dis yerinde bembeyaz pirinc gibi bisey var.elinle surtunce gitmiyor da...anlamdik..yani ilk dis cikaran biz olmicaz malesef:1:

GÜNAYDINLAR HERKESEEEE :3::3: herkesi kilo strei sarmış bile ama kızlar nafile 6. aydan önce düşünmeyin egzersiz veya rejimi.:50: ben karar verdim.Zaten 6. ayımız temmuza geliyor.yani ramazana.Ben oruç tutmayı düşünüyorum.Oğlum zaten ek gıdaya geçmiş olucak o zaman baya bir kilo veririrm diye düşünüyorum inşlh dayababilirim :26:

Melniz canım egzersiz tekniğini beğendim.Onu denicem bakalım tabi 2 ay sonra :1::1:

Hadi bakalim gozun aydin canim..hem anlamazmisin bebeginjn kilo kaybettigini..biz anneyiz sekerim..bu arada buzim dis olayi yanlis alarm anneNnemiz baktti..ama tan dis yerinde bembeyaz pirinc gibi bisey var.elinle surtunce gitmiyor da...anlamdik..yani ilk dis cikaran biz olmicaz malesef:1:

olma da zaten canım yazık bebeşin dişleri çabuk çürür.Geç çıkması her zaman iyidir.Ben de dua ediyorum sürekli 6. aydan önce çıkmasın diye :26:

ohh maşallah size.. sabahtan beri hepimiz merak içindeyiz ama deydi çok şükür..

canım çık sevindim geçmiş olsun yakışıklı oğluna da sana da maşallh maşallh:nazar::nazar:
az daha ihmalin kurbanı olacaktınız

canımcım sevindim doruğumuza :46::46: hem de ne güzel almış kilo.O sağlık ocağındakileri hiç takmamak lazım aslında aceleden doğru düzgün iş yapamıyorlar :47: neyse canlar bugün misafirim vardı çok yoruldum geçmişi okuyp limonatanın durumuna bakıp gidiyorum.Herkese iyi geceler.

çok sağolun canlarım hemşire çok emin konuşunca üzülmüştüm ben de yanlış tartma ihtimali yok diyordu birde:19: neyse çok rahatladım umarım biraz daha böyle devam ederiz sonra azalsa da sütüm ek gıdaya geçeriz:56::1:
Ya bebişim 2 gündür çok huzursuzz aglayarak uyanıyor.Uyanınca huzursuz gezmek istio kucakta,yatınca ağlıo söyleniooo off:5:
canım büyüme atağı olmasın doruk da hep böyle yapıyor atak dönemlerinde sonra birden geçiyor düzenine dönüyor

ben de ona şaşırdım ya nasıl anlamam dedim:)) üzülme canım erken diş çok iyi değil erken çürür diyorlar ne kadar doğru bilmiyorum ama bebeğin doğru zamanı bilir merak etme:))

Ben de elmebebek hakkinda bilgi almak istiyordum ama kimse alisveris yapmamis sanirim oradan.
Netten hic alisveris yapmadim simdiye kadar,esim korkutuyor beni.ben de cesaret edemiyorum.ne yapcam yaaa..

canım elmabebeği ben de daha önce sormuştum burda hiç alışeriş yapan olmamış pek bilindik bir site de değil oyüzden cesaret edemedim:31:

akşam eşim maç izlemeye gidecek dün arkadaşlarımı arayıp bize çağırmış evde kız gecesi yapın canınız sıkılmasın dedim diyor ee keşke bana sorsaydın belki planım vardı dedim sana da iyilik yaramıyor diyor:1: hazırlık falan yapasım da yok hiç dedim sabah kek yapmış yeter size zaten kilo verelim diyorsunuz ya dedi:1: kabartamamış çok ama yorum yapmadım:27: seviyorum kocişimi:))

kızlar bu arada doktoruma 4.aydan sonra birşeyler tattırayım mı diye sordum hayır hiç gerek yok onları ömrü boyunca yiyecek zaten bir damla daha fazla anne sütü alsın kar kardır dedi sütün var şimdilik bir daha ki ay bir daha bakarız dedi:37:

kızlar az önce fırından yoğurtları çıkarıp baktım, kıvamı olmus gibi ama eksi biraz, sizce neyi değiştirmeliyim, maya miktarını mı, süresini mi yoksa ısısını mı? cıvık olmasını istemiyorum:)
Süresini 3-4 saat yap bence.
yawww mamaylada yoğurt tutturamadım ne beceriksizimm :14:
Deneye deneye tutturursun:) Benim ilk yoğurdum kesik sütten öteye gidememişti :) Şimdi konu komşuya akrabalara yoğurt yapıyorum:) Eşimin yeğenlerinin bebe yoğurdunu ben yapıyorum hep.
kızlar bu arada doktoruma 4.aydan sonra birşeyler tattırayım mı diye sordum hayır hiç gerek yok onları ömrü boyunca yiyecek zaten bir damla daha fazla anne sütü alsın kar kardır dedi sütün var şimdilik bir daha ki ay bir daha bakarız dedi:37:
Canım her doktorun ekolü farklı farklı oluyor. En iyisi içine sinen bir doktorsa onu dinlemek:)

olma da zaten canım yazık bebeşin dişleri çabuk çürür.Geç çıkması her zaman iyidir.Ben de dua ediyorum sürekli 6. aydan önce çıkmasın diye :26:

İnsallah canim hayrlisi olsun...bu arada heyet raPoru almisin.gozun aydin canim..bu cuma yine almam gerekiyor benim cumartesi i 19 mayisa denkgeliyor raporum.bi 3gunluk kayip olcak yine

akşam eşim maç izlemeye gidecek dün arkadaşlarımı arayıp bize çağırmış evde kız gecesi yapın canınız sıkılmasın dedim diyor ee keşke bana sorsaydın belki planım vardı dedim sana da iyilik yaramıyor diyor:1: hazırlık falan yapasım da yok hiç dedim sabah kek yapmış yeter size zaten kilo verelim diyorsunuz ya dedi:1: kabartamamış çok ama yorum yapmadım:27: seviyorum kocişimi:))

bu ne kadar ince bir bey maşallah.keki de eşin mi yaptı ben mi yanlış anladım? senin oğlannın kuzuluğu babadan geliyor demekki.maşallah ya. bizim babada henüz karar veremedi gitsem mi totem yapıp evde mi beklesem diye...

İnsallah canim hayrlisi olsun...bu arada heyet raPoru almisin.gozun aydin canim..bu cuma yine almam gerekiyor benim cumartesi i 19 mayisa denkgeliyor raporum.bi 3gunluk kayip olcak yine

sağol canım vallahi şükür ben kurtardım da sen pazartesiden cumaya almıyor musun 5 er 5 er be öyle yapacaktım eğer heyet alamasaydım.

bu ne kadar ince bir bey maşallah.keki de eşin mi yaptı ben mi yanlış anladım? senin oğlannın kuzuluğu babadan geliyor demekki.maşallah ya. bizim babada henüz karar veremedi gitsem mi totem yapıp evde mi beklesem diye...

aslında çok düşüncelidir eşim ama birde benim yerime karar vermese süper olacak:)) evet kek yapmış bize hazırlık falan yapmam demiştim dün nasılsa kimse yabancı değil çenemden korktu sanırım sabah oğluşla geç uyandık baktık kek fırında kabarmamış pek ama olsun artık okadar laf yemeyim diye yorum yapmadım:1: bugün maç izlemeye gidiyor ama yarın da bizi gezidircek yok sadece kendini gezdirmek biz oğlanla az geziyoruz ya sıkılıyoruz:9:

oğlum kakasını yapıyor ve her pırtlattığında kahkaha atıyor deli galiba:9: hayır ben de neden oğlumun bu özel anını canlı yayın yaptım bilmiyorum ama çok komik görünüyor:16:

Selam kızlar,
Huggies organik pamuklu kullanan var mı, memnun musunuz, yorum bekliyorum lütfen :16:
Doğduğumuzdan beri popomuza göre bez bulamadık :50: Premium care yumuşacık ama sürekli belden kaka taşırıyor :19: Molfix pek taşırmıyor ama bacak kısmı sıkıyor 4 numarada bile, üstelik popişini de kızartıyor, Desitin tedbiri olmasa pişik yapacak..normal primanın da beli gevşektir sanırım..sıra Huggies de mi acaba :emir_bebek:

sağol canım vallahi şükür ben kurtardım da sen pazartesiden cumaya almıyor musun 5 er 5 er be öyle yapacaktım eğer heyet alamasaydım.

Canim benimde heyet zaten.dr soz verdi bitince gel yine dedi ama koskoca anabilimdaloi baskani fakultede.bana soz verdin die cikip gtmek olmaz..yine devreye babamiz gircek..45gun verse semineri de atlatiyorum insaallah.yok 30 derse kalani normsl raporla hallederim belki.ama benim cabam da eylulde rapor almak ve olabildigince uzatmak..ama bu yeni sistem yzunden agustosta egitim var:44:

Selam kızlar,
Huggies organik pamuklu kullanan var mı, memnun musunuz, yorum bekliyorum lütfen :16:
Doğduğumuzdan beri popomuza göre bez bulamadık :50: Premium care yumuşacık ama sürekli belden kaka taşırıyor :19: Molfix pek taşırmıyor ama bacak kısmı sıkıyor 4 numarada bile, üstelik popişini de kızartıyor, Desitin tedbiri olmasa pişik yapacak..normal primanın da beli gevşektir sanırım..sıra Huggies de mi acaba :emir_bebek:

ben de dinliyor olacağım yorumları çünkü yeni yeni acaba bezde bir değişiklik yapsam mı diye düşünüyorum çook dikkat etmeme rağmen oğlumun poposu hafif kızarık bezden olabilir mi diyorum sonraaa arada evet kakası taşıyor hem de ne taşma bazen kakasını fışkırtır gibi yapıyor ondan mı yoksa bezden mi kaynaklanıyor emin olamıyorum. bez hakkındaki düşüncelerinizi bekliyorum ben de

Back