• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2012 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Canım benim bebeğimin de bu gece çok gazı vardı, yavrum mahvoldu..Öyle ilk zamanlardaki gibi çığlık çığlığa ağlamıyor ama saat başı hep ağlayarak uyandı.Emzirmek için alıyorum uyuyor yatağına yatırıyorum mızıldanıyor biraz uyuyor sonrada ağlamaya başlıyordu...En sonunda kucağımda tekrar uyuyakaldı bende sabaha kadar yarı oturur yarı yatar vaziyette kalakaldım.Şimdi uyuyor kuzum bakalım ne zaman uyanacak.Bizimkide kakasını haftada bir yapıyor bazen fitille bazende kendisi.Ama hala kakasını yapamadı.Umarım yaparda biran önce rahatlar benim kuzumda.

Yavrum boyle olunca coook uzuluyorum ya..
Simdi kontrol ettim cook huzurlu uyuyor nasil yorulduysa aryik gece..
Cook gecmis olsun cook zor.. Umarim senin bebeginde cikarir bi an oncede rahatlar yavrum ya
kiyamam ben bunlara

Lymonata nin yoklugu cook belli oluyor ya:))

Di mi yaa:))

İki gündür oğlum huysuz ihtiyarlar gibi. Sırtüstünden yüzüstüne dönemediği için çok siinrleniyor. Ben döndürüyorum, bu sefer hop gülerek sırtüstüne dönüyor, tekrar yüzüstü dönmeye çalışıyor, dönemiyor. Ayyy yoruldum.

Dün de oğluma yaptığım peynirin suyunu atmamıştım, ondan mısır ekmeği yaptım, harika oldu, tavsiye ederim.

Di mi yaa:))

İki gündür oğlum huysuz ihtiyarlar gibi. Sırtüstünden yüzüstüne dönemediği için çok siinrleniyor. Ben döndürüyorum, bu sefer hop gülerek sırtüstüne dönüyor, tekrar yüzüstü dönmeye çalışıyor, dönemiyor. Ayyy yoruldum.

Dün de oğluma yaptığım peynirin suyunu atmamıştım, ondan mısır ekmeği yaptım, harika oldu, tavsiye ederim.

maaşallah oğluşuna.bizde daha tık yok.yana dönmeya çalışıyo sadece.canım ya peyniri nasıl yapıyorsun merek ettimde.önümüzdeki ay bizede lazım olabilir.

Merhaba,
Kaka yapamayan bebeklerin anneleriyle bir şey paylaşmak isterim. Biz bebekken çocuk doktorumuuzn anneme önerisiymiş. Bebeğim sıkıntı yaşayınca ben de yapıyorum. 3-4 tane kuru eriği güzelce yıkadıktan sonra bir fincan suda haşlıyorum. Soğutup süzüp bir iki kaşık (silikon mama kaşığı kullanıyorum)veriyorum.
Bir de taze soğanla dereotu ikilisi çok güzel süt yapıyor bilginize:)

Biz de aslında pazartesi 4. ay kontrolüne gidecektik ama bugüne aldık. Ateşinin çıkma ihtimali gözümü korkuttu. Özellikle cuma öğleden sonraya aldık ki haftasonu babasıyla birlikte ateş nöbetinde olalım. Tek başıma zor oluyor.

Ateş konusunu ben yaşadım canım gitmeden yarın saat önce calpol ver derim ben yine sana kalmış ben vermediğime pişman oldum... 2 kere ateşlendi benim bebeğim..

kızlar elmabebek'ten alışveriş yapan var mı?güvenilir bir site mi acaba ?bilgileri doldurmaya cekiniyorumda! ne dersiniz ?

maaşallah oğluşuna.bizde daha tık yok.yana dönmeya çalışıyo sadece.canım ya peyniri nasıl yapıyorsun merek ettimde.önümüzdeki ay bizede lazım olabilir.

bizim kız dönmeye de çalışmıyor yahu:)

Benimkisi de dönmüyordu, hiç çaba bile göstermiyordu sonra tam 4.5 aylık olduğu gün döndü:)

Peyniri de günlük sütü elma sürkesi ile kestirerek yapıyorum canım.

kızım 2 gündür ishal gibi kızlar, günde 4-5 kere su gibi yapıyor. böyle bir sorunu olan var mı? normalde büyüdükçe kabızlaşır denir o yüzden sanırım normal gidişat bu değil. sadece anne sütü veriyorum, bir de gaz için colinox

benden de selaam.. sabahtan beri okuyup çıkıyorum anca..
oğlumun da bugün uyumayası tuttu.. sabah 1 saat falan uyudu.. onda da kahvaltı yaptım.. mutfağı toparladım.. reçel yaptım kavanozlara koyarken uyandı kakası gelmiş.. :1:
öğlen de uyudu 45 dk falan.. onda da yemek yaptım.. aşk yaşıyoruz oğlumla resmen.. ben odadayken gülücükler mutluluk çığlıkları.. odadan çıkıyorum isyanlara başlıyor..
şimdi anadizine koydum müzik açtım belki uyur diye ama nerde onda uyuyacak gözzz...
sağ elinin baş parmağını emiyor.. arasıra da sol elinin işaret parmağını yanlamasına emiyor.. damaklarını kaşımaya çalışıyor sanki.. hergün damaklarını kontrol ediyorum hiç bişi yok meydanda.. ben elini ağzından çıkardıkça o yumruklarını yemeye çalışıyor anlamadım gitti..

bu arada topiğin ilk dişi hayırlı olsun :) darısı vaktiyle diğer bebişlere de..

Benimkisi de dönmüyordu, hiç çaba bile göstermiyordu sonra tam 4.5 aylık olduğu gün döndü:)

Peyniri de günlük sütü elma sürkesi ile kestirerek yapıyorum canım.

ah yavrum biz 5 gün sonra 5 aylık olucaz.. tık yok.. dönmüyor.. dönmüyor .. dönmüyor :1:
sadece bazen yana dönüyor o da vücudu S şekli alıyor korkuyorum biryerine birşey olacak diye..

Lymonatam gelmemiş henüz sanırım.. inşallah güzel haberlerle gelir.. meraktayız

benden de selaam.. sabahtan beri okuyup çıkıyorum anca..
oğlumun da bugün uyumayası tuttu.. sabah 1 saat falan uyudu.. onda da kahvaltı yaptım.. mutfağı toparladım.. reçel yaptım kavanozlara koyarken uyandı kakası gelmiş.. :1:
öğlen de uyudu 45 dk falan.. onda da yemek yaptım.. aşk yaşıyoruz oğlumla resmen.. ben odadayken gülücükler mutluluk çığlıkları.. odadan çıkıyorum isyanlara başlıyor..
şimdi anadizine koydum müzik açtım belki uyur diye ama nerde onda uyuyacak gözzz...
sağ elinin baş parmağını emiyor.. arasıra da sol elinin işaret parmağını yanlamasına emiyor.. damaklarını kaşımaya çalışıyor sanki.. hergün damaklarını kontrol ediyorum hiç bişi yok meydanda.. ben elini ağzından çıkardıkça o yumruklarını yemeye çalışıyor anlamadım gitti..

bu arada topiğin ilk dişi hayırlı olsun :) darısı vaktiyle diğer bebişlere de..

ah yavrum biz 5 gün sonra 5 aylık olucaz.. tık yok.. dönmüyor.. dönmüyor .. dönmüyor :1:
sadece bazen yana dönüyor o da vücudu S şekli alıyor korkuyorum biryerine birşey olacak diye..

Lymonatam gelmemiş henüz sanırım.. inşallah güzel haberlerle gelir.. meraktayız

Aman bırak dönmesin delirtti beni iki gündür:)

Dün tamam bir heves tüm gün ben onu bi tarafa döndürdüm, o öbür tarafa döndü. E sabahtan beri hiç uyumadan dönmek istiyor ama bugün hiç dönemedi, onun verdiği sinirle nasıl bir ağlıyor tekmeliyor. Ya dönemezsen dönemezsin oğlum dert değil diyorum, yok, dinleyen yok. Sonra bir eliyle diğer elini olduğu gibi ağzına sokmak için zorluyor, sokamayınca onun için de ağladı bi yarım saat. Emdi püresini yedi gene emdi meyvesini yedi ama yani bir sinir vardı üzerinde, sanırsın ya menopoz ya regl olacak.

Allahtan bugün sebzesini ayıla bayıla yedi. Evdeki tüm sebzeleri karıştırdım kaynattım, püre yaptım, içine de milupa tahıl karışımı ekledim, küçük bi kaseyi yedi, sonra bitti diye ağladı!!

sabahtan beri oğlum topu topu 10 dk uyudu:(
hava güze olsaydı babamızın işyerine gidip sürpriz yapacaktık.ama ankaranın havasına güven olmuyor ki
acaba çıksam mı ki:44:

Back