- 25 Kasım 2010
- 4.441
- 6
- 156
- Konu Sahibi antidepresif
- #31.121
benim de bugün ilk defa tutmadıyoğurt yapma denemem başarısız oldu malesef allaftan azişi denedim![]()
![KK1 :1: :1:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk1.gif)
alt tarafında su vardı.. süt üste çıkmış
Aman bırak dönmesin delirtti beni iki gündür:)
Dün tamam bir heves tüm gün ben onu bi tarafa döndürdüm, o öbür tarafa döndü. E sabahtan beri hiç uyumadan dönmek istiyor ama bugün hiç dönemedi, onun verdiği sinirle nasıl bir ağlıyor tekmeliyor. Ya dönemezsen dönemezsin oğlum dert değil diyorum, yok, dinleyen yok. Sonra bir eliyle diğer elini olduğu gibi ağzına sokmak için zorluyor, sokamayınca onun için de ağladı bi yarım saat. Emdi püresini yedi gene emdi meyvesini yedi ama yani bir sinir vardı üzerinde, sanırsın ya menopoz ya regl olacak.
Allahtan bugün sebzesini ayıla bayıla yedi. Evdeki tüm sebzeleri karıştırdım kaynattım, püre yaptım, içine de milupa tahıl karışımı ekledim, küçük bi kaseyi yedi, sonra bitti diye ağladı!!
ay çok güldüm
üstünü başını yolacak gibi oluyor kıyafetlerini sıkıyor yumruk şeklinde duruyor elleri hep.. bir de ağlamak olsa ah.. sürekli bağırıyor sinirinden..
bende bugün kabak bezelye havuç ıspanak püresi yaptım.. pirinç katıyorum sebze püresine 1-2 kez de irmik katmıştım pirinç yerine..
çok şükür şimdiye kadar red etmedi püreleri.. ilk kabak deneyimi haricinde..
babamız akşam hipp'in kaşık mamalarından almış.. yulaflı, pirinçli.. birtane de sanırım tahıl+elma gece maması..
hıı bir de milupanın 8tahıllı ballı
![KK70 :D :D](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk70.gif)
püre çeşitleri de almış hippin..
o yetmiyormuş gibi bir de 4-5 kg yakın muz almış
Emre muz yemiyor ki henüz dedim.. olsun azıcık tattır.. neyse.. bende elma püresine azıcık muz kattım