- Emoji Skoru
- 6
- Puanlar
- 156
- Konu Sahibi antidepresif
-
- #31.121
benim de bugün ilk defa tutmadıyoğurt yapma denemem başarısız oldu malesef allaftan azişi denedim
Aman bırak dönmesin delirtti beni iki gündür:)
Dün tamam bir heves tüm gün ben onu bi tarafa döndürdüm, o öbür tarafa döndü. E sabahtan beri hiç uyumadan dönmek istiyor ama bugün hiç dönemedi, onun verdiği sinirle nasıl bir ağlıyor tekmeliyor. Ya dönemezsen dönemezsin oğlum dert değil diyorum, yok, dinleyen yok. Sonra bir eliyle diğer elini olduğu gibi ağzına sokmak için zorluyor, sokamayınca onun için de ağladı bi yarım saat. Emdi püresini yedi gene emdi meyvesini yedi ama yani bir sinir vardı üzerinde, sanırsın ya menopoz ya regl olacak.
Allahtan bugün sebzesini ayıla bayıla yedi. Evdeki tüm sebzeleri karıştırdım kaynattım, püre yaptım, içine de milupa tahıl karışımı ekledim, küçük bi kaseyi yedi, sonra bitti diye ağladı!!
Ayrancı tarafında gök gürlüyor, ben de cesaret edemiyorum
Benim oğlan niye sebze sevmiyor yaa.. İlla tadını değiştirecek bişey eklemeliyimbenim de bugün ilk defa tutmadımamayla yapıyorum.. bugün nedense tuhaf bir durumla karşılaştım..
alt tarafında su vardı.. süt üste çıkmışçok mu sıcak koydum acaba bilemedim..
ay çok güldümbizimki de çok hırçınlaşıyor birşeyi başaramayınca.. deli oluyor resmen..
üstünü başını yolacak gibi oluyor kıyafetlerini sıkıyor yumruk şeklinde duruyor elleri hep.. bir de ağlamak olsa ah.. sürekli bağırıyor sinirinden..
bende bugün kabak bezelye havuç ıspanak püresi yaptım.. pirinç katıyorum sebze püresine 1-2 kez de irmik katmıştım pirinç yerine..
çok şükür şimdiye kadar red etmedi püreleri.. ilk kabak deneyimi haricinde..
babamız akşam hipp'in kaşık mamalarından almış.. yulaflı, pirinçli.. birtane de sanırım tahıl+elma gece maması..
hıı bir de milupanın 8tahıllı ballı6. aydan itibaren yazıyor.. adam hevesinden ne aldığına bile doğru düzgün bakamamış
püre çeşitleri de almış hippin..
o yetmiyormuş gibi bir de 4-5 kg yakın muz almışoğluma aldım demez mi birde..
Emre muz yemiyor ki henüz dedim.. olsun azıcık tattır.. neyse.. bende elma püresine azıcık muz kattımparmak genişliğinde bir minik parça .. kabız mabız yapar diye korktum amannn amaann..
Benim oğlumda hala masum üfürm var..Arkadslar bn foruma herzaman giremiyorum .geriye dönüp okudum biraz .bikaç sorum olacak cevaplarsanız çok sevinirim.bebeğim 26 ocak doğumlu mayıs 26da 4.ayımız bitecek.şuan 5.600.sizce nasıl.
bebeğinde kalbinde üfürüm olup kapanan oldu mu?
bebeğim elini emmek istiyor ,beni emmek istemiyor .sizde de var mı böyle durumlar.eldiven geçiriyorum .bu seferde eldiveneleri kemiriyor.
bir de tabi bu göbekler.benim göbeğim halen kocaman yaaa.neden inmiyor .sizlerin indi mi?
Arkadslar bn foruma herzaman giremiyorum .geriye dönüp okudum biraz .bikaç sorum olacak cevaplarsanız çok sevinirim.bebeğim 26 ocak doğumlu mayıs 26da 4.ayımız bitecek.şuan 5.600.sizce nasıl.
bebeğinde kalbinde üfürüm olup kapanan oldu mu?
bebeğim elini emmek istiyor ,beni emmek istemiyor .sizde de var mı böyle durumlar.eldiven geçiriyorum .bu seferde eldiveneleri kemiriyor.
bir de tabi bu göbekler.benim göbeğim halen kocaman yaaa.neden inmiyor .sizlerin indi mi?
benimki de inmedi, dr a ordum ne zaman inecek diye, mekik filan çekmemi söyledi ben kendi kendine inecek sanmıştım
Benim oğlan niye sebze sevmiyor yaa.. İlla tadını değiştirecek bişey eklemeliyim
Benim oğlumda hala masum üfürm var..
Eldiven için çok büyük artık, bırak tanısın ellerini. Dünyayı elleri ve ağzıyla tanıyorlar.
mamayla yaptığın tarifi ayrıntılı yazarmısın canımbenim de bugün ilk defa tutmadımamayla yapıyorum.. bugün nedense tuhaf bir durumla karşılaştım..
alt tarafında su vardı.. süt üste çıkmışçok mu sıcak koydum acaba bilemedim..
..
mamayla yaptığın tarifi ayrıntılı yazarmısın canım
yer annesi sebzeyi de..
ben sonraki yaptığım kabağa patates te katmıştım..
ilk zamanlar alışsın diye de 1 talı kaşığı sütlü pirinçli katıyordum.. artık ona da gerek yok..
ben ciddi ciddi lymonatayı merak ettim.bu saate kadar çoktan gelip bilgisayarın başına oturması gerekmiyormuydu?
Ben de patates, t. fasulye, kabak, ıspanak, patates, havuç haşlıyorum. Sonra onu püre yapıyorum. Bugün içine milupa ekledim tahıl, ben de baktım tadına, aboovvv hakkat çok güzel olmuştu yav.
biz ne zaman yiyecez bunları acaba :)
kızlar geçmişi hızlı hızlı okudum ama bir bilgiye varamadım lütfen yardımcı olun benim göbek mide büyüdükçe büyüdü 3.5 ay oldu sezaryen doğum olalı acaba mekik çekebilirmiyim birde nasıl spor yapıcam lütfen siz neler yaptınız sezaryen olanlar günde 1 saat koşuyordum ama bu sefer sütüm azaldı koşmayı geri bırakdım süt olsun diye durmadan onu yemek bunu yemek canımı sıkıyor nolursunuz bi tiyo verin kızlar canımı sıka sıka bi hal oldum ne yapmalıyım:18:
Ben aoç günlük süt kullanıyorum doktorumun tavsiyesiyle ve tam 1 yıldır ev yoğurdu tüketiyorum.az önce ilk yoğurdumu mayaladım kızlar inşallah tutar:)
bunu aoç günlükle mayaladım tabi, hele bu tutsun bebeğime özel sütlerle yaparım artık.
sizler süt olarak ne kullanıyorsunuz?
aynen ya ben sabırsızlanıyorum ama annem en rahat günlerin rahat rahat emzir koy kenara diyo öbür türlü neden yemiyo azıcık ye nolur ye yedi kustu bi daha yedirsem mi diye düşünüp durcaksın diyoama ne bileyim ben de ek gıdayageçmek istiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?