• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2012 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

ücretsiz izne ayrılmak istiyorum, en az ne kadar süreliğine izne ayrılabiliyoruz. bir aylığına ayrılabiliyo muyuz? ve ücretsiz izinliyken tayin isteyebiliyo muyuz?

ücretsiz izne ayrılmak istiyorum, en az ne kadar süreliğine izne ayrılabiliyoruz. bir aylığına ayrılabiliyo muyuz? ve ücretsiz izinliyken tayin isteyebiliyo muyuz?

öğretmen değilim ama bir 657 olarak cevap veriyorum, ücretsiz izindeyken istediğin zaman bölüp başlayabilirsin, mesala 1 yıllığına ayrıldın 3 ay sonra istersen başlayabilirsin, ona göre ne kadar kullanmak istiyorsan ondan birkaç ay fazla yaz dilekçene, istediğin zamanda başla, tayin konusuna gelince ücretsiz izindeyken tayinin çıkıyor diye biliyorum, benim bir arkadaşımın çıkmıştı, zira özlük hakların devam ediyor sağlık vs.

öğretmen değilim ama bir 657 olarak cevap veriyorum, ücretsiz izindeyken istediğin zaman bölüp başlayabilirsin, mesala 1 yıllığına ayrıldın 3 ay sonra istersen başlayabilirsin, ona göre ne kadar kullanmak istiyorsan ondan birkaç ay fazla yaz dilekçene, istediğin zamanda başla, tayin konusuna gelince ücretsiz izindeyken tayinin çıkıyor diye biliyorum, benim bir arkadaşımın çıkmıştı, zira özlük hakların devam ediyor sağlık vs.

çok iyi oldu, teşekkür ederim.

tatlım telefondan yazıyorsun galiba:) doktorum çok iyidir ya çok seviyorum ben en önemlisi çocuk seviyor. ilk gittiğim doktor git bebeği dışarda giydir sıra var dedi dışarda giydir dediği bebek henüz 2günlüktü ben sezeryanlıyım ve yeni anneyim:20: gidin hastalarınızı siz dışarda muayene edin çok aceleniz varsa dedim ve o son gidişim oldu:33:

çok fenaymış o da yaa, beğenmemekte yerden göğe kadar haklıymışsın.

günaydınnn

hylcn dişiniz hayırlı olsunn emiyosa senide ısırır artık pıtırcık :71:

günaydınnn

hylcn dişiniz hayırlı olsunn emiyosa senide ısırır artık pıtırcık :71:

aa di mi yaa bi de o derdimiz olacak diş çıkınca. ben ne olur ne olmaz diye şu uc koruyuculardan aldım duruyor evde bakalım bizim kız ne zaman çıkaracak dişlerini

Gunaydinlar arkadaslar....
Kizlar bebegim dun gece mahvoldu gazdan ya:(( normaldede gazli bi bebek ama hic sorun yasamiyordu cikarirken.
Normalde 9 da uyuyan bebegim, emzirip yataga birakrigimda huysuzluk yapti bende doymadi diye dusundum... Tekrar emzirdim emerken resmen agladi karnina baktim tas gibi ya... Gece 12 ye kadar bi yandan masajlar bi yandan ovmalar neyseki gece cikardi ama uyumak istemedi bebegim... En sonda ayagimda salladim biraz zaten uykuzuzluktan oluyordu hemen uyudu neyseki..

Sabah 5 e kadar uyudu baktim yine gazi var masaj yapayim dedim bide baktim alti dolu resmen bizimki haftada bir yaptigi icin beklemiyordum. Macun gibi cookta kotu kokuyordu nasil alamadim kokuyu bilmiyorum :26: Bebegimi yikadim yatagina biraktim yatiyor simdi... Umarim uyandiginda rahatlamis olur.

maşallah size.. Bende pazartesiyi dört gözle bekliyorum bakalım ne olmuş oğlumun boyu kilosu, ek gıda meyve sebze diyecekmi doktorumuz cevapsız sorularımızz falan yani :))

Biz de aslında pazartesi 4. ay kontrolüne gidecektik ama bugüne aldık. Ateşinin çıkma ihtimali gözümü korkuttu. Özellikle cuma öğleden sonraya aldık ki haftasonu babasıyla birlikte ateş nöbetinde olalım. Tek başıma zor oluyor.

Kizlar bebegim dun gece mahvoldu gazdan ya:(( normaldede gazli bi bebek ama hic sorun yasamiyordu cikarirken.
Normalde 9 da uyuyan bebegim, emzirip yataga birakrigimda huysuzluk yapti bende doymadi diye dusundum... Tekrar emzirdim emerken resmen agladi karnina baktim tas gibi ya... Gece 12 ye kadar bi yandan masajlar bi yandan ovmalar neyseki gece cikardi ama uyumak istemedi bebegim... En sonda ayagimda salladim biraz zaten uykuzuzluktan oluyordu hemen uyudu neyseki..

Sabah 5 e kadar uyudu baktim yine gazi var masaj yapayim dedim bide baktim alti dolu resmen bizimki haftada bir yaptigi icin beklemiyordum. Macun gibi cookta kotu kokuyordu nasil alamadim kokuyu bilmiyorum :26: Bebegimi yikadim yatagina biraktim yatiyor simdi... Umarim uyandiginda rahatlamis olur.

Çok geçmiş olsun canım, rahatlarsınız işallah bugün:)

Lymonata gitti mi acaba doktora, merak ettim.

canım yaa rahatlamıştır kuzu oğlunda dün ilk kez kaka yapmadı gece mamasına zeytin yağı koydum şimdi yaptı şükür bizde rahatladık yatarız birazdan

Çok geçmiş olsun canım, rahatlarsınız işallah bugün:)

Lymonata gitti mi acaba doktora, merak ettim.

Saol canim ya yatiyor bakalim bende oyle umuyorum.. Esim bu hafta gece 2 de ise gittigi icin dahada zor oluyor..
Evet ya bende merak ediyorum Ltmonata yi, bebegin kilosunu falan..

canım yaa rahatlamıştır kuzu oğlunda dün ilk kez kaka yapmadı gece mamasına zeytin yağı koydum şimdi yaptı şükür bizde rahatladık yatarız birazdan

Canim benim bebegim bir aydir boyle haftada bir yapiyordu o da pazar gunleri ... Kakasini iyapacagi icin mi bukadar sorun yasadi bilmiyorum... Diger zamanlar boyle huysuzluk olmadi..

günaydınnn ilk dişimiz(tabi ben kaçırmadıysam) hayırlı olsun :)
bu arada bende lymonatayı merak ediyorum gelsede hepimizi rahatlatsa..

günaydıın:) bu gün de hava çok kasvetli ankarada yaa, bizim kız dünkü gibi uyumaya devam ederse ben de yatıp uyumaya çalışacağım artık, gece uyumuyor sonra perişan oluyorum

en iyisini yaparsın canım yat dinlen ki geceye enerji topla.zordur o uykusuzluk ilk günlerden bilirim.

Bebegim uyandi az once emzirdim hic uyanmadi bende yatagina tekrar biraktim.. Korktum uyanir diye altinida degistirmedim uyumaya devam ediyor bebegim gidisat iyi yani

Canım benim bebeğimin de bu gece çok gazı vardı, yavrum mahvoldu..Öyle ilk zamanlardaki gibi çığlık çığlığa ağlamıyor ama saat başı hep ağlayarak uyandı.Emzirmek için alıyorum uyuyor yatağına yatırıyorum mızıldanıyor biraz uyuyor sonrada ağlamaya başlıyordu...En sonunda kucağımda tekrar uyuyakaldı bende sabaha kadar yarı oturur yarı yatar vaziyette kalakaldım.Şimdi uyuyor kuzum bakalım ne zaman uyanacak.Bizimkide kakasını haftada bir yapıyor bazen fitille bazende kendisi.Ama hala kakasını yapamadı.Umarım yaparda biran önce rahatlar benim kuzumda.

Back