• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2012 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

hangi şehirdesiniz yaa çok özendim, ankarada rüzgar var sürekli kısa kolluya cesaret edemiyorum.
kısa kollunun altına atlet giydiriyor musun canım? ben bazen tek kat uzun kollu giydiriyorum, soğuksa da kısa kollu üzerine tulum. hiç kolsuz body almamıştık hep uzun ya da kısa kollu. almalı mıyım acaba

canım biz de yarım kollu giyiyoruz artık hatta geçen gün şort yarım kollu ve yazlık şapkamızla sahil şeridinin altını üstüne getirdik:1: doktorum azcık nutuk çekti de soydum ben de çocuğu:1: ama burası çok sıcak tabi yarım kolluyla bile fenalık geliyor oğluma.. bugün serin ama sanki yağmur yağacak:44:

Günaydın kızlar,
Lymonata canım senin semizotu tavsiyenle dün akşam yemeğinde bulgur pilavı, yoğurtlu semizotu ve yeşil salata yedim..cidden çokkk fark etti, süt patlaması yaptı bende..herkese tavsiye ederim, teşekkürler sana da :16:
koprina VE feryal, benzer durumdayız :53: bizim gece uykumuz zaten süper değildi ama son 3-4 gündür iyice cozuttuk maalesef..son 1,5 ya da 2 aydır zaten saat 3-4ten sonra kucakta uyumak istiyordu, dolaşmak gezmek değil bildiğin oturduğun-uzandığın yerde kucağında uyusun..öyle yaparsan mışıl mışıl uyuyor yatağında kısa sürede geri uyanıyordu..ki ilk uykusuna çoğunlukla kendisi uyuyan bebek bu, uyumayı biliyor yani...neyse 4 aylık oldu, şimdi çok sık uyanıyor illa kucakta devam etmek istiyor...babasıyla dönüşümlü devreye giriyoruz, olabildiğince yatağında uyusun diye destek oluyoruz ama gecenin en zor saatleri, bizim için de zorr..biraz kucak, bol bol geri uyanma vs derken sabah oluyor ama dayak yemiş gibi kemikler birbirine giriyor...:50:

benimde cnmm kilo sbt bende 6 aylığı bekliyorummm.herkes öyle diyoo

ya ben şu 6ay olayına pek inanmıyorum :)) bize hareket lazım.. tabi adet olunca da hormonlar düzene girdiği için herşey kolaylaşıyor..
biraz da boğazımıza dikkat edersek herşey mikimmel olur :))))

saç dökülmesi aşırı şekilde bendede var çözüm bulan varsa banada söyleyin lütfen..

benim sıpa uykucu uyur o akşam da:)) ama uyansa gezmeye gideriz demiştim şimdi hevesim kaçtı uyansın trip atıcam çıkarmıycam dışarı:1: canım benim oğlanı bu saatlerde yıkasam ben bir vurur kafayı bir daha da kalkmaz yani akşam uyku saatine yakın yıkıyorum oyüzden

bu arada kızlar bebeklerinizin başını nasıl yıkıyorsunuz herkes aman kulağına su kaçırma nasıl tek yıkıyorsun kulağına su kaçırırsın deyip duruyor sinir oluyorum sizler nasıl yapıyorsunuz

canım biz eşimle yıkıyoruz ama ben elimden kayar filan diye korktuğumdan öyle yapıyoruz, biraz büyüsün alacağım kucağıma gireceğim duşa. taa işitme testi zamanı doktor kulağına kolay kolay su kaçmaz merak etmeyin yıkayın bol bol demişti.

benimde cnmm kilo sbt bende 6 aylığı bekliyorummm.herkes öyle diyoo

offf almasam bari.. sabit kalmasına razıyım şimdilik.. doktorum da hormonlardan zor olur kilo vermen olan sütüne olur 6aydan sonra yavaş yavaş verirsin dedi işime geldi benim de.. gerçi benim kilolar hormonlardan değil insandışı bir çabayla yememden kaynaklanıyor:37:

sanki oğlumu anlattın bana..
çocuk dediğin oyuncakla oynar bizimki sinir küpü oluyor.. dönencedeki oyuncaklara uzanıyor artık.. ekstradan banyo ördekleri vardı iple bağladım onları eline değecek şekilde yoksa kriz geliyor minik adama.. bazı oyuncaklar da kaba ağzına alamıyor ozaman sıkıyor kendini geriyor kasıyor.. allahım bu ne sinir.. bazen bırakıyorum oynuyor hıh tamam mutfak işine dalıyorum..
ağlasa ağlamıyor da sinirden bağırıyor.. sonra da kıyafetine tutunuyor yumrukları sıkıyor yada ağzına sokmaya çalışıyor 2 yumruğu birden..
hatta bir kez binadaki temizlikçi kapımı çaldı bişi mi var diye.. :1: o derece sesimiz çok çıkıyor yanii :) allah alttakilere kolaylık versin onların da 2 aylık kız bebeği 3 yaşında oğulları var..

ahh ah.. :) sonra da bu günleri çok arayacağımızdan emiiniiimmmm..

canıım ya vallahi aynı şeyleri yaşıyoruz :53::53: oyun halısındaki oyuncakları yakınlaştırdım ben de sırf sinirlenmesin diye ama bazen de elinde olduğu halde ağzına sığmadığı için bağırıyor.Sonra ben de kızıyorum tamam senin oyundan anladığın yok yat şu yerde boş boş diyorum.Tabi sonra kıyamıyorum kucak :53::53: penyelerinin yakaları sünücek iyice bir de ıslak ıslak oluyor yakalarını da emiyor eliyle birlikte.

Neyse en azından yalnız değilim de neden böyle onu da anlamak istiyorum.Dr. umuza gitcez haftaya bakalım ona soracağım.:44:

herdaimiyi canım akşam mönümüz aynıymış:1: cidden çoook işe yarıyor ben farkı bariz anlıyorum sende de işe yaramasına çook sevindim bol bol sütümüz olsun inş

ya kızlar bu arada işitme testini duymuşken sizede sorayım bu aralar tekrar yaptırmakta fayda var diye okumuştum nette ilk yaptırdığımızda hafif hastaydık ve biraz hırıltı var demişti oğlum sese tepkisi falan gayet normal ama siz biliyormusunuz tekrarlayanı.. doktorumuza sorduk sadece kendini rahatlatmak için yaptırabilirsin tepkileri normal dedi ama bilemedim..

canım biz eşimle yıkıyoruz ama ben elimden kayar filan diye korktuğumdan öyle yapıyoruz, biraz büyüsün alacağım kucağıma gireceğim duşa. taa işitme testi zamanı doktor kulağına kolay kolay su kaçmaz merak etmeyin yıkayın bol bol demişti.

canım ben tek yıkıyorum alıştım artık birde file var ya rahat geliyor kulağına su kaçırırım diye hiç endişelenmemiştim dikkat ediyorum çünkü ama herkes dikkat aaa falan deyince var heralde birşey dedim:)) dün suyun içinde yıkadım kendinden geçti oğlum sanki yıllardır bu anı bekliyormuş gibi bir neşeliydi ki çok sevdi artık böyle yıkarım hoşuna gitti:16:

offf almasam bari.. sabit kalmasına razıyım şimdilik.. doktorum da hormonlardan zor olur kilo vermen olan sütüne olur 6aydan sonra yavaş yavaş verirsin dedi işime geldi benim de.. gerçi benim kilolar hormonlardan değil insandışı bir çabayla yememden kaynaklanıyor:37:

çok tatlısın yaaaa!sabah sabah güldürdün beniii

ben de yapayım kızlar ilk defa yapacağım tarif verir misiniz hemencecik, süt olsun yavruma

salatası çok basit..yapraklarını kopar, yıka..sade ya da sarımsaklı yoğurtla karıştır..biraz z. yağı, tuz, pulbiber, istersen üzerine domates ekle..bu kadar..yemeğini de ıspanak pişirir gibi aynı..inşallah sende de fark eder..yanına bulgur pilavı dene

kızlar yoğurttan bahsetmişsiniz, yoğurt yaparken sarmanıza gerek yok, ılık süte biraz yoğurdu karıştırıp ağzı açık şekilde fırına koyun.. 5-6 saat sonra taş gibi oluyor..

fırını çalıştırmaya gerek var mı canım yoksa öyle çalıştırmadan mı koyacağız

fırını çalıştırmaya gerek var mı canım yoksa öyle çalıştırmadan mı koyacağız

bugün ben de fırında yapacağım ilk kez..nette araştırdım fırını çalıştıran da var çalıştırmadan sadece kapağı kapalı yapan da var..ben çalıştırmadan deneyeceğim bakalım.sonucu yazarım

kızlar bana hemen yoğurt tarifi verecek olan var mı? denemek istiyorum oğlum ek gıdaya geçene kadar öğreneyim iyice birde yoğurt yapma makinaları hakkında ne düşünüyorsunuz

günaydıın herkese.biz geldik oğluşumla..akşama dr amcayla randevumuz var.neler soracağımı listeliyorum bende:52::52:
sanırsam dişlerimiz çıkacak ağzı sürekli su içinde birde kulağını çekiştiriyor onu soracağım.
demir damlasının daha içilesi tatda olanı var mı onu soracağım
sonra aaa unuttum daha vardı soracaklarım ya:((

Back