2012 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

mrb kızlar dün 10 gün daha rapor aldım sonra ücretsiz izin alıcam yaz tatiline kadar öğretmenim ben.eylül de ne yapsam bilemiyorum başlasammı çalışmaya ücretsiz izne devam mı etsem karar veremedim.gerçi daha var o zamana kızımın durumu neyi gösterecek bakayım diyorum.kendim de bakmak istiyorum bebeğime diğer türlü de sıkışırsak diyorum iki arada bi derede derler ya öyle oldum.siz ne dersiniz fikriniz ne

Benimkinin lakabı da "genel müdür", çok somurtukmuş :)

Millet şebeklik yapıyor ona gülsün diye, gülmüyor gülmüyor, ben odaya girdiğim anda çıldırıyor hiçbişey yapmasam da:) Hele bir de odaya girerken sesimi yükseltip "nerde benim oğlum, bulamıyorum oğlumu" diyorum, kendini belli edecem diye çatlıyor:)

Bende anneme çok yakın oturuyorum..Annem de sürekli gelir ve çok yardım eder bana..Hatta çoğu zaman diyorum "sen olmasan ne yapardım ben" diye..Bazen kendimi çok yetersiz hissediyorum..Bir an öylece kalıveriyorum, ne yapacağımı şaşırıyorum..Hele ki ilk günlerde bu çok fazla oluyordu..Gerçi şimdi biraz daha tecrübeliyiz tabi..Sabırsızlık bende de var..Ama annelik böyle birşey işte..Bizi daha sabırlı, olgun, anlayışlı ve bunu özellikle kendim için söylüyorum dayanıklı ve pratik olmaya zorluyor..Şimdi kendimi daha özel hissediyorum.."Bir bebeğim var, ben anneyim "..Bunu her düşündüğümde içim kıpır kıpır oluveriyor..Hele ki bebiş bizi tanımaya başladığı vakit çok daha heyecan verici olacak..Hele hele bir "anne" dediğini duyayım..Herhalde bayağı bir gözyaşı dökeceğim o an
Çok uzun yazdım, kusura bakma..Ne bileyim..Ben herşeye rağmen istiyorum ikinci bebeği..Sabrın sonunda elde ettiklerimiz paha biçilemez bana göre..
Sen "iyi bir anne olamazsam" korkusunu taşıdığına göre zaten iyi bir annesin..Onun için en iyisini, en güzelini istediğin o kadar belli ki..İçin rahat olsun..

okuyunca yüzümde kocaman bi gülümseme oluştu, çok güzel yazmışsın dediğin gibi ilk zamanlar benden daha çok annem bakıyodu kızıma, ama artık birbirimize çok alıştık, uyurken bile özlüyorum onu. sanırım belli bi süre sonra daha az yorulmaya başlayınca düşünmeye başlarım 2. yi. hem bebek özlemi duyarız belki tekrar. bir keresinde piknikteyken roman bi aile vardı, 6 tane de çocukları,boy boy. dayanamadım kadına sordum niye bu kadar çok çocuk yaptın diye, bana benim kocam taze çocuk sever demişti, şimdi bu geldi aklıma nedense

"taze çocuk"..Eh madem bizimkiler biraz bayatlayınca düşünmeye başlarız bizde..Bizimkiler daha çok tazeler çünkü Şaka bir yana, kendini ne zaman hazır hissedersen o zaman düşünürsün tabi..Bir acelemiz yok nasıl olsa..Hele şimdi bebişlerimizin tadını çıkarmaya bakalım..Ben sezeryanla doğum yaptım..Zaten 2 sene düşünmüyorum..Ama sonrasında inşallah

merhaba kızlar oğluşla babamızın pastasını aldık bol bol gezdik geldik:)) hediyeyi de kaynatmaya karar verdik mağaza mağaza dolaşıp birşey bakmak zor geldi internetten almak için de vakit yok tembelmiyim ne oğluşla analı oğullu birer mektup yazdık babamıza onların verdiği duygusallıkla günü kurtarırız diye düşünüyorum

oh ne güzel romantik hediye verirsin işte her sene ne alacağını şaşırıyor insan gerçekten.eşimin geçen doğum gününde bende kartlara kısa kısa mesajlar yazdım onları verdim.tabi bide pasta.

bende tek çocuğum büyüyünce tek olmak zor oluyor kardeşim olsun isterdim onun için 2.çocuğu bende istiyorum tabi kendimi hazır hissedince yaş kemale ermeden tabi....:))

ne kadar tek çocuk varmış böyle eskiler hep çok çocuktan yana halbuki ben de istiyorum ama uzun bir süre de istemiyorum bilemedim kararsızım kesin 2.yi istiyorum da ne zaman karar veremiyorum

ne kadar tek çocuk varmış böyle eskiler hep çok çocuktan yana halbuki ben de istiyorum ama uzun bir süre de istemiyorum bilemedim kararsızım kesin 2.yi istiyorum da ne zaman karar veremiyorum

ya çokmuymuş ben oraları kaçırmışım bak. tek olduğunu söyleyince şaşıranlar oluyo,nasıl bişey güzelmi neden teksin falan filan.bari kızım yaşamasın bunları dimi.merak etme 2. ye zaman gelince hissedersin bence bu bebekleri nasıl istedik hazırlandık onun gibi.
benim bıcırık kız uyansammı uyanmasammı karar veremedi bi türlü bende sıkıldım evde yarın hava güzel olsada çıksak dışarı

çıkın dolaşın canım hava çok güzel temiz hava iyi geliyor hemen bayılıyorlar benimki de uyanır birazdan. bebek sahibi olmak muhteşem birşey ama ilk günlerden gözüm korkuyor biraz

Sanırım oğlumun doyma güdüsü yok, yarım saat cok cok emdi, yarım kase üzerine yoğurt yedi, bir buçuk iskenderi püre yapsam onu da yiyecek daha.

merhaba kızlar oğlanı uyuttum yemeklerimi yaptım sürprizlerimizi hazırladık oğluşla şimdi babamızı bekliyoruz 8buçuk gibi ancak gelirmiş

ben gaziosmanpaşa Arnavutköy'de görev yaptım.orda en az altı yedi çocuk oluyordu bi ailede.oranın ekmeğini yiyip suyunu içtiğimdenmidir nedir gözüm daha hamilelerde taze bebeklilerde..içim gidiyor.azıcık büyüsün ben iki üç dört... giderim heralde. babamızda şakayla karışık diyorki " bizim ilk eserimiz bu kadar tatlıysa ustalık eserimiz nasıl olur Allah bilir denesek mi hemen??" ben veli toplantısının olduğu gün kapı kapı koşturan annelerden olacağım galiba :)

genel müdür annesine torpil yapıyo anlaşılan

Berkin beyin kendi kendine uyuma çalışmaları dünden daha zor olsada 2. günündede başarılı yarına allah kerim :))

bu arada ilk kaşık mamasını yedi ,çok komikti yalanma emme arası bişl ,her tarafımız battı zor olcak ek gıdalar ♥

günaydın kızlar bugün halamız geliyor çok heyecanlı oğluşum ben de azcık hazırlık yapayım kendim için değil sadece halamız için yanlış anlaşılmasın yani ben sevmem ıvır zıvır yemeyi zaten biliyorsunuz
bu mevlüt işi boğdu beni ya herkes onu da çağıralım bunu da çağıralım deyip duruyor her denileni çağırsam 150 kişi olcaz heralde sadece benim çağırdıklarım gelecek kimse haberim olmadan birini çağırmasın dedim umarım ciddiye almışlardır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…