- Konu Sahibi antidepresif
-
- #30.361
yok artık bişi az yada fazla yapınca hemen soruna bağlıyo millet ,ne güzel işte ağır efendi olcak çocuk ilerde mumla arıcak kızlar böle erkekleri
benimkide her şeye gülüyo bön bön bakıyorum yüzüne kızarmış gibi hemen gülüyo ne anlıyosa politikmi olcak ne
lakabı keltoş zaten
bu arada mektup olayı nı sevdin
yanlış anlar mıyım hiç, çok teşekkür ederim cevaplarınız için. ben annemle ve kayınvalidemle aynı şehirdeyim, hatta annem ilçede ama her gün gelip gidiyor, torununa doyamıyor.kızıma da o bakıcak zaten buraya taşınacaklar ekimde ben de o zamana kadar ücretsiz izin aldım. benim tek sorunum çok sabırlı bi insan olmamam. ikisi birden çok gelir de iyi bi anne olamazsam diye korkuyorum:18:
Bende anneme çok yakın oturuyorum..Annem de sürekli gelir ve çok yardım eder bana..Hatta çoğu zaman diyorum "sen olmasan ne yapardım ben" diye..Bazen kendimi çok yetersiz hissediyorum..Bir an öylece kalıveriyorum, ne yapacağımı şaşırıyorum..Hele ki ilk günlerde bu çok fazla oluyordu..Gerçi şimdi biraz daha tecrübeliyiz tabi..Sabırsızlık bende de var..Ama annelik böyle birşey işte..Bizi daha sabırlı, olgun, anlayışlı ve bunu özellikle kendim için söylüyorum dayanıklı ve pratik olmaya zorluyor..Şimdi kendimi daha özel hissediyorum.."Bir bebeğim var, ben anneyim "..Bunu her düşündüğümde içim kıpır kıpır oluveriyor..Hele ki bebiş bizi tanımaya başladığı vakit çok daha heyecan verici olacak..Hele hele bir "anne" dediğini duyayım..Herhalde bayağı bir gözyaşı dökeceğim o an
Çok uzun yazdım, kusura bakma..Ne bileyim..Ben herşeye rağmen istiyorum ikinci bebeği..Sabrın sonunda elde ettiklerimiz paha biçilemez bana göre..
Sen "iyi bir anne olamazsam" korkusunu taşıdığına göre zaten iyi bir annesin..Onun için en iyisini, en güzelini istediğin o kadar belli ki..İçin rahat olsun..
okuyunca yüzümde kocaman bi gülümseme oluştu, çok güzel yazmışsındediğin gibi ilk zamanlar benden daha çok annem bakıyodu kızıma, ama artık birbirimize çok alıştık, uyurken bile özlüyorum onu. sanırım belli bi süre sonra daha az yorulmaya başlayınca düşünmeye başlarım 2. yi. hem bebek özlemi duyarız belki tekrar. bir keresinde piknikteyken roman bi aile vardı, 6 tane de çocukları,boy boy. dayanamadım kadına sordum niye bu kadar çok çocuk yaptın diye, bana benim kocam taze çocuk sever demişti, şimdi bu geldi aklıma nedense
oh ne güzel romantik hediye verirsin işte her sene ne alacağını şaşırıyor insan gerçekten.eşimin geçen doğum gününde bende kartlara kısa kısa mesajlar yazdım onları verdim.tabi bide pasta.
bende tek çocuğum büyüyünce tek olmak zor oluyor kardeşim olsun isterdim onun için 2.çocuğu bende istiyorum tabi kendimi hazır hissedince yaş kemale ermeden tabi....:))
ne kadar tek çocuk varmış böyle eskiler hep çok çocuktan yana halbukiben de istiyorum ama uzun bir süre de istemiyorum bilemedim kararsızım kesin 2.yi istiyorum da ne zaman karar veremiyorum
ya çokmuymuş ben oraları kaçırmışım bak. tek olduğunu söyleyince şaşıranlar oluyo,nasıl bişey güzelmi neden teksin falan filan.bari kızım yaşamasın bunları dimi.merak etme 2. ye zaman gelince hissedersin bence bu bebekleri nasıl istedik hazırlandık onun gibi.
benim bıcırık kız uyansammı uyanmasammı karar veremedi bi türlü bende sıkıldım evde yarın hava güzel olsada çıksak dışarı
genel müdür annesine torpil yapıyo anlaşılanBenimkinin lakabı da "genel müdür", çok somurtukmuş :)
Millet şebeklik yapıyor ona gülsün diye, gülmüyor gülmüyor, ben odaya girdiğim anda çıldırıyor hiçbişey yapmasam da:) Hele bir de odaya girerken sesimi yükseltip "nerde benim oğlum, bulamıyorum oğlumu" diyorum, kendini belli edecem diye çatlıyor:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?