- Konu Sahibi antidepresif
-
- #30.341
ben de tek çocuğum canım oyüzden kesinlikle tek kalmasını istemem birbirlerine destek olurlar. kardeşten ötesi var mı oğlumun mutlaka kardeşi olsun istiyorum. ben hiç eksikliğini yaşamadım derdim kardeşin ama annemi kaybettiğim zaman içim yandı anlatılmaz işte ozaman bir kardeşim olsaydı güç katardık birbirimize. o gün eğer birgün çocuğum olursa ben onu yalnız bırakmayacağım dedim. umarım ozaman da bir prenses katılır evimize
Ben hep ablamın bebeğine yolladım giysin diye:) Ondan da geri benim ikinciye gelecekoğluşun küçük gelen kıyafetlerini ayırdım farkettim de ne kadar da büyümüş ben daha o minicik hallerine doyamamışım
Başın sağolsun canım.ben de tek çocuğum canım oyüzden kesinlikle tek kalmasını istemem birbirlerine destek olurlar. kardeşten ötesi var mı oğlumun mutlaka kardeşi olsun istiyorum. ben hiç eksikliğini yaşamadım derdim kardeşin ama annemi kaybettiğim zaman içim yandı anlatılmaz işte ozaman bir kardeşim olsaydı güç katardık birbirimize. o gün eğer birgün çocuğum olursa ben onu yalnız bırakmayacağım dedim. umarım ozaman da bir prenses katılır evimize
Bu hayatta sahip olduğum en değerli varlıklar ablam ve kardeşim. Onlar kadar ancak çocuğumu sevebilirim. Eşime çok aşığım çok iyi anlaşıyoruz ama inanın ki hiçbirşey kardeşin yerini tutamaz. Telefondaki "Ankara soğuktur şimdi, sıkı giyin" diyen o sesleri duymadan gün ne başlar ne biter.canım başın sağolsun, çalışınca tek çocuk yeter diyordum ben hep gurbetteyim, oğlumu zaten eller büyüttü (bakıcı-kreş) bir daha olursa onuda eller büyütecek sanki ben annelik mi yapıyorum , biz 4 kardeşiz dördümüzde ayrı şehirlerde yaşıyoruz senede 4 kez biraraya gelemiyoruz diye düşünüyordum ama oğlum büyüyüp te anne sınıfta sadece benim kardeşim yok ben yalnız mı kalıcam deyince ikiciye karar verdim bunuda eller büyütecek biliyorum ama elimden geldiğince izin rapor kullanıcam hatta ücretsiz izin, evi işyerimin çok yakınına taşıyıp sık sık gidip geleceğim (allahtan iş konusunda rahatım), arada büyüğe takılıyorum bunu senin için doğurdum diye çok hoşuna gidiyor anne bugün okulda hiç vakit geçmedi kardeşimi çok özledim diyor ya işte o zaman diyorum iyi ki doğurmuşum ikinciyi diye, benimkilerin arasında 10 yaş var, çalışmasaydım belki daha önce doğururdum ama ben bu halinden de memnunum çünkü büyük oğlum herşeyini kendi yapbiliyor banyosunu bile bende küçükle ilgileniyorum
Gunaydin guzel anneler!!
okurken gogsum daraldi yahu, hele su elmada icim ciz etti! cocuk cok severim ama simarigindan da nefret ederim, ne ebeveynler var...
6 kiz torunun ustune gelen erkek toruna insallah abartili davranmazlar, allah kolayliklar versin sana isin zor :18:
Evet ayni gun icinde sagilanlar eklenebiliyor, dolapta toplam 1 gun tutabiliyorduk sanirim... ne mutlu sana sutun sagacak kadar cok, nazar degmesin!
inşallah canım
dolapta yani 4 derecede sütleri biriktirip hepsi aynı sıcaklıkta olnca birleştirip dondurucuya atmak gerekirmiş ,donmuş yada soğuk sütün üzereine yeni sağılan süt eklenmiyo malesef
ben de tek çocuğum canım oyüzden kesinlikle tek kalmasını istemem birbirlerine destek olurlar. kardeşten ötesi var mı oğlumun mutlaka kardeşi olsun istiyorum. ben hiç eksikliğini yaşamadım derdim kardeşin ama annemi kaybettiğim zaman içim yandı anlatılmaz işte ozaman bir kardeşim olsaydı güç katardık birbirimize. o gün eğer birgün çocuğum olursa ben onu yalnız bırakmayacağım dedim. umarım ozaman da bir prenses katılır evimize
ben de senin gibi tek çocuğum, kızımın kardeşi olmasını çok istiyorum ama yaşım 31 oluyor, çalışıyorum ve bebek bakmak biraz zorladı beni özellikle ilk 2 ay. eşim 2 yıl içinde yapalım 2. yi diyor ama ben cesaret edemiyorum. benim yerimde olsanız ne yapardınız?
ben de senin gibi tek çocuğum, kızımın kardeşi olmasını çok istiyorum ama yaşım 31 oluyor, çalışıyorum ve bebek bakmak biraz zorladı beni özellikle ilk 2 ay. eşim 2 yıl içinde yapalım 2. yi diyor ama ben cesaret edemiyorum. benim yerimde olsanız ne yapardınız?
kızlar oğluşunu traş ettiren var mı, oğlum doğduğunda uzun siyah saçları vardı, dökülür diye bekledim ama çok az döküldü hatta uzadı bile, sıcaklar başladı ensesi sürekli terliyor kestirsem mi bilemiyorum, 3.5 aylık bir zararı olur mu caba traşın, yoksa beklesem dökülürmü ki
Canım, aynı problemi bende yaşadım..Saçlar dökülmek yerine uzadı, gerçi yer yer döküldü ama o zaman daha da komik olduensesi de sürekli terliydi, malum yaz da geliyor..Biz birkaç ay önce üstlerden ve yanlardan kesmiştik ama baktık olacak gibi değil 2 gün önce makina ile tıraş ettik..Ufak bir makinaydı..Malum, çocuğa zarar vermekten korktuk ama neyseki sağsalim atlattık Bence tıraş olayını yine bir doktora danış istersen, yanlış yönlendirmek istemem çünkü..Ama makasla düzeltmenin problem olmayacağını biliyorum..
Senin oğlan çok tatlı yaaa :))) Benim oğlum asık suratlı ya, böyle sırıtık bebeklere bayılıyorum:)
Benim oğlan uzuuunn bir süre sadece babasına ve bana güldüğü için herkes "bu çocukta bir sorun var, hiç gülmüyor, doktora götürün" demişti:))
banyo yaparken çektiğiniz resme benziyor gerçekten :) senin oğluşun kel benim kızım
bende bebeğimin ağzından mektup yazıp bebeğimin yeleğine tutturdum. babamız sevmek için yanına gidince koynundaki mektubu gördü. telefonda herkese mutlu mutlu anlattı kızım bana mektup yazmış diye.
Canım 2 ay zorlanacaksın belki ama bir ömür kolay geçecek senin için:) Biraz büyüdüklerinde senin eteğinde dolaşmak yerine kendi kendilerine oynayacaklar.
Canım, gerçi burası ocak annelerinin topiği, bende her lafa atlıyor gibi oluyorum ama yanlış anlamazsan fikrimi söylemek isterim..Benim eşimde 2.çocuğun 2 yıl içinde olması taraftarı..Hatta çevremde böyle düşünen çok insan var..Malum, beraber büyürler mantığı..Ama doğru da bir yerde..Eğer çok ara verilirse daha zor olur gibi geliyor bana..Üstelik benimde yaşım 29..hatta 29,5O sebepten bende bu fikre sıcak bakıyorum..Ama ben çalışmıyorum o yüzden benim için daha kolay..Eğer iş durumunu ayarlayabileceksen veya herhangi bir yardım alıyorsan..mesela annenden veya kayınvalidenden..bence düşün derim yani
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?