2012 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

hadi bakalım inşallah bundan sonra aynen böyle devam eder =)

hmmm haklısın canım evet onlar daha sağlıklı.Yaz için düşümmüştüm kışın yün kullandık da.

Ne mutlu sana benim oğluşa denemiyorum artık.Çok ağlar diye.Hem emziği de yok onun senin ki oyalanarak belki uyumuştur.Acaba tekrar denesem mi :44::44: geçen uğundu yine uğunacak diye korkuyorum.Çünkü uğunma davranışını da bebekler öğrenerek yapıyorlarmış.Annesinin fazla ilgisini gören çocuk öğrenme ile takrar tekrar uğunuyormuş.Benim bir arkadaşımın bebeği uğunuordu psikoloğa götürmüşler de o söyledi.Ben de ilk uğunmasından sonra bir daha olmamasına dikkat ediyorum ki öğrenmesin.

canııım allah sabır versin çok haklısın ne kadar zor bebek bakmak.Bebeğini onlardan uzak tutmak veya yanlışla doğruyu ayırmasına yardımcı olman çok zorlaşıcak Tekrar Allah kolaylık versin diyorum.Ama sen kararlı olursan bebeğinde evdeki yaşam alışkanlıkları ile onlardan farklı olur diye umuyorum.Allah tan benim oğluma annem bakacak okullar açılınca Benim babam ve annem çok disiplinlidir.Onlara çok güveniyorum.Aslında kayınvalidemlerin de kötü bakacaklarına inanmıyorum ama yine de annem gibi bakamazlar gibi geliyor.

Limonata'm canım benim.Mevlitini Allah kabul etsin.Şekerlerine bayıldım oğlunun şekerliğini söylemiyorum bile ben mevlit okutturdum ama bizim burda öyle şekerler yok maalesef.Nasıl özendim şimdi bak.Neyse artık darısı sünnetine inşlh canım benim

Son düzenleme:
arkadaşlar daha önce bahsetmişsinizdir eminim ama ben dikkat etmemiştim.Benim göreve başlamama az kaldı sütümü sağmak istiyorum da şey soracaktım.Gün içerisinde aralıklarla sağdığınız sütü birbirine ekleyebilir miyiz.Yani 20 cc sağdım diyelim dolabın alt kısmında bekletip sonra o gün tekrar sağdığımı önceki sağdığıma ekleyebilir miyim?:44: anlatabilmişimdir umarım.

gulnihall merhaba cnm.banada şu kendi kendine uyuma formülünü yazarsan çoook sevinirim.benim kızımda kendi başına uyuyamıyor maalesef.denemediğim yöntem kalmadı belki bu işe yarar.

canım ben şöyle yaapıyorum uykusu geldıgınde karnı temız ve tok ıken yataagına bırakıyorum agzına emziginide veriyorum yan yatırıp poposundan pış pışlıyorum bi taraftanda pişşş pişşş diye söyluyorum aradada sesssiz ve sakince ninni söylüyorum,eger aglarsa hemen kucagıma alıyorum aslama kesınlınce yatagına koyuyorum zaten bi kaç kere böyle kucagıma alıp yatırınca bidaha sesi cıkmıyor yavas yavas dalmaya baslıyor, umarım işine yarar 2 gündür heep bu şekil uyuttum gün geçtikçe kolaylasıyor artık uyumayı ögreniyor sanırım. umarım senınde ısıne yarar canım..tekrar uyanırsa uykusundan yıne hemen pışpışlıyorum kucagımaa almıyorum zaten uykulu oldugugndan hemen dalıyor..

Gunaydin guzel anneler!!

okurken gogsum daraldi yahu, hele su elmada icim ciz etti! cocuk cok severim ama simarigindan da nefret ederim, ne ebeveynler var...
6 kiz torunun ustune gelen erkek toruna insallah abartili davranmazlar, allah kolayliklar versin sana isin zor :18:

Evet ayni gun icinde sagilanlar eklenebiliyor, dolapta toplam 1 gun tutabiliyorduk sanirim... ne mutlu sana sutun sagacak kadar cok, nazar degmesin!

hadi bakalım inşallah bundan sonra aynen böyle devam eder =)
inşallah canım

dolapta yani 4 derecede sütleri biriktirip hepsi aynı sıcaklıkta olnca birleştirip dondurucuya atmak gerekirmiş ,donmuş yada soğuk sütün üzereine yeni sağılan süt eklenmiyo malesef

merhaba güzel anneler oğlumu tam uyumak üzereydi ki dedesi geldi. aaa uyuyor mu dedi çok severim kayınpederimi ben de kaldırmayalım diyemedim alabilirsin baba ama fazla oynatmayalım uykusu kaçmasın dedim azcık oynadılar biraz önce gitti oğlum da sağolsun beni üzmedi uyudu sayılır:))) ama yatağa ilk bıraktığımda bakışını görmeniz lazım noldu neden yine burdayım oyun yok mu der gibi bakıyordu
kızlar bugün eşimin doğum günü pasta siparişi vermiştim oğlumun vereceği hediyeyi de seçtim geldi dün amaa ben hala hediye almadım ya öğleden sonra pastayı almaya gidicem bakayım birşey ama ne karar veremedim:44: bu aralar traş makinasına takmıştı belki olabilir ne dersiniz her sene ayrı hediye fikri olmuyor ya çok güzel bir mektup tarzı bişey yazdım al bu yeter sana dicem olmadı

Canım hazır mamalarda şeker olduğu için onları severek yerler tabi:))
Bugün farklı bir tarif deneyeceğim, bakalım beğenirsek yazarım:))
Senin oğlan çok tatlı yaaa :))) Benim oğlum asık suratlı ya, böyle sırıtık bebeklere bayılıyorum:)
Benim oğlan uzuuunn bir süre sadece babasına ve bana güldüğü için herkes "bu çocukta bir sorun var, hiç gülmüyor, doktora götürün" demişti:))

Ben katakulliye getirdim d.gününü, arada kaynadı:) Şimdi heves ve heyecanla anneler gününü bekliyorum :)))

canım sana yine iyi demişler bana bu çocuk neden herşeye gülüyor ağladığını hiç duymadık tavana bile gülüyor bir gösterin isterseniz bukadar küçük bebek ağlar gülmez dediler yorum bile yapamadım yani duyduğum en ilginç yorumdu

Ben katakulliye getirdim d.gününü, arada kaynadı:) Şimdi heves ve heyecanla anneler gününü bekliyorum :)))

ben de arada kaynatsam mı acaba iyi fikir gibi geldi:)) anneler gününü ben de heyecanla bekliyorum her gün hatırlatıyorum da:) ama araya eşimin doğumgünü girdi işte
en iyisi güzel bir sofra hazırlayım güzel de bir mektup yazdım romantik takılıyorum bugün oğluşun hediyesi de hazır yeter bugüne kadar ben aldım bundan sonra oğlun alsın derim:))

Aaaa hiç hatırlatamam, unutursa elimde 35 yıl kullanacak kozum olur

bende ocak 6 da bebeğimi dünyayaa getirdim.yazıları takip edemedim ama doğum sonrası diyet yapan yada bununla ilgili araştırma yapan oldumu?

banyo yaparken çektiğiniz resme benziyor gerçekten :) senin oğluşun kel benim kızım

bende bebeğimin ağzından mektup yazıp bebeğimin yeleğine tutturdum. babamız sevmek için yanına gidince koynundaki mektubu gördü. telefonda herkese mutlu mutlu anlattı kızım bana mektup yazmış diye.

oğluşun küçük gelen kıyafetlerini ayırdım farkettim de ne kadar da büyümüş ben daha o minicik hallerine doyamamışım

Bende arada küçülenleri ayırıyorum..Sonra zaman zaman hepsini çıkarıp bakıyorum..Gerçekten çok hızlı büyüyorlar..Hem bir an önce büyüsün istiyorum hem de hakikaten henüz doyamadım miniş hallerine..Gerçi küçülenler kalsın zaten, çünkü ikinciye de gerekecek Ben tek çocuktum, isterim ki oğlumun bir kardeşi olsun..

ben de tek çocuğum canım oyüzden kesinlikle tek kalmasını istemem birbirlerine destek olurlar. kardeşten ötesi var mı oğlumun mutlaka kardeşi olsun istiyorum. ben hiç eksikliğini yaşamadım derdim kardeşin ama annemi kaybettiğim zaman içim yandı anlatılmaz işte ozaman bir kardeşim olsaydı güç katardık birbirimize. o gün eğer birgün çocuğum olursa ben onu yalnız bırakmayacağım dedim. umarım ozaman da bir prenses katılır evimize

Canım, başın sağolsun..Allah size uzun, sağlıklı ömürler versin..Kesinlikle senin gibi düşünüyorum..Oğlumun bir kardeşi olursa daima destek olurlar birbirlerine..Benim de gönlümden geçen bir kız bebiş ama bakalım artık..

çok sağol canım. yokluğunu çok hissediyorum. eğer yanımda olsaydı hiç endişem korkum olmazdı. kesin aşık olurdu oğluma. neyse...
umarım allahım zamanı gelince güzel bir bebek daha nasip eder bize..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…