- Konu Sahibi antidepresif
-
- #30.321
altını değiştirdim karnını doyurdum yatağına koydum öptüm iyi geceler dedim çıktım odadan 10 sonra ağlamaklı mızıldanmaya başladı kucağıma aldım meme arandı tekrar emzirdim(azında tuttu sadece)yatağına koydum tekrar öptüm iyi geceler diledim hala aranıyodu emziğini verdim çıktım 10 dk sonra baktım kendi kendine uyumuş kuzucum,sadece bugüne özel mi bilmem ama çok mutlu oldum,yarın aynı şeyleri tekrar yapıp uyku mesajı vericem bakalım ne olcak...
sabah 10 dan beri toplam 1,5 saat uyudu napayım artık gözünün içine bakıyorum uykusu gelinde kaçırmayım diye :))
hiç anlamadım kilo işini murhulcum 25 günde 400 gr alan oğlum 8 günde 250 gr almışbende takmıyorum kiloyu çok memnunum oğlumdn davranışlarından şükür
bakım ürünlerine sadece gece olanlarına başladım sabahlaı güneş kreminden sonra ötekileri unutuyorum
elyafta terletir canım kaztüyü yada microfiberlerden al derim
çok güzel canım şekerleriniz bizde oğlum doğmadan seçmiştik aaa oğlum bi doğdu aynı şekerlerin üsteki oğlanbide şeker değilde lavanta koydurdum ben
altını değiştirdim karnını doyurdum yatağına koydum öptüm iyi geceler dedim çıktım odadan 10 sonra ağlamaklı mızıldanmaya başladı kucağıma aldım meme arandı tekrar emzirdim(azında tuttu sadece)yatağına koydum tekrar öptüm iyi geceler diledim hala aranıyodu emziğini verdim çıktım 10 dk sonra baktım kendi kendine uyumuş kuzucum,sadece bugüne özel mi bilmem ama çok mutlu oldum,yarın aynı şeyleri tekrar yapıp uyku mesajı vericem bakalım ne olcak...
çok zor oluyor büyükler de işin içine girince.. hoş benim kaynana büyümüş torunlarına tahammül edemiyor ki kalmış minik bebeğe baksın..
olur da işe başlarsam oğlum 3 yaşına gelince anca kreşe verebilirim.. orda daha disiplinli yetişeceğine eminim.. bir düzen tertip oluşur..
kayınvalide ve anneleri kıyaslamak istemem ama şahsen ben emanet etmem.. öyle çocuklar çok şımarık oluyor.. anne hayır deyince.. büyüğü "bırak annesi istediğini yapsın" yada " gel oğlum anne kızdı mı sana" gibi şeyler yaşamak istemiyorum.. o yüzden daha şimdiden kayınvalideme karşı bu konuda tavrımı koyuyorum..
6 tane kız torunu var hiç biri anne baba lafı dinlemiyor..
yeğenlerden biri 6-7 yaşındayken babasına diyor ki bana barbi bebek almazsan eve gelme.. yada baba öper kızını.. ne öpüyosun be gerizekalı gibi cevaplar verebilen çocuklar bunlar.. o yüzden korkuyorum .. çocuğum ister istemez aynı ortamlara gelecek onlarla.. allahtan ki erkek.. inşallah onları örnek almaz
gulnihall merhaba cnm.banada şu kendi kendine uyuma formülünü yazarsan çoook sevinirim.benim kızımda kendi başına uyuyamıyor maalesef.denemediğim yöntem kalmadı belki bu işe yarar.
okurken gogsum daraldi yahu, hele su elmada icim ciz etti! cocuk cok severim ama simarigindan da nefret ederim, ne ebeveynler var...kızzz bizde kabak faciası yaşadık
kabak havuç püresi yaptım.. ağzına alıyor sonra ekşitiyor kendisini.. içine peynirden birazcık koymuştum.. başta sandım ki peyniri sevmedi..
ikiye bölmüştüm püreyi peynirlisini kenara bıraktım geri kalanını verim dedim.. yok sevmedi.. 2 kaşık verdisem 1 kaşık yutmuştur anca..
gören de limon verdim sanacak.. hoş limon yaladığında bile bukadar ekşimemişti..
halbuki kabağın tadı da hoş.. neyse.. bu olaydan sonra gittim açtım hazır mamadan domatesli yeşilfasulye.. eeee tadı daha berbat ama onu hapur hupur yedi .. anlamadım gitti..
3-4 gün sonra tekrar deniycem kabağı.. ilginç :) brokoli yapasım var ama gaz yapacak diye korkuyorum da...
bu arada..
oğlum 19,30da uyudu.. ama görümcem sağolsun uyandırdı.. aradı gelecekmiş diye, emre uyuyor dedim ama yine de buyurun dedim
davet ettim ayıp olmasın diye.. aşağıdan zile 2 kez bastılar.. sinirlerim çatladı kapıya gidene kadar..
bu yetmezmiş gibi bir de katta karşıdaki komşumla yandaki komşum kapı muhabbetine dalmışlar.. bina boşluğu sesten yıkılıyor.. yatak odasıyla giriş kapımızın arasında 2 metre ara var ve çok ses gidiyor.. bu gürültü ve zilin üstüne 20dakikalık uykudan sonra oğlum uyandı ve huysuzlandı..
saat 21,30-22,00 sütünü vermem gerekiyordu.. 21de vericem dedim görümceme.. kafa dayanmadı kızları daldı hemen blgisayara.. kavga patırdı ben oynıcam sen oynamıcan davası..
nyse yaptım mamasını oğluşun.. gittim yatak odasına onları da bıraktım salonda (bu arada eşim şehirdışında cuma gününe kdr)
yarım saat sürdü işim içirip uyutana kadar.. kucağımda uyudu.. beşiğe bırakıyorum hiç gözleri kapanmamış gibi açıveriyor hemen..
pışpışladım uyur diye ama yok kastı kendini ağlamaya başladı aldım kucağımda uyuttum dalmadan bıraktım ki beşikte dalsın diye şükür uyudu.. sonra da görümcem gitti..
aman büyük konuşmayım da.. acaip şımarık kızları var.. biri 12 diğeri 8 yaşında.. mutfağa daldılar.. yok ıvır zıvır yok mu.. meyve yok mu falan filan.. yok diyorum.. buzdolabında 1 tane elma buldular yediler.. yarın püre yapacaktım onu.. sinirlerim alt üst oldu yaw.. görümcemi seviyorum ama çocuklarına tahammülüm yok.. diğer görümcelerin çocukları da aynı.. ben nasıl yetiştiricem oğlumu bunların arasında yawwww..
Evet ayni gun icinde sagilanlar eklenebiliyor, dolapta toplam 1 gun tutabiliyorduk sanirim... ne mutlu sana sutun sagacak kadar cok, nazar degmesin!arkadaşlar daha önce bahsetmişsinizdir eminim ama ben dikkat etmemiştim.Benim göreve başlamama az kaldı sütümü sağmak istiyorum da şey soracaktım.Gün içerisinde aralıklarla sağdığınız sütü birbirine ekleyebilir miyiz.Yani 20 cc sağdım diyelim dolabın alt kısmında bekletip sonra o gün tekrar sağdığımı önceki sağdığıma ekleyebilir miyim?:44: anlatabilmişimdir umarım.
inşallah canımhadi bakalım inşallah bundan sonra aynen böyle devam eder =)
arkadaşlar daha önce bahsetmişsinizdir eminim ama ben dikkat etmemiştim.Benim göreve başlamama az kaldı sütümü sağmak istiyorum da şey soracaktım.Gün içerisinde aralıklarla sağdığınız sütü birbirine ekleyebilir miyiz.Yani 20 cc sağdım diyelim dolabın alt kısmında bekletip sonra o gün tekrar sağdığımı önceki sağdığıma ekleyebilir miyim?:44: anlatabilmişimdir umarım.
Canım hazır mamalarda şeker olduğu için onları severek yerler tabi:))kızzz bizde kabak faciası yaşadık
kabak havuç püresi yaptım.. ağzına alıyor sonra ekşitiyor kendisini.. içine peynirden birazcık koymuştum.. başta sandım ki peyniri sevmedi..
ikiye bölmüştüm püreyi peynirlisini kenara bıraktım geri kalanını verim dedim.. yok sevmedi.. 2 kaşık verdisem 1 kaşık yutmuştur anca..
gören de limon verdim sanacak.. hoş limon yaladığında bile bukadar ekşimemişti..
halbuki kabağın tadı da hoş.. neyse.. bu olaydan sonra gittim açtım hazır mamadan domatesli yeşilfasulye.. eeee tadı daha berbat ama onu hapur hupur yedi .. anlamadım gitti..
3-4 gün sonra tekrar deniycem kabağı.. ilginç :) brokoli yapasım var ama gaz yapacak diye korkuyorum da...
bu arada..
oğlum 19,30da uyudu.. ama görümcem sağolsun uyandırdı.. aradı gelecekmiş diye, emre uyuyor dedim ama yine de buyurun dedim
davet ettim ayıp olmasın diye.. aşağıdan zile 2 kez bastılar.. sinirlerim çatladı kapıya gidene kadar..
bu yetmezmiş gibi bir de katta karşıdaki komşumla yandaki komşum kapı muhabbetine dalmışlar.. bina boşluğu sesten yıkılıyor.. yatak odasıyla giriş kapımızın arasında 2 metre ara var ve çok ses gidiyor.. bu gürültü ve zilin üstüne 20dakikalık uykudan sonra oğlum uyandı ve huysuzlandı..
saat 21,30-22,00 sütünü vermem gerekiyordu.. 21de vericem dedim görümceme.. kafa dayanmadı kızları daldı hemen blgisayara.. kavga patırdı ben oynıcam sen oynamıcan davası..
nyse yaptım mamasını oğluşun.. gittim yatak odasına onları da bıraktım salonda (bu arada eşim şehirdışında cuma gününe kdr)
yarım saat sürdü işim içirip uyutana kadar.. kucağımda uyudu.. beşiğe bırakıyorum hiç gözleri kapanmamış gibi açıveriyor hemen..
pışpışladım uyur diye ama yok kastı kendini ağlamaya başladı aldım kucağımda uyuttum dalmadan bıraktım ki beşikte dalsın diye şükür uyudu.. sonra da görümcem gitti..
aman büyük konuşmayım da.. acaip şımarık kızları var.. biri 12 diğeri 8 yaşında.. mutfağa daldılar.. yok ıvır zıvır yok mu.. meyve yok mu falan filan.. yok diyorum.. buzdolabında 1 tane elma buldular yediler.. yarın püre yapacaktım onu.. sinirlerim alt üst oldu yaw.. görümcemi seviyorum ama çocuklarına tahammülüm yok.. diğer görümcelerin çocukları da aynı.. ben nasıl yetiştiricem oğlumu bunların arasında yawwww..
Senin oğlan çok tatlı yaaa :))) Benim oğlum asık suratlı ya, böyle sırıtık bebeklere bayılıyorum:)altını değiştirdim karnını doyurdum yatağına koydum öptüm iyi geceler dedim çıktım odadan 10 sonra ağlamaklı mızıldanmaya başladı kucağıma aldım meme arandı tekrar emzirdim(azında tuttu sadece)yatağına koydum tekrar öptüm iyi geceler diledim hala aranıyodu emziğini verdim çıktım 10 dk sonra baktım kendi kendine uyumuş kuzucum,sadece bugüne özel mi bilmem ama çok mutlu oldum,yarın aynı şeyleri tekrar yapıp uyku mesajı vericem bakalım ne olcak...
merhaba güzel anneler oğlumu tam uyumak üzereydi ki dedesi geldi. aaa uyuyor mu dedi çok severim kayınpederimi ben de kaldırmayalım diyemedim alabilirsin baba ama fazla oynatmayalım uykusu kaçmasın dedim azcık oynadılar biraz önce gitti oğlum da sağolsun beni üzmedi uyudu sayılır:))) ama yatağa ilk bıraktığımda bakışını görmeniz lazım noldu neden yine burdayım oyun yok mu der gibi bakıyordu
kızlar bugün eşimin doğum günü pasta siparişi vermiştim oğlumun vereceği hediyeyi de seçtim geldi dünamaa ben hala hediye almadım ya öğleden sonra pastayı almaya gidicem bakayım birşey ama ne karar veremedim:44: bu aralar traş makinasına takmıştı belki olabilir ne dersiniz her sene ayrı hediye fikri olmuyor ya çok güzel bir mektup tarzı bişey yazdım al bu yeter sana dicem olmadı
Canım hazır mamalarda şeker olduğu için onları severek yerler tabi:))
Bugün farklı bir tarif deneyeceğim, bakalım beğenirsek yazarım:))
Senin oğlan çok tatlı yaaa :))) Benim oğlum asık suratlı ya, böyle sırıtık bebeklere bayılıyorum:)
Benim oğlan uzuuunn bir süre sadece babasına ve bana güldüğü için herkes "bu çocukta bir sorun var, hiç gülmüyor, doktora götürün" demişti:))
Ben katakulliye getirdim d.gününü, arada kaynadı:) Şimdi heves ve heyecanla anneler gününü bekliyorum :)))
ben de arada kaynatsam mı acaba iyi fikir gibi geldi:)) anneler gününü ben de heyecanla bekliyorum her gün hatırlatıyorum da:) ama araya eşimin doğumgünü girdi işte
en iyisi güzel bir sofra hazırlayım güzel de bir mektup yazdım romantik takılıyorum bugünoğluşun hediyesi de hazır yeter bugüne kadar ben aldım bundan sonra oğlun alsın derim:))
Aaaa hiç hatırlatamam, unutursa elimde 35 yıl kullanacak kozum olur
banyo yaparken çektiğiniz resme benziyor gerçekten :) senin oğluşun kel benim kızımEki Görüntüle 405363 oğluma benzemiyo mu
merhaba güzel anneler oğlumu tam uyumak üzereydi ki dedesi geldi. aaa uyuyor mu dedi çok severim kayınpederimi ben de kaldırmayalım diyemedim alabilirsin baba ama fazla oynatmayalım uykusu kaçmasın dedim azcık oynadılar biraz önce gitti oğlum da sağolsun beni üzmedi uyudu sayılır:))) ama yatağa ilk bıraktığımda bakışını görmeniz lazım noldu neden yine burdayım oyun yok mu der gibi bakıyordu
kızlar bugün eşimin doğum günü pasta siparişi vermiştim oğlumun vereceği hediyeyi de seçtim geldi dünamaa ben hala hediye almadım ya öğleden sonra pastayı almaya gidicem bakayım birşey ama ne karar veremedim:44: bu aralar traş makinasına takmıştı belki olabilir ne dersiniz her sene ayrı hediye fikri olmuyor ya çok güzel bir mektup tarzı bişey yazdım al bu yeter sana dicem olmadı
oğluşun küçük gelen kıyafetlerini ayırdım farkettim de ne kadar da büyümüş ben daha o minicik hallerine doyamamışım
Bende arada küçülenleri ayırıyorum..Sonra zaman zaman hepsini çıkarıp bakıyorum..Gerçekten çok hızlı büyüyorlar..Hem bir an önce büyüsün istiyorum hem de hakikaten henüz doyamadım miniş hallerine..Gerçi küçülenler kalsın zaten, çünkü ikinciye de gerekecekBen tek çocuktum, isterim ki oğlumun bir kardeşi olsun..
ben de tek çocuğum canım oyüzden kesinlikle tek kalmasını istemem birbirlerine destek olurlar. kardeşten ötesi var mı oğlumun mutlaka kardeşi olsun istiyorum. ben hiç eksikliğini yaşamadım derdim kardeşin ama annemi kaybettiğim zaman içim yandı anlatılmaz işte ozaman bir kardeşim olsaydı güç katardık birbirimize. o gün eğer birgün çocuğum olursa ben onu yalnız bırakmayacağım dedim. umarım ozaman da bir prenses katılır evimize
Canım, başın sağolsun..Allah size uzun, sağlıklı ömürler versin..Kesinlikle senin gibi düşünüyorum..Oğlumun bir kardeşi olursa daima destek olurlar birbirlerine..Benim de gönlümden geçen bir kız bebiş ama bakalım artık..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?