2012 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Aaa hiç de elvada diyemem, 7 aylık hamile göbeğimle gerine gerine giydim ben o bikinimi, şimdi mi elveda diyeceğim :)) Doğumdan sonra da giymiştim hatta 2 kere, tamam biraz pörtlüyor ama kime ne yani:)

hamile göbişimle ben de giydim canım. hatta şu an ki göbeğimle de daha fazlasıyla da giyerim amaa çatlaklarımla giyemem. ben rahatsız olurum çünkü birisi birşey diyecek diye değil. son 1 haftada çatladım 39.haftada yani oyüzden dahaa da bozuk sinirim çatlamayacağımdan nerdeyse emin olmaya başlarken oğlum bana sürpriz yaptı napalım canı sağolsun uyuz oğlum gelemedi 1 hafta erken

Güzel anneler merhaba, sizlere bişey sormak istiyorm; Korse kullanıyor musunuz ? Kullanıyorsanız hangi markanın korsesini kullanıyorsunuz ve memnun musunuz? Şu tv de reklemı çıkan slim n lift korse indirime girmiş onu almayı düşünüyorum ama kararsız kaldım.Yaz geldi, tshirt lerin altından göbeğim pırtlıyor çok gıcık oluyorum Diyet yapamıyorum belki korseyle çaresini bulurum diye düşündüm

Son düzenleyen: Moderatör:

ben kullanmıyorum canım. kullanmalımıydım ya da kullanmaya başlamalıyım onu da bilmiyorum:26: kullanıp da memnun olanlar yazarsa düşünebilirim ben de

Merhaba canım, dün sende oğlunun kakasını yapamadığından bahsetmiştin, benim ki hala yapamadı Bi gelişme var mı yaptı mı kakasını ?

ben kullanmıyorum canım. kullanmalımıydım ya da kullanmaya başlamalıyım onu da bilmiyorum:26: kullanıp da memnun olanlar yazarsa düşünebilirim ben de

En azından aynada kendimize baktığımızda bi nebzede olsa kendimizi iyi hissederiz belki.. Eğer kullanırsak içi seni yakar, dışı beni yakar hesabı olacak bu görüntü

Benim daha göbeğim bile çıkmamışken 3. ayda popom, basenlerim, kalçalarım, göbeğim ve bacak aram 1 gecede çatladığı için hiiiiç üzülmedim:) Hem öyle böyle çatlak değil, harita gidi oldu vücudum.
Merhaba canım, dün sende oğlunun kakasını yapamadığından bahsetmiştin, benim ki hala yapamadı Bi gelişme var mı yaptı mı kakasını ?
Canım uzun uğraşlar sonucunda, azıcıcık yaptı kakasını ama o bile rahatlamasını sağladı, sızdı uyudu. Ama neler denemedim ki, ılık suyla banyolar, z.yağlı masajlar, z.yağı içirmeler, en son dün ve bugün yarımşar armutu rendeledim, yedirdim, sonra kulak çubuğuyla da azıcık yağladım poposunu, yarım saat sonra azıcık kaka çıktı. Bu arada ek gıda döneminde başka şeyleri bilmiyorum ama oğlumu tüm gün armutla besleyebilirim, armudun devamı gelmedi diye ağlar mı ya 3 buçuk aylık velet.

En azından aynada kendimize baktığımızda bi nebzede olsa kendimizi iyi hissederiz belki.. Eğer kullanırsak içi seni yakar, dışı beni yakar hesabı olacak bu görüntü

haklısın aslında canım yaz geldi ince tişörtleri giyince kötü duruyor göbeğim kışın bir şekilde saklıyordum da şimdi gözüme batıyor. zayıflasam geçecek ama durmuyor boğazım. fazla göbeğim kalmadı benim tamamen kilomdan kaynaklı ama kilo gitmiyor işte

Canım bende poposunu yağladım, z.yağı içirdim ama öyle bir inatçı kakaymış ki bir türlü çıkmadı.Pztesi hiç istemesemde artık başka çarem kalmamıştı fitil atmak zorunda kaldım ama çok küçük bir parça.Onunla yaptı ama 5 gündür yine yapamıyor Bakalım nolucak halimiz. Ayy maşallah ya, çok sevdi demekki annesi.Ne güzel yeni tatlar deniyor olması bende ek gıdalara geçeceğimiz zamanı iple çekiyorum bi başlasak neler neler yedircem oğluma

Canım ne güzel diyet yapsak giderde işte yapamıyoruz süt kesilir korkusu ağır basıyor.Ben bir ara yapayım dedim, baktım zaten zar zor gelen sütüm azalmaya başlıyor korkudan tekrar ne bulduysam yemeye başladım.Ama şu görüntümden de hiç memnun değilim açıkçası

Ben eşimin yeğeninin diş kaşıyıcılı emziğine el koydum, 1 haftadır rahatladık:) Ondan önce ben tutuyordum o kaşıyordu:)

diş kaşıyıcılı emzik hiç duymadım canım ilginçmiş güzel olabilir:) pekii bu bıdıklar ne zaman kendileri tutacaklar senin yakışıklı henüz tutamadığına göre 1 ay daha heveslenmeyim yani. ay ben çok sabırsızlanıyorum biran önce çıngırak falan tutsun diye

ben de memnun değilim hiç görüntümden ama diyet falan yapmaktan vazgeçtim canım özellikle de burada konuştuklarımızdan sonra. sütüm çok daha önemli kilolar elbet gider ama süt geri gelmez. 6ay kesinlikle diyet yapmayı düşünmüyorum artık ama yediğim ıvır zıvırı azaltmaya çalışıyorum en azından daha fazla almayım kilolar da yavaş yavaş giderse oh ne ala derim diyorum

Canım markası nuby, görürsen al derim, çooook faydalı, ön dişlere denk gelen yerde tırtıklar var, emdikçe kaşıyor kendi kendini, tam dış çıkarma döneminde biraz buzlukta tutup öyle veririm diyorum, ateşini de alır.

Yeniden Yönlendirme Bildirimi bunun emzik modelini düşün işte.

Ama o tutma işi bebekten bebeğe değişir diyorlar, 3. ayında tutan da varmı, 5. ayında da ama sanırım normali 4 buçuk 5tir.

evet gerçekten faydalı olur canım teşekkürler bilgi için.özellikle kendi kendine tutmaya başlayana kadar çok faydalı olur. bizimki de kafasına göre alıyor emziği ama bu rahatlatacağı için sever belki

Ama son 1 aydır falan ben eline verirsem çıngırağını havaya kaldırıp çıkan sese gülebiliyor oğlum:)
Ben diyet de yapamam sanırım, irade sıfır bende. Şimdi bile gözümün önünden tavuk kanatları geçiyor, o derece

evet gerçekten faydalı olur canım teşekkürler bilgi için.özellikle kendi kendine tutmaya başlayana kadar çok faydalı olur. bizimki de kafasına göre alıyor emziği ama bu rahatlatacağı için sever belki

Biz emziğe bu pazar başladık, ilk denemede aldı hemen, eltimdeydik, onun kızı için aldığı ama tutturamadığı yüxmilyon tane emziği kaynatmış hazırlamış bizim için. Ben de topladım getirdim hepsini. Ama sürekli vermiyorum, oğlum da sürekli almıyor, keyfi ne zaman isterse:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…