- Konu Sahibi antidepresif
-
- #29.241
ben de iyiyim canım. oğlumu mıncıkladım stresimi attım çocuk da sırf rahat etmek için uykuya verdi kendiniiyiym cnm senı sormalımervişi uyuttum şimdi kendıme zamn ayırıom doruk bey nasıl bakalım
ben de 2 gündür sıkıntıdan hamurişine sardım. kilo almayım diye yiyemiyorum da allahtan gelen giden oluyor da ikram ediyorum ben de iyi oldu:))) sana da kolay gelsin canım. söyle güzel kızına yardım etsin annesinearkadaşlar herkese günaydın.dünden beri helak oldum arkadaşlarım geliyo öğlene ikramlıktı falan mahvoldum.
arkadaşlar herkese günaydın.dünden beri helak oldum arkadaşlarım geliyo öğlene ikramlıktı falan mahvoldum.
Güzel annişlerim öncelikle günaydın biliyosunuz ben özelde çalışıyorumm,malum çok yoğun sık yazamıyorum ama okuyorum yazılarınızı.
Bugün sizlere şu sorum olacaktı benim kızım 1,5 2 saat aralıklarla yiyor, ama aile hekimi daha uzat zamanı dedi. Iyide annemde bende bakıyoruz bizm fıstık zamanı geçince basıyor çığlığıııı durmuyor hanfendi birde inanın yediği bir şey olsa 2 saat te verirsek 60 cc yiyor bana göre bu çok az. Sizlerde bunun durumuna yorum yazarsanız sizlerin durumunu yazarsanız sevinirim çocuk doktoruna götüreceğim ,sizin yorumlarınız benim için önemli, her bebek biliyorum ayrı ama yinede aynı ay bebekleri birazda olsa benzerlik olmalı bence.teşekkürler annişlerimm.
Bu arada annelik harika bişeyyy ben çok daha mutlu bir birey oldum bebişimden sonra allah ıma şükürler olsun.hepimizin bebişine allah sağlık ve bu hayatta şansını açık versin.
küllü açık kumral moda galiba canım. kızıl tonları pek yok, açık sarı out oldu o kesin de:) neydi o hande yenerin hali öyle, değiştirdi de kurtulduk
arkadaşlar herkese günaydın.dünden beri helak oldum arkadaşlarım geliyo öğlene ikramlıktı falan mahvoldum.
ben de iyiyim canım. oğlumu mıncıkladım stresimi attım çocuk da sırf rahat etmek için uykuya verdi kendinidoruk iyi canım bugün pek neşeliydi babamızla pek bir oynaştılar. bakalım uyanınca içindeki canavar açığa çıkmasa bari
ben de 2 gündür sıkıntıdan hamurişine sardım. kilo almayım diye yiyemiyorum da allahtan gelen giden oluyor da ikram ediyorum ben de iyi oldu:))) sana da kolay gelsin canım. söyle güzel kızına yardım etsin annesine
ben kadife kahveye boyattım canım saçımı doğal dursun bir daha ek besine kadar boyatmam diye düşündüm bayağ doğal olmuş galiba kimse anlamıyor boyattığımıbenim de 2 renk olmuştu saçım ondan kurtuldum ya rahatladım
tatlım benımde karameldi saclarım her ne kadar su an evrim gecırmıs olsadamalum kaç ay oldu eşimde çikolata kahve istio
bu gün benim de arkadaşlarım geliyor, ilk defa görecekler bebişi:) ben kendim de özlediğim için uzun zamandır yapmadığım bir şey yapacağım ama söylemem belki seven vardır canlarınız çekmesin.
ben de iyiyim canım. oğlumu mıncıkladım stresimi attım çocuk da sırf rahat etmek için uykuya verdi kendinidoruk iyi canım bugün pek neşeliydi babamızla pek bir oynaştılar. bakalım uyanınca içindeki canavar açığa çıkmasa bari
ben de 2 gündür sıkıntıdan hamurişine sardım. kilo almayım diye yiyemiyorum da allahtan gelen giden oluyor da ikram ediyorum ben de iyi oldu:))) sana da kolay gelsin canım. söyle güzel kızına yardım etsin annesine
güzel kızım sağolsun hep uyudu fırını kapattım gözlerini açtı kızım beni hiç üzmedi teyzesi:)
bugün hava cook güzel ya kendımı dısarı atasım varrrr
durduğun kabahatbiz oğlanla hergün dışardayız:)) 10 dk bile olsa çıkarıyorum hava alsın değişiklik olsun diye ee birde güneş varsa oh ne ala doğal d vitamini banyosu yapıp geliyoruz
bizde öyleyiz sekerim allahtan yaz gelıo da sürekli gezcz kızımla
en hevesle beklediğim şey oğluşu denize sokmakayyy nasıl heyecanlanıyorum düşündükçe
kızımda bana benzerse sudan cıkmaz sanırımben zaten bu göbüşşle denize fln giremıcm off yaaaaaa
ben de çok takıyorum göbişime amaa okadar çok seviyorum ki denizi hiçbirşey engel olamaz o suya girmeme hele ki oğluşla denize girmeme hiç engel olamaz hamileliğimden beri bu anı bekliyorum benhamileyken ne iyiydi kocaman göbeğimde olsa rahat rahat girerdim
tabi bide çatlaklarım vaarr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?