2012 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

iyiym cnm senı sormalımervişi uyuttum şimdi kendıme zamn ayırıomdoruk bey nasıl bakalım
ben de iyiyim canım. oğlumu mıncıkladım stresimi attım çocuk da sırf rahat etmek için uykuya verdi kendini doruk iyi canım bugün pek neşeliydi babamızla pek bir oynaştılar. bakalım uyanınca içindeki canavar açığa çıkmasa bari
arkadaşlar herkese günaydın.dünden beri helak oldum arkadaşlarım geliyo öğlene ikramlıktı falan mahvoldum.
ben de 2 gündür sıkıntıdan hamurişine sardım. kilo almayım diye yiyemiyorum da allahtan gelen giden oluyor da ikram ediyorum ben de iyi oldu:))) sana da kolay gelsin canım. söyle güzel kızına yardım etsin annesine

canım bizde şöyle bir durum vardı, kız ağlayınca veriyorduk, bazen yarım saat, bazen 1 saat, en fazla iki saate tekrar istiyordu. doktor 2 saatte bir verin dedi, başta zorlandık, kıyamadık 1,5 saat, 1,45 filan derken 2 saatte bir vermeye başladık, biraz rahatladı sonunda. sık emzirince gazı artıyormuş, gazdan çektiği sıkıntıyı gidermek için de emmek istiyormuş yavrucak. yani emdikçe emmek istiyormuş özetle:)
süre değişince belki emme miktarı da artar canım, tek öğünle değerlendirmemek lazım, 1-2 gün uygulamaya çalış istersen, alabiliyorsa emzik filan ver. emdiği miktar artmazsa geri dönersin sık emzirmeye

arkadaşlar herkese günaydın.dünden beri helak oldum arkadaşlarım geliyo öğlene ikramlıktı falan mahvoldum.

bu gün benim de arkadaşlarım geliyor, ilk defa görecekler bebişi:) ben kendim de özlediğim için uzun zamandır yapmadığım bir şey yapacağım ama söylemem belki seven vardır canlarınız çekmesin.

ben kadife kahveye boyattım canım saçımı doğal dursun bir daha ek besine kadar boyatmam diye düşündüm bayağ doğal olmuş galiba kimse anlamıyor boyattığımı benim de 2 renk olmuştu saçım ondan kurtuldum ya rahatladım

bizimkide mıncıklanmaktan pek bi hoslanıo oylee nazlı kızlardan degil cadıbabası bu yönünü çok sevio mervenın

tatlım benımde karameldi saclarım her ne kadar su an evrim gecırmıs olsada malum kaç ay oldueşimde çikolata kahve istio

tatlım benımde karameldi saclarım her ne kadar su an evrim gecırmıs olsada malum kaç ay oldueşimde çikolata kahve istio

benim önceki hali çikolata kahveydi canım açılınca turuncu gibi olmuştu artık eee nerdeyse 1 senedir boya görmedi tabi saç. yine akınca doğal dursun diye kadife kahve yaptım ilk defa cidden bayağ doğal oldu ben bile anlamam yani boyattığımı ama en sevdiğim saç renkleri kesinlikle çikolata kahve ve kızıl çikolata bayılıyorummmm

bende canım daha önce hiç denemediğim tarifler vardı onları yaptım

Son düzenleme:

güzel kızım sağolsun hep uyudu fırını kapattım gözlerini açtı kızım beni hiç üzmedi teyzesi:)

güzel kızım sağolsun hep uyudu fırını kapattım gözlerini açtı kızım beni hiç üzmedi teyzesi:)

bugün bu ufaklıklara maşallah canım. eşim börek istedi böreğimi yaptım pişmek üzere yemeğimi yaptım günlük temizliğimi yaptım oğlum maşallah hiç sesini çıkarmadı uyandı masal anlatan bir oyuncağı var onu açtım oynadı durdu onunla sağolsun işlerini yaptırıyor annesine

kızımda bana benzerse sudan cıkmaz sanırımben zaten bu göbüşşle denize fln giremıcmoff yaaaaaa

ben de çok takıyorum göbişime amaa okadar çok seviyorum ki denizi hiçbirşey engel olamaz o suya girmeme hele ki oğluşla denize girmeme hiç engel olamaz hamileliğimden beri bu anı bekliyorum ben hamileyken ne iyiydi kocaman göbeğimde olsa rahat rahat girerdim

tabi bide çatlaklarım vaarr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…