2012 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

kiloları daha sonrada veririz ama sütümüz kesilirse bunun dönüşü yok

aynen yavaş yavaş gidiyor zaten. yaz da geldi hızlanır kilo verimi de. hele bebişler bir ayaklansın ozaman dert yanmayalım da aman bişey yiyemiyoruz diye:)

ben daha bebeğim bir aylık olduğunda eski kiloma dönmüştüm. bebeğimi emzirmek için çoook uğraştım ve bu beni hem çok terletti ve yordu. sanırım terle birlikte bütün ödemi attım vücudumdan. ama 52 kilo olmama rağmen göbekli biir hatunum ben de bu göbek sporla mı erir bilmiyorum?!!!

Canım mesajlarının birinde tracy hogg un kitabından bahsetmişsin. merak edip aldım, çok faydalandım. sana teşekkür etmeden geçemeyeceğim.

bir de Adem Güneş'in annelik sanatı , çocukluk sırrı kitaplarını aldım tavsiyeler üzerine, onlardan da faydalanırım umarım:))

işine yaradıysa çok sevindim canım. her bebek her anne farklı tabi ama ben çok şey öğrendim bu kitaptan en azından bazı sorunlara değişik açılardan bakmamı sağladı anlatılanları bebeğime uyarlayarak uyguladığımda gerçekten sonuç aldım. ama dediğim gibi her annenin yöntemi farklı beğendiğine sevindim. dediğin kitaba da bakayım seviyorum değişik şeylere bakmayı.

mesaj yollanmadı sanıp tekrar tekrar yollamışım::)))

kübra canım aman kızın bir süre istemesin bence kardeş:))

Son düzenleme:
Lymonataaa, ben de kek değil ama bir tencere kremalı sebze çorbası yapıp içtim bi başıma, yuh dedim sonra kendime :)

Brnim oğlumu bıraksan tüm gün emer memeyi, ama izin vermiyorum, 10 dakikayı geçti mi çekiyorum çünkü biliyorum ki 10 dakika sonrasında sadece emme güdüsünü tatmin ediyor eşek sıpam:)

Kakamız günde 3-4 kez oluyor. Bir sabah uyanınca, bir öğlenden önce, bir de akşam üzeri ya da akşam.

Göbek demişsiniz ya 6 aylık diye, ben bazen "hadi ben ikinciyi doğurmaya gidiyorum" diyorum, o derece:))

hakkaten ayniymisiz ben bi de motilium iciyorum uzerine :)

nasıl hamile kalmadan önceki kilona düştün,neler yapıyosun paylaşırmısın.benim 10 kilom var daha.kendime baktıkça moralim bozuluyor.hiç bir kıyafetim olmuyor...

canım sebze ağırlıklı besleniyorum hep haftada bi gün et bigün balık sadece ve mama wermiyorum 2 saatde bir düzenli besliyorum ve benim oğlum 2 saatde bir uyanıyo yani daha hiç 4,5 saat uyumadı tempom çok yüksek yürüyüş yapıyorum oğlumla hergün yarım saat hava soğukda olsa çıkıyoruz...

biz hakikaten ayniymisiz. bebeginin gelisimi nasil ne kadar mama veriyorsun

biz hakikaten ayniymisiz. bebeginin gelisimi nasil ne kadar mama veriyorsun

canım misafirim aradı akşama gelecekmiş acil işi çıkmış. sanki beni denemek için yapıyor ya 'bakalım bu kız keki yer mi yoksa akşama kadar beni bekler mi' diye 1 dilim yedim baktım gelmiyor, sonra gelmeyeceğini öğrenince gittim 1 dilim daha yedim bu gidişle akşama kadar hepsini yerim ben yok yok 1 dilim bırakayım misafire okadar özendim
canım benim oğlum da yapıyordu uzun uzun emmek istiyordu ben hep çekiyordum 10dakikadan sonra memeyi. acaba diyorum şimdi beni mi protesto ediyor 'vermezsen verme al bak ben de emmiyorum düşün dur şimdi' diye :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…