2012 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

gözdee kıs kek yapıorum:9:aldıgım bütün kalorilerden sen sorumlusun vallaaaaaa:27::27: ayrıca damadıma masallah bizim kızında bi gıdısı var gögsüne degıo nerdeyse:1::1::1::1::1::1:

lymonataaaa yeme kekiiii :)
geçen hafta misafirim geldi kocaman tepsi kek yaptım okadar da özenerek yaptım..
tabaklardaki bitti tabi de.. tepsinin yarısından fazlası öylece durdu mutfakta.. gelen giden de olmayınca çöpe gitti .. nimettir atılmaz ama bir yandan da üzülmedim. hepsini ben yiyebilirdim ziyan olmasın diye :D sonra düşündüm ki aman o ziyan olmasın bu ziyan olmasın derken tam bir çöp bidonu kılığına giriyorum..

bu arada kızlar arabamızı aldık..
baby2go proton alıcam diyordum.. ama e-bebek mağazasına gidince derdimi anlatınca .. pierre cardin'in 2010 modelini aldık.. protonla aynı özellikleri görünüşü.. tek fark arka tekerler de 360 derece dönebiliyor :))) kahverengi turunculu aldık.. çok beğenerek aldım :))

gözdee kıs kek yapıorum:9:aldıgım bütün kalorilerden sen sorumlusun vallaaaaaa:27::27: ayrıca damadıma masallah bizim kızında bi gıdısı var gögsüne degıo nerdeyse:1::1::1::1::1::1:

:46: ben karışmam herkes kalorilerinden kendi sorumlu:)) biz bir türlü doğuramayınca çocuklar iyice gelişti galiba içerde:27: gençler birbirini gördü sonunda hasret çekiyordu zavallı oğlum bir gittin gelmedin:20:

geçen hafta misafirim geldi kocaman tepsi kek yaptım okadar da özenerek yaptım..
tabaklardaki bitti tabi de.. tepsinin yarısından fazlası öylece durdu mutfakta.. gelen giden de olmayınca çöpe gitti .. nimettir atılmaz ama bir yandan da üzülmedim. hepsini ben yiyebilirdim ziyan olmasın diye :D sonra düşündüm ki aman o ziyan olmasın bu ziyan olmasın derken tam bir çöp bidonu kılığına giriyorum..

baby2go proton alıcam diyordum.. ama e-bebek mağazasına gidince derdimi anlatınca .. pierre cardin'in 2010 modelini aldık.. protonla aynı özellikleri görünüşü.. tek fark arka tekerler de 360 derece dönebiliyor :))) kahverengi turunculu aldık.. çok beğenerek aldım :))

canım 3 dilim yedim valla yemicem başka:17: gidip gelip bakıyorum ama bakalım nolcak akşama kadar:1: bizde kalmaz canım kek eşim sağolsun indirir mideye olmadı işe götürür ama bitirir her türlü:56: bu arada sabrından dolayı kocaman bir alkış sana:46: ben büyük ihtimal ziyan olmasınnn derdim:))
arabanız hayırlı olsun güle güle eskitsin bebişin:) bu arada ne güzel çıkmışsınız öyle maşallah ikinize de:nazar: uzun zamandır konuşuyoruz sonunda bebişlerimizi de görmeye başladık.

:46: ben karışmam herkes kalorilerinden kendi sorumlu:)) biz bir türlü doğuramayınca çocuklar iyice gelişti galiba içerde:27: gençler birbirini gördü sonunda hasret çekiyordu zavallı oğlum bir gittin gelmedin:20:

valla cnm gelen ggiden bitmedı ınternet fln görmedı gözüm:1: ancak rahatladm da sımdı giriyorum:13:

valla cnm gelen ggiden bitmedı ınternet fln görmedı gözüm:1: ancak rahatladm da sımdı giriyorum:13:

doğru diyorsun canım ya doğumdan sonra bayağ ben de giremedim zaten 5gün hastanede kaldık sonra da gelen giden derken insanın aklına gelmiyor. şimdi oğluş düzenini kurmaya başlayınca bana da bayağ vakit kalıyor. napıyor bakalım merve uyuyor mu?

Ya keşke atacağına buzluğa dilimleyip atsaydın, bir gelen olduğunda çözdürürdün iki dakkada. Ben herşeyi donduruyorum, yakında oğlumu da dondurup sevmeden önce çözdürecğeim:P

doğru diyorsun canım ya doğumdan sonra bayağ ben de giremedim zaten 5gün hastanede kaldık sonra da gelen giden derken insanın aklına gelmiyor. şimdi oğluş düzenini kurmaya başlayınca bana da bayağ vakit kalıyor. napıyor bakalım merve uyuyor mu?

emdii az önce ve bayıldı kızım uyuyor su an da:21:damadım ne durumda:16:

emdii az önce ve bayıldı kızım uyuyor su an da:21:damadım ne durumda:16:

ahh mervesi uyur da o durur mu:)) oğluş bugün hep uyuma modunda akşam anladı herhalde misafir gelecek diye enerji topluyor:55: arada açıyor gözünü sonra kapatıyor yine. uyansam mı acaba diyor sonra bakıyor anası bilgisayar başında aman rahatsız etmeyim deyip geri uyuyor düşünceli çocuğum benim:1:

canım 3 dilim yedim valla yemicem başka:17: gidip gelip bakıyorum ama bakalım nolcak akşama kadar:1: bizde kalmaz canım kek eşim sağolsun indirir mideye olmadı işe götürür ama bitirir her türlü:56: bu arada sabrından dolayı kocaman bir alkış sana:46: ben büyük ihtimal ziyan olmasınnn derdim:))
arabanız hayırlı olsun güle güle eskitsin bebişin:) bu arada ne güzel çıkmışsınız öyle maşallah ikinize de:nazar: uzun zamandır konuşuyoruz sonunda bebişlerimizi de görmeye başladık.

saol canım :) arabamızı hemen test ettik.. başta tuhaf geldi 4 tekerin de dönmesi.. diğer arabaya alışmışım galiba.. ama süre süre çözeriz artık..
kek'e gelince.. tatlı delisiyim.. ama eve tatlı aldırmıyorum.. çok çok canım çekerse haftada bir çokonat yada çubuk çikolatalardan hüpletiyorum :D

Selam canlarim..
Pek girip muhabbetlere katilamadim bu aralar...
Ozluyorum vala muhabbetlerinizi:)) Herkes bebekleriyle cok iyidir umarim..

Yanlis hatirlamiyorsam MELNIZ arkadasimizin sut problemi var
Canim ben o sorunu soyle hallettim kesinlikle ac kalmamaya calisiyorum hatta cok acikmadan hemen yiyiyorum ne yedigim onemli degil ( normal gunluk yediklerim)...
Ac kaldigimda yada yeterli yemedigimde sutum khemen kesiliyor... Bikacdefa bende sorun yasadim cokta stres yaptim... ama su an cok dikkat ediyorum.. sutumde bebegime cook guzel yetiyor:))

oh oh ne güzel bebişlerin yeni resimlerini koymuşsunuz.bugün benim aklımdan geçmişti bebişlerle beraber çekindiğimiz resimleri koyalım diyecektim fakat yanlış anlaşılmak istemedim.lymonata maaşallah oğlun çok tatlııııı:nazar: ah ne güzel mıncıklanır o şimdi:emir_bebek:

oh oh ne güzel bebişlerin yeni resimlerini koymuşsunuz.bugün benim aklımdan geçmişti bebişlerle beraber çekindiğimiz resimleri koyalım diyecektim fakat yanlış anlaşılmak istemedim.lymonata maaşallah oğlun çok tatlııııı:nazar: ah ne güzel mıncıklanır o şimdi:emir_bebek:

canım çok teşekkür ederim. senin kızın da pek tatlıymış bu fotoda daha belli oluyor gözlerin maşallahı var:12: aslında güzel fikir canım bebişlerle çekilmiş fotolarımızı koyalım. biraz kalsın sonra isteyen kaldırsın hemen. merak ediyorum ben sizleri bebişlerimizi gördük sıra bizde:7: amaa belki görünmek istemeyen olur bilemiyorum:26:

Selam canlarim..
Pek girip muhabbetlere katilamadim bu aralar...
Ozluyorum vala muhabbetlerinizi:)) Herkes bebekleriyle cok iyidir umarim..

Yanlis hatirlamiyorsam MELNIZ arkadasimizin sut problemi var
Canim ben o sorunu soyle hallettim kesinlikle ac kalmamaya calisiyorum hatta cok acikmadan hemen yiyiyorum ne yedigim onemli degil ( normal gunluk yediklerim)...
Ac kaldigimda yada yeterli yemedigimde sutum khemen kesiliyor... Bikacdefa bende sorun yasadim cokta stres yaptim... ama su an cok dikkat ediyorum.. sutumde bebegime cook guzel yetiyor:))

canım merhaba nasılsın? ben de oğluş da çok iyiyiz. bugün oğlumun hep uyuyası var kalkamadı bir türlü güzellik uykusu bayağ uzun sürdü:12: sen de arayı açma canım artık katıl muhabbetlere:16:

canım merhaba nasılsın? ben de oğluş da çok iyiyiz. bugün oğlumun hep uyuyası var kalkamadı bir türlü güzellik uykusu bayağ uzun sürdü:12: sen de arayı açma canım artık katıl muhabbetlere:16:

Saol canim bende bebegimde cook iyiyiz.. Uyuyur simdi kucuk adamim:)) Evet canim ya daha cook katolmaya calisacagim artik muhabbetlere..
Burda havalar cook guzeldi bu aralar bende hergun bebegimle disari cikiyordum... icerde duramiyorum birturlu :10:
Bide benim kucuk bi bahcem ve seram var.. Oraya gidiyorum tohum falan ektim orda valit gecirmeyi cook seviyoruz ikimizde:))

Bebegim cook tatli canim :nazar: buyumus artik

çalışan arkadaslar dogum sonrası raporunuzu ssk ya ulastırdınızmı
nekadar surede verılmesı gerekıyor
esim ugrasmıstı o işlerle, ama sresini bilene rastlamadım, kime sorduysak bir an önce halledin dediler, şirkette de sgk müdürlüğünde de, ama nedir bu bir an önce yani?

Selam canim
Senin bebegimde 3 aydan buyuk oldugu icim bi sorum olacakti..
Gulmek icin bahane arayan bebegim bu yaklasik bi haftadir pek gulmuyor sizdede oldumu boyle bisey.. Saklabanliktan yoruluyorum ama yok banamisin demiyor:(

Back