2012 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

canım indirim devam ediyor mu acaba hala? bu akşam kandırayım diyorum eşimi ama hava da soğuk bu akşam ya en iyisi duruma göre yarın gitmek

devam ediyor cnm ama bedenler kalmıyor.. kapalı yer nasıl olsa gidersiniz akşama ben bir yaş için devalı eşofman takımı aldım ev için.. malum ozaman bol bol batırıcaklar çorbaları dökecekler kıyaferlerine.. ayakkabı kısmınada bak derim çok cici patik ayakkabılar var..
Ohooo, biz mayo da değil bez de değil cıbılcık salıcaz oğlana kuma denize:) Zaten 1 hafta tatilimiz var, bol bol d vitamini alsın oğlum:)

aynen bizde cıbıl yüzdürücez pipiside deniz suyu görsün dimi..

kızlar bebekleriniz yaklaşık kaç dk emiyor ve iki göğsünüzü de emiyor mu?

nerde cnm ya daha ikinci göğse geçmedi..tek göğsü bile bir seferde tam boşaltmıyorki.. biberonla denedi 40 cc zar zor bitiriyor.

slm annecikleerkızım uyurken bi girip baakıym topiğe dedim muhabbet koyu yaaa

hoşgeldin cnm

Son düzenleme:

cnm her iki gögsümü 10dk emziriyorum emme işlemınden sonra kızım kendınden gecıo

hannesevde aynı şekildeyim canım seninle tek göğsümü emiyor en fazla 10 dk 2.ye geçmiyor. eğer çok uyumuşsa 2.den de emmek isteyebiliyor. doktorum 10dk bir göğüsten 10 dk diğer göğüsten demişti gel sen onu benim oğlana anlat dedim emmek istemiyor dedim doktora da kilo alımı çok güzel nasıl emeceğine de bırak karışma okadarına da bebeğin karar versin demek ki hızlı çekiyor dedi ee 10 dk bir meme 10 dk bir meme demiştiniz dedim ben genel olarak söyledim ve yalancı meme gibi kullanmasın diye yani en fazla okadar emsin diye söyledim dedi. oğlumun emmeye mi niyeti yok yoksa oburun teki olduğu için mi memeyi 5dkda bitiriyor karar vermiş değilim

cnm bazen süt hızlı geliyor kendileride hızlı çekiyorlar ozaman 5 dk bitiriyorlar işlerini

misal geceleri biz öyleyiz göğüs dolu olduğu için tek göğsü hızlıhızlı 5 dk emip çekiyor ağzını ben tekrar vermek istesemde sıkı sıkı kapatıyor ağzını

komşumuz aradı gelecekmiş 1saat sonra. kek çırptım hemen attım fırına. yanına birşey yapayım mı diyorum ama hiç de canım yapmak istemiyor aniden gelen misafire kek yeter boşver tembellik yap diyorum ama bilemedim

kızlar göbeklerinizi sordum kimse cevap vermeyecek mi:18: göbekleriniz indimi yoksa hala şiş mi.benim 6 aylık gibi duruyo ya ..bende bi sorun varsa eğer bi doktora gitcem.bide korse taktınız mı ben takmadım çok pişmanım belkide o yüzden inmedi.

off aynen sinir oluyorum hiç doya doya emme seansı yapamadık oğlumla en aç olduğu zaman bile iki göğüsten hadi toplam 15 dk emsin daha fazlası yok yani. arkadaşım geldi geçen gün aa ne kadar az emdi doydumu o çocuk şimdi benimki yarım saat emiyordu rahat dedi sinir oldum. benim oğlumun huyu bu işini hızlı bitiriyor sevmiyor tembelliği dedim vermek istiyorum tekrar dediğin gibi sıkı sıkı kapatıyor ağzını zorlarsam açıyor alıyor memeyi sonra bırakıp başlıyor gülmeye dalga geçiyor anasıyla canım birde oğluş meme emerken ben şarkı falan söylüyorum bu başlıyor gülmeye sonra meme çıkıyor ya ağzında bir arayışı var tekrar meme nerde diye görmen lazım çok tatlı bu minikler ya

bencede yeter cnm.. ben eskiden çoook severdim mutfakta uğraşmayı.. oğlum doğduğundan beri.. zorunlu hallerde yapıyorum..

merak etme cnm benimde öyle.. korse taktığım halde !!

1o kiloda fazlam var kafaya taktıkça dahada yiyesi geliiyor insanın .bak arkads kek yapcakmış.çok canım istedi.

aynen cnm ben artık takmıyorum.. biraz abur cuburu azaltıım okadar.. diyet ve spora sütüm azalır diyede korkuyorum..
oğlum 6 aylık olup ek gıda almaya başladığında diyet ve spora başlıycam..

1o kiloda fazlam var kafaya taktıkça dahada yiyesi geliiyor insanın .bak arkads kek yapcakmış.çok canım istedi.

unut keki unut:) hem ben de yemicem zaten misafir için yaptım benim de duruyor karnım ama fazla kalmadı daha çok kilodan diye düşünüyorum ben zayıflayınca büyük ölçüde kalmayacak yani amaa bunun için şu boğazımızı azcık tutmamız gerekiyor. evet napıyoruz keki unutuyoruz:)))

Peki kilo alımı nasıl canım? benim bebeğim 2 . ay emmeyi reddetti. çok kötü bir duygu. çok büyük mücadelelerle emzirdim. o yüzden son ay 780 gr. aldı. yine de iyi dedi doktor. şu anda çok az emiyor. ama reddetmiyor en azından.

aynen cnm ben artık takmıyorum.. biraz abur cuburu azaltıım okadar.. diyet ve spora sütüm azalır diyede korkuyorum..
oğlum 6 aylık olup ek gıda almaya başladığında diyet ve spora başlıycam..

yaz gelmeden zayıflamam lazım diyordum ama burda konuşulanlardan sonra sütün çok daha önemli olduğuna karar verdim be 6-7 ay daha bu kiloda kalırım ama oğlum sütsüz kalmamalı. sadece ıvır zıvırı azalttım ben de kilo almayım yeter az az da verirsem daha ne isterim:)

canım ne yaptıın yaaaaaa simdi kakaolu kek istiyoruum hemde cook şiddetli bi sekılde

ya kızlar biz bu kiloları 2 3 ayda almadık 9 ayda aldıgımız kıloyu bır iki ayda verme cabası niye yanı zamanla gidicek emın olun zaten diyetisyenler bıle 6 aydan önce tam anlamıyla diyet programalrına baslatmıolarmıs

oğlum hiç reddetmedi canım emmeyi aksine büyük bir iştahla saldırıyor ama 10dk olmadan bırakıyor memeyi. doktorun söylemesine göre hızlı emiyor karışma dedi zaten ne kadar zorlasam da o istemedikçe emmiyor kilo alımı da iyi olduğu için tarzı bu diyorum anlayış gösteriyorum ilk ay 1200gr 2.ay da 1150gr aldı canım şimdi nasıl gidiyor kilo alımı bilmiyorum ama.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…