- Konu Sahibi antidepresif
-
- #28.901
canım indirim devam ediyor mu acaba hala? bu akşam kandırayım diyorum eşimiama hava da soğuk bu akşam ya en iyisi duruma göre yarın gitmek
Ohooo, biz mayo da değil bez de değil cıbılcık salıcaz oğlana kuma denize:) Zaten 1 hafta tatilimiz var, bol bol d vitamini alsın oğlum:)
kızlar bebekleriniz yaklaşık kaç dk emiyor ve iki göğsünüzü de emiyor mu?
slm annecikleerkızım uyurken bi girip baakıym topiğe dedim muhabbet koyu yaaa
Merhaba canım, teşekkürler cevabın için.Bebeğim hala kakasını yapmadı bugün tam bir hafta oldu( C.tesi kontrolümüzde doktorumuz 8 güne kadar normal, bebeğin bir sıkıntısı yok bekleyin dedi ama benim hiç içim rahat değil.Bugün fitil atmak zorunda kalıcam sanırım..Rabbim bebişlerimizi korusun, küçücük bişey olsa insanın içi gidiyor.[/
canım bebeğinin sıkıntısı yoksa bence kendini fazla üzme tek bizim başımıza gelmiyo yani normal bir durum biraz zamana ihtiyacımız var hep böyle devam etmicekler tabi en azından çözümü var bizimde 3 günümüz var yapmazsa fitil atıcam
Canım benim duyduğum kadarıyla fitile alışan bebek artık kendisi rahat bir şekilde yapamazmış, hep fitil atmak gerekirmiş.Ne kadar doğru bilmiyorum, doktorum öyle birşey söylemedi sadece fitili çok gerekmedikçe vermeyin, bıçakla kenarlarından inceltip öyle atın yırtığa sebep olabiliyor dedi.Sende fitil atıcak olduğunda dikkatli ol canım. Umarım dediğin gibi zamanla herşey yoluna girer.
kızlar bebekleriniz yaklaşık kaç dk emiyor ve iki göğsünüzü de emiyor mu?
Benim bebeğim tek göğsü 15 dk emiyor, bazen kendisi doyduğunu anlıyor memeden ayrılıyor bazen de anlamıyor sanırım 20 dk buluyor bu defada kusuyor zaten
Kilo alımıda ilk ay 600 gr, ikinci ay 1400 gr ve şu 15 gün içinde de 650 gr almış.
benim bebeğim yaklaşık 2 saattte bir, tek göğsümü 5 dk. emiyor. tek göğsümü 2 defada emziriyorum. doktora söyledim, çok az emiyo diye. kilo alımı normal sorun yok dedi. ilk ay 1200 gr, 2. ay 1100 gr, 3. ay ise 780 gr aldı. doktor bundan sonra daha az emebilir, kilo alımı da azalabilir, normaldir dedi. iştahsız bir bebeğim var sanırım
cnm her iki gögsümü 10dk emziriyorumemme işlemınden sonra kızım kendınden gecıo
hannesevde aynı şekildeyim canım seninletek göğsümü emiyor en fazla 10 dk 2.ye geçmiyor. eğer çok uyumuşsa 2.den de emmek isteyebiliyor. doktorum 10dk bir göğüsten 10 dk diğer göğüsten demişti gel sen onu benim oğlana anlat dedim emmek istemiyor dedim doktora da kilo alımı çok güzel nasıl emeceğine de bırak karışma okadarına da bebeğin karar versin demek ki hızlı çekiyor dedi ee 10 dk bir meme 10 dk bir meme demiştiniz dedim ben genel olarak söyledim ve yalancı meme gibi kullanmasın diye yani en fazla okadar emsin diye söyledim dedi. oğlumun emmeye mi niyeti yok yoksa oburun teki olduğu için mi memeyi 5dkda bitiriyor karar vermiş değilim
cnm bazen süt hızlı geliyor kendileride hızlı çekiyorlar ozaman 5 dk bitiriyorlar işlerini
misal geceleri biz öyleyiz göğüs dolu olduğu için tek göğsü hızlıhızlı 5 dk emip çekiyor ağzını ben tekrar vermek istesemde sıkı sıkı kapatıyor ağzını
komşumuz aradı gelecekmiş 1saat sonra. kek çırptım hemen attım fırına. yanına birşey yapayım mı diyorum ama hiç de canım yapmak istemiyor aniden gelen misafire kek yeter boşver tembellik yap diyorum ama bilemedim
kızlar göbeklerinizi sordum kimse cevap vermeyecek mi:18: göbekleriniz indimi yoksa hala şiş mi.benim 6 aylık gibi duruyo ya ..bende bi sorun varsa eğer bi doktora gitcem.bide korse taktınız mı ben takmadım çok pişmanım belkide o yüzden inmedi.
1o kiloda fazlam var kafaya taktıkça dahada yiyesi geliiyor insanın .bak arkads kek yapcakmış.çok canım istedi.bencede yeter cnm.. ben eskiden çoook severdim mutfakta uğraşmayı.. oğlum doğduğundan beri.. zorunlu hallerde yapıyorum..
merak etme cnm benimde öyle.. korse taktığım halde !!
1o kiloda fazlam var kafaya taktıkça dahada yiyesi geliiyor insanın .bak arkads kek yapcakmış.çok canım istedi.
1o kiloda fazlam var kafaya taktıkça dahada yiyesi geliiyor insanın .bak arkads kek yapcakmış.çok canım istedi.
hannesevde aynı şekildeyim canım seninletek göğsümü emiyor en fazla 10 dk 2.ye geçmiyor. eğer çok uyumuşsa 2.den de emmek isteyebiliyor. doktorum 10dk bir göğüsten 10 dk diğer göğüsten demişti gel sen onu benim oğlana anlat dedim emmek istemiyor dedim doktora da kilo alımı çok güzel nasıl emeceğine de bırak karışma okadarına da bebeğin karar versin demek ki hızlı çekiyor dedi ee 10 dk bir meme 10 dk bir meme demiştiniz dedim ben genel olarak söyledim ve yalancı meme gibi kullanmasın diye yani en fazla okadar emsin diye söyledim dedi. oğlumun emmeye mi niyeti yok yoksa oburun teki olduğu için mi memeyi 5dkda bitiriyor karar vermiş değilim
aynen cnm ben artık takmıyorum.. biraz abur cuburu azaltıım okadar.. diyet ve spora sütüm azalır diyede korkuyorum..
oğlum 6 aylık olup ek gıda almaya başladığında diyet ve spora başlıycam..
unut keki unut:) hem ben de yemicem zaten misafir için yaptımbenim de duruyor karnım ama fazla kalmadı daha çok kilodan diye düşünüyorum ben zayıflayınca büyük ölçüde kalmayacak yani amaa bunun için şu boğazımızı azcık tutmamız gerekiyor. evet napıyoruz keki unutuyoruz:)))
Peki kilo alımı nasıl canım? benim bebeğim 2 . ay emmeyi reddetti. çok kötü bir duygu. çok büyük mücadelelerle emzirdim. o yüzden son ay 780 gr. aldı. yine de iyi dedi doktor. şu anda çok az emiyor. ama reddetmiyor en azından.
canım ne yaptıın yaaaaaasimdi kakaolu kek istiyoruum hemde cook şiddetli bi sekılde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?