- Konu Sahibi antidepresif
-
- #28.881
günaydın canım.
endişelenme okadar çabuk birşey olmaz bebişlere. zaten üstüde çok ince değildir eminim oyüzden için rahat olsun. söz konusu bebeklerimiz olunca endişeleniyoruz haliyle
kızlar bende kraftın kangurusu var ama henüz sadece 1 kere çıktım gezmeye kızım çok sakindi ve hemen uykuya geçti ama ne bilim 3 aylıktan önce kullanmayın falan diyorlar kafam karıştı ne yapacagımı bilmiyorum sizin bu konu hakkındaki bilgilerinize ihtiyacım var anlayacagınız,şimdiden teşekkür ederimmm.
evet yaa bide günlerce uyumamanın üzerine bu kadar uyuyunca şok oldum tabi.. belkid düzene giriyordur
çünkü dün akşamda beni hiç yormadan uyudu saati gelince
yavaş yavaş düzene giriyorlar canım artık bence bebeğin de alışıyor ne güzel işte bak yormuyor artık annesini:)
Merhaba canım, teşekkürler cevabın için.Bebeğim hala kakasını yapmadı bugün tam bir hafta oldu( C.tesi kontrolümüzde doktorumuz 8 güne kadar normal, bebeğin bir sıkıntısı yok bekleyin dedi ama benim hiç içim rahat değil.Bugün fitil atmak zorunda kalıcam sanırım..Rabbim bebişlerimizi korusun, küçücük bişey olsa insanın içi gidiyor.[/
canım bebeğinin sıkıntısı yoksa bence kendini fazla üzme tek bizim başımıza gelmiyo yani normal bir durum biraz zamana ihtiyacımız var hep böyle devam etmicekler tabi en azından çözümü var bizimde 3 günümüz var yapmazsa fitil atıcam
canım oyun gruplarında konuşmuşsunuz.. bebeklerimiz büyüdüğünde 2012 annelerini toplarız inş seneye..
deli gibi tepinip, çal çamur içinde kalmasını istiyorum bende..
walla ben de yatak eğitimini weremedm yayatağında çığır çığr çığrıyo yanımda yatıyo sadece .... kiloya gelince hamile kalmadan önceki kilomun bile altına düştüm tempo bana yaradı ama üzülme havalar güzelleşiyo sıkı bi yürüyüş spor werirsin...
evet cidden çok iyi olur hem bebeklerimiz sosyalleşmiş olur hem biz güzel vakit geçirmiş oluruz
hatta ben bu yazdan başlayıp denize atıcam oğlumu..
anakucağınıda şezlong yapıcaz
geçen akşam kipadaydık canım eşim baktım mayolara bakıyor...
ben: napıyorsun canım?
eşim: mayolara bakıyorum oğlum için.
ben:canım su sızdırmaz bezler var çok güzel desenleri falan ben onlardan alırız diye düşünmüştüm.
eşim: hayır ya karışma bir deniz zevkimiz var oğlumla ne istersek giyeriz girme aramıza dimi oğlum?
uyuz oğlum bir gülücük hediye eder babasına
eşim: bak gördün mü doruk da bez istemiyor beğendi mayoyu alalım biz oğlum bunu. baba oğul deniz keyfi yaparız daha bu yaşta öğrendin annenin ne kıskanç olduğunu..
vee mayo alınırşuanda oğlumun dolabında yazın giyilmeyi bekliyor. o akşam eşimin benim aralarına girmeye çalıştığımı doruk'un da mayoyu beğendiğini söylerkenki hal gayet ciddiydi. görmemişin oğlu olmuş lafını böyle zamanda söylemişler demek ki
bu arada anakucağından şezlong harika fikirmiş tuttum
slm annecikleerkızım uyurken bi girip baakıym topiğe dedim muhabbet koyu yaaa
bizde kipayı toplayıp geldik geçen indirimde vardı..
favorim patik konvers çok tatlı yazın şortların altına giydiricem...
ay yazz gelsin yaaa:119:
anammm maşallahhne çirkin kız o öyle ya birde toka mı takmış ne küçük hanım
kübracım yerim yerim kızını demek aylarca bu küçük hanımın dedikodusunu yaptık
geçen akşam kipadaydık canım eşim baktım mayolara bakıyor...
ben: napıyorsun canım?
eşim: mayolara bakıyorum oğlum için.
ben:canım su sızdırmaz bezler var çok güzel desenleri falan ben onlardan alırız diye düşünmüştüm.
eşim: hayır ya karışma bir deniz zevkimiz var oğlumla ne istersek giyeriz girme aramıza dimi oğlum?
uyuz oğlum bir gülücük hediye eder babasına
eşim: bak gördün mü doruk da bez istemiyor beğendi mayoyu alalım biz oğlum bunu. baba oğul deniz keyfi yaparız daha bu yaşta öğrendin annenin ne kıskanç olduğunu..
vee mayo alınırşuanda oğlumun dolabında yazın giyilmeyi bekliyor. o akşam eşimin benim aralarına girmeye çalıştığımı doruk'un da mayoyu beğendiğini söylerkenki hal gayet ciddiydi. görmemişin oğlu olmuş lafını böyle zamanda söylemişler demek ki
bu arada anakucağından şezlong harika fikirmiş tuttum
Ohooo, biz mayo da değil bez de değil cıbılcık salıcaz oğlana kuma denize:) Zaten 1 hafta tatilimiz var, bol bol d vitamini alsın oğlum:)
kızlar bebekleriniz yaklaşık kaç dk emiyor ve iki göğsünüzü de emiyor mu?
kızlar bebekleriniz yaklaşık kaç dk emiyor ve iki göğsünüzü de emiyor mu?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?