- Konu Sahibi antidepresif
- #28.521
kızlar telsizim geldi:)) çok heyecanlandım pil lazım oldu eşim getirecek şimdi denicem :)))
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
canım cloud b almışsın.. bende uzun süredir bakıyordum onlara ama ben kuzucukla kaplumbağa kardeş arasında kaldım.
oda tavanı yıldız kümesine çeviriyor.. odasında çok hoş olur.. hala kararsızım.. belki ikisinide alırım![]()
kızlar telsizim geldi:)) çok heyecanlandım pil lazım oldu eşim getirecek şimdi denicem :)))
bu arada ben regl oldum:26:
hemde ağrısız
güle güle kullan canımkızlar telsizim geldi:)) çok heyecanlandım pil lazım oldu eşim getirecek şimdi denicem :)))
regl dönemlerinde süt azalırmış diye biliyorum bendeCanım bende regl oldum ve olduktan sonra da sütümde azalma oldu(( Sende böyle bir değişiklik var mı ?
Canım bende regl oldum ve olduktan sonra da sütümde azalma oldu(( Sende böyle bir değişiklik var mı ?
hayırlı olsun canım güle güle kullan
güle güle kullan canım
regl dönemlerinde süt azalırmış diye biliyorum bende
internetim kesilmişti mecburi uzak kaldım sizlerden
okadar merak ettiğim konular varki ama sayfalara bakılırsa siz epey konuşmuşsunuz.sayfaları rasgele açıp okudum ama hepsini okumam imkansız
bebek bezi ne alsam diye düşünüyorum.primanın turuncu paketini almıştı eşim.her kaka yapışında belinden çıktı kakası.
hatta okada dikkat ettiğim kıyafetlerinin bazılarında leke kaldı.çıkmıyor(
primecareyi bırakıp başka bez kullanıp memnun olan var mı ? burada o beze zam geldi.3 numara bez 26 tl.
ıslak mendil hala uni yenidoğan kullanıyorum ama o da pahalı geliyor.haftada 1 paket kullanınca.burada 3lü paketi 15 tl.
bebeğim emerken diğer göğüsümden çok süt akıyor,nerdeyse tamamen boşalıyor. bazı zamanlar böyle olduğu için tek memeyle doymuyor.yada kusunca mide boşalıyor ve yeniden emmek istiyor.
bu yüzden ben de sütümü saklamak istiyorum.ama şimdiye kadar hiç araştırmadım.nasıl sağılır,nezaman sağılır.nasıl nerede saklanır,nasıl ısıtılır,nasıl içirilir??? bunları sizler araştırmış olmalısınız yapanlar beni aydınlatırsa çok sevinirim.
kızımın kakası 10 gündür sümüksü.ama ne burun akıntısı var nede idrarında koku.gayet sağlıklı görünüyor.kilo alımıda iyi.bu kaka kıvamı nedendir.1 kerede macun kıvamında yaptı.
kızlar cevaplarınızı bekliyorum..
Canım bende regl oldum ve olduktan sonra da sütümde azalma oldu(( Sende böyle bir değişiklik var mı ?
Bebeğim artık kafasını çevirebildiği için yan yatmıyor, düz yatıyor, kafasının arkası düzleşmeye başladıNe yapacağımı bilemedim
![]()
okadar merak ettiğim konular varki ama sayfalara bakılırsa siz epey konuşmuşsunuz.sayfaları rasgele açıp okudum ama hepsini okumam imkansız
bebek bezi ne alsam diye düşünüyorum.primanın turuncu paketini almıştı eşim.her kaka yapışında belinden çıktı kakası.
primecareyi bırakıp başka bez kullanıp memnun olan var mı ? burada o beze zam geldi.3 numara bez 26 tl.
ıslak mendil hala uni yenidoğan kullanıyorum ama o da pahalı geliyor.haftada 1 paket kullanınca.burada 3lü paketi 15 tl.
bebeğim emerken diğer göğüsümden çok süt akıyor,nerdeyse tamamen boşalıyor. bazı zamanlar böyle olduğu için tek memeyle doymuyor.yada kusunca mide boşalıyor ve yeniden emmek istiyor.
bu yüzden ben de sütümü saklamak istiyorum.ama şimdiye kadar hiç araştırmadım.nasıl sağılır,nezaman sağılır.nasıl nerede saklanır,nasıl ısıtılır,nasıl içirilir??? bunları sizler araştırmış olmalısınız yapanlar beni aydınlatırsa çok sevinirim.
kızımın kakası 10 gündür sümüksü.ama ne burun akıntısı var nede idrarında koku.gayet sağlıklı görünüyor.kilo alımıda iyi.bu kaka kıvamı nedendir.1 kerede macun kıvamında yaptı.
merhaba hepinize,
ben mart annesiyken ocakta doğum yapan terbiyesizim :)
bebiş 2,5 aylık şuan ve bende yoğun ısrarlar sonucu blog sayfamı oluşturdum,
LeGa-Be-Be
aynı şeyleri aynı anlarda yaşıyoruz , iyi okumalar sizlere :)
Ben huggies kullanıyorum, şimdiye dek kaka taşması hiç yaşamadık. Arada bir çişi kaçıyor ama. Fiyatını bilmiyorum tabi, eşim alıyor.
Islak mendil ise sadece dışarıda kullanıyorum, evde hidrofil pamuk kullanıyorum, kilosu 7 lira ve 2 aydır 1 kilosu yeni bitti.
canım sırf bunun için mi sağacaksın? aventin göğüs kalkanını alırsan emerken diğer taraf kalkana akar, onu sonra verebilirsin bebeğe.