merhaba canım,
-oğlum gündüz 2saatte 1 emiyor ama bazen daha fazla süre emmediği de oluyor. ya da şimdi ki gibi büyüme atağı dönemlerinde daha sık emmek istediği de oluyor:) genel olarak 2 saatte 1 emiyor ama..
-aşırı gazman bir oğlan annesi olarak geçecek diyenlere hiiççç inanmadım ama evet geçiyor:)) henüz bitmedi ama azalıyor bu kadarına da şükür:) doktorumuzun da söylediğine göre 4-5 bazen 6 aydan önce geçmiyor ama azalıyor yani iyice hareketlenmeye başlayana kadar ara ara da olsa gaz krizlerimiz tutacak sanırım kabul etmek sabırlı olmak gerekiyor

-evet çok daha hareketli,çok daha oyuncu her annenin fikri değişik olacaktır ama bence yorucu değil çooook eğlenceli. o gülücükleri çığlıkları ömre bedel

her gün yeni bir ses öğreniyor değişik sevinç çığlıkları atıyor bizlere kocaman bir gülümseme armağan ediyor bence bu halleri çok daha zevkli. artık karşılıklı sohbet edebiliyoruz

-canım oğlum artık düzenini oluşturmaya başladı ara da huzursuz olduğu gaz sancıları çektiği ya da sadece ilgi istediği zamanlar da olmuyor değil

ama genel olarak akşam 8-8buçuk gibi yatıp sabah yine 8-8buçuk gibi uyanıyor. gündüz uykuları da eskiye oranla daha kısa ama yine sık sık şekerleme yapıyor:)) artık etrafa daha fazla ilgili gösteriyorlar ve uyanık olma süreleri de uzuyor sanırım.
-ben ayırdım canım odasını. hem onun için hem bizim için daha rahat olduğunu düşünüyorum. aynı odada olduğumuz zaman daha sık uyanıyordu ya da yeniden uykuya geçmek için bizden yardım alması gerekiyordu. şimdi hem uyamaları azaldı hem de kendine kendine uykuya geçmeye başladı. eşim aynı odadayken senin kokunu alıyordu ondan yapıyordu diyor ama bilemiyorum

umarım yardımcı olabilmişimdir