• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2012 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Merhaba arkadaşlar uzun zamandır KK foruma giremiyordum.Bu topiği bayağı geç farkettim ama benide aranıza alırsanız sevinirim .Bende ocakta ( 1 Ocak ) doğum yaptım. Şuan 3 aylık biz kızım var ve bende sizinle birlikte burada sohbet etmek istiyorum.Ne kadar çok kişi ile sohbet edersek o kadar çocuk büyütme ve bakımı konusunda bilgili oluruz.Şuan ne yazacağımı kestiremiyorum ama bu topikte online olacağımı bilin.Şimdiden teşekkürler.

kızlar ben bebeğim doğduğundan bu yana uni level yeni doğan pamuğu kullanıyorum
2 ay 10 günlük oldu bebek sizler diğer ıslak mendillere geçtiniz mi? geçtiyseniz hangileri kullanıyorsunuzz ?

2 ay 10 günlük oldu bebek sizler diğer ıslak mendillere geçtiniz mi? geçtiyseniz hangileri kullanıyorsunuzz ?

Gunaydınnn güzel anneler,

canım bende pamuk olan mendıllerden kullanıyorum daha diger ıslak mendillere gecmedim benimki kokusuz sadece pamuk olanlardan ama 4 ay bitsin düşünüyorum geçmeyi.

her sabah ilk işim merakla forumu açmak hamileliğimin ilk gününden beri.. sabah sabah sinirim bozuldu yaa. iki bin küsür sayfa olmuş böyle bir yorum olmadı..
sen ne hakla bebeğime ve bana laf edersin,senin sorduklarına biz burda insanca cevap verirken..

canım bende onu kullanıyorum memnununm şimdilik başkasına geçmeyi düşünmüyorum 6 aylık oluncaya kadar

Oğlum doğduğunda iki top hastane pamuğu almıştık, kilosu 7 lira gibi birşeydi.Ağartıcı kullanılmadığı için önermişlerdi bize. 3 ayda daha ilk topu bitmedi. Ama bir kez bile pişik olmadık. Islak mendili sadece dışarda kullandım ben. yaşına kadar da yine hastane pamuğu kullanmayı düşünüyorum.

ıslak mendilde çok takılmadım ben.. tabi ilk zamanlar aman iyi olsun bebeğime zarar vermesin dedim unibaby, prima, huggies, bebedor.. bu markaları kullandım.. amanın.. iilk zamanlar nekadar çok ıslak mendil kullanmışız.. para yetişmiyor bebelere :)))
sonra baktım bimde 1,80 falan ıslak mendil şu yeşil paket Family (kampanyalı günlerinde) yoksa 2,25 fln , çok şükür bir sıkıntı yaşamadık..

ıslak mendilde çok takılmadım ben.. tabi ilk zamanlar aman iyi olsun bebeğime zarar vermesin dedim unibaby, prima, huggies, bebedor.. bu markaları kullandım.. amanın.. iilk zamanlar nekadar çok ıslak mendil kullanmışız.. para yetişmiyor bebelere :)))
sonra baktım bimde 1,80 falan ıslak mendil şu yeşil paket Family (kampanyalı günlerinde) yoksa 2,25 fln , çok şükür bir sıkıntı yaşamadık..

ilk önceleri bende unibaby kullandım benimde kızım 10 sonra 3 ayını dolduracak..sonra dalin kullandım..şuanda da bimde satılan family kullanıyorum çok memnunum hiç kurumuyor ilk açıldığı gibi kokusuda süper

Mrb arkadaşlar bebeklerinize su veriyormusunuz ... emziriyorum ama yine su versem mi kararsız kaldım bazıları ver diyo bazıları anne sütünden alıyor zaten gerek yok diyor ...

ben son 1 haftadır doğumevinde calışan hemsire arkadasımın tavsiyesi üzerine her emzirmeden sonra 1 cay kasığı su veriyorum su ağzındaki süt kalıntılarını temizleyip ağzında pamukçuk olusmasını engelliyomus

bu da bizim ilk yoğurt deneyimimiz :1: tattırmaktan çekinmeyin bence.. sonuçta karnını doyurmuyorlar

Eki Görüntüle 375571

maşallah çok tatlı bi bebek bende bebeklerimizin damak tadının olusması için herseyden tadımlık verme taraftarıyım benim bebeğim 2 aylık anneme kalsa şimdi bile verecek biz eskiden size herseyi verirdik deyip duruyo 3 aylık olsun bende baslycam hemen

ben ıslak mendil olarak ilk günden beri canbebe kullanıyorum hiç pişik problemi yaşamadık çok şükür. kokusunu seviyorum. bebeklere su verme işini doktora sordum, biz vermeyin diyoruz ama gerek olmadığı için diyoruz yoksa bi zararı yok isterseniz emzirdikten sonra azar azar verebilirsiniz dedi.

KRAFT TWIST BEBEK ARABASI - ŞOK FİYAT SON 1 ADET GittiGidiyor'da 54219762 ben bunu almayı düşünüyorum acaba nasıldır yaa. aslında almak istediğim başka ama o 2000 tl olduğundan o parayı bir bebek arabasına veremem yazık günah yani.

merhaba ben araba almadan önce ilk bu modeli çok beğenmiştim fakat yakından gördüm araba hem çok ağır(12.3 gr),yapıldığı ülke çin (bilmem bu sizin için önemlimi)birde ayak koyma yeri kısıtlı olduğu için çocuk büyüyecek ayakları sığmayacak o siyah olan bölüm daha düz olan modellere bir bakın derim bence.Bende sizin gibi düşünüyordum ilk önceleri bir arabaya o kadar para verilmi diye ama biz bu arabaları 1 sene kullanmayacağız en az 3-4 sene kullanılacak bence öyle düşünmeyin arabanın özellikleri iyiyse kullanımı rahatsa ve o modeli çok beğendiyseniz bir düşünün derim.bu konuda deneyimli olduğumu düşünüyorum büyük kızıma eşimin istediği arabayı aldık sadece fiyatı uygun diye özelliklerine bakmadan ama ben o arabayı sadece 2 ay kullanabildim.sonuçta ben kullanacağım için istediğim arabayı aldım pişman olmadım yani.

merhaba kızlar geceyi sorunsuz atlattık ateşi çıkmadı sayılır oğlumun yükselme oldu tabi ama önemli bir yükselme olmadı şükür. bugün de takipteyim:)) ama sanki biraz mutsuz bugün arada ağlama krizine giriyor aşının acısı yeni mi çıkıyor acaba ya? ağrısı var sanırım ondan ee kolay da değil yani küçücük bünyelerine bir sürü mikrop giriyor savaş veriyor oğluşum :)))

maşallah çok tatlı bi bebek bende bebeklerimizin damak tadının olusması için herseyden tadımlık verme taraftarıyım benim bebeğim 2 aylık anneme kalsa şimdi bile verecek biz eskiden size herseyi verirdik deyip duruyo 3 aylık olsun bende baslycam hemen

sağol canım :) arkadaşım kırkı çıkınca kızına elma suyu vermeye başlamış.. hiç te gaz sıkıntısı yaşamamışlar elmadan... tabi yapı meselesi.

KRAFT TWIST BEBEK ARABASI - ŞOK FİYAT SON 1 ADET GittiGidiyor'da 54219762 ben bunu almayı düşünüyorum acaba nasıldır yaa. aslında almak istediğim başka ama o 2000 tl olduğundan o parayı bir bebek arabasına veremem yazık günah yani.

bende sabah sormuştum bunu kullanan var mı diye.. benim gözüme çok hoş geldi.. tabi daha canlı olarak görmedim .. ama arkadaşım birinde görmüş çocuk rahat görünmüyormuş arabada, hem o bacak arasındaki kemer rahatsız edici duruyormuş, çocuk sanki oturarak değil dik gibiymiş..
aklıma 2-3 model daha var haftaya didik didik edicem onları :D
Exorbaby nin prostyle ve comfort modelleri.. baby2go proton.. gittiğim mağazalarda artık gözüme kestirdiğim başka birşey olur mu bilmem.. ama ön ve arka tekerlerin de 360derece dönmesini istiyorum..

merhaba kızlar geceyi sorunsuz atlattık ateşi çıkmadı sayılır oğlumun yükselme oldu tabi ama önemli bir yükselme olmadı şükür. bugün de takipteyim:)) ama sanki biraz mutsuz bugün arada ağlama krizine giriyor aşının acısı yeni mi çıkıyor acaba ya? ağrısı var sanırım ondan ee kolay da değil yani küçücük bünyelerine bir sürü mikrop giriyor savaş veriyor oğluşum :)))

oh iyi iyi maşallah :) bizde kolay atlatmıştık sonraki gün biraz huzursuzdu.. o da sanırım tetanozun etkisinden di.. bende aşı olmuştum aynı gün.. benim canım okadar yandıysa 2-3 gün boyunca oğlumu düşünemiyorum bile.. gerçi benim kolum kızardı onunki normaldi de.. yine de sızısı vardı eminim

Merhaba arkadaşlar uzun zamandır KK foruma giremiyordum.Bu topiği bayağı geç farkettim ama benide aranıza alırsanız sevinirim .Bende ocakta ( 1 Ocak ) doğum yaptım. Şuan 3 aylık biz kızım var ve bende sizinle birlikte burada sohbet etmek istiyorum.Ne kadar çok kişi ile sohbet edersek o kadar çocuk büyütme ve bakımı konusunda bilgili oluruz.Şuan ne yazacağımı kestiremiyorum ama bu topikte online olacağımı bilin.Şimdiden teşekkürler.

hoşgeldin aramıza canım :)))

ben pamuk su kullanıyorum bazen de unibaby ıslak mendil. sabahları uykuluysam falan uğraşmıyorum ıslak mendille veya acelem var ya da bebeğim çok ağlıyorsa oyalanmayım diye ıslak mendil kullanıyorum geri kalan zamanlarda pamuk su şimdiye kadar stok yaptığım unibaby ynidoğanı kullandım son iki paket kaldı, birkaç paket huggiesin ve molfixin ve dalinin ynidoğanı var onlar bitince ne alırım bilmiyorum :) aslında niveanınkini gözüme kestirmiştim ama pahalı geldi.

selam arkadaşlar bebek arabası almak isteyen annelere ufak bir tavsiyede bulunmak istiyorum benimde kızım 2 aylık olmak üzere 9 yaşındada bir kızım var büyük kızımda bilmeden fiyatı uygun diye çift yönlü araba aldım çok kullanışlı demişlerdi fakat kaldırımları inip çıkarken çok zor oluyordu ayağımla arabayı bastırdığım zaman kaldırım çıkabiliyordu bayağı bi güç sarfetmek gerekiyordu 2 ay sonra arabamı değiştirmek zorunda kaldım tek yönlü aldım.Bu kızımda ise içime hangisi sindiyse onu aldım eşimi ikna etmek her ne kadar zor olsada kullanışlı bir araba aldım biraz pahalı bir araba ama sonuçta kullanacak olan benim özellikleri çok hoşuma gitti.Yani demek istediğim araba alırken kullanışlı olmasına,tekerleklerine(her zaman büyük tekerlekler iyidir),kumaşına,arabanın kilosuna,hangi ülkede yapıldığına(bahsedilen x marka çinde üretiliyo)bu çok önemli birde araba almaya giderken bebeğinizi içine koyup 1-2 deneme sürüşü yapıp almanızı öneririm.benim aldığım araba bordo olanı resmen arabaya aşık oldum diyebilirim.(bu siteden almadım ben resim olarak bunu buldum sonra reklam yapılıyo denilmesin)

Jane Rider Reverse Lüx Çift Yönlü Bebek Arabası New 2012 | Ayhan Çocuk Gereçleri
bu araba süper görünüyo ama benim için çok pahalı malesef

doğduğundan beri dalin kullanıyorum hiç pişik olmadı

ben son 1 haftadır doğumevinde calışan hemsire arkadasımın tavsiyesi üzerine her emzirmeden sonra 1 cay kasığı su veriyorum su ağzındaki süt kalıntılarını temizleyip ağzında pamukçuk olusmasını engelliyomus
ben hiç vermedim pamukçuk falanda olmadı olcağı varsa olur diye düşünüyorum

hadi geçmiş olsun canım bakalım 2 gün sonra biz ne yapıcaz

Back